am primit de la viata exact ce nu mi-am dorit...un barbat fals

mda in mare parte aveti dreptate.pe me toate chestiile astea m-au schimbat enorm si el a observat k pt faptul k nu a putut sa renunte la vechiile prietenii si amicii sai at cand trebuia,si k a ascultat la rautatile bunicasii k eu sunt o tuta,k eu ma intalnesc cu barbati si pe el il mint k-s la facultate.poate k o credea in continuare dak nu ii zicea k eu am fost femeia multora inaintea lui,ceea ce este o minciuna pt k eu am fost doar femeia lui si el o stie.aveam ap 16 ani cand l-am cunoscut si dupa un an jumate m-am culcat cu el si a fost primul si sg.si-a dat seama de greselile lui dar putin tarziu pt k prin greselile astea m-a indepartat si a distrus iubirea ce candva ne unea.akm cica incearca sa ma recucereasca.pt k intre noi a fost iubire sincera,dar firul innodat.....la mine inca arde iubirea dar mi-e greu sa trec peste tot ce-am trait datorata uneltirilor bunicii lui si a prietenilor care pt faptu k sunt mai bataioasa si lupt sa am ce-mi doresc si apar ce e al meu ii bagau in cap k sunt a dracu si vreau sa-i sucesc mintile sa fie "sub papucul meu"
lory89
Postat pe 4 Iunie 2009 01:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dilema... 44 De la: blondy777 7 Mai 2009 18:05
Ce parere aveti? 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:10
divort cu lipsa paratului 2 De la: yavrum 28 Noiembrie 2008 14:51
Cum sa imblanzesti o scorpie, violenta ? 116 De la: misu60 17 Decembrie 2009 00:22
Cea mai grea decizie... 12 De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 11:55
Setari Cookie-uri