am un iubit de aproape 4 ani. ne-a fost greu la inceput. a trebuit sa trecem peste multe piedici ca sa fim impreuna. locuiam in tari diferite veneam din 2 lumi total diferite( el olandez eu romanca) iar ca sa incepem o viata impreuna eu trebuia sa las totul. job, familie prieteni. si sa o iau de la zero intr-o tara straina. sa invat limba..obiceiurile sa caut un job... au trecut ani pana am reusit sa iau aceasta decizie timp in care ne-am despartit de cateva ori. odata chiar urat. am suferit enorm. m-am inchis in mine am pierdut toata increderea. apoi am cunoscut un om care m-a ajutat stand de vorba cu mine in nopti reci de nesomn. a devenit prietenul meu de suflet intr-o vreme cand nu vroiam sa vad pe nimeni altcineva. intre timp cel care m-a ranit m-a rugat sa-l iert. am facut-o. apoi am plecat in olanda. intr-un an de zile am studiat limba , cultura lor si mi-am gasit de lucru. insa nu m-am simtit niciodata acasa... am continuat sa tin legatura cu prietenul meu de suflet care mi-a fost alaturi in clipe de totala singuratate.. si apoi mi-am dat seama ca incet, incet el a devenit mai mult. viata s-a complicat iar acum nu stiu ce sa fac. raman intr-o tara unde am luptat sa imi gasesc un drum dar unde nu sunt fericita sau o iau iar de la capat?? |
||
sorinara Postat pe 24 Noiembrie 2008 12:02 |
||
---|---|---|
daca ai pus intrebarea asta....inseamna ca nu ai cunoscut iubirea...si definitia iubirii o gasesti in fiecare clipa in gandul,corpul sufletul tau,e grija,respectul,dorinta,fiorul,emotia,putinta si neputinta,inocenta,jocul,erotismul si....toate acestea te vor face sa intelegi iubirea.si nu e posibil sa ai aceleasi sentimente pt 2 persoane. dar ca sa intelegi ceva,atunci cand esti indragostit,e diferit de iubire,aceasta fiind o cristalizare a dragostei,o asezare a sentimentelor,o constientizare a faptului ca ai nevoie permanent de celalat. |
||
nicoll Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:07 |
||
poate ca asa este. or poate pasiunea de la inceput se schimba in timp si ramane doar apropierea sufleteasca. dar atunci de ce simtim aceeasi pasiune...dar pentru o alta persoana? e cumva farmecul inceputurilor? farmecul unui lucru interzis? sau e nestatornicia fiientei umane? sau a femeii.. |
||
|
||
sorinara Postat pe 25 Noiembrie 2008 13:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
V�rstele iubirii.............. | 83 | De la: Musidora 9 Aprilie 2009 21:07 |
la a cata intalnire se face sex??????? | 115 | De la: pik_nik 12 Ianuarie 2010 09:30 |
nasol | 29 | De la: tulipe 24 Iunie 2009 18:02 |
|
||
Ziua magica in care am fost mireasa | 8 | De la: micki23 20 Februarie 2009 01:40 |
iubesti o data sau poti iubi de mai multe ori in viata? | 285 | De la: micabis 16 Iulie 2009 22:25 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice