Chestiunea zilei..

nici eu nu pricep...i-a intrat in cap prostiile alea cu accidentul vascular sau cranian...ca a fost la nush ce biorezonanta atomica, si i-au zis aia ca e bolnava...

da' i-au zis un pomelnic de boli, guritza...io ma intrebam cum de mai respira...
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 17:20
aham,

bine ca-mi zisesi,nu de alta ,dar ma manca sa ma duc,nu ma duc nenica, le face scula implozie,ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 17:27

asa, fetitza...stai pe couru' tau cuminte...ca dai in depresie pe urma

ia exemplu' ala pozitiv de la mine
wife_de_zmeu
Postat pe 26 Mai 2009 17:39
stau..woman,stau..sunt un om tare cuminte,da' cred ca ti-ai dat seama pana acum,chiar daca dau cam tare din taste cateodata...

jucati-va frumos...viata e cam scurta,la naiba..
iasomia
Postat pe 26 Mai 2009 18:05

eu cred ca treaba asta cu biorezonanta e vrajeala de popa de tzara, pe pariu..

lasa nene, daca slabeste tutanca, sa vezi ce nu mai are boli, la sigur, vad ca e pe cai mari la diete acolo, da-i bataie fata.
gabitzza
Postat pe 26 Mai 2009 18:13
CU venele intacte,la noi,sa crape la altii,daca se poate,nu mor caii cand vor cainii
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 18:13
iaso....asa ii zic eu lu' primarele generale care este....ca nu pot sa-l sufar...mai ales ca la "prestanta" lui nu e in stare dreaq sa-si puna in paula mea niste implante si sa-si faca dintii... flencaie cu buzoaiele alea si isi inchipuie ca e mare macho....baga-mi-as...scuze iaso...
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 23:25
ba iaso...ce naiba e greu de inteles? tataie oprescu, de fuse doctor chirurg la mun'cipal...amu se joaca de-a primarele janaral care este..a fost la un moment dat presedintele colegiului medicilor....ok??...ma urmaresti???...si de fo 3 ani primesc de ziua mea, in august, felicitare de la el....e semnata dr.sorin oprescu....bine, semnatura cu pixul nu cred ca e a lui, ca in trei felicitari semneaza in trei feluri diferite.... si io stau si ma mir in fiecare 3 august...cu felicitarea de la colegiu in labutza... ca io stiu ca sunt stomatoloaga si nu medic generalist....(cele doua colegii sunt complet separate, cu sedii separate....)...amu ai inteles?
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 23:28
bitzzule...sa te auda dumnezeu! si sigur ma voi tine de treaba...uite esti a doua de p-acilea care tine cu mine si la mine....va multumesc fetelor...parca mai uit ca sunt la dieta....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 23:30
tutache..

ce-i mami, te oftici ca nea oprica e zgarcit si nu marcheaza banu la bresla dintzarilor?...
zambil
Postat pe 26 Mai 2009 23:35
zambilache....ce legatura are marcatul banului spre breasla mea cu o felicitare trimisa de un om cu care nu am nici in clin si nici in maneca???...asta nu are nici o legatura....nu imi place tipu pentru ca i-a facut "curte" pavata unei prietene bune de-ale mele, s-a tinut de capul ei 2 ani, pana cand asta a cazut amorezata si a folosit-o de 2-3 ori pe post de galeata, apoi pa!.....acuma cand e sus si asta manca la noi ca nu mai avea servici, nici macar nu o suna sa intrebe ce face...nici macar de ziua ei nimic, sau de anul nou, de craciun, de pasti...abia am ajutat-o sa-l uite...greu am convins-o sa-l lase in papucii lui ca mai are fraiere destule....
tutankhamon
Postat pe 27 Mai 2009 10:50
iote nene...cica ultimul lucru la care ar renunta romanii in vremea asta de criza, e alcoolul...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Mai 2009 11:00
waifo mami...

trebe sa aiba si saracimea o compensatie, acolo... decat sa mearga la biserica, mai bine pupa moastele lu' sfantu' coniac si se tamaiaza cu o moldoveneasca fara filtru... asta intre doua violuri, ca n-are rumanu' bani de sex la tarif de piata...

da' uite-acilea cestiune, fratilor...

un neam prost cu viloi pe snagov si-a scos vaporu' la atac fiindca-l deranjau fetele de la lotu' olimpic de canotaj cu lipaiala lor pe apa... tara lu' papura si stufaris voda, nenica...

iar o alta olimpica de atletism care se antrena in padure e stropita la mishtoace cu bere de catre grataragiii cheflii aflati la-ntors micii pe ritm de manele...

bre nene, nici in padure nu mai ai loc de mitocanimea cu chef de glumitze de cazarma... in schimb, nesimtirea e democratica, nu tine cont de rangu' social, ceea ce-i bine, zic eu.. he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Mai 2009 11:31
baaaaiiii...

sunt sute de useri online la ora asta pe garbo, vericilor...

andramicu, asa mami, imi place de voi cand va vad harnicutze si cu simtzu datoriei... da' sa va spun o cheste, ce-o aflai de la altii mai courviti in ale internetului: reclama pe site-urile de socializare e frectie la picioru' de lemn, asta pe alea serioase ca facebook sau netlog, nu acilea la amarasteni...

adecatalea, userii adevarati nu baga in seama reclamele la papucei si haine vintage, asociindu-le cu tzepele... d-aia cel mai bun tot lucru manual facut de voi e sfant... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Mai 2009 11:38
mda...e trist, mami...abunda mitocania aia cu iz de manele, burti neacoperite de tricou si picioare raschirate agresiv...

da' stii ceva ? io zic ca asta a devenit un curent in romanica...

absolut din intamplare, te asigur, am nimerit la tembelizor peste emisiunea lui jugaru...de toata jena, glume la limita grotescului

da' vezi, asta prinde la romani, mishtocareala asta vulgara, de chivuta la usa cortului, sau de precupeata care vinde zarzavat...

si mai nou, vad ca si aia cu pretentii de intelectualitate subtire, marseaza in directia asta...

ceea ce ma face sa cred ca prost-gustul nu tine seama de cate facultati ai, sau de cat de imbecil esti
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Mai 2009 13:07
pai normal wife, prostul gust e mediatizat in exces la tv sau in ziare, curge banul din asta. asa ca nu e de mirare ce se intampla la romani.

La otv zilele trecute scria ceva ca au descoperito pe Elodia, traieste. M-a umflat rasul cat de mult isi bate joc de telespectatori Dan Diaconescu. Ce conteaza ce promoveaza el, atata timp cat face bani din asta. Josnic.
Clm
Postat pe 27 Mai 2009 16:49
fetitza...diaconescu e doar un limbric...da' unu' smecher...ca da pe gura ce vor prostii sa auda...

de ce crezi tu ca are atat audienta otv-ul ? pentru ca sunt oameni care adora genul asta de mahala, oameni care isi traiesc viata privind pe gaura cheii la altii

deci, in loc ca prost-gustul sa fie educat, televiziunea aia de doi bani il incurajeaza

si nu numai otv-ul face asta...toate televiziunile o fac...cu schimb de mame, test de fidelitate, din dragoste, bre, surprize, surprize...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Mai 2009 16:55
mda..
repet ce am mai spus,otv-ul ar trebui inchis.

hai ca avusaram si porcina d-aia...4 ore!!

ca-i dadura drumu' acasa gripatei,sa stea la domiciliu fortat,cica era gripa "pe trecute",bai...si astia inca fac clabuci.

ce le mai da baselu de lucru de cate ori pleaca...

ba! da ce ma fac eu cu porcina asta?
ca io sunt mai purcica asa...
iasomia
Postat pe 27 Mai 2009 17:36
iaso...pe mine ma amuza reclama aia de o baga pe toate tembeliziunile...cica daca stranutam, sau prezentam simptome, sa ne acoperim cu batista...

gripa porcina, in romania...yeah right...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Mai 2009 17:48
io ma intreb care animal urmeaza la rand..

vaca a fost nebuna, gainile o dadura in aviara, la porc e gripa (cica..), mai ramane sa dea benga-n oi..
gabitzza
Postat pe 27 Mai 2009 19:45
oile de mult au fost trecute pe lista neagra. cica au raie
eu as paria pe cal

am inteles ca astia de la ministerul sanatatii au si inceput sa importe masiv din tarile africane pastile de calmare preventiv
si_totusi
Postat pe 27 Mai 2009 20:31
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-27 13:07:57mda...e trist, mami...abunda mitocania aia cu iz de manele, burti neacoperite de tricou si picioare raschirate agresiv...

da' stii ceva ? io zic ca asta a devenit un curent in romanica...

absolut din intamplare, te asigur, am nimerit la tembelizor peste emisiunea lui jugaru...de toata jena, glume la limita grotescului

da' vezi, asta prinde la romani, mishtocareala asta vulgara, de chivuta la usa cortului, sau de precupeata care vinde zarzavat...

si mai nou, vad ca si aia cu pretentii de intelectualitate subtire, marseaza in directia asta...

ceea ce ma face sa cred ca prost-gustul nu tine seama de cate facultati ai, sau de cat de imbecil esti

wife...zau..mie im i place camd vad...azci....neshte treburi!!!
dar,,,,zau...chiar asa...strict?

nu tu...un buric...ceva acolo!!...????????
sau....ceva similar?
ovidiu42
Postat pe 27 Mai 2009 20:53
mey!!!!...zau`...cate pagini are acest topic pana l;a urma?

ca...se schimba frecvent!!!
ovidiu42
Postat pe 27 Mai 2009 20:56
bre,al draq nasu' asta..

tocmai acu'cand e meci de meci baga un film despre guvernul din umbra ..,guvernul ala de conduce lumea....

ma rog...
iasomia
Postat pe 27 Mai 2009 21:37
neicusorilor,

ma uitai aseara la un documentar,pe b1,la nasu'..da' uitai cum se numea,in tot cazul..era vorba despre noua ordine mondiala,despre guvernul din umbra care conduce lumea,despre"lorzii experientelor stiintifice" pe oameni,binenteles...concluzia era ca suntem cobai in mainile unor dementi care urmaresc imputinarea populatiei globului.

un film terifiant.

numa' ca s-a terminat cu un mosneag,ala de-i urmarea pe "eugenici"(nu bai ,nu e eugenia!) asa se numesc aia..nu stiu de ce...ca eram adormita
,in fine...s-a terminat cu mosneagu' ala patetic urland la gardul nu stiu carui bogatan:

"o sa platiti pt ce faceti planetei!
o sa luptam!"

da?bine atunci...
iasomia
Postat pe 28 Mai 2009 09:15
bai nene...

libertatea, in binecunoscutu' stil latrinist, incearca s-o mai comita odata... ii iau interviu lu' bitang despre casatoria marianei cu bellu... numa' ca ala, om cu capu' pe umeri, nu musca provocarea... asa c-a iesit un articol de doi bani, cu laude la adresa performantelor sportive ale noului cuplu intru lege...

crez ca poblicistii lu' peste s-au pleostit rau, de n-au mai batut ei toba despre cum a ajuns bitangioaca la bellu... macar un joc de cuvinte sa fi facut si ei, acolo... he,he,he...
zambil
Postat pe 28 Mai 2009 09:40
iote ce scrie la gazeta, ca mai sunt doi infectati cu porcina aia, da' abia maine se afla sigur

da' io nu pricep...mai numar odata ...ieri, mama ,doi copii si tatal

astazi..."alte doua"....tatal si copilul numarat ieri. total = 5 (cinci ) infectati

ca in caragiale,.... doua la primarie, doua la scoala de fete...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Mai 2009 09:58
romani sunt imuni la gripa porcina, nu se prinde de noi.

Ma dat pe spate ce auzii din gura Elenei Basescu. A citit fata, si-a imbogatit vocabularul, dar tot varza e.
O intreba moderatorul ce va face pt deblocarea blocajului politic din parlamentul european. Raspunsul ei: "voi lua pozitie", ce pozitie? de drepti sau face o figura de karate de cad aia pe spate de ce scoate pe gura.

daca si fata de Bamboo ajunge in Parlamentul European nu mai mira nimic.
Clm
Postat pe 28 Mai 2009 22:14
pai daca bambooistele nu se pricep la pozitii, atuncea cine?...
zambil
Postat pe 28 Mai 2009 22:32
zamb, o matematiciana.
gianiblue
Postat pe 28 Mai 2009 22:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30
PRIETENII MEI 17 De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si 7 De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18
ce face o relatie fericita? 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
Setari Cookie-uri