Chestiunea zilei..

iaso...

cam jigodii italienii astia, da' si noua ne place sa rascolim rahatii...
zambil
Postat pe 22 Mai 2009 09:21
zambilu'

vazui zilele trecute un reportaj cu homeleshi astia,ma mami,sa vezi ce de corturi aparura in america,am ramas masca...

un intervievat era veteran,saracu...
iasomia
Postat pe 22 Mai 2009 09:23
tot le place americanilor sa traiasca "on the road", cum zic ei... aia cu viloantze de milioane de euro sunt mai mult evrei, sau d-aia de lucreza pt evrei...
zambil
Postat pe 22 Mai 2009 09:31
iasomicooo...avem mamy, avem.....dar m-a amuzat teribil faza...si nicidecum nu am ras de pica...e o dulce....
tutankhamon
Postat pe 22 Mai 2009 11:56
nu gasesc "lumea cuvintelor noastre",andra a facut curat ,ori ce?

azi-noapte mi-a intrat nenica un gazuloi in casa cat palma,nu am vazut in viata mea asa ceva.
eu dorm cu ferestrele deschise,am slabiciunea asta chiar si iarna cand nu este ger.
ce draq voiam sa zic,ca nu mai stiu?

a!si uite-ma in miez de noapte alergand gazuloiu ala,o juma de ora m-a frecat,de mi-a fugit si somnul.
am inceecat sa sting lumina si sa-l ignor,da' scotea si sunete nenorocitu'.

acu' ca beau cafeaua acilea..mi-am adus aminte de noptile in care dormeam la buna in prispa,nopti cu stele cat luna si luna cat roata carului.

si cum dormeam eu asa..obosita,ca deh! nu ma tinea baba in puf,in fiecare noapte ma pomeneam cu o broscuta:flosc! pe frunte,pe gura,pe obraz...
in primele nopti am aruncat-o,o luam cu mana si poc! cu ea in gradina..
apoi ne-am imprietenit,o lasam sa-si faca de cap prin patul meu p-acolo.

mda..in timp constat ca m-am tampit,alergam gazuloiul si ma temeam:ma ?! daca musca?daca pisca!

concluzia:cred ca mi-e dor sa mai fiu mica,sa alerg pe potecuta, pe unde umblam desculta...

ba frate! da' daca broscoiul ala era printu' din poveste,ha?
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 08:09
era p-acilea aseara, postase waifa texte de muzica usoara p-acolo...
zambil
Postat pe 23 Mai 2009 08:13
copchii...

mi-am tras poze la album, ca voia lumea sa ma cunoasca... mai rasfoiesc prin albume...
zambil
Postat pe 23 Mai 2009 08:16
pai ce faci tati?

eu te stiu ,da' sperii fetele astea...nu-i nici-o femeie p-acolosa....
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 08:21
gata mami, este...
zambil
Postat pe 23 Mai 2009 08:29
asta este pana in operatia estetica,acu' am un nas mai mic...

ma mami...esti bun de pus pe rana....
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 08:34
iasomico...

uite-asa-si face omu' o viata pe virtual... si p-orma posteaza pe forumuri...

btw, eu te placeam mai mult inainte, stii ca mie-mi plac astea cu carnitza pe ele... cu carnitza si sorici...he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Mai 2009 08:37
zambilu'

lasa mami ca o pun la loc.

ce? asta-i o problema.... ehe,he,he....

ia sa ma duc eu sa hapai niste ceafa si carnati....
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 08:40
ia sa bagam serioase la chestiune-acilea...

iar ne facem de kko-n presa... ne-ataca dusmanii, nene... sar rusii, ucrainenii, moldovenii si ungurii pe noi... iar ramanem cu ochii-n soare la marea neagra, singura noastra pretena adevarata...

desi pe mine nu ma deranjeaza sa sara unguroaicele alea de vor autonomie...
zambil
Postat pe 23 Mai 2009 08:44
Tare...

Mey, cica-i parada gay azi, sa vezi ce se uita gospodinele pe strasse..
gabitzza
Postat pe 23 Mai 2009 10:18
mai, zambilu...ce dreaku, nene...faci cinema cu mine ? am crezut ca te vaz si eu naturel, si cand colo...nema...tot poze de-alea ai bagat

iaso...ce ziceai de broscuta oac ?
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Mai 2009 10:58
iote ce zice la gazeta, ca a scos Virgil Ierunca o carte, "Antologia rusinii"

guess what ? cica contine texte �n care oamenii de cultura elogiaza PCR-ul, he...he...

si o melodie de la mine, in stilul romanesc

http://www.youtube.com/watch?v=IJPq2RtN6ow&feature=PlayList&p=3BCF5FBCF852DDAC&playnext=1&playnext_from=PL&index=48
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Mai 2009 11:05
woman-fata,

dadeam la o parte broscutele de prin fantanile din varfurile dealurilor,si beam apa..nu-mi era sila neam,acu' imi dau ochii peste cap,sunt o doamna, nenica...

unde pui ca pe marginea fantanii era un "cauc" ,un fel de polonic din lemn,toata lumea bea apa cu scula aia..si nu mai faceam bube la bot.

dap..venea un brotac la mine noaptea...fara nicun misto,dupa cum aveam prieten un soricel..cand dormeam in "perdea",un fel de camara a casei,puneam mana pe jos noaptea si mi se aseza pe ea.

faceam fata pasarile bine cand"schiopau",gasisem eu o reteta ,scuipam in palma si luam cenusa din vatra si le masam pe gheara bolnava..si uite asa le salvam de la taiere,ca se stie...la tara daca e oloaga vreo pasare ,ajunge in oala imediat.

daca nu intelegeti ce zic,scuze...mi-e atat de leneeee...
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 17:08
pai da..virgil ierunca....
multam pt melodie...
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 17:19
he...he...iosomeaua mea...de mica erai mama dolores...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Mai 2009 17:54
nu vazui eu bine,sau tuta este medic stomatolog?

bitza=pshiholog
tuta=stomatolog

care mai esti dr. p-acilea?

incep sa ma simt pe cai mari.
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 20:53
raspundem afirmativ ca intotdeauna...da iasomeao....sunt dintzareasa....adica medic stomatolog....
tutankhamon
Postat pe 23 Mai 2009 21:20
si da iasomico...imi aduc si eu aminte de anii de "glorie" de acum 25 de ani, cand mergeam la "tara" - o comuna de langa bucuresti, saftica se numeste - unde nasa mea de botez, care imi era si matusa in acelasi timp, fiind sora bunicii, avea gradina cu de toate.....doamneeeee...ce rosii faine, ce conopide marete, ce patison, caisul gemea la inceputul verii de fructe si se rupeau cracile, de trebuia sa punem cracane sub ramuri...gradinitza de flori era raiul meu, cu zeci de flori - matusa mea nu lucra, era casnica si se ocupa de gradina......drumurile prin padure dupa ciuperci, si ne intorceam cu coarne, macese, pamant de flori....apoi verile de la manastire de la putna, cu gospodaria manastirii, cu vacutzele cu vitzei, era o vacutza hollstein, stelutza o chema, blanda si buna, careia ii dadeam sfecla si ma lingea cu limba aia ca un glaspapir...si apoi verile de la bunicul de la sibiu, cu paltinisul si cismadioara.....doamneeeee.....beam apa din toate fantanile, fara nici o frica de sida, hepatita si alte alea...si la sapanta cand am fost am stat in fan.....am adormit un somnic de dupa-amiaza in iarba proaspat uscata.... doamneeeeeee....brotacei verzi-smarald si oua proaspete, cotcodacite de gandesti ca era aur, cana de lapte atunci muls de la tzatza vacii.....toate infloreau fara azotati si amoniati, poate doar nitica balega.....
tutankhamon
Postat pe 23 Mai 2009 21:31
M-au trecut fiorii Tuta...stii,imi pare rau ca nu au si copii nostri parte de astfel de amintiri...pacat.
valentino
Postat pe 23 Mai 2009 21:37
tuta...

stefane,

povesteste si tu ceva....
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 21:39
iasomicooo...ti-am stricat topicul????scuze!!! ma retrag!!!
tutankhamon
Postat pe 23 Mai 2009 21:42
fraiero! am zambit pt ca mi-au placut amintirile tale,dimpotriva ,imi face placere sa vii aici,nu stiu de ce nu vii mai des....vrei sa te trag de codite?...

i-am zis si lu' val...pt ca am simtit ca si el are amintiri legate de tara,de bunici,etc.
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 21:47
ai criza de ficati iar?

sau ce coada ursului ai?....
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 21:49
hooo cu mama...nu...nu am...dar nu-mi place sa ma bag aiurea... acuma ca stiu ca ma vei trage de codite....promit ca voi veni mai des.....numa ca e o problema...tre sa cauti de ce altceva sa ma tragi......ca nu am codite.....
tutankhamon
Postat pe 23 Mai 2009 21:51
te bat cu nuiaua la poponet...
iasomia
Postat pe 23 Mai 2009 21:54
Inainte de a vedea filmele cu Tarzan la televizorul alb-negru,mare cit o juma' de dacie,roar auzisem...asa am decis sa-ncercam cum e.Ne urcaram in plopi sau mesteceni,sus in virf,si ne dadeam drumul cu cele mai subtiri crengi...doamne,ce nebunie...zgirieturi,cazaturi.odata am facut pariu,care poate merge mai mult,ghemuit in interiorul cercului unei camere de tractor umflate...spini,scaieti,ameteli...O alta data am calarit un magar care,dupa vreo 5 metri la trap,s-a incapatinat si m-a zvirlit alte citeva zeci pe ripa la vale...de incep cu povestitu',Creanga ar ramine repetent...
valentino
Postat pe 23 Mai 2009 21:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
indragostita 135 De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14
Sa continue relatia cu el sau nu? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
neitegrare in colectiv 27 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Setari Cookie-uri