nu...nu...eu chiar sunt curioasa, serios... never mind...uite, imi storc crerasu' si am sa incerc sa pun si eu ceva... hmmm...cred ca tre' sa dau pe google... revin... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Aprilie 2009 15:17 |
||
---|---|---|
Dragostea este cea mai frumoasa si cea mai nebuna dintre toate pasiunile.[..]N-are nici o consideratie fata de nimeni si nu cruta nici sexul,nici varsta.Cand se prezinta in felul ei firesc,ea apare la cei tineri;dar cand vrea sa-si bata joc si sa apara ridicola,infierbanta pe cei batrani.Incolo,este ingenioasa si stie sa faca posibilul si imposibilul,caci dintr-un poltron face un om brav,dintr-un zgarcit un risipitor,dintr-un infumurat un om smerit si modest,si dintr-un intelept un nebun. OXENSTIERNA,Pensees diverses,l. |
||
AMETYST Postat pe 3 Mai 2009 16:11 |
||
foarte adevarat!!! :D | ||
|
||
sw33t_ang3l_2oo3 Postat pe 4 Mai 2009 15:58 |
||
Ce surpriza placuta! Un barbat care posteaza citate despre iubire! Si eu care credeam ca toti s-au aruncat pe topicurile in care subiectele principale sunt: infidelitatea si cafeaua!!! Mai e totusi o speranta...!!! Vreau sa postez si eu ceva. Imi place foarte mult. Pentru multi probabil, citatul este cunoscut..., dar poate ca n-ar fi rau, sa-l citim mai des : Despre transfigurare - Victor Hugo Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi. Femeia e cel mai sublim ideal. Dumnezeu a facut pentru barbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exalta, altarul sfinteste. Barbatul este creierul, femeia - inima. Creierul primeste lumina, inima primeste iubire. Lumina fecundeaza, iubirea reinvie. Barbatul este puternic prin ratiune, femeia este invincibila prin lacrimi. Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza sufletul. Barbatul este capabil de orice eroism, femeia de orice sacrificiu. Eroismul inobileaza, sacrificiul aduce sublimul. Barbatul are suprematia, femeia intuitia. Suprematia semnifica forta, intuitia reprezinta dreptatea. Barbatul este un geniu, femeia este un inger. Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil. Aspiratia barbatului este catre gloria suprema, aspiratia femeii este catre virtutea desavarsita. Barbatul este un cod, femeia este o evanghelie. Codul corijeaza, evanghelia ne face perfecti. Barbatul gandeste, femeia intuieste. A gandi inseamna a avea un creier superior. A intui, simtind, inseamna a avea pe frunte o aureola. Barbatul este un ocean, femeia este un lac. Oceanul are perla care-l impodobeste, lacul - poezia care-l lumineaza. Barbatul este un vultur care zboara, femeia o privighetoare care canta. A zbura inseamna a domina spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul. Barbatul este un templu, femeia este sanctuarul. In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem. Barbatul e plasat acolo unde se sfarseste pamantul, femeia - acolo unde incepe cerul |
||
sophia Postat pe 7 Iunie 2009 15:13 |
||
Dragostea este o boala de care nimeni nu scapa.Cine a fost contaminat de ea nu vrea sa se faca bine si cine sufera nu veea sa fie vindecat." (Paulo Coelho) | ||
noemianya Postat pe 14 Iunie 2009 11:47 |
||
Mie mi-a placut asta: "E o mare durere sa iubesti. Si o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere. " |
||
blanca Postat pe 14 Iunie 2009 12:27 |
||
unde-o gasisi mielutzo ? | ||
gabitzza Postat pe 14 Iunie 2009 12:29 |
||
Cica a spus-o Caragiale . Eu am gasit-o ca Motto intr-o carte citita recent. ( Dincolo de bine , dincoace de rau) | ||
blanca Postat pe 14 Iunie 2009 12:32 |
||
Aurora Liiceanu .. brava.. | ||
gabitzza Postat pe 14 Iunie 2009 12:34 |
||
Da si Alice Nastase. Frumos. | ||
blanca Postat pe 14 Iunie 2009 12:37 |
||
FOARTE... | ||
gabitzza Postat pe 14 Iunie 2009 12:41 |
||
Se inscrie aici citatul asta? "rau cu rau dar mai rau fara rau"? |
||
Aemulus Postat pe 14 Iunie 2009 18:58 |
||
Se inscrie , normal! Dar tu esti o tipa optimista...cum de ti-a venit ?? | ||
blanca Postat pe 14 Iunie 2009 20:03 |
||
hahahah, asa il dezmierd eu pe sotul meu...ca sa nu si-o ia in cap | ||
Aemulus Postat pe 14 Iunie 2009 20:12 |
||
pai da ...atunci inteleg ! Fooooarte potrivit . | ||
blanca Postat pe 14 Iunie 2009 20:17 |
||
Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi. Femeia e cel mai sublim ideal. Dumnezeu a facut pentru barbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exalta, altarul sfinteste. Barbatul este creierul, femeia - inima. Creierul primeste lumina, inima primeste iubire. Lumina fecundeaza, iubirea reinvie. Barbatul este un vultur care zboara, femeia o privighetoare care ca Barbatul este un templu, femeia este sanctuarul. In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem. Barbatul e plasat acolo unde se sfarseste pamantul, femeia - acolo unde incepe cerul. |
||
sophia Postat pe 14 Iunie 2009 20:57 |
||
blanca Postat pe 14 Iunie 2009 20:59 |
||
"iubeste putin cel ce poate spune prin cuvinte cat iubeste" dante alighieri "numai dragostea iarta greselile din dragoste" i. golescu "dragostea e ca focul, daca n-o intretii , se stinge!" m.i.lermontov "dragostea nu se defineste! se simte!" "trebuie intotdeauna sa-ti daruiesti inima pentru a o castiga pe a altuia" o. goldsmith "dragostea se cicatrizeaza, nu se vindeca!"v.ghica "ah!ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim!"moliere |
||
Lady_infinity Postat pe 8 Iulie 2009 00:59 |
||
Mare adevar adevar ai spus. | ||
garbo032513 Postat pe 11 August 2009 08:34 |
||
Un cantec indian spune...'in Cer Dumnezeu, pe pamant dragoste si la mijloc viata... de ce sa mori daca nu din dragoste'... Dragostea este in noi,..in tot ce facem in tot ce gandim,.. in tot ce visam... Dar dragostea in doi nu exista decat atunci cand este reciproca... De ce aveti nevoie de citate din clasici??? Ei au trait ceea ce au scris... |
||
anca_53 Postat pe 11 August 2009 12:20 |
||
"Vino,sa pot regasi drumul spre mine" O.Paler |
||
preciouss Postat pe 12 August 2009 21:09 |
||
Pentru Ella 34 .... CEL MAI FRUMOS OMAGIU ADUS IUBIRII DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE , EMOTIONANT INTR-ADEVAR ... IUBIREA AR TREBUI SA FIE PRECUM SPIRALA CROMOZOMILOR O UNIRE PERFECTA SI ARMONIOASA ......... SI TOTUSI MAI SUNT BARBATI CARE STIU SA IUBESCA SI FEMEI CARE STIU SA PRIMEASCA DRAGOSTEA LOR . NU-TI TREBUIE DECAT TIMPUL SI RABDAREA DE A CAUTA SI DE A-L GASI CEL PE CARE IL ASTEPTI DE ATATA TIMP ... EL ... EXISTA , TE CAUTA , TE ASTEAPTA. | ||
oanas_2004 Postat pe 25 August 2009 16:03 |
||
PENTRU NANE .... CE ZICI DE ACESTE VERSURI ? CE GREU MI-E FARA TINE . A TRECUT ATATA TIMP SI INCA ITI SIMT MIROSUL PIELII , CALDURA CORPULUI TAU , BRATELE TALE IN JURUL MIJLOCULUI MEU . ITI AUD SOAPTELE , CUVINTE PLINE DE TANDRETE : " ... IUBITA MEA ... " MA -NTORC SI-AS VREA SA FIE AEVEA ... |
||
oanas_2004 Postat pe 25 August 2009 16:18 |
||
dragostea e oarba,dragostea aduce fericirea suprema.am dreptate? dar ce faci cand vezi ca omul pe kre il iubesti ,pe kre incepi sa l qnosti treptat este de fapt un alcoolic si baiatul lu'mama? |
||
pisiMic Postat pe 25 August 2009 16:22 |
||
Alooo! Nu stricati topicul asta, va rog! |
||
picaturaderoua Postat pe 25 August 2009 16:34 |
||
l-am lasat si tot el zice ca sunt figuranta si ca am incerkt s-l schimb in rau | ||
pisiMic Postat pe 25 August 2009 16:39 |
||
ai foarte mare dreptate ;dar din pacate eu nu am avut parte de asa ceva ;ma simpt f prost si asa cum mi-ai zis tu trebe sa-l scot de pe mess pe acest om care mi-a umbrit viata cu vorbele lui | ||
garbo039600 Postat pe 27 August 2009 13:02 |
||
ai spus o vorba cat 100 asa este ;e foarte dureros sa iubesti dar mai ales sa nu fi iubita | ||
garbo039600 Postat pe 27 August 2009 13:05 |
||
De la: oanas_2004, la data 2009-08-25 16:18:29PENTRU NANE .... CE ZICI DE ACESTE VERSURI ? ce sa zic? Doar ca -s nepotrivite pentru mine.. acum! Am pus "catuse cuvantului dor"... Am ajuns la concluzia ca decat un "surogat" de dragoste....mai bine, muuuuullllttt mai bine....singura. Oricum, multumesc pentru "dedicatie"! Si pentru ca suntem la acest topic... "...implicandu-ma tot mai mult in procesul iertarii, am ajuns la cel mai mare dintre toate darurile. M-am iertat pe mine insumi! Am invatat ca pot sa ma iubesc si sa ma iert pentru ca nu sunt perfect. Pana atunci fusesem propriul meu dusman. Acum ma bucuram de viata si primeam de la ea mult mai multe daruri-mai ales ca puteam fi prieten cu persoana care se reflecta in luciul oglinzii."...Joe Vitale |
||
Nane Postat pe 27 August 2009 19:27 |
||
....Si totusi exista dragoste??? |
||
A_Elena Postat pe 4 Septembrie 2009 19:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
iubire?!...sau,prostie?! | 391 | De la: SAL 23 Ianuarie 2012 12:45 |
seful iti propune sex pentru pastrarea locului de munca, ce faci? | 81 | De la: micki23 19 Mai 2009 19:06 |
Despre o posibila sarcina?? | 4 | De la: garbo_1348 13 Februarie 2014 05:51 |
|
||
"DEZMAT FIERBINTE-NOAPTE....." | 2 | De la: iasomia 11 Noiembrie 2008 21:35 |
cine este pisy blond? wanted ):):):):):):):):):) | 39 | De la: tutankhamon 1 Iulie 2009 00:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice