Atunci cand gandul la noaptea nuntii ne aduce un zambet discret pe buze, citind "Dezmat fierbinte- noaptea nuntii", mi-am amintit de tineretea mea, mi-am amin-tit de noaptea nuntii mele: cata fericire, cate cuvinte de dragoste m-i s-a soptit: "A-i buzele aprinse si mainile de crin, Sa te cuprind iubit-o, Sa te cuprind putin, In satul tau acasa Nici urma de smochin, Mi-e dor de umbra-ti blanda.. ...,Sa te dezmierd putin...."! Asa azi, asa maine, fericirea a inceput sa capete o nuanta gri. Dar,fericiea nu a ramas nici.... Tu esti lumina, iti spuneam pe vremea cand doar inserare exista si credeam ca te vad deslusit, ca esti chiar tu umbra puternica din stanga mea. Tu esti lumina, repetam nauca incercand sa inventez o forma pentru tine dar nu aveam unelte, nici culori lucruri, ce se dovedeau putine sa te creez cum te simteam, dinspre mine. Tu esti lumina, inca mai credeam si-atunci m-a pedepsit cineva cu-n fulger ce m-a orbit anume sa nu te pot vedea, in veci.........!! |
Postat pe 11 Noiembrie 2008 20:52 |
---|
mai lall,mai guritza.. e greu la tine acilea... cine spune ca viata asta este usoara?.... cum mai "dezmat"??? vaaaaai...nu am ras demult asa.. multumesc! |
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2008 21:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iubitul meu imi vorbeste in continuu de fosta sa prietena | 76 | De la: AngelGirl 12 Mai 2009 20:41 |
nu stiu ce sa fac????? | 10 | De la: picaturaderoua 30 August 2010 23:16 |
E mai bine cu un frate/sora sau singur? | 8 | De la: garbo075336 12 Noiembrie 2012 19:41 |
|
||
Anticonceptionale pt barbati | 13 | De la: estela 14 Iulie 2010 01:52 |
AM MARII DUBII | 8 | De la: anemari15 4 Octombrie 2010 16:35 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice