Chestiunea zilei..

waifo...

sau ai ceva suflet slav in tine, ca numa' rusoaicele alea robotesc la pompe d-astea de spirt cu devotament orb...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 08:44
acuma stii cum se mai zice, ca la barbati alcoolu' face femeia frumoasa... he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 08:45
la cat de tampita eram, nici nu mi-a dat prin cap sa il las dreaku si sa-mi gasesc altu'

io incercam sa comunic, deh...ma durea gura de cat vorbeam a proasta...

si imi spunea ca imi inventez probleme...

bautura ?...neah...asta nu e problema serioasa...viata sexuala ioc ? " da' ce vrei draga sa-ti fac ? nu vezi ca ma doare capu' de la rachie ? "

da' cand m-am intors din italy l-am gasit cu una in pat...bag seama ca nu mai avea migrena de la uiaga de rachie...

auzi, iaso...cand s-a trezit cu mine in casa, am zis ca il loveste infarctul...si mandruta, de panica, i-a varsat cana cu cafea intre picioare

ioi, ishtenem...imi venea sa si rad ce speriata era...credea ca ii fac zulufi in cap...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 08:53
waifo...

bine ca nu te-a contaminat si pe tine, mami, cu pasiunea pentru pupatu' sticlelor... ca asta e contagioasa rau, mai ales ca zici ca nu performa la bara fixa...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 09:00
vericilor...

ca tot se leaga de ce zicea waifa... citii de un articol aparut in america, unde una le-ndeamna pe femei sa nu se marite si sa nu faca copii... cica scopu' femeii nu-i maternitatea, si nenorocirea femeilor vine de la indeplinirea indatoririlor de mama... si proastele-astea mici citesc si baga la cap...

eu crez ca americanii astia lucreaza la sublimale, da' ghinionu' lor e ca alea din lumea a treia nu prea citesc time magazine...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 09:07
bre... il vazurati pe pacuraru ala la videochaturi?... macar asta-i corect, o freaca la cald, fatza de colegii din politica care-o freaca la rece... sau se baga-n perversiuni si ne-o trag la creier...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 09:14
si stai asa..ca este inceputul...

o vazui si pe udrea facand o declaratie belicoasa despre geoana,phiu,urati sunt sufleteste!

da' ce nu face omu' pt ciolan....

nu-mi place geoana,sa nu se inteleaga gresit,dar cand vad femei care coboara in troaca,ma apuca...
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 09:23
bai nene... nu se poate asa ceva...

astia din libertatea scriu de una cum a fost rapita si violata de fostu' iubit... tot in moldova, desigur...

chestia e ca-i pun si posteru' gagicii mare pe articol, de zici ca-i fata de la pagina cinci...scroafe mai sunt ziaristii astia...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 09:32
nu masochista, floricelu'...eram decenta...ca ma indoctrinase coana mare cu institutia casatoriei, bla..bla..bla...celula de baza a societatii...imi tot zicea ca numai courvele divorteaza, auzi la ea...

da' las' ca mi-am scos parleala acu' cu pro...he...he...

neah...cum sa ma contamineze ? eu beau cam la un cincinal o data...in faculta ce mai beam si eu cate un Bloody Mary...si aia asa...ca sa nu fac nota discordanta
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 09:35

ioi, ishtenem...tare mai esti simpatic..."time magazine" ???
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 09:37
pai da... unu face s-altu patimeste... he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 09:37
Salutare!!
Am intrat si eu putin sa vad ce se mai intampla pe aici, deja am cam pierdut firul, si am foarte mult de lucru.... ca tare as vrea sa mai stau la taclale cu voi!!
Va pup pe toti si o zi minunata va doresc!!
zambila
Postat pe 26 Mai 2009 10:30
pacuraru era ala cu sexu` online ???

fraierica geamantan d-ala...
gabitzza
Postat pe 26 Mai 2009 10:38
iasomeao...iarta-ma, da la politichie nu ma bag.....am io alte drame existentialiste ca sa ma mai manance si in cour de politichie....ca de ma apuc si eu sa o fac...se pare ca ajung departe, ca asa imi scrie in zodie.....bleah.....vorbaraie multa....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 10:45
Buna dimineata!
Stau si eu aici sa "ascult" comentariile voastre....
Imi fac ziua mai frumoasa...
Dar vorba lui Tutanika... Nu ma bag la politichie...
Ma depaseste subiectu'.
picaturaderoua
Postat pe 26 Mai 2009 10:47
Buna fete,pacuraru asta nu avea nevasta,la ce minister e asta ca eu nu le am cu politichia
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 10:48
ba...chestiunea zilei....ce fac eu, fata cu facultate acuma, in situatie de criza, cand pacienti nu prea sunt????? ...sincer???? ma apuc cu al meu de videochat....sa-mi bag piciorul...daca am fost in stare sa trecem prin facultati, eu de medicina si sotul de economie, om fi in stare sa-i aburim pe aia de pe net sa le luam banii, nu???auzi, cica la un videochat din asta poti castiga si 6000 de euro pe luna...pai manca-v-as gura voastra, intr-un an imi iau o garsoniera pe care o inchiriez....sau, daca ne da dublu, ca vom fi cuplu.....apartament cu doua camere...moooama...sa vezi ce ma imbogatesc....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 11:22
totul e sa poti sa faci treaba asta din gura e foarte usor sa zici ca da,eu am cateva cunostinte care fac videochat dar nu mi-am permis niciodata sa l-e intreb cum este si intradevar una din ele castiga super bine dar are vreo 4 an decand face asa ceva
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 11:29
pai...chestiunea nu este numai pt politica,este pt ce te framanta in ziua respectiva,ca sa zic asa...

bai fetele!

am primit felicitare de la pnl si de la crin antonescu,cu ocazia zilei onomastice,ai draq ce le-a dat prin cap...

am crezut ca este plicu' ala cu analizele gratuite(cine se duce?eu nu)de ni-l livrau astia.

bueyyy! ce draq fac? ca eu sunt sensibiloasa la chestii d-astea,trebuie sa ma leg de catarg ,ca altfel il votez.,...
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 13:16
ioi...mi-e rau...pai acu' ai primit felicitarea ? a 5 zi dupa scriptura ?

de ce dreaku nu ti-a trimis-o pe 21 , daca tot vroia sa fie baiet gentil...

apropos de felicitari...exu a fost coleg de clasa la liceu cu Funar...ala de la Cluj...baiet destept, nah...si ala ne trimitea la fiecare sarbatoare felicitare...doar ca era semnata si scoasa la imprimanta

ioi...ce ma mai contraziceam cu el de politica aia de o facea...chiar il intrebam de unde dreaku i-a venit fobia aia cu ungurii, ca el a copilarit cu ungurii pe strada, se jucau in praf toata ziulica
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 13:21
eu umblu la cutie o data pe saptamana ,cred ca au fost salon,au pus-o la data respectiva.

dragutu' de crin...pacat ca m-a dezamagit asa,ii urmaresc prestatiile ,mare dezamagire...nu mai este el,asculta sfaturile idiotilor...

da' de unde or lua datele astea?de la evidenta populatiei crez...pai si? aia au voie...sa le dea?
in fine ,da-i naiba...
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 13:32
pai, in mod normal nu prea ar fii voie sa le dea...da' te mai uiti acu'...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 13:50
ba nene...gagici...si io aveam mentalitatea de meltean sa votez in fiecare an....ma duceam constiincioasa si il mai taram si pe al meu dupe mine...ultima oara am fost si cu lupana in plimbare... si sa vezi mie de anul trecut ce mi s-a rupt de alegerile lor...ca oricat ma strofoc eu cu cine sa votez, tot ajunge ciolanul la cine trebuie...sau la cine nu....ma rog..asta e alta problema....oricum nu mai conteaza...ideea e ca ma doare si ma macina fix la bashchetzi ca nu votez....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 13:51
io primesc in fiecare an felicitare de la oparitu.....de ziua mea....ce are el cu mine nu stiu....ca el e generalist si eu olog.....si colegiile sunt separate - ala de generala de ala de stoma....deci.......
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 13:53
chestiunea zilei...

m-am enervat dimineata si am bagat foarfeca in par...doua miscari am facut si mi-am taiat parul' de-o palma...

si culmea...l-am taiat si drept...

nu i-am zis lu' G cand m-a sunat...n-am avut curaj, deh...

da' nu mai puteam sa stau cu pleata aia pana la jumatea spatelui...e o caldura de behai, si eu cu pleata in vant
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 13:57
si zi asa, waifo, ti-ai scurtat paru'?... corect nene, numa' sa nu exagerezi s-ajungi precum cantareatza cheala aia...

iasomico...

pe caldurile astea, imi adusei aminte d-un banc cu olteni d-ai tai:

cica ce fac oltenii cand n-au ce face?
se dezbraca si-si pazesc hainele... he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 14:20
ioi voinicule...

esti periculos astazi,scarnesti din dinti la mine, bag seama.....

nu o sa ma apuc sa-mi reneg sangele care imi curge prin vene acu',dap...sunt unguroaica,olteanca..dupa caz,cand doresti talica....nu-i bai...

da' sa stii ca m-am nascut la filantropia,oare se pune?ha?
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 15:52
tuto,

cine e "oparitul" cocos?....
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 16:52
o fii primarul general atomic ?

zambil...imi trece pleata peste umeri...si la cata halaciuca de par am in cap, des al dreaku, nicio sansa sa chelesc
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 17:08
ce-mi cadeeeee netu' ce draci imi face...

oprescu nu e chirurg mai?

nu stiu ce bomane tuta acolo...
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 17:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sal 1 De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? 172 De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
Setari Cookie-uri