da mai copii...si eram mica...mica...nasturel de fetitza...ma infofolea ma'a'mare de la sibiu bine-bine si stateau pe atunci pe langa parcul sub arini din sibiu...si astea cred ca sunt cele mai vechi amintiri ale mele.....nu cred ca aveam mai mult de 3-4-5 ani....daca sunt nascuta in 73 si am amintiri de la cutremur(bine, puse cap la cap mai tarziu).... deci aveam 3-4 ani....si imi aduc aminte ca ma ducea cu sania in parc...si era o zapadaaaaaa.... uiuuuuuu...si rasucea brusc de sanie si buf, cadeam in zapada...nu plangeam.....radeam.....ma lua mosu meu pe sus si ma punea iar pe sanie..si radeam..... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 21:56 |
||
---|---|---|
De la: iasomia, la data 2009-05-23 21:54:33te bat cu nuiaua la poponet... da da da... da da da |
||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 21:57 |
||
i-auzi ce fac baietii... eu zic sa incepem sa povestim,in felul acesta ne cunoastem mai bine. cand sunteti in dispozitie va astept... |
||
|
||
iasomia Postat pe 23 Mai 2009 21:59 |
||
hmm...vacantele la Gura-Teghii...si mersul dupa fragi si zmeura, sa facem dulceata...si frica de urs...odata am si vazut unu', am plecat incetisor de acolo, fara sa facem miscari bruste ioi, iaso...ne trezeam la 5 dimineata si stateam pe prispa, doar cu pijamalele pe noi si desculte...fugeam prin iarba plina de roua si nu aveam nici pe dracu, nu raceam, nu tuseam, doar nuiaua pe cour ne-o luam de fiecare data, da' crezi ca ne pasa ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 22:00 |
||
pt mine a fost un noroc chior, ca am invatat sa gatesc de mica,nu ma mai lua la camp"in pribeagu'" de soare... practic de la strabunica am invatat notiunile de baza. woman, nu aveam nimic,normal...cum sa ne pese de bataie? eu am avut o hiba,de mica voiam la bal... |
||
iasomia Postat pe 23 Mai 2009 22:03 |
||
oh da...la bal, si pariez ca nu aveai mai mult de 10, 11 ani...si-ti tinea toata lumea predica ca n-ai ce cauta acolo, copchil fiind... da' tu nimic, ca tu vroiai sa dansezi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 22:06 |
||
Stii,wife,iti spusesem de mersul descult(de Zaharia Stancu)...Ani la rind jucam foftbal in lunci,pe lucerna proaspat cosita,desculti...La 4.5 ani,in loc sa merg la gradinita,am invatat un berbecut sa-mpunga...ma asezam in genunki si ma dadeam cap in cap cu el pina a prins gust...dupa aia nu mai scapa nimeni ne izbit si eu ne batut... | ||
valentino Postat pe 23 Mai 2009 22:06 |
||
mi-e dor sa "glojdoresc" nuci verzi,copii..sa ma inegresc pe maini,sa imi dea buna o joarda la cour si sa-mi zica: "oaliuuu! acu' te gasisi?peste doua zile este sf.Marie,mergem la biserica,ce-o sa zica lumea? fata de la "bucaresti" neagra pe maini ca urdurosu' lu' sparanghel..." sparanghel era unu' din sat care dadea cu jula,ex negativ,deh... |
||
iasomia Postat pe 23 Mai 2009 22:09 |
||
si nu cred ca voi uita vreodata tururile romaniei in amarata de dacie a'lor mei....dobrogea, cu murfatlarul si tot litoralul, moldova cu marasestii, iasi, botosani, suceava, radauti, putna, ardealul cu sapanta, cluj, sibiu, brasov, neamt, bicaz, sighisoara, medias, arad, timisoara.....dooooamneeee..... si cea mai meseriasa, dupa parerea mea, petrecere de adulti la care am fost si eu, a fost undeva la dezna si moneasa - nu mai stiu exact....cei la care stateam la arad o cunosteau pe primarita din dezna...si ne-am dus la apele termale...era acolo, la margine de sat, un mic bazin unde apa era calda-calda....nu ma mai putea scoate mama de acolo - raiul meu - si seara, dupa lasarea intunericului, la un foc de tabara, ghiftuiti bine cu friptane si porumb facut in jar....ne-am pus pe cantat.....bineinteles ca de atunci eram solista familiei pe care o bagau la inaintare ai mei mereu....stiam o multime de melodii din cenaclul flacara, de dor si jele.....aveam cateva cantecele cu care nu dadeam gres....si ne-am simtit aaaataaaat de bine.....ooooiii doamneeee |
||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 22:09 |
||
mda, val...atunci nu ne mai faceam atatea griji ca ni se tabacesc calcaiele, ca ne raman semne sau cicatrici mama masii...pe-atunci beam apa din baltoaca si nu ne imbolnaveam de nimic...acum am ajuns sensibilizati si debili...si asa ne-am crescut si copiii, simandicosi...eu stiu ca asa am facut si prost am facut... copii astia ai nostrii parca nici nu au avut copilarie, tot la bloc si pe asfalt... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 22:10 |
||
nu ne imbolnaveam pe draq,eu am avut si oxiuri ,si limbrici...da' cui ii pasa?... dar da...eram mai rezistenti,mult mai rezistenti.... oooo da! porumb pe jar...auleuuu! si pepene galben mancat pe vine in gradina,sa nu ma vada buna pt ca"nu se facuse"... |
||
iasomia Postat pe 23 Mai 2009 22:14 |
||
stefane, te pomenesti ca esti berbec. tuta, dap..mergeam si eu la cenaclu' woman, la bloc,dar la o adica spun despre noi "niste tarani",nu m-am asteptat sa simt vreodata conflictul dintre generatii,dar asta este... in schimb, astia de 30 de ani au inceput sa simta romaneste,nu este totul pierdut. |
||
iasomia Postat pe 23 Mai 2009 22:19 |
||
Si mere furate cu prajina...o vecina s-a culcat la tulpina copacului,iar noi sa putem fura,ne-am inventat prajina cu cuie in virf...Dimineata blestema baba cit o tinea gura ca n-a auzit nimic... | ||
valentino Postat pe 23 Mai 2009 22:19 |
||
Un berbec din ala sadea,nu saga... | ||
valentino Postat pe 23 Mai 2009 22:21 |
||
PW...bloc? asfalt?...ioi doamne...aveam patine cu rotile din alea vechi de metal, reglabile....toata vara aveam genunchii juliti pentru ca eu nu stiam sa pun frana decat aruncandu-ma pe burta sau intrand in gardul viu de pe marginea aleii de la scarile blocului...si jucan sotron, coarda, elasticul, tara tara vrem ostasi, sticlutza cu otrava, baietii faceau lanturi "speciale" din bucatele de sarme colorate(langa blocul meu era un oficiu postal maaare cu centrala telefonica si aruncau aia capete de sarme spre deliciul nostru, al copiilor)...si aruncau cu lantul asta pe un cerc facut cu creta pe asfalt in care puneau ambalaje de la guma de mestecat straina.....sapte pietre.....doamneeeee..... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 22:22 |
||
Si mie mi-e dor de vacantele la bunici. Cand eram micute, in fiecare vacanta de vara mama ne lasa la bunica la tara toata vacanta. Oh! Doamne cat era de frumos. Livada, dealuri verzi. Cand pleca bunica la oras ne inchidea afara din casa ca sa nu intram sa furam dulecata. Bineinteles ca reuseam sa deschidem (eu cu sora mea) un geam, intram pe el si ca sa nu cunoasca bunica ca am mancat din dulceata ei, deschideam toate borcanele din care luam cate o ligurita, doua. Intr-o vara ne jucam de-a doamnele care au iesit la plimbare cu catelul, numai ca acel catel era de fapt porcul, pe care l-am scos din cotet si i-am pus lant. Bineinteles ca porcul tot porc ramane si a scapat din lant. A scapat in gradina din spate. Fugeam ca disperatele dupa el pentru ca daca iesea pe poarta din spate iesea pe imas (era o pajiste mare, un firicel de apa si un deal mare) nu stiu zau cum il mai puteam prinde. Bine, ca nici gradina nu era mai mica. Am fugit dupa el prin gradina, printre straturi de ne-a iesit limba de un cot si bineinteles ca l-am scapat pe imas. Noroc ca era cineva pe acolo si l-a gonit inapoi. L-am bagat in cotet si am fost foarte cuminti in ziua aceea. |
||
Micass Postat pe 23 Mai 2009 22:22 |
||
Fetelor,tre' sa fug,ma lasa consoarta daca nu-mi fac datoria,va pun mine seara poze de la mare,pupici... | ||
valentino Postat pe 23 Mai 2009 22:23 |
||
iaso...nu mergeam la cenaclu...il ascultam la radio....era parca martea si joia in reluare....stiam melodii intregi pe derost... aveam si caiet de versuri....ulciorul, gutuia, 20 de ani, soldatul, lancea lui horea, balada lui stefan(parca)......o gramada... unele le mai stiu si acuma... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 22:25 |
||
fetele....lipsesc juma de ora ca ma roaga florin sa iesim sa plmbam lupana....revin..... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 22:28 |
||
tuto, am ras de frana aia... micass, in partea bunei se plimba porcu'" sa i se intareasca muschii" ..alergam dupa el pana cadeam pe jos |
||
iasomia Postat pe 23 Mai 2009 22:30 |
||
gata...am revenit...mai e cineva???? | ||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 23:26 |
||
Eu citesc pe aici | ||
scrichy Postat pe 23 Mai 2009 23:32 |
||
pai na...nu aveam din astea smechere din silicon cu frana in spate si imi luam avant si ma trezeam ca nu mai pot opri....si cand ma gandesc la cate cazaturi am luat ca erau niste crapaturi de-a latul aleii si eu le vedeam in ultimul moment si nu eram in stare sa pasesc peste ele in mers..... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Mai 2009 00:07 |
||
tuto, erai antitalent bag seama,este o tehnica destul de simpla,din craci se face... ia sa vedem: castiga o fatuca alexandra nu stiu cum ,openu'la varsovia(daca nu ma insel)ce era scris pe ecran? "a strans pana acum 50 000 de euro din tenis" aham..asta conteaza,nu felicitari,nu satisfactia nostra a tuturor.. e greu...la deal cu boii mici.. |
||
iasomia Postat pe 24 Mai 2009 08:48 |
||
Si daca o fi sa o dam pe "materiale" mi se pare ca a castigat cam putin avand in vedere rezultatele. Na poftim! | ||
Micass Postat pe 24 Mai 2009 08:51 |
||
dap. castiga fatuca aia, da' stai sa mai vedem... ca noi asa suntem, odata o facem lata, si de o suta de ori o facem de oaie... neam de ciobani, ce stana mea... cat despre castigu' ala, alta-i buba... fata aia se chinuie ani de zile pt un 50 000 amarat, si altii ii fac dintr-o trasatura de condei, fara sa aiba vreo pregatire sau vreun talent, acolo... doar ca sunt veri sau nepoti... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 08:59 |
||
in alta ordine de idei... ieri vazui filmu' ala cu de niro... what just happened... bunutz, de niro se joaca pe el intr-un rol de producator de la hollywood, iar altii se joaca pe ei insisi de-a dreptu' (bruce willis)... alta-i chestia... bai nene, m-am cam saturat de filmele astea unde majoritatea slujbelor religioase sunt evreiesti sau mixte, iar evreii sunt mereu destepti si cu replica la indemana... stiu, e plin de ei in industria filmului, acolo, da' as vrea sa mai vad si eu niste evrei prosti, ceva... ca doar nu toti au ajuns miliardari... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 09:13 |
||
e...acu' cica lua 90.000,da'ma intreb cati ii raman ei? e? e dulcica foc,si tare m-am bucurat...pt ca nu-i asa? nu prea mai stim sa ne bucuram cand un roman castiga,stai ca acu' o cauta la dosar,noroc ca e cruda... |
||
iasomia Postat pe 24 Mai 2009 09:17 |
||
iasomico, ia zi mami, cu evreii aia.. apropos de ce ziceam, istoric vorbind, moldova a fost plina de ovrei, pe cand in oltenia nu s-au prea aciuat... o fi vreo legatura?... crez ca-i chestia cu nasii care-au fost nasiti, nu?... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 09:19 |
||
Pai asa e viata, Zambilu'! La genul asta de oameni "tigla" trebuie sa fie mare . Ca sa acopere tot golul. Fata aceea are si ea o pasiune . Si a muncit pentru ea . Pentru ceilalti pasiune si munca sunt doar doua cuvinte penibile , ori bune in vreo campanie de aburit fraieri. |
||
blanca Postat pe 24 Mai 2009 09:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
surse de re_surse, | 12 | De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
|
||
imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri