Chestiunea zilei..

ce sa zic gurita de evrei?
sunt cam confuza...nu de alta...
iasomia
Postat pe 24 Mai 2009 09:24
eu iti ridicasem mingea la fileu sa zici de olteni... da' tu nimic, ramasesi pe picioare...
zambil
Postat pe 24 Mai 2009 09:26
ce sa zic de olteni?hai ma mami de ce ma necajesti?..:)
evrei?eu m-am nascut langa evrei,am crescut langa ei..aproape ca sunt evreica.
una dintre vecine imi spunea:
tu fata...precis esti de-a noastra ,da' nu stii,zicea ca sunt prea speciala ca sa fiu romanca...rad aici tare...:))

io acu' vad ca woman are blana pe ea...

woman,

nu ti-e cald mami?...
iasomia
Postat pe 24 Mai 2009 09:30
iasomico..

hai ca zic eu, ca vaz ca tu esti impartiala... ca tot romanu' cu background d-asta ameliorat...

daca te uiti pe harta europei, asezarile masive de evrei au fost in polonia, ucraina si modova... si germania, nenica, da' acolo din alte motive...

la olteni n-a prea mers, ca si astia erau cu jmecheria in sange...
zambil
Postat pe 24 Mai 2009 09:34
ba tati..

eu stiam ca nu stiu ce legiune de pe vremea romanilor,a ramas p-acilea,da' vezi talica ,cica legiunea aia era formata din ovrei,astia vezi doamne... au fost asezati in zona olteniei..

si uite asa..oltenii sunt de fapt evrei..ma rog,s-au mai amestecat ei p-acolo...

asta o stiu de la nasu' tudor,un profesor de istorie de la buna de la tara...

no, daca nu intelegi ce zic,sa nu dai..ca mi-e inima lauta pt omu' ce m-asculta...
iasomia
Postat pe 24 Mai 2009 09:41
mda... erau ovrei din nordu' africii, de pe la cartagina p-acolo... broneti si cu paru' cretz...
zambil
Postat pe 24 Mai 2009 09:44
zambilu'

pai vezi ma mami..ca tu stii mai bine si ma zadaresti pe mine acilea,mie mi-e gandu' numa' la bunatati din copilarie,si nu numai...

am povestit cu copilasii aseara o gramada,am druga de porumb facut pe jar in fata ochilor...
iasomia
Postat pe 24 Mai 2009 10:12
pai deah, eu mai mult prin spatele blocurilor.. d-aia tu vezi porumbi pe jar si eu vaz porumbi la ceaun de smoala...

toate prostiile le mancam p-atuncea, si nu se lipea canceru' de noi nema... astea cu bolile sunt lobby pentru industria farmaceutica... vand astia vitamine d-alea artificiale la market mai ceva ca pe bomboane...
zambil
Postat pe 24 Mai 2009 10:17
pai..ce faci sufletel?

o dadusi in boli mami?

ia sa te scot eu pe tine pe malu' garlei la un pescuit meserias,sa ne bata salcile in cap...

duminica buna, frumosilor...
iasomia
Postat pe 24 Mai 2009 10:25
iasomico, nu stiu daca nu le aveam, dar de mica am fost mai butucel...si nici cand am invatat prima oara sa schiez nu am fost mai breaza...aveam niste schiuri din plastic portocaliu.....si am pus schiu peste schiu si poc....unul a pocnit..si s-a dus cariera mea de viitoare schioare de performanta...

iar fatuca asta de la tenis...e trist.. e trist cand se stie cat antrenament la greu baga sportivii astia in ei...pentru un pumnutz de banisori....50 de mii?? numa??? mi se pare putin....cand la fotbal un jucator ia milioane numai ca alearga o besica pe un teren......bine insa ca e ambitioasa si merge mai departe si lupta....asta e mare lucru....vorba lui zambil....cand in tara asta 50 de mii de coco sau puii mei ce sunt se pot face doar tragand un partz de catre unii......
tutankhamon
Postat pe 24 Mai 2009 11:48
chestiune acilea...

eba umbla prin campanie la europarlamentare cu un ochi vanat... deh, politica cere sacrificii, iar taticu' marinelu' crez ca are palma grea, la cat de timida e nevasta-sa aia pe unde o ia cu el...

da' si eu i-as trage cate o scatoalca lu' lenutza, daca ar fi a mea, la cum vorbeste in public... bine, la o adica, eu n-as lasa-o sa-si faca de cap in public, in primu' rand...
zambil
Postat pe 25 Mai 2009 09:03
tuto,

butuc,butuc..da' ajunsesi talica dr.stomtolog....

bai...ieri plecai la piata si ajunsei in herastrau,numai eu sunt in stare de asa ceva.

una peste alta ,mi s-a umplut inima .
de ce? exista si alta romanie,mi-a fost drag sa vad sute de oameni imbracati frumos,veseli.pusi pe distractie,canta muzica in chiosc acolo..am dansat nitel,f misto,in fine...
chestiune?
fotbal
tenis
film
si de ce nu? iar fotbal,ca si boloni este de-al nostru.

trebuie sa incepem sa mai vedem si partea plina a paharului.
iasomia
Postat pe 25 Mai 2009 09:10
ne-am invartit p-acolo in draci,si ma intrebam de cati ani nu am mai fost in parc respectiv, pt ca eu capatinile alea de pe aleea trandafirilor nu le stiam.

aia de sunt membri fondatori ai UE,mare hidosenie...

initial am vrut sa merg la o terasa mai retrasa,dar dupa ce am baut ceva acolo mi s-au parut clientii niste tristi,bogatani cu veselia pe fata de fatada,nu mi-a placut...

m-am dus la debarcader,mi-am luat mici de acolo,am nimerit o masa la soare,dar culmea..nu m-a deranjat..mancam cu O POFTA..ioi...
si lumea fremata de veselie si pofta de viata.

f miso..ehhh..unu' din parcurile copilariei mele,deh....nu exista vreo banca pe care sa nu fi stat,si cu puii mei tot acolo ma duceam...asa ca..

iesiti la aer copii..
iasomia
Postat pe 25 Mai 2009 09:21
bai vericilor...

hai ca aflai una tare de tot... in china, un sofer nervos a impins in gol un sinucigas care blocase traficu' pe un pod timp de cinci ore, amenintand ca sare de acolo...

asa da, nene, mana de ajutor... toti avem vevoie de un impuls la un moment dat in viata, cand nu suntem hotarati ce vrem... he,he,he...
zambil
Postat pe 25 Mai 2009 10:32
hai ca asta a fost tare....

eu astept instalatorul,imi cazu de dimineata ceva in cap cand umblai prin debara,ce?

o baterie d-aia pt cada,o aveam de un an ,dar uitasem de ea.

mama...si are un dus d-ala smecher,abia astept sa ma balacesc...

eba avea ochii vineti rau,mai ales stangu'..alea de la antene o iscodeau,ea zicea ca sunt cearcane,da' eu zic ca tot taticu' ei i-a tras vreo zmetie.

sau poate are vreun bibic gelos,ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 25 Mai 2009 11:16
parerea mea....eba a luat scatoalca de la gagicul ei...pentru ca nu a stat cum trebuie si nu a facut cum trebuie.....si daca e sa faca sex asa cum vorbeste si in discursuri, nu ma mira sa fie vanata non stop....
tutankhamon
Postat pe 25 Mai 2009 11:40
ba iasomeao....si ce daca sunt medic stomatolog??? am trei perechi de ......???? nu mama, sunt un om ca toti ceilalti, cu dureri, suflet, bucurii, dezamagiri, deceptii, realizati, impliniri....tot tacamul....si baietii plang cateodata, nu???
tutankhamon
Postat pe 25 Mai 2009 11:42
bine ca ati aparut...ma lasati ici sha singurica...de-a trebuit sa ma apuc de treaba, mama ei...

bre, am fost harnicuta, am spalat covoarele lu' coana mare, ca are pasiunea covoarelor, nene...mai ales puse peste gresie

si nu asa, o carpetica...neah...de-ala mare, mare, de 3/4, bashca 3 mai mici

captatoare de praf, covoarele astea, nene...

si ce ziceti voi de "succesurile" lu elenuta ? reusi sa ia una peste ochi ? tz, tz...io zic ca a avut tac'su un moment de luciditate

wife_de_zmeu
Postat pe 25 Mai 2009 11:59
ala om nene, hotarat pe viata, ce atata vrajeala, de chinez zic..

ete acum imi pare rau ca n-am fost hotarat la vremea mea, mi-am adus aminte de-o intimplare asemanatoare..

eram in anul 3 de fac. in sesiune, si eram contra-cronometru, mai aveam 2 zile pana la examen si-un hectar de invatat, deci.. naspa!
aveam deasupra mea un neam de cocalari d-astia broneti, cu muzica fara numar si fete plopiste rau..

una, avea la vremea respectiva vreo 13 ani cred, se-namorase tot de-un compatriot de-al ei, da` asta n-avea greturi, o iubea nitel si o dadea si la produs, deh , ca omu` cu griji.

ei..si Oana mea, ca asa o chema pe piranda , s-a suparat odata si s-a intors la ma-sa..da` a venit tipul dupa ea repejor..

bai nene, ce circ, urla pe palier la mine, ca el s-arunca din dragoste, Oana-n sus si Oana-n jos..ce mai, iesise tot blocu` si dezbatea problema.. invata Gabi daca poti, dar ca naiba..Oana nu era acas..si el nu stia, he, he..

l-am pus pe al meu, pana la urma, ca nu mai rezistam, faceam cu nervii, sa cheme grupa sa-l ia pe nebun d-acolo, ca era circ de 4 ore deja..bineinteles ca s-a facut aglomeratia si mai mare, jandarmi, pompieri, salvare, politie, ca asta-i mersu` se anunta toti in cazuri d-astea..la inhatat pana la urma un jandarm pe puradel, dupa ce l-a vrajit ca sa se apropie de el si da-i omor pe urma

ce rezolvam eu treaba nene..ii dadeam un branci de la balcon si rezolvam ..
gabitzza
Postat pe 25 Mai 2009 12:08
pai daca o trage pe maman de la gresie....o acopera cu covoare ..... si mama a facut parchetul la brasov de luceste..si?...tot cu covoare e acoperit.....ca sa se alunece mai bine cu covorul si sa iei mai bine usi in cap....
tutankhamon
Postat pe 25 Mai 2009 12:08
ma dispera, soro...cica ii e frig la picioare...ce frig, nene ? ca iarna, vara, toti purtam slapi, nu umblam cu labele goale

da' ea, nimic...batman...

si asa m-am luptat cu ea ca sa spal covoarele alea, ca nu vroia...zicea ca sunt curate...si eu vedeam praful pe ele din living

wife_de_zmeu
Postat pe 25 Mai 2009 12:12
nu le-ai batut inainte????ce misto se bat pe zapada, cu perii in jos....si ridici dupe aia covoru' si vezi unde l-ai batut dupa praful cazut pe zapada....
tutankhamon
Postat pe 25 Mai 2009 12:15
ha ? da' cine se poate lupta cu covorul ala in zapada ?

nu, fetitza...mi l-a pus G pe gard, si am pus furtunul cu apa si peria pe el

plus ca m-am balacit si eu putin, ca tot e cald afara

acum am trecut la operatiunea dressing...again...nush cum am reusit sa adun atatea boarfe...pe care nu prea le port...ca eu is cu stilul sport, pantaloni largi si maieuri
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Mai 2009 12:21
ioi ishtenem...mi te imaginez soro cu furtunul ala periculos in mana.....si da...e greu sa pui covorul pe zapada....de obicei - de fapt cand era zapada potrivita pentru asta si cum bucurestiul nu a mai vazut asemenea zapada de cel putin 10 ani...- mama cu tata se luptau cu rulatul covorului si transportaul lui afara...pe mine ma amuza cum carau carnatul ala si se opinteau.....si il duceau afara, in parcarea din fata blocului, sau pe spatiul verde....si acolo il de-rulau si tata ii dadea la palme din alea de batut covoare...si mai dadeam si eu cu puterea mea de copila.....si dupe aia il apucam de 2 colturi si il trageam in asa fel incat sa devina cu fata in sus si il frecam bine cu zapada facuta bulgari...apoi il rulau iar si il puneau pe batator si il curatam temeinic de zapada.....si imi aduc aminte ca nu numai noi faceam asta....parca era un facut...inainte de craciun toata zapada din jurul blocului avea patrate din astea murdare de la covoare....
tutankhamon
Postat pe 25 Mai 2009 12:49
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-25 12:21:11... si am pus furtunul cu apa si peria pe el

plus ca m-am balacit si eu putin, ca tot e cald afara

sper ca vecinul pocait nu s-a scandalizat prea mult la vederea tricoului ud, in timpul spalarii covorului
susidallyama
Postat pe 25 Mai 2009 12:57
fata, daca ar fii dupa mine, as arunca covoarele din camera lu' maman

noi in dormitor avem 3 covorase micute, ca sa nu punem picioarele pe rece dimineata, de-alea care adera super pe gresie

da' maman o tine pe-a ei cu persanele alea...de cand era lupu' catel...si guess what ?

io is aia care trebuie sa le aspir de 3 ori pe saptamana, ca ea nu mai poate

deci, munca a proasta...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Mai 2009 12:59

auzi, susi...cand eram eu inca maritata cu exu...ehe...long time a go...am lansat moda in orasel, cu tricoul ud...aveam o sticla de apa in poseta, si cand simteam ca behai de caldura, o turnam pe mine...

aratam sexy, ca pe-atunci aveam si eu plamani...imi puneam si un sutien de-ala push-up...mooaaamaaa...erau scandalizate cocoanele decente, matroanele orasului, dohh...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Mai 2009 13:02
tuto,

eu am vrut sa-ti fac un compliment,da' asa esti tu banuitoare...
"si baietii plang cateodata" alta...simpatice sunteti,ce imi place de voi cand va puneti genu' masculin,aveti sange in voi..
iasomia
Postat pe 25 Mai 2009 13:05
ehe...iaso...io ti-am zis ca am sange in pix...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 Mai 2009 13:06
woman,

ce draq se mai vedea prin sutienu' ala gurita?

eu pana la 35 de ani n-am purtat sutien,era pacat...
iasomia
Postat pe 25 Mai 2009 13:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dusmanie 14 De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50
buna..vreau si eu un sfat 2 De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
Vineeeee 8 Martie !!!!! 62 De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26
Setari Cookie-uri