24 are fiu-meu. doamne!!! | ||
si_totusi Postat pe 18 Mai 2009 22:50 |
||
---|---|---|
Deci fiul tau e bun pentru Gabitzza!!!!! | ||
Aemulus Postat pe 18 Mai 2009 22:53 |
||
Gabitzzo am incercat de 3 ori sa pun un comentariu la poza ta si nu a mers.M-ai restrictionat? Huh, huh???? |
||
|
||
Aemulus Postat pe 18 Mai 2009 22:57 |
||
HA ?? Nu !! | ||
gabitzza Postat pe 18 Mai 2009 22:58 |
||
Ca vroiam sa spun ca arati ca o gheisa despletita si nu m-a lasat.. | ||
Aemulus Postat pe 18 Mai 2009 23:00 |
||
te-a lasat , te-a lasat ! da-i faina faza cu gheisa, deci tre` sa-mi trag un Shogun, ceva |
||
gabitzza Postat pe 18 Mai 2009 23:02 |
||
Shogun? Ca bine zici.Ai vazut filmul cu Richard Chamberlain? Ce barbat....pacat ca e popo...ce risipa de barbat...chiar nu s-a gasit nici o femeie sa-l convinga de valoara lui ca barbat???? | ||
Aemulus Postat pe 18 Mai 2009 23:06 |
||
Aaaa si sterge al doilea comentariu ca oricum n-a aparut decit jumate si era identic cu primul. | ||
Aemulus Postat pe 18 Mai 2009 23:08 |
||
am vazut , am vazut !! fain tipul, fain a fost si-n Pasarea Spin, dar daca-i plac baietii.. L-am sters Mica, au ramas doua.. |
||
gabitzza Postat pe 18 Mai 2009 23:09 |
||
Daaa, si-n Pasarea Spin e demential.Adica de ce nu m-a intrebat el pe mine daca sa fie popo sau hetero, ca-i spuneam eu cu exemplificari cum sta treaba. Dar eu vreau sa cred ca pe atunci era cu fete si mai tirziu i-a zburat neuronul. Mare pacat! |
||
Aemulus Postat pe 18 Mai 2009 23:12 |
||
Mare! Bunatate risipita degeaba... | ||
gabitzza Postat pe 18 Mai 2009 23:14 |
||
richard.....uffff...un oftat din rarunchii rarunchilor..l-am descoperit si eu pe la 14 ani...mamaaaaa ce nebuneala facusem pentru el....ce i-as fi facut eu de l-as fi prins.... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Mai 2009 23:15 |
||
Uite ca citeam pe wikipedia ca de fapt el e homo de prin '70 dar nu s-a declarat decit tirziu. Uite asa se risipesc bunaciunile si nu are si el macar un mostenitor care sa-i semene. |
||
Aemulus Postat pe 18 Mai 2009 23:18 |
||
Dar inainte ce a fost?,de ce mama naibii,toti oamenii mai talentati sunt homo. | ||
scrichy Postat pe 19 Mai 2009 00:29 |
||
'morning, iaso care e chestiunea zilei azi ? ca mie inca nu imi functioneaza conexiunile |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Mai 2009 08:57 |
||
mda.. in vara asta se poarta bluzitele stranse pe bust ,si largute in rest(f misto la sta la tipele cu tatici),da' intre noi fie vorba,ai senzatia ca suntem toate bortoase,unele in primu' trimestru de sarcina,altele in al doilea...dupa gabarit. mana cereasca pt gagicile ale caror talii incep sa gazduiasca semnele trecerii timpului, bluzele astea,da' mie nu-mi convine,dezavantajeaza...dupa ce am purtat doua zile bluzite largi,mi-am luat ceva mulat,rezultatul? toti mi-au zis: ai slabit cucoana. asa ca va recomand sa le purtati doar pe canicula... si gata,nu o sa mai vorbesc despre gabarit incep sa par obsedata,sau obeza... si daca ma crede lumea cat hangaru' o fi foc acu'? nu nenica,sunt naspa rau..parol.. |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2009 09:23 |
||
eu o sa va zic ceva de potoale-acuma... poate unde vreau sa ridic moralu' iasomicii... in presa se reia subiectu' zarzavaturilor... alea pe bune, nu aiureli... deci ce zice presa: mancam gunoaie la pret de trufandale... pai corect, nene... avem cele mai mari preturi la desfacere la produse de gradina din europa... stiu, o sa ziceti ca-s de import, intermediari pe doua randuri,alea-alea... da' nu-i asa... ca un cunoscator al pietelor est-europene, va zic eu ca mai mare saracie de soiuri pe tarabe ca la noi nu-i nicaieri, iar preturile sunt jupuiala curata... romanii nu mai fac gradinarit demult; bulgarii de trudeau pe razoare in lunca dunarii s-au mutat la blocuri inca din anii 70, iar oltenii, jmecheri ca-ntotdeauna, vand pepeni de dabuleni adusi din turcia sau bulgaria... si cine e de vina?... noi nene, neam de mancai, care suntem un stare sa dam trei sferturi din venituri pe crapelnita si pileala... orice chestie are o cauza, pana la urma... |
||
zambil Postat pe 19 Mai 2009 09:38 |
||
ai reusit zambilu'...mi s-a facut foame,mami... mi-e dor,mi-e dor tare de....legumele de alta data,nimic nu mai are gust,am facut ieri o fasole verde turceasca,astia ai mei au hapait-o cu o poftaaaa...da' mie nu mi-a placut. of,nici vinetele nu mai sunt ce erau oadata,ori sunt prea apoase,ori amare. zambilu' cred ca excesul asta de potol,are radacini in anii aia cand nu se gasea nimic,desi ,eu am avut tot timpul de toate,(bufete cu acces limitat,casa de comenzi)..te miri pe unde ma lipeam si faceam rost de haleala. taranu'roman nu era un mancau,manca echilibrat..iar seara la culcare nu exista sa lipseasca laptele cu mamaliga. o sa spui ca erau saraci si d-aia mancau cu grija,nu...ca vorbesc despre ardeal acu', si acolo in copilaria mea,era extra-potol fata de cum se halea la olteni,de ex. imi facea taticu' meu(unguru') rulada de mamaliga cu branzica si unt,rula mamaliga si o taia cu ata,tare ii placea sa gateasca... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2009 09:55 |
||
iasomeaua... excesu' de potol n-are a face cu comunistii, sau cu lipsurile din anii 80... pana prin 75 - 77 era risipa de bunatati si in romanica... aaa, ca erau magazine cu circuit inchis pentru alesi, astea erau mai mult de fitze, pentru produse capitaliste sau exotice...ness, bomboane si rom din cuba, ehhh... sa nu uitam ca ceasca a restrictionat la un moment dat si magazinele astea cu circuit inchis, atunci cred ca s-au hotarat baietii sa-l faca la gatlej... excesu' de potol, mami, se trage din cultul pt citadin la romani... orasenii erau boieri, elevii de liceu de 13 - 14 ani erau apelati cu "domnule elev", o pozitie de slujbas marunt la stat era raiu' pe pamant... a sti sa scrii si sa citesti era o minune, iar stiutorii de carte erau oarecum icoane vii... era de fapt umilirea unui neam de tarani needucati in fata invataturii, munceau ca robii, asa cum apucasera, si se bucurau ca puteau contribui la bunastarea unor clase pe care le venerau, pentru ca nu le puteau intelege... asa apucasera ei, obiceiuri orientale de la bizantz... situatia s-a schimbat cand toti taranii aia au dat nevala la oras sub presiunea industrializarii... li s-a parut deci normal sa traiasca si ei ca boierii, care in traducerea lor libera era sa faca dezmatz la potoale... destul cu mamaliga de seara... iaca de unde venim... |
||
zambil Postat pe 19 Mai 2009 11:13 |
||
he...he...iote de-aia fac eu agricultura bio, nene...nu fertilizez nimic...ca iasa, iasa...productie naturela... oof, oof,mai, mai...am admirat gradina azi...nu a iesit nimic, numai fasolea aia galbena da semne de reusita |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Mai 2009 11:19 |
||
taranii de azi, sau mai corect traitorii la tara, vand doua legaturi de patrunjel si zece oua in piata, ca sa-si cumpere pufuleti si coca-cola...pana si patrunjelu' ala crez ca-i turcesc, iar ouale sunt adesea furate de la crescatorie... nu mai exista societate agrara in romania, vorbim acum de niste refugiati economici, care au abandonat orice zbatere si traiesc din toate punctele de vedere in mocirla... |
||
zambil Postat pe 19 Mai 2009 11:20 |
||
pai mami waife... asa se-ntampla daca te-apuci sa cresti legumele ca pe bonsaiuri... eu zic sa treci pe stevie si macris, daca tot vrei sa faci bio d-ala.. |
||
zambil Postat pe 19 Mai 2009 11:23 |
||
zambilica, eu acum experimentez, suflete, si-mi place la nebunie asta...nascuta si crescuta pe chiatra, ma uit ca curca-n lemne la plantele astea tot imi zice vecina de diverse reguli...de cuiburi io nush ce inseamna asta...da' pare important da' imi place, ma gandesc cum am sa merg eu pe brazda sa culeg rosia si ardeiul...he...he... poate la anu' o sa stiu mai multe ioi, ishtenem...iote ce posteaza gagicile la papucii aia...zici ca au norma...ma stric de ras |
||
wife_de_zmeu Postat pe 19 Mai 2009 11:28 |
||
zambilu' nu stiu de unde vine mosnege apetitu' asta exacerbat pt potol,da' eu cand ii vad cata risipa fac,mai ales de paste si de craciun ma apuca mila,nu-si platesc cheluielile curente,da' au sofisticarii pe masa. cumpara ca dementi,prea mult pret pe burdihan,ai dreptate... |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2009 15:39 |
||
bueyyy! sunt singura acasa, si mi-e urat: mi-e frica,mi-e frica sa stau singurica ehe,he,he.... richard chamberlain ?mie mi-a placut in contele de monte cristo ,da' deh..cand l-am vazut aveam vreo 15 ani, si ma tinea iubirea aia pura de manuta... eu l-am banuit ca este pe invers ,cand am citit in revistele unei vecine( le primea din germania pe vremea lu' ceasca)ca statea mult cu mamica lui,si nu-i iesea din cuvant,astia care stau asa mult in fusta mamei ,au o slabiciuni. o da! pasarea spin. f misto,acu' s-a dus draq romantismul,drama care este... ne-am batucit. |
||
iasomia Postat pe 19 Mai 2009 19:23 |
||
pai da, c-acum nu-ti mai aduce floare, s-a dus naibii romantzu.. iti zice direct: hai fa-n fan... |
||
gabitzza Postat pe 20 Mai 2009 00:16 |
||
sa tzi-o var, sa tzi-o-ndes.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Mai 2009 02:58 |
||
vai tuto,ma rusinez draga,se poate asa ceva?... bitza, iti zice "hai in fan",daca esti norocoasa....astia tinereii sunt tare puturosi. noi babutele suntem norocoase,dar deh! ai nostri nu prea au mancat chimicale... |
||
iasomia Postat pe 20 Mai 2009 09:06 |
||
ia sa bag si ceva naspa: suntem detinatorii a 10% din numarul total al bolnavilor de ciroza,cred ca din europa... "epidemie de ciroza" auzi la ei... avem un numar de un milion doua sute de mii de persoane infestate cu virusul C,parca si B...si sa-i ia draq. hai ca gripa porcina e floare la ureche,ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 20 Mai 2009 09:24 |
||
iasomico... pana si la boala ne descurcam, c-asa-i felu' romanului... pe mine insa nu milionu' ala de hepatici ma nelinisteste, ci milioanele alea de bolnavi inchipuiti care papa si ei niste pensioare aiurea doar ca i-a lovit lenea... pe bune, nene, chestia asta cu pensiile e groasa rau... cineva trebe sa munceasca pentru fondu' ala de pensii, da' romanii n-au chef, tiganii n-au traditie si asiaticii s-ar duce mai bine in vest... fetele si baietii din ziua de azi au o singura grija, fericirea personala, desi e inca neclar ce inseamna chestia asta... d-aia nu-si mai intemeiaza decat familii de fitze si fetele refuza conceptia pe probleme de silueta... familia are si ea rolu' ei pt umanitate, da' asa cum vaz ca merg lucrurile crez ca batranii o sa fie lasati de mancare la sobolani, cand n-or mai putea sa muceasca... in felu asta rezolvam si problema cheltuielilor de-nmormantare si a supra-aglomeratiei din cimitire.. he,he,he... |
||
zambil Postat pe 20 Mai 2009 10:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
|
||
"Primul sarut" Povestea mea... | 10 | De la: dor72 11 Aprilie 2011 13:52 |
Incertitudini!help | 73 | De la: deea_all 6 August 2009 18:15 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri