iasomica mea...asa e felul meu, guritza...nu ma ingras, orice as manca...si crede-ma ca mananc orice...si paste, si carne...si mai ales dulciuri...alea imi plac de mor... era o vreme cand ma simteam vinovata ca imi place sa mananc, ca savurez mancarea...eram mai tanara si mai proasta, dohh...dar acum imi zic ca n-are rost sa ma chinui mancand iarba de-aia...spanac si salata toata ziua si ca sa vezi cam ce stil nesanatos am eu...pe la 4 dimineata, m-a luat foamea...si mi-am taiat sunca afumata, am zdrobit o ceapa, am pus si niste branza...si mi-am continuat lectura... pai ce om normal mananca asa ceva la 4 dimineata ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 10:59 |
||
---|---|---|
esti o fericita wife, eu nici in timpul zilei nu-mi permit sunca cu ceapa. | ||
Clm Postat pe 14 Mai 2009 11:13 |
||
esti o fericita wife, eu nici in timpul zilei nu-mi permit sunca cu ceapa. | ||
|
||
Clm Postat pe 14 Mai 2009 11:13 |
||
yeap...da' acu' imi cam tipa fierea de la ceapa aia... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 11:14 |
||
ceai de anghinare si o linistesti. | ||
Clm Postat pe 14 Mai 2009 11:36 |
||
e prea amar ceaiul ala, fetitza...dau in hepatita de la el... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 11:37 |
||
atunci de ce il recomanda doftorii? sunatoare daca asta zici ca-i amar. |
||
Clm Postat pe 14 Mai 2009 11:57 |
||
yeap...de-ala beau...da' mai tarziu...acum mai bag o cana de cafea | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 12:05 |
||
a doua pe ziua de azi? wow! | ||
Clm Postat pe 14 Mai 2009 12:10 |
||
asta asa...de aperitiv... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 12:11 |
||
Pupez! Zambilu` Doar de aripi de liliac tipule. Iti dau adresa ex-ului sa-i rupi mainile! Asa-l cheama ! |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 12:19 |
||
Deci eu papa asa cum trebuie! Vegetale, peste... somon !!! |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 12:24 |
||
he...he...stai blanda cu somonul ala...ca iar ma apuca poftele | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 12:26 |
||
Da Doamne ! Macar cu ochi sa fie ! |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 15:25 |
||
as vrea eu... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 15:26 |
||
woman, stai linistita,ca si moi acu' vreo 2 zile la 5 dim. manca ciorba de fasole cu ceapa,si vorba ceea...nu ma ardea matzu',ca doar apa plata bag la ficat. dar facusem cu o zi inainte ,si nu apucasem sa mananc,toata noaptea m-am perpelit de pofta. ne rasfatam si noi. bitza, hai mai? cum il cheama fetita? aripa? sau liliac? sa nu-mi spui ca "aripa de liliac" ca fac plici. |
||
iasomia Postat pe 14 Mai 2009 17:27 |
||
celemeule, din ciclu':ceaiuri pt mate obosite. eu auzisem candva ca ceaiul de rostopasca este bun,si da-i, si da-i ,de unde draq sa stiu eu ca este toxic?mica si io...bai,si nu zici ca daduse o boala in mine.... sunatoarea(o sa radeti)imi face arsuri. io beau menta in draci,si nu fac nr 2 pe mine,imi place ce sa fac... |
||
iasomia Postat pe 14 Mai 2009 17:32 |
||
ehe...iaso...noi doua suntem gurmande, fetitza... putin ne pasa la ce ore bizare mancam... imi amintesc ca prin iarna, ma pocni pofta de paste a la carbonara...si le-am facut...ne-am asezat toti la masa, de parca era ora de pranz... nu zic ca e sanatos asa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Mai 2009 17:32 |
||
mda.. eu mananc ciocolata la culcare,ma rog..mancam,cat oi mai putea sa ma mai abtin... nu am obiceiul sa mananc noaptea,dar cu fasuiul ala am comis-o... in schimb, sa fereasca sfantul sa am tort in frigider,ca ma duc ca somnambulii cu ochi inchisi,sa-mi tai o feliuta mica,mica... |
||
iasomia Postat pe 14 Mai 2009 17:39 |
||
ooh, nu vorbiti de ciocolata, ca eu mor, ma lungesc aici pe birou si alta nu! |
||
susidallyama Postat pe 14 Mai 2009 17:47 |
||
Iaso, liliac ! Batman, batman! |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 18:45 |
||
batzman?... hai nu ma-nebuni... | ||
zambil Postat pe 14 Mai 2009 18:47 |
||
Fereasca Sfantu`! Ca p-orma vrei sa te tratez.. Acu` nu mai stiu daca e batz, ca nu l-am mai vazut de mult. |
||
gabitzza Postat pe 14 Mai 2009 18:51 |
||
chestiunea zilei, iaso...Mihaela Radulescu scrie editoriale la Jurnalul National... mi-e rau... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 10:14 |
||
mda.. ma uitam la nasu', la verisoara lu' voiculescu,aia de o turna el la secu,ba..deodata s-a sifonat,auzisi?ea stia mai demult ,da' se sifona anu' asta. ai draq astia cum pastreaza pt anu' electoral toate turnatoriile. si bietu' crin ce a pus el botu' la cerinta lu' ctp-ul cu limbile alea straine,ce situatie jenanta,voia maestru' sa-l auda vorbind limbi straine. mda..nu a avut fler,naspa rau...eu in locu' lui il repezeam pe ctp,ii ziceam:ba nenica! hai pe hol si-ti vorbesc in limbi straine,da-te-n pasaroaia matii!nu te mai incorda asa.... pai..cum sa te votez mai crinule? ca zau as vrea ..da'.... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 10:18 |
||
woman, pai si ce gurita? ce are? ca nu e proasta,zau...e nesatula,da' proasta nu-i... narcisista d-aia,sau nimfomana...nu-mi vine acu'.... sau ambele? ha? |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 10:21 |
||
cred ca ambele ma rog...scrie de cativa ani... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 10:23 |
||
mda, chiar imi ziceau niste baieti mai alalteieri de Raduleasca, ce buna e si desteapta...nu zic, o fi ea deshteapta, dar exista si femei mai frumoase decat ea!! cand le-am zis ca Andreea Marin e mai draguta, s-au uitat stramb la mine!! n-am zis ca e mai inteligenta, ci doar mai frumoasa! asa zic eu, acuma, fiecare cu gusturile lui!! |
||
zambila Postat pe 15 Mai 2009 10:35 |
||
floricico...e frumoasa, e desteapta, are charm...nimeni nu coontesta asta pe mine m-a intrigat articolul...se numeste "Cate Romanii are Romania"... mi se pare bizar sa vorbesti despre chestii pe care nu le traiesti efectiv...doar asa, ca sa dai impresia ca si tu faci parte dintre romanii care nu au ce manca sau care nu isi pot plati facturile |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 10:41 |
||
mda... asta cu "mai multe romanii" a luat-o de la nastase,care cine stie de unde a luat-o si el,pt ca desi este destept de pute,nu are haru' ala care ajunge la inima omului,moflaie cuvintele.. lasa ca o baga cu ouale atunci... zambilo, si marin si raduleasca sunt doua fete care au luat-o de jos,au ajuns bine? cinste lor! au stiut cui sa o dea? bravo lor! in rest,care e mai misto?raduleasca e mai penala,marin e cam calut... da' pana la urma..sunt misto amandoua. ale draq moldovence,sa aiba ele acelasi mascul,pe banica ala..care cica numa' mica nu o are,d-aia e suparata mihaela asa.. ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 10:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine | 83 | De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49 |
AFACERI | 1 | De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23 |
Destin | 9 | De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53 |
|
||
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
fata blonda cu ochi albastri | 5 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri