Textul de mai sus e din cap. 13 din "Epistola intai catre corinteni a sfantului apostol Pavel", si eu cred ca e cea mai frumoasa definitie a dragostei... Si , fetelor, retineti ca autorul e un barbat ! |
||
Nathaly_Albu Postat pe 28 Octombrie 2009 22:04 |
||
---|---|---|
hm..dar oare cati (oameni)rabda povara dragostei? | ||
LILO Postat pe 28 Octombrie 2009 22:06 |
||
Lilo, toti o rabdam ! |
||
|
||
Nathaly_Albu Postat pe 28 Octombrie 2009 22:10 |
||
Nu poti sa cunosti o femeie pana nu o intalnesti la tribunal. Norman Mailer |
||
tutankhamon Postat pe 28 Octombrie 2009 23:02 |
||
dragoste dragoste...si iar dragoste....ea ne face fericiti si tot ei ii aruncam blesteme dupa.dar cu toate astea, nu putem trai fara sa fii iubit macar o data. Prima iubire nu se uita niciodata nu-i asa? acum, fie ca a fost "la prima vedere", fie ca s-a cladit "in timp", cert este ca mereu te invaluie, se ascunde, se joaca, iti da ponturi...te "pregateste" pentru ceva...crezi ca stii pentru ce...insa atunci cand vine te surprinde...te simti plin de energie, optimist, fericit, ca si cum nimic pe lume nu ar fii imposibil. "Dragostea e singurul strop de magie ramas oamenilor" am auzit candva...si...suna frumos, dar nu puteam sa inteleg exact la ce se refera, insa n-am uitat niciodata.Intr-adevar, cand iubesti, nu ai nevoie de nimic, iar daca sentimentul este reciproc...simti cum plutesti chiar si cand te duci pana la magazin sa cumperi o punga de pufuleti. Brusc totul are sens, toate isi gasesc un loc si te simti fericit,orice s-ar intampla. Dragostea iti permite sa fii nebun, sa lasi jos orice bariera, te invata sa ierti, sa rabzi, sa razi, sa plangi, tot. Pentru dragoste te umilesti, pentru dragoste te lupti, pentru dragoste renunti la tot. Insa...tot dragostea te poate face sa te pierzi pe tine insuti...cand nu ti se impartaseste sentimentul, sau te dezamageste...nu dragostea, ci persoana... atunci, risti sa te pierzi pe tine insuti....risti sa uiti ce insemnai inainte sa te "imbeti"...risti sa fii prins in acea furtuna devastatoare de dupa... insa...chiar daca esti prins, chiar daca nu..in momentul in care iti revii...dragostea iti mai ofera ceva...dragostea te mai invata...cum sa devii mai puternic. Am ajuns cam departe cu povestioara...simteam doar sa spun asta. Cred ca e primul meu mesaj pe forum... . Ma bucur insa ca am gasit un subiect atat de...placut |
||
asteka Postat pe 29 Octombrie 2009 02:46 |
||
Bine ai venit! | ||
bluelight Postat pe 29 Octombrie 2009 05:45 |
||
asteka Postat pe 29 Octombrie 2009 12:59 |
||
Asteka, felicitari ! Nu m-am uitat la "profilul" tau, sa vad ce varsta ai, dar mie imi pare ca gandesti intelept...Se spune ca intelepciunea ti-o da varsta inaintata, desi, din ce in ce mai mult incep sa ma conving ca nici pomeneala de-asa ceva...! Inca o data, frumos gandit si frumos spus ! |
||
Nathaly_Albu Postat pe 29 Octombrie 2009 19:10 |
||
De la: Nathaly_Albu, la data 2009-10-29 19:10:18 sarumana mult..momentan am doar 20 de ani |
||
asteka Postat pe 31 Octombrie 2009 10:23 |
||
Pastreaza in inima ta, dragostea la fel de curata ca florile de crin si daruieste-i iubirea ta celui(celei) care iti intinde mina, nu pentru o zi........ci pentru totdeauna. Dragostea este cea mai frumoasa muzica in partitura vietii; fara ea ai fi un etern necunoscut in corul imens al umanitatii. Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie; cind iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste. Sa fiti iubiti! | ||
lorica022155 Postat pe 31 Octombrie 2009 18:54 |
||
Cand ne "formam",iubim.......iubim pantecul mamei plin de caldura si afectiune Cand ne nastem,iubim.......iubim lumina pura a primei dimineti Cand crestem,iubim........intai iubim parintii,apoi prietenii, apoi sotul sau sotia,apoi copiii nascuti din dragostea noastra.......iubim natura cu tot ceea ce ne inconjoara.........iubim fiecare rasarit de soare,multumind ca mai traim inca o zi.......iubim fiecare aparitie a lunii,gandind la misterul acestui miracol:DRAGOSTEA.........iubim fiecare picatura de roua care ne mangaie obrajii.........iubim fiecare suier de vant care ne racoreste fata.........iubim fiecare floare ce rasare.....iubim fiecare copac ce infloreste........iubim fiecare zapada ce se asterne.........si fiecare fulg de nea ce dantuie in vazduh.........iubim....iubim.....iubim.....iubim totul !!.....iubim viata !!!........cu tot ce e bun si rau........ Chiar si cand suntem mai putin fericiti ,iubim........iubim ziua de maine.......iubim speranta ca ne va fi mai bine.......iubim aproapele care este alaturi de noi..........iubim cerul care ne acopera ........il iubim pe EL, CEL care ne ajuta in momentele grele.......... Si chiar cand ne apropiem de "marele final",iubim........iubim ceea ce am lasat in urma noastra........iubim clipele pline de magie pe care le-am trait..........iubim amintirile care nu ne pot fi luate de nimeni.........iubim multumirile si aprecierile celor care au invatat ceva din experienta noastra........ si in final,iubim linistea si odihna ce ne va astepta !!!!!!........ Deci....... ESTE DRAGOSTEA MINUNEA VIETII ??........ESTE EA MIRACOLUL DARUIT DE DUMNEZEU ???........ESTEA EA CEA CARE INVINGE TOTUL????..........cu mana pe inima si cu convingerea in suflet pot afirma ca DA........pentru ca ne nastem din dragoste,crestem cu iubirea in suflet,traim cautand marea dragoste si murim cu satisfactia a ceea ce am realizat.........si cine nu simte ce este aceea dragoste si nu ofera acest minunat sentiment,ar trebui sa-si puna intrebari......... Si pana la urma CE ESTE DRAGOSTEA ????........ce este????!!!!.......este acel sentiment care, daca ar exista in fiecare inima,pura si neconditionata,lumea ar fi mai frumoasa........zilele ar trece mai repede si mai pline de bucurie........noptile ar fi mai calde si mai odihnitoare.......si mai romantice ...........este acel sentiment care te implineste mai mult decat orice altceva ...........este acel sentiment care te copleseste si te face sa visezi.........este CEA MAI PUTERNICA ARMA importiva tuturor greutatilor...........CEL MAI PUTERNIC SCUT impotriva tuturor atacurilor nedorite..........ESTE INVINGATOAREA TUTUROR BATALIILOR VIETII !!!!........ DA.......pentru ca atunci cand iubesti si viata ta este plina de dragoste si daruire, atunci cand oferi acest puternic si pur sentiment,atunci cand lupti pentru dragostea ta..........ESTI CEL MAI PUTERNIC OM DE PE PAMANT !!!!.........caci traind pentru dragoste,prin ea, si oferind ,in acelasi timp,acest miraculos sentiment NIMIC SI NIMENI NU TE VA INVINGE !!!!......... |
||
etta70 Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbati inselati | 171 | De la: garbo178052 30 Noiembrie 2010 17:42 |
barbati inselati | 31 | De la: reyya 14 Decembrie 2009 19:35 |
ajutor!!!!!!!!!!!!!!!! | 26 | De la: Ioana007 25 Aprilie 2009 13:30 |
|
||
iubirea mea ... | 40 | De la: autumn_iris 17 Martie 2011 09:07 |
singuratate | 60 | De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 02:18 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri