mielutza... oricum, intrebarea era retorica...iti dai seama ca nu o sa-mi raspunda nimeni da' vad ca "doamnele" au retete de succes... am pus si ghilimelele, ca sa te fac fericita, nea ... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 21:38 |
||
---|---|---|
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-15 20:53:59aici e un loc unde doamnele fac schimb de experienta?INTERNETUL ESTE UN SPATIU PUBLIC ! PE ACEST FORUM, DIN CATE STIU EU, NU ESTE INTERZISA INTERVENTIA DOMNILOR! DOAMNELE MAI CU EXPERIENTA, AR TREBUI SA AJUTE TINERELE DOAMNE SI SA NU LE INCURAJEZE IN GRESELILE PE CARE ISI PROPUN SA LE FACA INTR-O RELATIE, INTREBAND, "LA PLESNEALA" - "CUM SA INSELI FARA SA AFLE ?" SCOPUL UNEI RELATII NU ESTE CINE PE CINE INSEALA MAI BINE, FARA SA SE AFLE ....ESTE INDECENT SA FOLOSESTI EXPERIENTA PENTRU A DA SFATURI IN SAVARSIREA DE FAPTE NEDEMNE, MAI ALES INTR-O RELATIE A UNOR TINERI ! |
||
IOANA_DRAGAN Postat pe 16 Februarie 2009 17:22 |
||
Ioana , de ce tot scrii cu majuscule ? Crezi ca nu vedem ?? | ||
|
||
blanca Postat pe 16 Februarie 2009 17:26 |
||
ioano...doamnele mai in varsta au principii draga... plus ca eu nu stiu nimic despre asta...ca nici nu m-am gandit sa imi insel barbatul da' dupa cum vad eu pe-aici...e o moda...toanta de mine... da' las ca doamnele mai tinere isi ofera asistenta una celeilalte...ce sa ma mai bag si eu... si, ioano...eu nu pot draga sa dau cu ele da pamant, sa le invat de bine, ca nu prea sunt deschise la sfaturi de-astea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 17:27 |
||
Si de le tinem predici ne baga careva in seama? Ma-ndoiesc . Si nu mi-e teama decat c-am sa raman asa degeaba | ||
blanca Postat pe 16 Februarie 2009 20:17 |
||
auzi. mielushel...? mi se oare mie, sau noi am fost admonestate ca nu suntem formatoare de opinie? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 20:25 |
||
Mai, mie mi se cam pare ca ne voia un soi de predicatoare patrunse de misiunea lor . Si nu dadeam bine in haina de pred, prea plesnise-si tu cu intrebarea aceea si eu prea m-am bucurat . Acuma ce sa-i faci ? Eu una recunosc sunt mare admiratoare a ironiei fine ! |
||
blanca Postat pe 17 Februarie 2009 11:09 |
||
mielushel...mie nu-mi place sa predic...daca cineva pricepe ce vreau sa spun e bine, daca nu...paguba lui... da' mi se pare curios ca ne-a admonestat pe noi, si nu pe doamnele care au "retete de succes" pe-aici... unde dai si unde crapa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Februarie 2009 13:20 |
||
Poate a simtit ca avem potential !... | ||
blanca Postat pe 18 Februarie 2009 14:16 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 14:25 |
||
vai vaivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai interesant subiect nu stiu cum ca asi spune eu tuturor,dar oare chiar se fac cursuri? | ||
ghelene_06 Postat pe 18 Februarie 2009 16:19 |
||
daca citesti topicul cap coada ai sa vezi ca doamnele reusesc sa dea si o conotatie ortodoxa situatie ... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 18 Februarie 2009 17:26 |
||
WIFE am citit printre rinduri, in mare am inteles despre ce sediscuta. eu vin mai rar pe aici si citesc in limita timpului disponibil.e ok daca pot sa dau un sfat , daca nu ma abtin. | ||
ghelene_06 Postat pe 19 Februarie 2009 16:16 |
||
common...ghelene...cum poti sa dai sfaturi in asa ceva ? unele nici nu ar stii ce sa sfatuiasca, iar altele, le-ar putea sfatui sa incerce sa fie decente... degeaba, pe mine nu ma convinge chestia asta cu : "vaaai...asa m-am indragostit de unu' de nu mai pot...si iaca barbatul nu-i mai bun" nu zic, daca ajungi la adulter, e clar ca in casnicie lucrurile stau rau de tot, dar nici amantul/amanta nu remediaza situatia. dupa parerea mea, o agraveaza si daca se intampla sa ti se aprinda calcaiele dupa unu', si barbatul nu-ti mai place, sau nu-ti mai trebuie, spune-i frate, ca vrei sa divortezi, si gata...minciuna asta mi se pare odioasa. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Februarie 2009 16:24 |
||
hello wife ! mai fetelor ...se faceau niste cursuri la fara frecventa..."Cum sa inseli fara sa afle "- (curs rapid si fara dureri de cap ..sau de masele).... Apoi se continua cu: "Strategii de urgenta in caz ca idiotul a aflat!" modulul 1 si "Ia-ti repede talpasita si vezi pe unde calci pana nu ti-o iei pe cocoasa" - continuarea modulului 1.... Restantele nu am mai aflat cand se dau...si cu cine... |
||
Postat pe 23 Februarie 2009 21:39 |
||
Cata moralitateee!!! Si ce pofta nestavilita de cearta au unii pe-aici.Vanghelis,dupa felul in care abordezi astfel de probleme ori esti popa,ori asa refulezi in urma frustrarilor pe care ti le-a pricinuit viata nedreapta.De ce oare trebuie sa sariti asa,daca cineva are curajul sa recunoasca ca si pacatul e pretutindeni in vietile noastre?In spatele anonimatului e atat de usor sa ne pretindem a fi oricine(probabil,ulterior le aratam si partenerilor de viata puritatea sufletelor noastre...)Nu stiu foarte multe despre cele sfinte,insa imi amintesc ca "cel fara de pacat"e doar IIsus Mantuitorul.Noi ceilalti suntem "cei cu piatra"...Oare,chiar trebuie sa demonstram ceva?La ce foloseste?O zi buna tuturor si nu uitati:oglinda e buna pt. a ne vedea propria imagine,nu pt.a reflecta lumina soarelui in ochii celorlalti. | ||
liviu_k Postat pe 26 Februarie 2009 10:14 |
||
liviu, m-ai dezamagit... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 11:40 |
||
Wife,din pacate ceea ce am scris nu era pt. a face cuiva pe plac.Daca parerile noastre asupra unor lucruri difera,asta nu inseamna numaidecat ca tu ai dreptate.Probabil,nici eu...Tu si cei ca tine judeca foarte exigent aici pe forum,iar asta nu mi se pare normal.Cred ca e suficient pt.cei care intr-adevar sunt exigenti cu ei insisi sa-si organizeze si sa-si traiasca viata dupa bunul lor plac. P.S.-Wife!Te rog,lasa piatra jos.Multumesc.O zi buna! | ||
liviu_k Postat pe 26 Februarie 2009 16:32 |
||
liviu...stiu ca judec exigent...e un mare defect al meu... doar ca nu inteleg adulterul ... adica il inteleg...ca oameni suntem si viata nu iti ofera retete... de fapt eu nu inteleg ce urmeaza dupa adulter...minciuna aia in care se complac oamenii... de ce sa continui sa traiesti intr-o asemenea mizerie? e clar ca daca se ajunge acolo, ceva scartaie rau intre cei doi. si un amant sau amanta nu rezolva problema de cuplu, dimpotriva...complica inutil... exista doua scenarii... primul ar fi cand cei doi au o relatie calduta, in care nici unul nu mai asteapta nimic. intervine al treilea, si lucrurile scapa de sub control. acum, ori incerci sa comunici cu partenerul, ii explici ca treci printr-o criza grava, si e imperios necesar sa discutati, ori faci dupa capul tau si treci la amant/amanta. dar trebuie sa te decizi ce vrei...ca amandoua nu merg. si amant si casnicie. al doilea scenariu ar fi cand lucrurile stau foarte rau in casnicie, violenta verbala, fizica, etc...atunci e musai sa divortezi, si sa nu cauti legaturi ilicite...pentru ca presiunea psihica e prea mare, si la un moment dat, clachezi... stiu ca par intransigenta...si chiar sunt...recunosc asta, dar eu cred ca avem datoria sa traim frumos si curat...si sa stii ca eu sunt intransigenta si cu mine, mai ales cu mine nu stiu cat de coeerenta am fost, azi am fost consemnata, nu am avut voie sa beau cafea, si sinapsele imi fac probleme... grea e viata de femeie maritata... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 16:47 |
||
Esti maritata?Ai o viata grea?Pai cum asa?Daca ai o viata frumoasa si curata,cum poti spune asta?Crezi ca infidelitatea e singurul lucru rau care distruge relatia de cuplu?Nu vreau sa te conving de nimic.Accept faptul ca gandim diferit.Atat. | ||
liviu_k Postat pe 26 Februarie 2009 17:14 |
||
sunt foarte maritata si foarte fericita...faza cu viata grea a nevestelor era la shto...ca sa-l irit pe "za hazband"... ca si el e on-line nu infidelitatea distruge viata de cuplu, ci lipsa de comunicare...parerea mea... si accept faptul ca nu gandim la fel, asta ne face unici, nu? apreciez ca se poate discuta civilizat despre asta... si tot nu sunt de acord cu adulterul, nah... ps. frumos cutzu... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Februarie 2009 17:38 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-02-26 17:38:46sunt foarte maritata si foarte fericita...faza cu viata grea a nevestelor era la shto...ca sa-l irit pe "za hazband"... ca si el e on-line bravo, frumos comentariu! bineinteles ca lipsa de comunicare in adevaratul sens al cuvantului e cel mai mare dusman persoanei care vrea sa insele si nu stie cum, ii recomand fara pic de aroganta sau saracasm,cu multa prietenie, in primul rand O VIZITA URGENTA LA PSIHIATRU! |
||
inesyouaz Postat pe 27 Februarie 2009 03:45 |
||
Intrebarea asta e adresata de catre niste doamne la alte doamne? Sau de niste domni la alti domni? Eu vad ca raspunsurile sunt femeline de unde statistica adevarului: femeile inseala, barbatii sunt inselati. Eu as schimba putin titlul topicului in " Cum sa fii inselat/a fara sa afli?" Ce spuneti? Ha? Se baga cineva la o asa tema savanta? Adica ma intelegeti ca iti trebuie scoala multa ca sa ajungi la o asa performanta in viata.Eu care am numai 4 clase nu ma pricep cum sa insel.de aia si propun schimbarea sensului conversatiei. Fetelor dragelor (si stiu ele bine care dintre ele) cap aveti minte ce va mai trebuie? |
||
Aemulus Postat pe 27 Februarie 2009 05:16 |
||
In primul rand eu as dori sa stiu ce inseamna a insela...trebuie sa faci sex sau doar sa bei un suc cu o pers de sex opus fara ca partenerul sa stie? | ||
joli Postat pe 27 Februarie 2009 12:45 |
||
micabis...tare esti nostima.... joli...cred ca depinde...nu cred ca exista reguli...si eu am prieteni cu care daca ma intalnesc beau o cafea, chiar daca sunt singura, fara pro. doar ca eu nu ma simt atrasa de ei... cred ca inselatul asta tine de mental...de nemultumirea adunata in cuplu, dar mai ales de lipsa de comunicare... intreaba-te de ce simti nevoia sa bei o cafea cu cineva si sotul tau sa nu stie...inseamna ca ceva nu e in regula, daca simti nevoia sa ii ascunzi asta... complicata mai e viata asta, parol... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 14:56 |
||
in vis | ||
picaturaderoua Postat pe 27 Februarie 2009 15:48 |
||
picatura, daca nu suntem atenti distrugem frumusete de topic... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Februarie 2009 15:50 |
||
Eu il insel pe sotul meu de fiecare data cind vad un film cu Mel Gibson.Si el stie ca sta linga mine cind vad filmul.Si nu se supara.... | ||
Aemulus Postat pe 1 Martie 2009 07:14 |
||
Micabis,mel nu avea partenera in film sau te bagi peste ei in pat?of of . | ||
ghelene_06 Postat pe 2 Martie 2009 17:37 |
||
ce barbat se supara..(chiar daca este in exercitiul functiunii ) daca este luat drept mel gibson?..unii E parversi rau... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2009 17:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Targu Mures | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:10 |
aventura fara sex | 62 | De la: garbo008875 21 August 2009 11:14 |
ce sa fac.... | 15 | De la: fluturasalb85 13 Noiembrie 2008 13:53 |
|
||
sexx | 1 | De la: carmella 16 Ianuarie 2009 15:46 |
Party pentru femei COOL. | 10 | De la: iasomia 10 Decembrie 2011 09:43 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice