In noul numar al publicatiei online www.verdecrud.ro , Liviu Mihaiu pune o intrebare pe cat de realista pe atat de tragica si comica. Un amestec ce reflecta amaraciunea natiunii si a mediului, a tulburatilor si a luminatilor. Oricat de falsi am fi, mai bine suna "eco" in comparatie cu "emo". Ipocriti sau nu, imaginea e mai usor de spalat si afisat, numidu-ne ,,eco". Ce si cate frustrari sa ai din moment ce aderi la ,,emo"? Reflectam cu zambeul pe buze din categoria in care ne-am "autointitulat", cum ar spune personajul. "...ecologia este o consecin�� a unui val �trendy� �i �cool�... Dar cum e mai bine? S� fii �ecocool� plant�nd copaci �i protest�nd sau s� fii �emofricky�cu o sering�-n buzunar?! Sau poate un ultra� care d� cu lan�u-n popor excitat de �ig�nia aneantizat� din fotbal?!? Cum e mai �hot/cool�?" ......... |
||
danielatontsch Postat pe 20 Noiembrie 2008 13:33 |
||
---|---|---|
eu nu am prea inteles nimic de aci....imi zice si mie cineva care e legatura dintre emo astia si ecologie ca sunt depasita de chestiunea asta? | ||
Roxxynela Postat pe 16 Aprilie 2009 17:03 |
||
daniela...nu poti folosi si termeni pe care sa-i inteleaga si prostimea? ca...pare prea elevat discursul tau!! sau...mai explicit...daca se poate ..mi la obiect!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 16 Aprilie 2009 17:12 |
||
ovi,"prostimea "eram eu,care am zis ca nu sunt lamurita cu subiectul sau te referi la toti cei care au aceeasi problema ca si mine? ![]() |
||
Roxxynela Postat pe 16 Aprilie 2009 17:22 |
||
De la: Roxxynela, la data 2009-04-16 17:22:55ovi,"prostimea "eram eu,care am zis ca nu sunt lamurita cu subiectul sau te referi la toti cei care au aceeasi problema ca si mine? |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Aprilie 2009 17:25 |
||
Nu,mai ovi,ce mama ei de treaba are una cu alta? nu te-am acuzat de nimic,am intrebat doar ca sa stiu pentru ca nu intelegeam cine e "prostimea"...of, Doamne,iar sunt luata in raspar?stai linistit ,nu te-am acuzat de nimic... | ||
Roxxynela Postat pe 16 Aprilie 2009 17:30 |
||
multumesc...dar...cred ca ai vazut si tu ca...dialogul era adresat celei care a deschis toicul! deci...chiar nu vedeam legatura...si de aceea am precizat! e ok! nu-s certaretz!! |
||
ovidiu42 Postat pe 16 Aprilie 2009 17:32 |
||
bai roxinelo... da' ce apucaturi ai mami, sa scormonesti in lada cu vechituri a forumului... sau ai juma' de norma la astia sa pritocesti la topice?... |
||
zambil Postat pe 16 Aprilie 2009 17:35 |
||
![]() zambilu' chiar nu stiu...am vazut titlul asta si nu stiam la ce se refera ,asa ca am cerut si eu lamuriri.Nici cu titlul nu-s lamurita dar nici cu subiectul.... ![]() o fi din cauza penitentei?? parca-mi pare rau acum... ![]() |
||
Roxxynela Postat pe 16 Aprilie 2009 17:44 |
||
De la: danielatontsch, la data 2008-11-20 13:33:15 se spune ca ecologia e o consecinta a unui val "trendy si cool" da , cam asa e...o intrebare realista si tragica..:"cum e mai bine? sa fi tinar ecologist, sa plantezi pomi si sa protestezi contra incalzirii planetei? sau sa fi tinar frustrat sa-ti faci injectii sa te simti cool, sau un nebun fan fotbal sa dai cu lanturile in cei din echipa de sustinatori adversi"...." cum e mai hot/cool?".... acum ati priceput? |
||
karmenrosa Postat pe 22 Aprilie 2009 10:25 |
||
e destul de.. la obiect, si asa este.. ori ecocool ori emofr? sau poate nici una nici alta, ca la cat de ipocriti si "good&kind" suntem...mai bn lasa...decat sa plantam copacei si apoi peste 20 d ani s ne injectam l umbra lui, mai bn nu ;) | ||
mespiri Postat pe 23 August 2009 14:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce este fericirea? Ce ne face fericiti? | 178 | De la: ingerasulluptator 12 August 2011 23:44 |
LOC PENTRU DAT CU PAREREA | 329 | De la: florin999 25 Februarie 2010 06:02 |
Sa vedem...stii?:D | 31 | De la: CocoGeorgiana 27 Octombrie 2009 20:07 |
|
||
Vopsirea parului cu ajutorul plantelor | 1 | De la: bujjoritza 8 Noiembrie 2009 13:59 |
din ce cauza nu imi mai merge sunetul la leptop | 1 | De la: rebysp 3 Decembrie 2011 14:27 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9