Daca ajungi intr-un moment ca asta(adica sa inseli), inseamna ca nu mai ai nici un pic de respect fata de relatia in care esti implicata si nu vad atunci rostul pentru care sa inseli.Nu te casatori daca vrei sa mai "copilaresti". | ||
asineta Postat pe 21 Martie 2009 11:31 |
||
---|---|---|
mey ce pasiuni ascunse continua sa starneasca subiectu' asta "atragator"! oameni pasionati, eu propun o alta explicatie: toti apartinem tuturor, ne cautam si inca nu ne gasim ! |
||
fortelion Postat pe 24 Martie 2009 16:01 |
||
Forti, esti geniala. | ||
|
||
Ioana007 Postat pe 7 Aprilie 2009 13:50 |
||
Adulterul este o tr�dare a fidelit��ii pe care �i-o datoreaz� so�ul �i so�ia �i este p�cat mare. �n adulter, �n afar� de p�catul de necur��ie (desfr�u), se comite p�cat �mpotriva drept��ii �i �mpotriva leg�turii matrimoniale sacre. Gre�esc cei care consider� c�s�toria ca un simplu contract f�cut pe baza unor acte. C�s�toria este �n primul r�nd un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii. Nici un motiv nu d� unei persoane dreptul moral s� comit� adulter: nici impoten�a so�ului sau frigiditatea so�iei, nici alte disfunc�ii sexuale, nici vreo alt� boal� sau infirmitate a unuia dintre so�i, nici absen�a mai mult sau mai pu�in �ndelungat� din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt �i nici un alt motiv. Mai multe pute�i citi �i vedea pe blogul urm�tor : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog g�si�i: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri ; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in �i posturi TV on-line �i posturi de radio); c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator); articole; adrese, numere de telefon �i site-uri ale unor asocia�ii care ofera servicii caritative, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe �mpreuna cu acest mesaj, ca s� foloseasc� �i altora. Chiar se merit�. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 11 Aprilie 2009 04:04 |
||
Am intalnit o obsedata si acum dau de un obsedat.Cand va dat neica drumul, ca ziceau ca va mai tine cativa ani. | ||
Ioana007 Postat pe 11 Aprilie 2009 18:52 |
||
multumesc pentru atentie ioana...dar sint barbat, chiar trebuie sa dovedesc !? |
||
fortelion Postat pe 21 Aprilie 2009 17:39 |
||
asta da problema existentiala!...de ce?vrei sa intri tu in actiune?sau vrei sa te prinzi daca-i ceva in neregula cu parteneru-ti scump si drag?god! | ||
mia79x Postat pe 10 Mai 2009 10:40 |
||
ai doar 23 de ani si vrei sa-l inseli???? deja????wow.... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Mai 2009 10:53 |
||
da,da' nu asa...cu un plan bine pus la punct.mai cheama si alte minti luminate pentru asta!...scoala,frate aici,nu gluma...iti dai seama in ce lume traim?ca ma iau durerile de cap... | ||
mia79x Postat pe 10 Mai 2009 10:58 |
||
pe mine m-au luat de mult mia, de cand vad toate tinericile de 18-20 de ani care se dau mari familiste si mari destepte...si o dau cu oistea in gard intr-o veselie....si cand stau sa ma gandesc ca, poate, habar nu au cum se face o ciorba si cum se calca o camasa...dar se dau mari "duoamne".... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Mai 2009 11:19 |
||
he...he...ce credeti voi, fetelor...scoala inalta, nene iote ce determinata e didona asta...cica tre' sa ai un plan stabilit si sa te tii de el...ca daca tot inseli, sa o faci cu cap, cam asta e ideea... cheia succesului e sa nu fii prins ??? pai de cand adulterul e o chestie de succes ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Mai 2009 11:26 |
||
wifo....dar am si eu o intrebare.....cand inseli, folosesti capul de sus?????? | ||
tutankhamon Postat pe 10 Mai 2009 11:28 |
||
habar n-am...ca eu intru la categoria fomeilor care nu au inselat si care e atat de naiva incat sa isi inchipuie ca nici nu o sa insele vreodata da' vaz ca fetitza asta stie mai bine ce se petrece in capu' alora care is mai trecuti prin viata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Mai 2009 11:30 |
||
wufo....e ceva de genul...care are lista cea mai lunga de cuceriri....ala/aia e cel/cea mai valabil/a.......listaci | ||
tutankhamon Postat pe 10 Mai 2009 11:30 |
||
si ce ziceam mai sus??????cu pustoaicele de 18-20 de ani?????eeee??????? | ||
tutankhamon Postat pe 10 Mai 2009 11:31 |
||
pai bine ca m-am oprit doar la titlu...nu de alta,dar ma apuca oftica pe aici de atata inspiratie... ce credeti voi?ca-i asa treaba simpla si o duce bibilica chiar asa pe orisicine?sunt secunde de studiu aici,nu asa...multe framantari,nopti nedormite...una,alta...greu de tot.nu-i chiar asa pentru oricine...trebuie sa te si duca,nene...ce crezi tu?ca toata lumea care vrea poate?eiii,dar chiar avem pretentii!...lumea buna se baga aici...ca-i cu risc,nene si asta...trebuie sa ai sange rece...sa ai curaj,sa simti viata! |
||
mia79x Postat pe 10 Mai 2009 11:33 |
||
mai mia...tu incepi sa vibrezi????? | ||
tutankhamon Postat pe 10 Mai 2009 11:35 |
||
aoleuuu,abia ma mai tine,nu asa...pana acum nu m-am priceput eu cum si ce,dar acum cred ca dau iamaa...nu vezi fataaa cate alternativee? puuupp! | ||
mia79x Postat pe 10 Mai 2009 11:39 |
||
heiii, astea sub 10 ani sa nu ma credeti pe cuvant...ca de pe la 12 deja vorbesc intre ele cu patratelu' rosu... | ||
mia79x Postat pe 10 Mai 2009 11:41 |
||
mda..."toapice" dashtepte...ce sa zic...se pierde mult masura, bunul simt... a ajuns iubirea asta subiect demonetizat...fiecare se vaita de cate ceva...una ca inseala, alta ca inseala prea mult...alta da retete de succes... e trist... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Mai 2009 11:57 |
||
pitzipoance nene.. Auzi, sa tii condicuta..ce apasari au cate unele.. nu mi-am inselat partenerul niciodata si nici n-am de cand s-o fac, si-am un somn asa de linistit.. orice relatie are suisuri si coborasuri, dar asta nu inseamna ca la prima furtuna sa te infigi in primul stremeneag intalnit! daca esti femeie adevarata, lupti pentru relatia ta! Bine, nu pana cand atingi prostia.. |
||
gabitzza Postat pe 10 Mai 2009 12:36 |
||
Poti sa ne arati mainile, ca ne convingem singure. | ||
Ioana007 Postat pe 10 Mai 2009 15:33 |
||
Raspunsul este penbtru forte.. | ||
Ioana007 Postat pe 10 Mai 2009 15:59 |
||
Asa este.Iar stre-ul acela strain, il tai ca Ciomu. | ||
Ioana007 Postat pe 10 Mai 2009 16:00 |
||
Vanghe, ca sa tai, tre` sa pui mana ! | ||
gabitzza Postat pe 10 Mai 2009 16:55 |
||
pai da mamicule...dar stii cum se spune...nu tot ce se atinge cu mana se baga in gura..... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Mai 2009 11:44 |
||
fetele, hai ca sunteti simpatice!! voi nu stiti ca se fac si bani din asta?? exista firma de alibi-uri!! adica vrea omu sa plece cu fufa un week-end la munte, iar afaceristii ingenuosi de la firma o asigura pe doamna ca sotul e plecat in interes de afaceri....sau ma rog, diverse scuze.... |
||
zambila Postat pe 11 Mai 2009 12:39 |
||
exista asa ceva???? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Mai 2009 13:11 |
||
exista, pe cuvant!! | ||
zambila Postat pe 11 Mai 2009 13:20 |
||
da si eu auzisem acum ceva timp in urma...na,zi daca nu au capiat cu totii...ca la nebuni...si mai fac si bani dintr-asta...hmm,respira adanc mia...easy,my girl si la ce probleme vad pe aici,sa nu crezi ca n-or fi clienti... | ||
mia79x Postat pe 11 Mai 2009 13:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa inseli fara sa afle? | 345 | De la: roby_cado 20 Octombrie 2011 16:39 |
Diazepamul | 39 | De la: tutankhamon 12 Mai 2009 23:11 |
nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste | 27 | De la: FULGUTA 6 Mai 2009 07:12 |
|
||
dragoste interzisa... | 9 | De la: scrichy 2 Octombrie 2009 16:58 |
l am inselat | 53 | De la: garbo_6771 20 Septembrie 2015 21:25 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice