Chestiunea zilei..

mi-e rau..

e fomeie iasomico, ce sa fac cu ea..

fusei la masaj nene..e asaaa de bine dupe...da-s unsa toata-n puii mei, cu crema d-aia de la Oana Turcu, iah..
gabitzza
Postat pe 30 Mai 2009 17:50
fomeie alunecoasa, deh..
zambil
Postat pe 30 Mai 2009 17:57
gabitzza
Postat pe 30 Mai 2009 18:00
bai...arunc un ochi pe hbo,e ice age..mor de elefantu' ala,misto desene,noroc ca l-am mai vazut,ma duc sa ma ud..sa ma ude ploaia adica...jucati-va,jucati-va...
iasomia
Postat pe 30 Mai 2009 18:04
iote, unu s-a hotarat sa scape de nevasta-sa, ce trebonal, ce divort, omului ii place sa faca lucrurile cu mana lui, o fi strungar..

i-a pus mercur in tigari nene, ce le trece la unii prin capatzana..
gabitzza
Postat pe 30 Mai 2009 18:15
cred ca nu suporta fumu' de tigara...
zambil
Postat pe 30 Mai 2009 18:17
alergic d-ala..
gabitzza
Postat pe 30 Mai 2009 18:20
.mey, aseara mi-am adus aminte de copilarie, (nu de la bere, nu mai rideti)..am mancat kurtos kalacs, cum mancam cand eram mica si ma cataram prin copacii din Predeal, si jumuleam bujori..

daca erau si niste langosi din aia meseriasi cu branza, fierbinti..miam, ce vremuri misto..
gabitzza
Postat pe 30 Mai 2009 18:27
mai...chiar...trebe sa fim alergici?

eu...nu`s!
si...
ovidiu42
Postat pe 30 Mai 2009 18:28
bitza!!!!...de langoshii aia...nu scapi...soro!!!
deci..gandeste-te cati vrei!!!
si...lasa xdreaq dieta!!!
sa vezi cum e!!!
ovidiu42
Postat pe 30 Mai 2009 18:37
Mi-e drag de voi toti, merci ca existati!
Din pacate nu am timp azi de povesti si de aia sunt asa melodramatica (sa nu v-o luati in cap!!!!)
Dar miine...promit sa fiu pe felie si daca voi nu sunteti apa va ia. Pacificul vine peste voi, va promit!
Aemulus
Postat pe 30 Mai 2009 18:53
salutare fratilor...ba...fu ploaie in sfarsit ai la bucale....si o ploaie din alea cum imi plac mie, cu bolboroci......ziceati de melu' lu' gibsonu'? ...nea...incepe we are soldiers cu el pe tvr1....la 21 si 10...am facut 2 castroane de floricele sa nu ma cert cu flo....

apocalypto mi-a placut la nebunie...asa de nebunie ca am dat vreo 600 de mii pe dvd in carrefour....dar a fost primul film care am tinut mortis sa-l vad pe lcd...adica pe ecran lat si cu niste culori......padurea aia parea atat de naturala ca parca eram acolo.....sa va mai spun ca trebuia sa lasam tv-ul sa-si revina la temperatura si ne-am bagat in pat sa dormim de dupa-amiaza, dar nu am avut somn si am pus filmul?????neeeeeeee.....
tutankhamon
Postat pe 30 Mai 2009 20:42
bitzzule....data viitoare nu mai manca inainte de masaj.....nici intyern si nici extern....e mai misto pe stomacul gol...si ala - si ala....
tutankhamon
Postat pe 30 Mai 2009 20:45
bitza,

jumuleai bujori prin copaci?hai ca p-asta n-am mai auzit-o.

ori sunt eu prea vlaguita de la ploaia care este,ori ati fost voi cam ciudati astazi...

tuto,
si tie iti place ploaia cu bulbuci?...eu am iesit astazi sa ma ploua,m-am intors vanata acasa..
si zici sa nu mai haleasca cand face masaje? pai..sa nu o ia cu leasin ..sau cum ii zicea buna.."mol".

cica:ma ia cu mol maica,crez ca de la molesala venea..

iasomia
Postat pe 30 Mai 2009 21:15
De la: Micass, la data 2009-05-30 08:57:43Ma iei cu vorba sa uit de prajiturele? Bineee. Am sa merg si eu in vizita la cineva si ai sa vrei sa-ti dau prajituri si n-am sa-ti dau. Sac , sac!

Aia mica a lui Basescu pe mine ma enerveaza in draci. Nici macar n-am rabdare sa ascult ce vrea sa spuna.

Hai Micass, trebuie sa recunosti ca-i simpatica .... ,tare silitoare la invatat textele.Daca vrei putina diversiune nu trebuie decat s-o intrerupi.ramane tacuta fara expresie si la urmatoarea intrebare continua de unde a ramas . Intrebarea(noua) nu mai are nici o importanta ....pe mine ,ma distreaza.
blanca
Postat pe 30 Mai 2009 21:36
bag seama c-am dat dublu clic - hai ca m-am scos !
blanca
Postat pe 30 Mai 2009 21:36
oito,

din pacate romanii adora prostii (timizi )atacati de presa,fata asta in mod sigur o sa ne reprezinte in parlamentul european,halal natiune!

ma uitam la clipurile astora electorale,bai frate! m-a apucat un ras d-ala de zile mari.

pnl-ul...crinu' rasarind ca o floricica dintre grasanele alea...te ia capu',te duce cu gandu' ca ar fi popo...

pdl-ul.. batranu' stolojan mangaind brazda,sta cu pumnu' de tarana in mana,vorbeste cu pamantul si cu noi,un gest hamletian:to be or not to be...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 30 Mai 2009 22:08
pai numa' cu pamantu' mai poate sa vorbeasca, ca tarani, ioc... aia-s toti la furat...
zambil
Postat pe 30 Mai 2009 22:15
mico..iasomico....imi place ploaia de ma rup....din copilarie mi se trage cand m-a prins la busteni o ploaie din aia cu spume de nu vedeam la 2 metri in fata de perdeaua de ploaie.....ce impermeabil, ce umbrela....veneam de la gara si aveam mainile pline de bagaje...in ce sa mai tin umbrela....si asa de misto era senzatia picaturilor alea de ploaie....si totul mirosea a lemn ud, proaspat, a verde.....doooamneeee...imi place la nebunie ploaia.....desi, daca ma iau "dupe" zodie.....sunt o matza de-aia mare, puturoasa.......care zace.....intinsa la soare....
tutankhamon
Postat pe 30 Mai 2009 22:22
of ,inimioara...

stii? iar l-au pus pe iures sa fie Vocea,mi-e ca nu rezist la asa ispita si ma duc draq iar la vot sa pun stampila pe astia... de pdl zic...

ehhh...imi aduc aminte cand am vazut hamlet la bulandra,prin anii'80,tinea 5 ore juma'...caramitru in rolul principal,a fost misto,f misto..da' aveam ulcer atunci,si trebuia sa bag ceva la matz,nu puteam sa stau atatea ore nemancata....aveam nisa nenica,nu gluma.

da cum draq sa mananc in asa companie selecta? aveam o chifla in geanta,da' nu am scos-o,o doamna..ce floarea mea...
iasomia
Postat pe 30 Mai 2009 22:23
hamletzi la buleandra.. ce vremuri...
zambil
Postat pe 30 Mai 2009 22:27
da ba mami..

calculai acu', aveam 23 de ani,daca eu aveam 23 stii tu cati aveai...ce varsta frumoasa aveai mosneagule....

da' lasa ca nu te plang nici acu' ,ai varsta ideala....

ma duc sa ma culc ca nu-mi gasesc cuvintele...
iasomia
Postat pe 30 Mai 2009 22:44
cum prin copaci Iasomico ??

asa s-a inteles mai ?? he.. he..crez ca eram ca hy , de la masaj..

Iaso, bujorii aia erau cam pe langa primarie, cica erau ocrotiti de lege..vax, la 12 ani , ma durea pe mine de ocrotire de nu mai puteam.

ii jumuleam si rupeam si ferigi, in fiecare zi avea matus-mea buchete de flori..toata vara bantuiam p-acolo..

tutanco, nemancata fato, aseara am halit mici...si nici 2 ore dupa masaj nu mananc..
gabitzza
Postat pe 30 Mai 2009 23:20
Buna dimineata! Scularea puturosilor.Ati stat de prostii toata noaptea si acum bunginiti?

Haideti la cafea ca e aburinda....si cu caimac.
Aemulus
Postat pe 31 Mai 2009 05:53
Buna dimineata!
Azi sunt tare trista ..a murit bunica mea . Ultima .Tare am iubit-o fiindca a fost un om care s-a incapatanat sa priveasca mereu inainte si care aveam mult simt al umorului.
Am simtit ca vreau sa va spun si voua .
blanca
Postat pe 31 Mai 2009 07:48
Mielutza draga, Dumnezeu sa o odihneasca!
Imi pare rau pentru pierderea ta.Dar stii ceva? Acum ai un inger in plus sa te ocroteasca.
Aemulus
Postat pe 31 Mai 2009 07:51
Multumesc Micabis . Adevarul e ca, dupa o varsta e de asteptat dar tot doare .
blanca
Postat pe 31 Mai 2009 08:03
oito,

hai fruntea sus!vine un timp cand plecam cu totii.

iasomia
Postat pe 31 Mai 2009 08:04
Mai , o sa razi da' mie mi se pare trist cand pleaca altii nu eu
blanca
Postat pe 31 Mai 2009 08:07
oito,

pai ce faci oaie?
mie mi-e mila de suferinta ta acilea,si tu dadusi in ras?...

ioi....
iasomia
Postat pe 31 Mai 2009 08:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25
fericire 91 De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53
nu lasati visele sa piara! 13 De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42
prietenie sau iubire 236 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28
Mici probleme cu albinele. 4 De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58
Setari Cookie-uri