citate celebre despre dragoste..

pai e prea evident
melanie
Postat pe 27 Octombrie 2009 18:45
De la: preciouss, la data 2009-10-24 21:28:06natalys,io-te acilea la mine:
in primul rand ca te contrazici: pe de o parte zici ca nu prea obtinem afectivitatea dorita de la ceilalti,asa ca nu ne ramane decat sa cautam in noi insine...
in al doilea rand: imediat o dai la intors si spui ca avem nevoie de ceilalti pt a fi noi insine,sub pretextul ca suntem fiinte sociale..
in al treilea rand:daca A esti tu,B e distinsul si C e muma-sa,inseamna ca A= C??!mira-m-as!

concluzia mea: nu poti sa faci un ghiveci din maximele care ti-au placut la un moment dat fara sa adaugi maioneza,sau liantul,cum vrei sa-i spui...
daca postezi dupa idei care au o anumita profunzime,ceva care seamana cu f..e,nimeni n-o sa te sustina vreodata pentru simplul motiv ca tu insati nu sustii,prin ceea ce scrii,ideile cu aroma de dogma..

Preci, esti o persoana pe care o respect. Ma indoiesc ca nu stii ce e aceea un silogism !
no offence!
Dar, ai si tu momentele tale de indoiala... Si eu le am... Deci, hai sa traducem ! " Daca eu te iubesc pe tine (A=B) si, daca tie iti place ciocolata, sa zicem...(B=C), inseamna ca si mie imi place ciocolata (A=C).
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 18:51

N-a iesit intocmai ce voiam, dar sper ca m-ai inteles...
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 18:54
bre, dar daca-i diabetic ?
melanie
Postat pe 27 Octombrie 2009 18:56

Mai, sorry! Dar acum iarasi ma apuc de silogisme (ca am capiat! ). Va sa zica : " Daca eu te iubesc pe tine(A=B) si tu o iubesti pe mama ta (B=C), inseamna ca si eu o iubesc pe mama ta (A=C) Ptiu, drace !
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:03

Ca, la mine, a functionat perfect silogismu'! Dar, n-a functionat la soacra-mea, fie-i tarana usoara!...
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:06
mai, ne lasi cu sofismele tale?
zambila
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:13
La ea, silogismu' a fost altu' : "Daca fiul meu ma iubeste(A=B), eu n-o iubesc pe nora-mea (B=C), deci, nici fiul meu nu tre s-o iubeasca(aprecieze) pe nora-mea ( A=C)". Ceea ce s-a si intamplat !
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:14
ai probleme...
zambila
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:18
ce ii aicia , bre????
cely
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:18

Iarasi, postarea mea s-a evaporat in neant...Nu conteaza...
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:33

Acuma vedeti care-i treaba cu silogismele astea??? Soacra-mea, fie-i tarana usoara , zicea ca ea a citit un roman de Ion Rebreanu... Dar, la vremea respectiva, a activat la cadre, deci, a distrus destule vieti, din crasa ignoranta.
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:38

Ea , o ignoranta cu 4 clase, a hotarat asupra destilor altor oameni.
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:40

Iar fiu-sau a mers pe mana ei ! Pt. ca-i era mama si o iubea !
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:44

Ei, oameni buni, fiti blanzi ! Soacra-mea a fost o persoana cu aprox. 4 clase primare, dar care a avut o functie extrem de importanta in Partidul Comunist...Nu prea stia sa scrie... Dar, asta nu conta, cata vreme era DEVOTATA partidului...
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:53
tang
mi-o venit o idee...
cine poate sa aduca un elogiu in versuri,mamei-soacre?..ca tot suntem la topikul citate celebre despre dragoste...ia sa vedem cine indrazneste..
LILO
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:56
ce legatura are soacra cu "Citate celebre despre dragoste.."???
cely
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:57

Nu va mirati ca unii oameni au luat premiul Nobel, scriind despre epoca aceea nenoracita...
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 19:57
Soacra

~~~~~~~~de caramel

Pe o stanca neagra , intr-un bloc recent ,
Unde bate vantul si pe jos e curent ,
Tanara nevasta plange si suspina ,
Ca-I oprita apa si nu e lumina .
N-a facut mancare ,caci nu a avut foc ,
Este frig in casa si gaze deloc .
Astazi la servici sotul ei dorit ,
A plecat la sase si n-a mai venit
Orologiu bate , noaptea jumatate
Si in bloc la usa , oare cine bate ?
-Eu sunt, mama soacra , sunt facut covrig ,
Vin de la servici , si sunt mort de frig
Inghetat sunt tare si sunt nemancat ,
Caci am stat la oase si n-am apucat
Incercai norocul chiar si la malai
Si nici din acesta nu mai apucai
Tanara nevasta fuge sa deschida
Dar mama soacra , din bloc ii striga :
-Ora e tarzie , esti un derbedeu
Unde-ti e chenzina ?nu-ti sunt soacra eu ?
-Off ! Sunt eu devina daca soarta e cruda ?
Am muncit mamico , pe 50%
Dar munca prestata , a fost in zadar
Finca la servici , sunt proprietar
Am venit acasa sa ma odihnesc
Ca sa fac o baie si sa lenevesc
-Ai venit degeaba ,ii raspunde soacra
Findca nu-I caldura si-I oprita apa
Du-te la servici si de-o fi sa mori
Vine sindiatul , cu-n buchet de flori
Iti vom face , slujba de adio
Iar cu banii tai , vom pleca la Rio !!!

cely
Postat pe 27 Octombrie 2009 20:04
am ramas ashea...ii zugravita societatea noastra cea de tate zalele da-i reusita parodia...
LILO
Postat pe 27 Octombrie 2009 20:07

Io cred ca inca nu se intelege cat de mult rau a facut comunismul acestor oameni, ce se intituleaza "romani"... A nu se identifica, totusi, cu populatia "rromani".
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 20:14

Ma rog...e vorba despre cunostintele noastre despre istorie...Azi, cine da mai multi bani, "scrie" ISTORIA...
Nathaly_Albu
Postat pe 27 Octombrie 2009 20:20

Ok. Imi cer scuze pt. postarile de ieri, dar tocmai citisem ceva despre comunism, si, cum am "beneficiat" din plin de el, m-a cam luat valul... Intr-adevar, n-aveau ce cauta acele postari pe acest topic...
Nathaly_Albu
Postat pe 28 Octombrie 2009 20:42
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-24 21:11:40
Desigur, tu te f..,cu cine vrei tu.....ca, la nivelul tau, totul se reduce la a te f..e. Sa fii sanatos ! Dar, a face asa ceva, inseamna a trada iubirea, adica a te trada pe tine insuti...Ok. , daca gresesc, sa ma ia dracul!

Eu nu inteleg neam cum a aparut aceasta postare care e fix ca nuca-n perete, in contextul in care a aparut... Si, cica, rezulta ca eu as fi postat-o... Nu inteleg, si pace buna !
Nathaly_Albu
Postat pe 28 Octombrie 2009 21:18
numai alehandrei i se mai intampla asa....
tutankhamon
Postat pe 28 Octombrie 2009 21:22
he,he... natalitzo, si abia dupa 5 zile ti-ai dat seama?
garbo_C
Postat pe 28 Octombrie 2009 21:24

Pai, nu prea am timp sa stau pe calculator...deci, intru cam rarut pe-aici !
Nathaly_Albu
Postat pe 28 Octombrie 2009 21:29
radetzi voi,radetzi...da io una am citit si rascitit postarile...din doasca in doasca...si ma tot gandesc si razgandesc unde s-or fi ascuns "citatele celebre despre dragoste?
s-or volatilizat..or fi devenit istorie
LILO
Postat pe 28 Octombrie 2009 21:34

Iar de citit postarile toate, recunosc ca n-am facut-o decat pe topicul ala cu bancuri.."Vorbe de duh......"

Si, uite asa, ma trezesc ca as fi spus nici eu nu stiu ce si cand... Dar, na ! C'est la vie ! Probabil ca MAMBO ! adica, "M-AM BOSOROGIT"
Nathaly_Albu
Postat pe 28 Octombrie 2009 21:35
"1.Daca as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator.
2. Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atata credinta incat sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
3. Si de as imparti toata avutia mea si de as da trupul meu ca sa fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseste.
4. Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste.
5. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
6. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
7. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
8. Dragostea nu cade niciodata. Cat despre proorocii - se vor desfiinta; darul limbilor va inceta; stiinta se va sfarsi.
................................................................
13.Si acum raman acestea trei : credinta, nadajdea, dragostea. Iar mai mare dintre acestea e dragostea."
Nathaly_Albu
Postat pe 28 Octombrie 2009 22:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce v-a displacut la nuntile la care ati fost? 16 De la: cinezee 5 Martie 2009 23:30
GRANITA DINTRE MINCIUNA SI ADEVAR.. 34 De la: mia79x 13 Mai 2009 20:36
vis distrus pt totdeauna 14 De la: florinabranzea 15 Octombrie 2008 19:41
Poti sa te indragostesti de doua ori de aceeasi persoana? 68 De la: scrichy 17 Mai 2009 18:29
oare de ce ar trebui sa mai traiesc? 46 De la: iasomia 12 Ianuarie 2009 16:32
Setari Cookie-uri