cred ca am nevoie de ajutor

De la: picaturaderoua, la data 2009-04-09 12:16:43Da....
Genul care ii spune sotiei: "Eu am dreptul sa fac orice, pentru ca sunt barbat. Tu trebuie sa taci si sa inghiti si sa spui merci ca ma ai!"
Idiotul!

exact asa mi-a zis acum doi ani .
Acum crede ca eu mi-am gasit pe cineva de am atat ,,tupeu" si nu-si explica de ce sunt atat de ferma si puternica.Asta il dezarmeaza si-l face sa reactioneze in halul asta.Deja nu mai poate controla situatia si face ce stie orice las mai bine:ameninta.
Mi-a zis ca daca vrea imi ia fetele si i-am zis ca i le dau daca e in stare de ele .I-a trecut repede,nici macar nu insista cu chestia asta.Ii e frica sa nu cumva sa ramana cu ele..Si multe...
Dar nu-mi e frica!
kiki33
Postat pe 9 Aprilie 2009 15:14
hmmm...ideea lui ca ti-ai gasit pe cineva e previzibila...

sunt multi care au impresia ca daca renunti e musai pentru ca ai gasit pe altul mai bun, mai viril...

stai linistita, fetele nu o sa ti le ia...ca nu ar stii ce sa faca cu ele, doi copii presupun prea multa responsabilitate asumata...ori eu nu il vad genul care sa le vegheze noaptea sau sa le duca la gradina zoologica...l-ar incurca prea mult...adio amanta cu doi copii in casa...adio concedii romantice cu amanta imbracata diafan in dantela...ar fii prea complicat pentru el...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Aprilie 2009 15:20
El candva a fost un tata bun dar a pierdut din viata fetelor ultimii patru ani.A ramas undeva departe,cand fetele se bucurau ca se dau pe tobogan la McDonald's,cand facea pe calutul...Am doua fetite destepte si destul de mature ca sa nu-si dea seama ca tati e de fapt alt tati.Si nici el nu e convins ca le-r fi bine alaturi de el cand stie ca,copilul amantei sta singur in casa ,pleaca cu cheia de gat ca mama lui e plecata...fara a avea serviciu.El stie cu cine e mama lui care in loc sa-i puna masa cand vine de la scoala ii lasa bani de pizza ca in frigider nu-i nimic.Dar ea e fericita si vine la 10 seara acasa...Nu asta le doresc eu fetelor mele si poate ca nici el,din moment ce nu le vrea...
kiki33
Postat pe 9 Aprilie 2009 16:05
Dupa tot felul de amenintari care mai de care mai infioratoare sotul meu a schimbat foaia,a trecut la planul B.A inceput sa se dea pe langa mine,imi face ochi dulci,ma baga in seama fara ca eu sa-l bag pe el.Am avut si o discutie in care i-am spus ca sunt foarte hotarata in ceea ce fac si ca treaba e foarte serioasa.
kiki33
Postat pe 14 Aprilie 2009 09:58
Asta nu inseamna ca o sa cedez,ca o sa mai am incredere in el.E prea tarziu !
Azi fiica mea cea mare implineste 12 ani si sunt foarte mandra de ea.
Pentru ele o sa fiu tare si nu o sa mai las pe nimeni sa ma calce in picioare.Lor mereu le spun asta si asta trebuie sa vada si ele la mine.
kiki33
Postat pe 14 Aprilie 2009 10:44
sa-ti traiasca fetele,sa fie sanatoase si restul....Doamne ajuta!
Roxxynela
Postat pe 14 Aprilie 2009 10:48
kiki,

LMA pt fetita!

iti mai dau un sfat, daca tot esti aici.

copiii trebuie sa aiba copilarie,sunt prea mici ca le iei cu "calcatu' in picioare" si alte alea..destul au vazut lucruri atat de dureroase la voi....

nu le mai implica atat,sufera si tu mai in tacere un pic,conteaza f mult pt viitorul lor,sunt o multime de fete care pur si simplu devin frigide datorita mamelor care le fac parte din necazurile lor...

copiilor trebuie sa le faceti confidente cu masura...

iasomia
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:02
bravo,iasomi....sunt intru totul de acord cu tine,nu trebuie sa intinam sufletele copiilor cu problemele noastre de adulti si asa traim intr-o lume rea .Trebuie sa strangi din dinti,iti musti buzele,dar in fata copiilor tai zambesti si ii mangai fara sa vada cat de mult suferi.Vor avea timp toata viata sa invete ce inseamna necazurile,greutatile.....

chiar daca in trecut a fost un tata bun,cand vor suferi sau vor fi bolnave fetitele,nu el va veni sa le vegheze ,sa le aline,mama tot mama ramane...nici un barbat nu poate fi si mama si tata pentru fetite,asa ca fii fara teama ,nu ti le va lua,sunt o responsabilitate mare pentru el si nu cred ca e in stare sa si-o asume.
Roxxynela
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:20
Nu a fost vorba de confidente.A fost un simplu sfat,ca multe altele.
Sa-ti dau un exemplu:Acum vreo luna de zile fata mea s-a indragostit de un baiat dintr-o alta clasa mai mare si toata ziua nu vorbea decat de el.Ar fi facut orice s-o bage cumva baiatul in seama .Atunci i-am explicat ca el e mai mare decat ea(e intr-a 8 a)si ca fetele nu trebuie sa alerge dupa baieti, ci ei dupa ele.Si de aici am ajuns si la acel sfat.
Oricum ea e destul de mare sa vada lucrurile cam cum sunt,nu trebiue sa-i atrag eu atentia.
kiki33
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:29
Azi dimineata ( inca) sotul meu se dadea la mine si acum o jumatate de ora era cu ea in masina si plecau din oras...Cat de pervers poate fi...Si ce destept se crede...
kiki33
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:36
kiki,daca se caieste?e Saptamana Mare,poate cine stie...
Roxxynela
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:00
De la: Roxxynela, la data 2009-04-14 12:00:40kiki,daca se caieste?e Saptamana Mare,poate cine stie...

Ce gluma buna...
Stai linistita ca am oscilat destul...Acum nu ma mai impresioneaza nimic.
kiki33
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:15
Sanchi, teatru ieftin de 2 lei
gabitzza
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:21
roxy...ce cainta, draga ?
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:18
mai,nu stiu,dar pe mine m-a lovit saptamana asta..ma gandeam ca poate si pe altii...
Roxxynela
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:22
pisi...ogoaie-te...e frumoasa cainta, da' io crez ca nenea sot asta joaca la cacialma...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:25
Normal ca e teatru;si chiar de cea mai proasta calitate.Nici chiar el nu crede in ceea ce face,deci eu -nici atat!Atat timp cat el jura stramb cu nerusinare ca...rromii pe toate icoanele (fara sa-l puna nimeni)e clar ca nu stie ce e aia credinta,cainta...
kiki33
Postat pe 14 Aprilie 2009 13:54
kiki...iti zic io...barbat' tu e indignat ca nu te-a lasat el primu...si-ai bagat tu divort inaintea lui...

sunt unii care vor sa fie musai ei aia care pun capat relatiei...chestie de orgoliu

la pariu ca daca te-ai impaca cu el, dupa 2 saptamani ar inainta el divortul...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:00
poate ai dreptate.imi tot spune ca daca vroia sa ramana cu altcineva baga el divortul demult.Dar ...n-a vrut.N-a vrut pt ca-i era bine asa,nu ca n-ar fi vrut sa ma piarda pe mine...
kiki33
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:29
Si eu cred la fel, prow, din proprie experienta cu fostul sot. 14 ani s-a lamentat ca am divortat de el. Si lui i-ar fi convenit la fel de bine sa aiba servitoarea acasa, la cheremul lui, si el sa faca ce vrea si sa imparta doar pumni si picioare...
Am mai vazut un astfel de comportament la sotul unei prietene care, dupa divort, s-a dat bine pe langa ea, aceasta i-a lasat copilul de trei ani sa stea cateva ore cu el si el a plecat din tara cu copilul. Au trecut 11 ani si ea nu l-a mai vazut niciodata de atunci.
Nu te poti increde intr-un astfel de comportament instabil care isi urmareste doar binele propriu. Un adevarat sot si tata nu poate calca in picoare fericirea familiei pentru cateva clipe de placere extraconjugala.
sora_ilsi
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:29
ilsi...barbatii, ca si femeile, au comportamente previzibile...

reactia asta..."cum indraznesti sa renunti la mine, eu, darul lui Dumnezeu pe pamant"...e o reactie tipica oamenilor care nu stiu sa piarda

si care tin mortis sa aiba ultimul cuvant

adicatelea...EU sunt ala care am renuntat la tine, Eu sunt ala care am bagat divort, Eu sunt ala care spune cand se termina o chestie...

desertaciune lumeasca, dupa parerea mea...

parca ce mai conteaza cine a avut ultimul cuvant...si cine a pus capat relatiei

uite asa ne risipim noi oamenii in chestii lipsite de substanta...

raportat la eternitate, chestiile astea sunt marunte, marunte...

hmmm...sunt in dispozitie filozofica aszi, daca incep sa scot panseuri

nu ma baga in seama, o zi proasta...

wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:36
Prow, gandirea sanatoasa n-are nici o legatura cu dispozitia in care te afli. Ceea ce ai spus este asa cum cred si eu. Dar chestia cu"darul lui Dumnezeu...", doar cineva cu o gandire bolnava se considera asa pentru altcineva. Eu nici macar pentru copiii mei nu ma consider un dar, pe ei insa da, ii consider asa pentru mine...
Omul isi joaca ultima carte sau e atat de sigur pe sine sau sigur ca isi poate prosti in continuare familia, incat crede ca-i merge. Si mai crede ca isi cunoaste bine sotia si "stie" ca ea nu va merge pana la capat...
sora_ilsi
Postat pe 14 Aprilie 2009 14:46
he...he...ilsi...sunt multi si multe care cred ca sunt un dar...si care profita...

Sartre, pe care eu nu-l iubesc deloc, spunea ca "povestea unei vieti, oricare ar fii ea, este povestea unui esec"

wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:00
Nu stiu daca ai observat, dar toate povestile de dragoste se termina in fata altarului.Dupa aceea intra in declin.
Ioana007
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:35
asta pentru ca totul trebuie sa fie etichetat si ambalat cu funditza...

sa fie tot circul de la primarie, de la biserica...

declinul incepe de-acolo in care cei doi au interese diferite, si descopera asta, fatal, dupa ce s-au casatorit

una e sa te iubesti asa...de amorul artei, si alta e sa te trezesti dand piept cu realitatea cotidiana

wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:39
Prow, Sartre are dreptate in cadrul curentului sau ateist-filosofic-existentialist. El arata ca toata viata ne aflam in fata unor alegeri, omul"este condamnat sa fie liber" si obligat sa opteze, alegere de care este responsabil.
Idee vehiculata si in crestinism: viata este o serie de alegeri de care suntem responsabili. Exista insa o speranta pentru crestini ca Iisus Hristos poate transforma alegerile noastre gresite in ceva bun, in cele din urma.
Eu am ales divortul cand toata lumea era impotriva mea pentru ca imi ascunsesem foarte bine suferinta si toti credeau ca m-am saturat de prea mult bine, ca, in final, sa fie una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am facut in viata mea.
sora_ilsi
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:45
he...he...pariez ca fomeile erau alea care dadeau mai abitir cu piatra in tine...

Sartre e prea cinic pentru gustul meu...am ramas mai naiva...inca cred in bine si in oameni...nu ca ar fii o atitudine inteleapta din partea mea...ca prea multe tzepe am luat...dar la varsta asta nu ma mai pot schimba
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:48
Normal ca femeile, dar si barbati din aceia care se comporta ca "tzatzele". Acesta este un motiv care te tine pe loc de la a face ce este mai bine pentru tine si ai tai:"gura lumii".
sora_ilsi
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:19
asta pentru ca atunci cand iesi din turma esti imediat sanctionata

tratata ori ca o handicapata mintal ori ca o kurva...

se gaseste intotdeauna cineva care sa il planga pe exu'...ca ce daca bea ? si daca o mai batea, ce ? o omora ? avea si el o amanta...iote nah...asa-s barbatii

lumea e foarte darnica cand e vorba sa condamne

e al treilea post...ma cenzureaza astia...ca zic prostii
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Aprilie 2009 16:35
atitudine de mascul...nu gluma!!
ovidiu42
Postat pe 14 Aprilie 2009 23:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salut 11 De la: prometeus_wife 18 Februarie 2009 16:05
ciocolata o placere..... 26 De la: picaturaderoua 8 Mai 2009 13:31
barbat inselat 98 De la: DD_BB 1 Decembrie 2011 08:49
Femeia care face sex fara sa iubeasca 69 De la: pantera_neagra 10 Septembrie 2009 05:19
Nu mai am chef de sex. HELP! 104 De la: criss69pcl 22 Ianuarie 2009 15:33
Setari Cookie-uri