Chestiunea zilei..

mia

care s-a repezit soro la pupat?

ca doar tu stateai cu buzitele intinse, si valici nik...

nu ma mai bag nene, ca sunteti periculoase....
iasomia
Postat pe 12 Mai 2009 18:22
Valici a pupat...mana!
gabitzza
Postat pe 12 Mai 2009 18:25
De la: iasomia, la data 2009-05-12 18:22:01mia

care s-a repezit soro la pupat?

ca doar tu stateai cu buzitele intinse, si valici nik...

nu ma mai bag nene, ca sunteti periculoase....
si greu de ucis
scrichy
Postat pe 12 Mai 2009 18:25
pai s-a facut valva cand s-a auzit de pupat,nu altceva,soro...dar nu facem economie la pupici,so lasa ca stiu ca si tu esti binevenita
departe de mine de a fi dangerous...doar dulciiiii ca miereaa
mia79x
Postat pe 12 Mai 2009 18:28
De-ai sti cit mi-e de ciuda ca nu reusesc sa-mping imaginea mai sus...macar pina la genunke...mi-a scapat si am si scris-o...
A...uitasem,cineva voia sa puna o poza mai...schic...mi s-a lungit gitu' uitindu-ma...
valentino
Postat pe 12 Mai 2009 18:34
ce imagine,val?ca eu-s mai blonda asa...si mai si ploua...
mia79x
Postat pe 12 Mai 2009 18:37

Ioi!
gabitzza
Postat pe 12 Mai 2009 18:38
De la: valentino, la data 2009-05-12 18:34:54De-ai sti cit mi-e de ciuda ca nu reusesc sa-mping imaginea mai sus...macar pina la genunke......

buongustaio tino
susidallyama
Postat pe 12 Mai 2009 18:38
...e si tu acuma...pt ploaie,ori descult ori cisme-sold.Cu astia faci numa valuri...Mai intrebasem pe cineva,nimic nimic???
valentino
Postat pe 12 Mai 2009 18:42
De la: susiyama, la data 2009-05-12 18:38:40
De la: valentino, la data 2009-05-12 18:34:54De-ai sti cit mi-e de ciuda ca nu reusesc sa-mping imaginea mai sus...macar pina la genunke......

buongustaio tino

Daca as muta cu grija vasul,ce-as vedea in locul lui???,ca tot zici ca am gusturi...
valentino
Postat pe 12 Mai 2009 18:44
ce ma-sa?citesc cate jumate de postare...apoi apare de-a-ntregu'...o fi iar in constructie site-ul?ca neuronii mei sunt inventariati periodic,cross my heart...eiiii.
mia79x
Postat pe 12 Mai 2009 18:44
teren fertil pentru o floare noua
susidallyama
Postat pe 12 Mai 2009 18:50
De la: susiyama, la data 2009-05-12 18:50:03teren fertil pentru o floare noua

Esti sigura?,eu ma astept la altceva...
valentino
Postat pe 12 Mai 2009 18:53
De la: mia79x, la data 2009-05-12 18:44:39ce ma-sa?citesc cate jumate de postare...apoi apare de-a-ntregu'...o fi iar in constructie site-ul?ca neuronii mei sunt inventariati periodic,cross my heart...eiiii.

La mine ideile se formeza cu intirziere,scuze,l-am modificat.
valentino
Postat pe 12 Mai 2009 18:54
hmmmmmmmm!!!!!........lume buna...idei bune...oare...ce ar mai trebui ca...chestia asta...sa aibe si...rezultate?
vad lume buna pe aici...cu idei...la fel de bune!!!
ma bucur...si...inca sunt pe receptie!!
doar citesc!!!
ovidiu42
Postat pe 12 Mai 2009 19:00
fratilor...si io citesc...dar la politica nu ma bag ca sunt pe dinafara, recunosc...iar ion materie de pupaturi si dorinte ascunse m-a invatat mama ca nu e frumos sa te amesteci.....
tutankhamon
Postat pe 13 Mai 2009 00:06
heii,people...mai sunt ceva insomniaci pe aici?hm,nu pot sa dorm...iar cainele asta sforaie cu burta-n sus de nu-i adevarat,parca sa-mi faca-n ciuda,mama lui de catel ochios...

bine ca ne-am calificat la eurovision...

hm,azi virusul ala de felix cam a fost online,dar cand sa-i vad profilul,nu aparea nimic...

cam multe probleme de dezbatut acum in miez de noapte,don t you thinkkk?

sforr,sforr people!
mia79x
Postat pe 13 Mai 2009 00:33
chestiunea zilei: europarlamentare...

astia prin adevarata europa chiar se preocupa de ce se-ntampla, nene... pana la urma, ce se decide acolo ne influenteaza pe toti... este adevarat ca masinaria politicii europene nu functioneaza numa cu parlamentarii aia de la bruxel, mare parte se aranjeaza prin culise, iar greii isi impart cozonacu' fara sa-i mai intrebe pe amarati...

da' uite ce-i preocupa pe europeni: alegerea europarlamentarilor ar trebui facuta prin vot international, si nu pe plan national... pai vedeti care-i shpilu?... evident ca zecile de milioane de votanti din vest habar n-au cine-i eba sau mai stiu eu ce discotecar de dorobanti de pe la noi, asa ca alde balkan girls and boys nu prea ar avea sanse la o sinecura d-asta... si pe undeva e normal, ei baga banu' gros, de ce sa se duca sa-l cheltuiasca acolo fitzosii de dambovitza?...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 09:11
aaa.. si bai iasomico...

mai pune mami pa cineva sa dea cu matura p-acilea, ca mancara astia seminte pe topic si scuipara cojile pe jos, ca tot vorbim de manere europene...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 09:15
ia sa bag si-un cancan acilea...

cica raduleasca-i bigama, nene... asa o fi?... nu stiu, da' parca vaz mana lu elan ala in chestiune, ca ovreiu' sigur i-o plateste bagaboantei de mihaela... astia i-au purtat raca lu' cristos 2000 de ani, nu se-ncurca ei la razbunari de doi bani, cand o fac, o fac di granda...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 09:27
si daca ma agai la antene, ce ziceti nene de alde felix ala?... voiculescu, adicatalea... pleca patruleasa, pleaca mircea radu bre... crez ca se subtiara conturile alea ale lu' ceasca pe criza asta...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 09:30
bai..dadui o fuga pana jos,sunt dusa cu pluta nenica,ma imbracai intr-o bluza cu decolteu si afara e un vajjjj,te pomenesti iar ca imi baga astia penicilina in poponet.ar vrea ei...ehe,he,he...

mai miuto! ia mami niste buline ceva,ca insomnia nu trebuie lasata sa-si faca de cap,da a draq deviatii comportamentale d-alea.

si daca tot facea fatuca asta gat p-acilea ,de ce nu venirati mai niciunu' sa-i tineti de urat,ha?

ce piele aveti pe voi! mama voastra de...

iasomia
Postat pe 13 Mai 2009 09:37
stai asa, iar trebe sa fac scamatorisme...

asaaa...

baaaiii... prospaturi...

cica tiger woods si al gore fac teren de golf de cinci stele la tarlungeni... cu hotel de de 1600 de camere... cica ies mai ieftin daca vin in romanica, ca acilea fac economie la tuns gazonu'... parca-i vad pe gomosii aia scotand plini de sila mingea din balegile de vaca si cacarezele de oaie, ca sa nu mai zic de kktzii de prin tufisuri ai bastinasilor amatori de privit la golf din pozitia pe vine... he,he,he...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 09:41
zambilu'

cred ca cerura aia.. de fac spumele alea verzi la gura(badea,ciutacu,stan)marire de salarii,si deh...e criza...

s-ar putea sa mai aiba unii si coloana vertebrala,stiu ca vin laturile acu', odata cu alegerile astea...poate le este peste mana sa stea intr-un trust unde se mananca kk de atat timp.

ma rog,intelegi tu ce zic,sunt nori afara..ma apasa pe bibilica...

chestiunea zilei

ferrari se retrage din F1,cel putin asa ameninta...
iasomia
Postat pe 13 Mai 2009 09:48
pai da, mancatu' cu polonicu' nu mai e pe gratis, fata... mai ales pe la televiziuni... au si kknarii astia standardele lor, nu?...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 09:52
Da, zambil, citii si eu chestia asta cu Tiger Woods si Al Gore de dimineata.. poate asa nu vor mai spune de o tarisoara Romania cu capitala la Budapesta.
Si probabil ca gaurile pentru terenul de golf sunt cele ramase de la tzarushii smulsi de pe terenul tarlungenenilor.
anakin
Postat pe 13 Mai 2009 09:54
sa nu se inteleaga gresit,nu tin cu nici un partid nenica,dar sa faca si ei opozitie in mod civilizat,cu spirit ,dar civilizat.

cand ii vad chirciti de ura asa,ma ia greata.

fac pe ei,la cat au vomitat pe posturi ,ce draq fac ei daca iese iar baselu?ha?

he,he...
iasomia
Postat pe 13 Mai 2009 09:56
mami iaso...

ce basca mea, nene, vaz ca fatucile de la botoanele lu' garbo ne fac concurentza la postari in dimineata asta... nu mai poti sa tragi o ragaiala comentaristica ca hopa cate-un user d-asta nou, de la cutie, cu problemele lui existentiale:

sunt peste, cum fac rost de-o fecioara?..

sau,

de cand l-am adus in casa mi-a spart toata familia la buci. sa-l iert, sau sa ma bucur si sa-l prezint si vecinilor?...

he,he,he...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 10:31
am observat mamicule,

dadu zodiacu' in lume,ma intreb uneori:

oamenii astia daca tot dau cu subsemnatu',de ce nu comunica frate ?

postari d-astea aiurea ,doar ca sa nu taca...ma depasesc chestiile astea...

treaba lor...
iasomia
Postat pe 13 Mai 2009 10:58
mami...

sunt facaturi de texte, ca sa dam noi click-uri dupa iepuri si sa se-nregistreze la contorizarea traficului, acolo... pe baza traficului vin si contractele de publicitate, ca doar n-o sa bage astia banii-n bloguri pe care nu le citeste nimeni...

la o adica, crez c-alde andramicu si gasca ar trebui sa ne faca din cand in cand cinste c-o prajitura, ceva, ca ii scutim pe ei sa se acceseze singuri, si mai au si timp d-o cafea sau o cumparatura in timpu' programului...

ca regula generala, clonele de facatura nu comunica nimic, nu au pareri, nu au trairi... e usor sa-ti faci zeci de conturi fantoma, da' e greu sa le dai si viata... pentru asa ceva iti trebuie talent si timp, si aia de corespund la caietu' de sarcini nu fac pe diskjockeii la vreun site d-asta oarecare...

bine, exista si oameni adevarati care au tot atata viata-n ei cat clonele astea de useri, da' asta-i alta poveste... he,he,he...
zambil
Postat pe 13 Mai 2009 11:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25
Liban 17 De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34
buna toturor! 14 De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59
TE IUBESC ! spus foarte usor 10 De la: michelle_ 21 August 2011 15:41
ce face o relatie fericita? 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Setari Cookie-uri