kiki, esti adorabila... baga aici mami..este supapa ideala... |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2009 14:39 |
||
---|---|---|
Sincer, citesc acest topic de ceva timp... cu un oarecare interes... kiki33... fi calma! atat iti zic... |
||
angel_demon10 Postat pe 16 Martie 2009 15:24 |
||
Faptul ca te invinovateste e un caz tipic. Vezi sa nu te invinovatesti si tu singura, ca atunci e grav. Si el asta vrea:sa te faca sa te simti vinovata...Fii atenta! | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 16 Martie 2009 15:34 |
||
Eu nu ma simt vinovata cu nimic,dar cam incep ai lui sa ma invinovateasca ,ca n-am mai avut rabdare.Si cand ii aud ma apuca toate cele si ii urasc pe toti.vreau sa se termine totul odata ca nu mai suport . | ||
kiki33 Postat pe 16 Martie 2009 16:15 |
||
Singura parere care conteaza este a ta, nu a parintilor lui sau a altor rude. Decizia este tot a ta. O mama care isi iubeste copiii se gandeste in primul rand la binele lor. Tu trebuie sa discuti cu fetele si sa hotarati impreuna ce este mai bine pentru voi. Fetele iti vor urma exemplul. Cum faci tu acum asa vor face si ele in viitor, pentru ca noi suntem modele pentru copiii nostri. Daca tu te vei chinui in continuare, ele nu vor intelege ca ramai cu tatal lor pentru binele lor, ci ca viata este un chin si nu merita traita. | ||
sora_ilsi Postat pe 16 Martie 2009 22:56 |
||
Nu este adevarat.Singura parere care conteaza este a sorei Sisi. | ||
Ioana007 Postat pe 19 Martie 2009 07:47 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-03-19 07:47:30Nu este adevarat.Singura parere care conteaza este a sorei Sisi. Asa ma gandeam si eu!Dar asteptam confirmarea ta,Ioana.Ti-a luat cam mult sa te gandesti...Multumesc ! |
||
kiki33 Postat pe 19 Martie 2009 10:42 |
||
mai kiki, eu vad ca tu te chinui de ceva timp sa iesi din situatia asta, dar 1.azi esti hotarata maine parca te mai razgandesti, 2.iti era frica ca fetele vor vrea sa fie cu el.. uite ca te sprijina pe tine, dar nu-ti intoarce copiii impotriva lui 3. am impresia ca inca il doresti, vrei sa fie bine in familia ta.. armonie si toate celelalte.. nu se mai poate mama, ptr ca te-a lovit, te-a umilit, te-a amenintat, nu te respecta. este odios ce s-a intamplat, ai doua fete..daca ar trece ele prin asta ce le-ai sfatui sa faca? 4. esti intr-o situatie critica, asadar asta inseamna masuri radicale, determinare, daca te bate .. scoateti certificat medico-legal, iti poate folosi in instanta ...poti dovedi ca este violent. 5. nu are cum sa-ti de-a foc la nimic, partajul este partaj, daca o va face cu atat mai rau pentru el, nu traim chiar in jungla. 6. te poti folosi de adulterul lui in favoarea ta, institutia casatoriei nu este o joaca in codul familiei. 7. incerca sa te muti tu cu fetele daca vezi ca nu pleaca el, pe motiv ca te agreseaza pshic. 8. capul sus, nimanui nu ii este dat mai mult decat poate duce. 9. ia-ti o mare doza de nesimtire in ce priveste parerea celor care considera ca gresesti. fa cum te taie capul ptr binele tau si al fetelor tale. 10. daca nu te ajuti singura, nu te ajuta nimeni. |
||
artemis Postat pe 20 Martie 2009 15:22 |
||
Artemis,multumesc pt sfat. Am luat deja masuri,astept acum,dar nu pe el.Astept sa se termine divortul,partajul...Ce mai pot face intre timp?Sa incerc sa ma linistesc,nu?Nu ma mai sperie amenintarile lui,sper doar sa pot fi atat de puternica pana la sfarsit incat sa ma pot bucura de viata pe care o voi incepe. |
||
kiki33 Postat pe 20 Martie 2009 16:14 |
||
De la: kiki33, la data 2009-03-20 16:14:10Artemis,multumesc pt sfat. exact, linisteste-te, analizeaza situatia in fiecare zi sa nu te ia ceva prin surprindere, si nu te gandi ca imediat dupa divort totul va fi roz, pentru ca vei fi dezamagita, probabil cea mai grea perioada va fi refacerea, detoxifierea. abia apoi lucrurile se vor aseza de la sine. |
||
artemis Postat pe 20 Martie 2009 18:55 |
||
In sfarsit am reusit sa citesc topicul de la cap la coada. Kiki, draga mea, parerea mea personala este ca , in viata trebuie sa facem cateodata cum simtim (ca de gandit, gandim prea mult si tot sub primul impuls actionam). Timpul le rezolva pe toate! Incearca sa te linistesti, sa te hotarasti ce vrei tu ca persoana nu ce e bine pt ceilalti, si in final accepta ca viata merge inainte si ca dragoste cu forta nu se poate. Daca el a ales alta persoana inseamna ca ceva la voi nu mergea fie ca esti constienta de asta fie ca nu. Oamenii fug din 2 motive : fie ca e rau si ca li s-a urat cu binele. Mergi mai departe, dar cu fruntea sus. Sa auzim numai de bine! Si nu te mai plange, ca nu te ajuta la nimic. | ||
black_ice_panthere Postat pe 21 Martie 2009 08:12 |
||
DRAGA MEA...PARERILE SI SFATURILE UNOR STRAINI,CHIAR BINE INTENTIONATI,NU SUNT MAI PRESUS DE CEEA CE SIMTI SI GANDESTI...ESTE VIATA TA,NU TRAIESTE NIMENI IN LOCUL TAU,NU STIE NIMENI CAT SUFERI...ASA CA ANALIZEAZA FOARTE BINE CE AI DE GAND CU TINE SI CUM CREZI CA-TI POTI CRESTE COPIII FIIND NEFERICITA.CU ALTE CUVINTE :INFRUNTA-TI PROBLEMA CU MULT CURAJ,DE TINE DEPIND MULTE,CHIAR SI ARMONIA DIN SUFLETUL COPIILOR TAI,VIITORI OAMENI MATURI MAINE...NU MERITA SA TRAITI IN MINCIUNA.SI TU SI COPIII AVETI ACELASI DREPT LA FERICIRE.MULT NOROC SI DOAMNE AJUTA!!! | ||
vulturita Postat pe 21 Martie 2009 12:08 |
||
Am trecut prin toate astea... Tu iti imaginezi ca doar tie ti se intampla acest lucru! Sa-ti spun ce am facut eu,concret: M-am dus la un psihiatru care m-a ajutat sa-mi revin din depresia cauzata de aceasta situatie. Dupa ce mi-am revenit psihic,am hotarat sa infrunt situatia cu curaj! Divortul a durat doi ani,a incercat toate metodele de intimidare,avocati multi,amenintari cu moartea ,hartzuire,etc. Nu-ti fie teama de nimic,nu te lasa intimidata nici descurajata. Acum,dupa 12 ani,regret ca nu am facut-o mai devreme,regret ca am suportat atatea umilinte si nu am ripostat decat atat de tarziu,pierzand atatia ani frumosi din viata mea. Si copiilor le-a fost mult mai bine,au avut o viata mai modesta material dar linistita.Acum sunt doi tineri minunati. |
||
georgia56gia Postat pe 27 Martie 2009 16:39 |
||
Vezi ca s-a putut? | ||
Ioana007 Postat pe 30 Martie 2009 14:47 |
||
Stiu ca se poate. | ||
kiki33 Postat pe 30 Martie 2009 15:14 |
||
Atunci insista. | ||
Ioana007 Postat pe 31 Martie 2009 15:44 |
||
asta fac.sunt in plina actiune. | ||
kiki33 Postat pe 1 Aprilie 2009 13:51 |
||
Suntem alaturi de tine. | ||
Ioana007 Postat pe 5 Aprilie 2009 12:37 |
||
Azi dimineata m-am imbracat frumos si m-am prezentat la judecatorie pt primul termen de divort. Intrucat paratul a cerut o amanare pt a-si gasi avocat si nu s-a prezentat am primit urmatorul termen pt 12 mai.Asa ca... |
||
kiki33 Postat pe 7 Aprilie 2009 12:59 |
||
kiki...bine te-am gasit... vad noutati pe-aici... sper sa fie bine...sa treci prin divort, si sa iti acorzi sansa unui inceput... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 13:25 |
||
Daca sansa o duce cu incapatanare in aceeasi directie, parerea mea este sa joace la loto. | ||
Ioana007 Postat pe 7 Aprilie 2009 16:06 |
||
o fi invatat si ea cate ceva...nu cred sa persiste intr-o casnicie dusa de mult...eu zic ca s-a dezmeticit... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Aprilie 2009 16:07 |
||
Sub nicio forma nu m-as mai intoarce din drumul pe care am plecat.Sunt convinsa ca e cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac si oricat imi va fi de greu voi merge inainte. Asta nu inseamna ca nu ma ameninta in toate felurile,face pe bolnavul,pe taticul bun,incearca sa-i induplece pe toti ca si cand el ar fi fost un sfant...etc...prostii neinteresante.Dar nici amanta nu o lasa sa i-o ia altul,umbla numai cu ea. |
||
kiki33 Postat pe 8 Aprilie 2009 09:59 |
||
Mergi pe drumul asta si nu te uita inapoi, lasa-l cu amanta. El pierde. | ||
Clm Postat pe 8 Aprilie 2009 22:02 |
||
De aseara a inceput sa ma ameninte.Inclusiv cu moartea si pe mine si pe avocata mea.A mizat pe faptul ca eu nu voi merge la divort,la fel ca data trecuta.Cand i-am spus ca m-am prezentat si ca am de gand sa merg pana la capat a ,,luat foc" si nu mai stia cum sa ma ameninte mai tare.A repetat de nenumarate ori cumva ca aceste amenintari le va pune in practica doar daca voi merge pana la capat.Cu alte cuvinte eu ar fi trebuit sa-l astept cuminte acasa pana-i va trece lui(poate)de aia.Oricum ,i-am spus ca ma astept la tot ce e mai rau din partea lui si ca nu -mi e frica de nimc.A si vazut acest lucru. | ||
kiki33 Postat pe 9 Aprilie 2009 10:53 |
||
cred ca asta il sperie...ca te vede decisa sa mergi pana la capat... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 10:58 |
||
Pai da... Respectivul vroia si cu... in fund si cu sufletul in rai! | ||
picaturaderoua Postat pe 9 Aprilie 2009 11:31 |
||
mda...cred ca tocmai a descoperit ca de fapt el nu vrea sa divorteze, si e indignat ca nevasta are initiative, nu mai sta ca cioara-n par sa astepte sa ii treaca lui amoku' de amanta... nene...de ce-or fii unii barbati atat de infantili ? mie, sotul lui kiki imi pare genul de barbat care se crede darul lui Dumnezeu, pentru noi femeile... de aici si reactia asta..."cum indraznesti sa ma parasesti "tu" pe mine ? " |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 11:39 |
||
Da.... Genul care ii spune sotiei: "Eu am dreptul sa fac orice, pentru ca sunt barbat. Tu trebuie sa taci si sa inghiti si sa spui merci ca ma ai!" Idiotul! |
||
picaturaderoua Postat pe 9 Aprilie 2009 12:16 |
||
mda...sper sa nu o prosteasca iar pe kiki...ca si asa a oscilat destul... asta nu se mai face barbat de casa, in veci...parerea mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Aprilie 2009 12:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Trece! | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:50 |
daca aveti inima deschideti | 11 | De la: yavrum 14 Ianuarie 2009 12:13 |
Cat de usor renunta o femeie la barbatul care o iubeste? | 35 | De la: giulyiuli 13 Decembrie 2011 09:25 |
|
||
Votati o miss | 11 | De la: Ella34 25 Februarie 2009 14:33 |
barbati inselati | 171 | De la: garbo178052 30 Noiembrie 2010 17:42 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice