De la: blairwitch, la data 2009-03-18 15:14:59Titlul asta :"Afla daca esti misogina.." este gresit din start, dragele mele. In primul rand ca in DEX-ul nostru cel de toate zilele cuvantul "misogin" este un substantiv masculin si se refera la un barbat ce manifesta ura fata de femei, sau care evita compania femeilor, in timp ce corespondenta sa la genul feminin este "misandrie" sau "misandrina", care inseamna "repulsie patologica fata de barbati".corect si eu cand am citit"afla dak esti misogina' m-am gandit ca este vorba despre femei care urasc femeile. ma gandeam ca exista si asa ceva si eu nu am aflat . |
andreytza22 Postat pe 21 Martie 2009 21:22 |
---|
super tare discutia de pana acum dar trebuie sa le dau dreptate celor care spun ca multe femei nu stiu care le este locul intr-o casnicie.. nu stiu,sau nu vor sa ia atitudine in functie de situatie! dar noi cele care recunoastem ca avem defecte ca si barbatii si ca multe ne sunt trecute cu vederea de catre ei(asa cum si ni le trecem lor.... ....sau nu..... )...atarnam greu....dar nu de la greutate ni se trage....fiti siguri !!! |
valericao Postat pe 23 Martie 2009 15:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
M-a lasat balta a doua zi dupa nunta | 23 | De la: Micass 17 Ianuarie 2009 11:14 |
am si eu nevoie sa ma ajutati cu niste sfaturi va rog frumos.... | 46 | De la: mia79x 10 Mai 2009 20:26 |
Exista paciente ale dr- ului ginecolog Marinescu? | 30 | De la: garbo053282 8 Decembrie 2009 15:20 |
|
||
sex...in afara dormitorului!!:-> | 79 | De la: superbus 31 Ianuarie 2009 17:12 |
Sunteti rele | 19 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice