norocoaso... sutienul ala ma ajuta si pe mine, sa para ca am... bai, nu stiam de ce dreaku mi-e cald...stau cu capisonu' asta cu hermelina in cap si cu masca pe ochi tre' sa-mi schimb avataru', nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 13:09 |
||
---|---|---|
PW...de atunci nu erai normala..... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 13:12 |
||
pai..tricou ud pe sutien? hai ma mami... dap...ti-am zis ca te sufoci cu blana aia pe tine,iti mai pusesi si masca d-aia ... |
||
|
||
iasomia Postat pe 25 Mai 2009 13:13 |
||
era sutien de-ala subtire, bre...nu mai zic cum se lipea tricoul de ..."diverse"... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 13:15 |
||
gata, nene...mi-am tras ceva mai aerisit...si n-am uitat nici sticla cu jack iote ce plamani am in avatarul asta...he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 13:16 |
||
aeriseala nu se vede la avatar...breee...wifo...jack pe canicula asta????? | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 13:18 |
||
ai bagat orasu' in boala,pacatoaso... | ||
iasomia Postat pe 25 Mai 2009 13:19 |
||
pai nu cumva din cauza asta s-a retras la tzeara????? | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 13:23 |
||
jacku' e de-un capritz, de-un pamplezir... oho...ce ma mai forfecau cocoanele..."iote, trece madam cutarescu...iar umbla cu maieuri mulate si fie-sa e la liceu...zici ca-s surori...ai dreptate draga, nu stiu cum ii permite barbat'su sa umble asa dezmatata...etc...etc...." in treacat fie spus, exu era prea betoc ca sa ma vada pe mine cum ma imbracam, si oricum nu-i pasa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 13:23 |
||
tuto...aici sunt "mai" scandal, fetitza...eu is aia "buna rau", maritata cu unu' mai tanar decat ea, care o pupa toata ziulica cand merg sa cumpere tigari si paine... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 13:25 |
||
asa...asa.... tot inainte!...bagati-l dreaq in ceatza pe vecin....si, de fapt, pe toata localitatea.....iar cu vecinul, poate vede si el ce sa-i faca nevestii si scapi si tu de viziteler inoportune..... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 13:27 |
||
hmmm...apropos de vecin...am pus aseara aspersorul in gradina, si crizatul asta de Athos a sarit la vecin in curte si s-a repezit sa-l muste, l-a urcat pe ala pe scara... mic si-al dreaku... gagici...v-am pupat...ma duc sa vad ce mai arunc din dressingu' ala...prea multe boarfe...si crez ca iar injumatatesc colectia de poshete sa fiti cuminti |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 13:29 |
||
si io ma car la munca......v-am pupezat .... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Mai 2009 13:55 |
||
o zi frumoasa fetelor, eu merg in pauza de pranz, | ||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 14:07 |
||
Wife, esti de belea.. crapau coconeturile cred .. , alea virtuoase, da` barfitoare-n biserica..cred ca te forfecau... |
||
gabitzza Postat pe 25 Mai 2009 15:44 |
||
he...he...pai ani in sir am fost Doamna Respectabilitate...imbracata numai la taioare si pantofi cu tocul cui, cu staif, adicatelea... dar la un moment dat, am obosit sa mai fiu cum se asteptau altii ca trebuie sa fiu...si am inceput sa ma comport cum imi placea mie, de fapt... si-am zis adio la toate boarfele alea simandicoase, la care asortam palaria si poshtu', si-am trecut la ginsi, nene... ma gandeam ca poate il trezesc si pe exu din betie, si are vreun moment de revolta...si guess what...nema...ca era incliftata la jde mii de ace, ori ca purtam maieuri de roacker, pentru el era egal |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 15:51 |
||
vai da viata lui de obnubilat.. , off, ca ce prosti sunt cate unii.. zici ca-s de acolo de unde s-a rupt prostia nene.. |
||
gabitzza Postat pe 25 Mai 2009 15:57 |
||
mda...cand ma gandesc ca am stat maritata 23 de ani cu un butoi cu rachie, parca nu imi vine sa cred dormitoare separate, buget separat...ca doar nu era sa mai dea si bani in casa, nu ? plus ca din 23 19 ani nu a lucrat... parca imi facuse cineva o lobotomie, asa de proasta eram... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 16:01 |
||
pai noroc ca ai iesit di labirint wife, mai bine mai tarziu decat niciodata | ||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 16:10 |
||
susylica... poate waifa o fi iesit din labirint, da' altii bajbaie la greu p-acolo, si vor sa ne traga si pe noi inauntru.... i-auzi acilea nene articol in romania libera: capsunarii vor construi autostrazi in romania... e acilea un intreg lantz de tampenii, incepand cu declaratia lu' baselu' cum ca n-am avea nicio problema sa primim inapoi 300 000 de romani returnati din spania pe motiv de recesiune, si pana la gargara gretoasa a studintzilor in drept si publicisti de la rl... pai nenica, isi inchipuie cineva ca melteanu dedulcit la ulei de masline de la robinet si portocale cat lubenitele prin spania vine inapoi sa dea la lopata la autostrazi?... p-orma, d-aia stau autostrazile, ca n-avem suficienti lopatari?... nu nene, noi nu suntem tara de oameni inteligenti, suntem tara de pacalici... pacala e erou' national, iar tandala parteneru' de afaceri zilnice... cu alte cuvinte, reusesti sa pari destept daca gasesti macar pe unu mai prost ca tine.. tipic romanesc, he,he,he... |
||
zambil Postat pe 25 Mai 2009 19:54 |
||
baselu', vere, a luat-o razna cu prezidentialele astea... cand face pe donshoara voalata, care nici mandat n-a mancat nici candidatura nu-i miroase gura, cand se da parintele natiunii si se ia in piept cu dusmanii natiunii, in timp ce sub chelie i se aud numa revolutionare d-alea de la bumbesti livezeni... noroc ca-i simpatic, pentru cine nu-l cunoaste... |
||
zambil Postat pe 25 Mai 2009 19:58 |
||
iar corect,sufletel... pt cine nu-l cunoaste,numa' ca sunt unii care ii vad adevaratul caracter,paranormali d-aia...greu de dus de nas. deh...se pricep la oameni ca la balamuc. dap..a luat-o razna marinelu' de tot,pacat... bai ce zi grea am avut. hai v-am pupat... mos ene pe la gene.. d-ala... |
||
iasomia Postat pe 25 Mai 2009 21:40 |
||
PW...io tot nu inteleg cum l-ai suportat pe capul tau, fara servici atata timp....hai, merge, un an, doi...dar 19????? | ||
tutankhamon Postat pe 26 Mai 2009 01:18 |
||
si eu am vrut sa o intreb dracia asta aseara,da' m-am gandit sa nu mai rascolesc fata. 19 ani?! mi se pare ceva de domeniul fantasticului. da' woman e brava,in mod sigur nu le-a lipsit nimic. in alta dezordine de idei: in sfarsit ii luara carnetu' lu' piedone,da' ma intreb eu..de ce acu'? ca doar se stie de luni de zile chestiunea. cum de ce acu'? pai..asteptara campania...ehe,he,he... bai mi se intoarsera matele,auzisi?mi se intoarsera matele... il vazui pe severin pe afis,garanteaza vanghele pt el. ioi ...bravos natiune,te umpli de raahat... da' cum accepta frate intelectualii "de elita" asa ceva?..bleah... |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2009 08:20 |
||
iasomico... o fi avut omu' ala ceva sex appeal, sau cum ii spune... ca n-o fi fost viata waifei tot un stres s-un chin toti aia 19 ani, mami... crez ca s-a trezit la viata femeia cand i s-au termenat bateriile lu' nea duracell, deh... |
||
zambil Postat pe 26 Mai 2009 08:30 |
||
nu ba mami... zicea femeia undeva ,ca nici macar pe planu' ala nu functiona mojicu'. da' vezi? avu noroc ..la deplina maturitate,dadu de pro al ei....simte si ea cu ce se mananca fericirea. |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2009 08:37 |
||
23 de ani, zambilu......si nu, nu au fost toti anii un stres...doar ultimii 21 imediat cum am nascut-o pe fie-mea, a inceput un amor mare intre tac'su si sticla de rachie a inceput saracu' cu o damigeana de 50 de litri...rachie veche de 28 de ani...he...he...ma gandesc ca a fost asa de buna incat s-a gandit sa treaca si la a doua...inceputul a fost mai greu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Mai 2009 08:38 |
||
pai cum sa functioneze, iasomeaua mea ? crezi ca dupa 2 litri de rachie la zi, ma mai vedea exu ce sexoasa sunt ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Mai 2009 08:40 |
||
bre waifo... inseamna ca esti masochista, soro... | ||
zambil Postat pe 26 Mai 2009 08:41 |
||
si tu aveai vointa pacatoasa mica.. udai tricourile alea...bunaciune ce esti... |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2009 08:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
cure de slabire | 1 | De la: crazy_angel 17 Decembrie 2009 20:32 |
cand o sa il uit ? | 33 | De la: minna 15 Februarie 2010 15:21 |
|
||
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri