Chestiunea zilei..

iasomico...eu nu le simpatizez in mod deosebit pe nici una...

apropos de moldoveni...mai guritza, tare primitori mai sunt...si-ar da si sufletul ca sa te simti cat mai bine cand ii vizitezi...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Mai 2009 10:57
ei, wife...chiar crezi ca ele nu stiu cum e saracia?? din cate stiu eu nu s-a nascut nici una regina!!
si apoi, cum zice si iaso, au luat-o de jos, in ambele sensuri, zic eu!! si da, bravo lor, nu invidiez pe nici una, n-as fi putut face la fel....
zambila
Postat pe 15 Mai 2009 11:04
Daca e asa cum spune verisoana lui Voiculescu, atunci e un penal de cea mai joasa spectza, cum sa torni la securitate propria familie?
Am inteles ca o si spiona. Securist pana in maduva oaselor.

Clm
Postat pe 15 Mai 2009 11:48
clm, n-a fost singuru` turnator, eu am avut o dezamagire crunta cand s-a relevat ca un stimabil dizident cu ani de puscarie grei, ajuns la senectute, a dat pa goarna..

pana nu s-au sifonat astia ca a colaborat, n-a scos un cuvintel si poza in monument de moralitate si se vaita ca d-aia n-a avut el nevasta si copii, ca l-a haituit regimu`...bleah..

si-s multi ca ei..
gabitzza
Postat pe 15 Mai 2009 11:55
teoria conspiratiei....
zambila
Postat pe 15 Mai 2009 13:07
chestiunea mea nu mai este la "relatii de prietenie" este la "arhiva relatii".

bueyyy!

ma arhivarati?imi facurati dosar,ha?....

mama voastra! de...de..de...

da' ce sunt eu??relicva d-aia?

hai..ca m-ati distrat,dulci sunteti,sa moara bibi...
iasomia
Postat pe 15 Mai 2009 13:16
Iasomia, m-a luat un pic valul cu curatenia si nu mi-am dat seama Te dezarhivez
AndraMicu
Postat pe 15 Mai 2009 13:24
andra..

poti sa ma lasi si aici,nu-i bai...initial am crezut ca l-ati sters,nici nu m-as fi mirat prea tare...

lasa-l fetita!daca se poate accesa,este ok...

bai fetelor!

daca a fost turnator,EL. balaceanu-stolnici,eu as fi fost in stare sa-i fac pantofii omului ala...ehhhh
iasomia
Postat pe 15 Mai 2009 13:28
L-am mutat inapoi. Ma pierdusem prin subiecte, deja vedeam hieroglife in loc de litere, asa ca am zis ca mut toate subiectele deschise mai demult in arhiva. Se pare ca nu a fost o idee prea buna
AndraMicu
Postat pe 15 Mai 2009 13:31
iaso

de el era vorba , da, de Balaceanu Stoinici, cred ca o zi n-am vorbit de suparare, imi placea omul ala...
gabitzza
Postat pe 15 Mai 2009 13:33
andro,

tu ma zacesti puica...

bitza,

cati ca el,cati ca el...da' voiculescu asta e sharla mare...
iasomia
Postat pe 15 Mai 2009 13:35
dap, aici zici bine, sharla..

pana la urma sa zicem ca era uman, omu` s-a facut frate cu dracu` sa treaca puntea, ca altfel ii putrezeau oasele in puscarie, a vrut sa traiasca..

dar macar din bun simt putea sa nu iasa in fata sa faca pe martirul, m-am uitat siderata pe urma, cu cata liniste isi cerea scuze..

totul era firesc si scuzabil pentru el...de aici dezamagirea..
gabitzza
Postat pe 15 Mai 2009 13:41
ca vorbirati de balaceanu' asta... ce nu se spune nici acu' este ca adevaratu' genocid din romania a fost dupa 1945... practic, clasa politica de dinainte, intelectualitatea, studentimea.. toti au fost anihilati... de cele mai multe ori fizic.. cominternistii aia nu se jucau nenica cu pistoalele alea...

astazi ne tarnoshim pe la ovreime, cu ce-au suferit ei in razboi... holocaustu' din romania... bai nene, ma leshi?...

ca ovreimea a distrus intelectualitatea romana dupa razboi nu spune nimeni... pe undeva, venirea lu' ceasca la putere s-a datorat vidului de valoare lasat in urma de pauker, dej, vishinski si ceata lor...

moshulicii astia, nenica, credeti ca dintr-un pamplezir au dat cu subsemnatu'?... crez c-au scris cu gura, ca mainile le erau prinse-n tocu' usii...
zambil
Postat pe 15 Mai 2009 14:44
bai nene, ma fardam si io ca fomeia, deh, si-am auzit o stire..sa-mi intre mascarile-n ochi, nu alta..era sa-mi scape mana...

oancea , ala de la comisia de supraveghere a pensiilor private, are 4000 de euroi pe luna nene...

ce puii mei face ala de atatia euroi pe luna ?????
gabitzza
Postat pe 15 Mai 2009 16:56
gaboantzo..

stiu eu o institutie d-asta unde cel putin vreo douaj' de directori au mai mult decat oancea ala al tau...
zambil
Postat pe 15 Mai 2009 17:04

he, he..nu ma infiaza si pe mine.?
gabitzza
Postat pe 15 Mai 2009 17:07
la cum rotesc aia cadrele acolo la fiecare tura de alegeri si intre, n-ar fi mare lucru...
zambil
Postat pe 15 Mai 2009 17:13
Da Doamne !

Nu deranjeaza astia de la ..private, vorba aia e caimacul lor, ce treaba am eu, astia cu salariul bugetar sunt dubiosi, ca invart hartiile de colo-colo si-s numiti pe criterii politice, n-am auzit inca de concurs pe post..
gabitzza
Postat pe 15 Mai 2009 17:17
mami gabitza..

pai astia de-ti eu sunt bugetari d-aia... he,he,he...
zambil
Postat pe 15 Mai 2009 17:19
banuiam io, vezi, d-aia n-au copii biberoane.. , ca-s sugaci prin alte parti..puii mei..
gabitzza
Postat pe 15 Mai 2009 17:21
dap... sug la greu si merg pe burta... curat bebelusi, he,he,he...
zambil
Postat pe 15 Mai 2009 17:36
nebunie mare, nici nu a inceput meciul Steaua-Rapid si astia se kilaresc. Ce au de impartit numai ei stiu.

Prea multa violentza si ura. pt ce?

Clm
Postat pe 15 Mai 2009 21:04
baiiiiiii, daca tot cunoasteti atata lume buna, faceti-mi si mie cunostinta cu unu din asta , cu shpe de miii euroi pe luna. da sa fie musai colonel de marina sau amiral de aviatie. clar? aveti tema. si atentie. sa nu cumva sa aiba sub 85 ani . ca nu ma dau la minori.

si_totusi
Postat pe 15 Mai 2009 22:38
ia, ceva usor de vara, ca e weekend...

am vazut un film tare vericilor... gone baby gone... regizat de ben afleck, cu un ed harris excelent intr-un rol secundar... da' povestea face toti banii...
zambil
Postat pe 16 Mai 2009 11:50
zambil...parca joaca si morgan freeman, nu ?
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Mai 2009 12:10
dap...

zambil
Postat pe 16 Mai 2009 12:28
am incercat aseara sa ma uit la Butterfly Effect 3...si nu am reusit...sucks, nene...

in schimb, mi-a recomandat fie-mea The United States Of Leland

tu l-ai vazut ? ca sa nu imi mai pierd timpul...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Mai 2009 12:34
nu l-am vazut, da' cred ca ma bag diseara la un changelling, ca cica e rupere...
zambil
Postat pe 16 Mai 2009 12:44
vazui si eu acu ceva vreme gran torino ala... nu-i rau, da' nici sa te dea pe spate... d-aia mai incerc acu' un eastwood.. macar in asta joaca jolie...
zambil
Postat pe 16 Mai 2009 12:45
changelling e bunicel...dar eu iti recomand antwone fisher...cu denzel washington... e deosebit
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Mai 2009 13:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
De ce ne plac "baietii rai"? 18 De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26
buna 11 De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
Setari Cookie-uri