Chestiunea zilei..

Mie ce-mi recomanzi?Dar stii ca as prefera mai degraba o bere?
Ioana007
Postat pe 16 Mai 2009 19:47
he...he...uita-te tu la antwone fisher...sigur o sa-ti placa...si merge si o bere la el...
wife_de_zmeu
Postat pe 16 Mai 2009 19:52
waifo...

vazui changellig ala... bunutz rau... viata bate filmu', chiar daca se zice ca eastwood a mai dramatizat pe ici pe colo...

m-am uitat la cronici, oamenii erau oarecum suparati de alegerea lu' jolie in rol... prea sexi fata de adevarala collins.. poate ca e, adica sigur e, da' in arta faci si compromisuri daca ai de spus si vrei sa mai spui si alta data...

ce a reiesit din film e altceva.. in anii '30 america era un stat fascist, departe de democratia care se vantura acuma... politia facea legea, mana-n mana cu religia... stiati ca nkvd-ul, mai tarziu kgb, a luat lectii intensive de la fbi?...cu consilieri si alea-alea?...
zambil
Postat pe 16 Mai 2009 22:20
de altfel, statele unite sunt cel mai tare stat politist din lume, chiar si-n zilele astea... holliwoodu-i doar o vitrina, america nu-i aia din filme...

libertate?... da, da' numa' pentru cine se supune regulilor si in cadrul regulilor.. take it or leave it, asta-i deviza...
zambil
Postat pe 16 Mai 2009 22:26
he...he...ca un exemplu...Edgar Hoover ala...ce politie politica a facut, si ce moarte de presupuse vrajitoare comuniste a declansat...

nu vezi ce se intampla si acum la ei ? cu toata paranoia aia cu teroristii ? crezi ca sunt multi care iau in calcul ca treaba aia de la 11 septembrie ar fi putut fii o manarie semnata de CIA ? si cum intre CIA si FBI e un razboi surd si permanent, cauta FBI-ul si acum coada teroristilor...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Mai 2009 10:39
mami, ca tot sunt la capitolu reality, ma bag la un 21, aia de-au spart banca pe la vegas numarand carti...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 10:45
apropos de cazino si carti...Rain Man e un film pe care eu il revad cu mare placere...Dustin a facut un rol foarte bun in filmul asta...

sa stii ca am vazut aseara The United States Of Leland..bunicel...dar nu stiu, i-a lipsit ceva...nu a fost eclatant
wife_de_zmeu
Postat pe 17 Mai 2009 10:50
chestiunea zilei

coada de un km la cotroceni,vrea lumetu' sa vada palatu' nene.
vreti sa va spun chestiunea mea?
baselu nu are rival,l-am suduit,l-am trecut ape si vai..m-a obosit cu stilul asta conflictual,dar daca omu' chiar a vrut sa faca treaba,da?

ca pe jigodiile astea nu le urnesti decat cu biciul.
si apoi ce ne-am mai fi plictisit noi fara atatea can-can-uri,pai ce? sa simtim cum vine criza aia?ehe,he,he...

apropos,

pe vremea cand controceniul era "palatul copiilor" faceam acolo dansuri populare.misto era..:)

ia bagati un ochi pe realitatea,ca venii sefu' la palat,are musafiri ,deh...
iasomia
Postat pe 17 Mai 2009 17:23
pai ce, iaso, te pui cu spritzarii?...alde geoana, crinu si alti lesinati n-au nicio sansa la un neam de grataragii...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 17:29
poate doar vanghele sa mai ia voturi, la misto, ca alde obama ala...
zambil
Postat pe 17 Mai 2009 17:30
zambilu'

suntem de rasul curcilor, mosneagule.

da' cui ii pasa?

ca vorba ceea:nu noi,ei...

suntem ala ..e bagat asa la shto...
iasomia
Postat pe 17 Mai 2009 17:36
Si filmul 21 e facut tot dupa un fapt real.
Aemulus
Postat pe 17 Mai 2009 21:30
asa e, parca spusei asta... sau nu?... oricum, slabutz filmu...

ceea ce e facut dupa un fapt ireal este concursu' asta cu papuceii... o facatura prin care adminii lu' garbo se floodeaza singuri cu mesaje de la clone la minut... deh, trebe sa manance si gura lor ceva...

baiii... raduleasca se retrage din televiziune... saracu otil, o sa duca el singur greutatea familiei, din giumbuslucurile alea de la dimineata cu razvan... unde mai pui c-are de crescut si un copil care nu-i al lui, mai ceva ca povestea cu fecioara maria, iosif si isus...
zambil
Postat pe 18 Mai 2009 10:31
mda..
ma uitam la emisiunea lu' mihaiu aseara,la"guvernatorul",a aratat o secventa cu vanghele care "m-a terifiat",statea nesimtitu' pe scaun,pe scena, si isi aranja ouale,sau ce isi aranja el acolo,barbatii din emisiune spuneau ca intr-un fel il inteleg pe vanghele.

mihaiu:"este atat de neplacut ca sa-ti simti pielea fina de pe...taiata"

bleah! mi-au intors matele pe dos,pai unde eram nenica?la carciuma intre baieti?

nu,nea vanghele!!! oricat de neplacut si de automat este acest gest 99,99% barbatesc,nu se face..NU PE SCENA!
sa stai in fata unei sali arhipline si sa-ti aranjezi cocosu'?
bleah,bleah,bleah...de trei ori bleah.
iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 10:51
Ha ????
gabitzza
Postat pe 18 Mai 2009 11:49
bitza,

nu te mai minuna mamicule,ca esti ditamai pshihologu' de acu'.

bai frate! au scos astia de la joe niste vafeeee,am hapait doua hap-hap,imi vine sa-mi dau cu ceva si anume in cap...

a draq inghetata,ma mai doare si in gat..greu...
iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 12:13
IASOMIO,nu inteleg de ce te-ai uitat de trei ori,la ouale lui Vanghele, ,GABI,a ramas fara replica,ce sa mai zica biata fata,ca ,de; psihologii ii asculta pe toti
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 12:21
Cred ca povestea cu raduleasca e impusa de undeva,ori de barfa ori de ex-ul,ca oricum are bani sa incerce sa o distruga.la stresul pe care il are ea in ultima vreme nici nu se mai poate controla,dar odata cu iesirea din tv,ea nu va mai avea un venit cu care sa se laude,cred ca ex-ul asta vrea,sa o distruga,de cap de evreu,ce naiba
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 12:27
scrincioaico,

te amanca iar in cour?...

mai bine baga o chestiune acilea,ca plange masa.

iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 12:27
nu mai are succes,scazu ratingu' ala...

stai linistita, ca se da ea in petec cumva,nu poate sa stea in umbra.

cat despre ex...nu are niciun interes sa o distruga ,este mama copilului lui.

iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 12:32
CITI,pe 9am.ro,site-ul ala de stiri,ca in AMERICA,sunt discutii pentru a se legifera casatoriile in trei,sotul ,sotia si amanta,sau variante,ma rog,deci pe fata cu acte in regula,dar daca se iau dupa arabi,conditiia esentiala ar fi intii declaratia de avere,sa ai cu ce intretine,ce ziceti,lumea nebuna in continua miscare,din vest,ca in est sunt deja asa casatorii
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 12:37
scrincioaico,

te oripila comentariul meu?

pai..de ce cocos?nu am facut decat sa comentez ce am vazut la ditamai postu' tv,la realitatea.

sau bagam false pudori, asa ca sa ne aflam in treaba?ha?..
iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 12:37
sa legifereze draga,monogamia este o aberatie.

nu neg ca exista cupluri frumoase,cu ani de casnicie in spinare,da' numai ei stiu ca au avut parte de diversivitate din cand in cand,d-aia palpaie flacara aia...

suntem animale,ehhh....
iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 12:42
Dar IASO,el a vrut copilul,a infierat-o deja,a spus ca nu are cu ce sa il intretina,iar ea a aratat cu documente ce venituri are,care vor scadea ,dar nu in totalitate ca nu se lasa ea cu una cu doua.
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 12:42
parca e si pe Youtube un filmulet cu asa ceva cu Vanghelie,nu legiferarea monogamiei, cum ai scris,ci legifererea poligamiei
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 12:44
ia citeste tu mai bine ce zise iasomica....
iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 12:50
Da,am recitit,deci pe scurtatura :monogamia care e legiferata deja,iti pare o prostie,ca e camuflata ,de fapt poligamia,ei vor votata incit au acte trei,ma rog nu stim conbinatia,daca ei accepta doar ca un barbat sa aiba cu forme legale doua sotii,dar invers,cu noi fomeile ,cum ramine ?
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 13:02
scuze dar scriu mai putin coerent,ma grabesc sa plec
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 13:02
iesim in strada nenica,facem miting..ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 13:08
Deci harem pentru fomei,IASO,ca de bani,nu e problema,gasim la barbati,ii exploatam
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 13:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez 38 De la: cristina322 13 August 2010 16:24
prietenie sau mai mult 6 De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14
Help..pls:) 47 De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15
De ce e moale mamaliga??? 189 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Caut prietena ( posibila iubita ) 9 De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56
Setari Cookie-uri