Pai vorbeam de alte nuante. Si prefer sa ma gandesc la momentele frumoase .Ce doare tot acolo e. |
||
blanca Postat pe 31 Mai 2009 08:14 |
||
---|---|---|
Jasmine, ia-o incet ca e in faza de negare Bravo oita mica, fruntea sus! Intotdeauna sa ne bucuram ca avem inca o petrecere de zi de nastere ca altfel care e cealalta varianta???? |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 08:14 |
||
hai ma mielule..nu ma cunosti? nu a fost rautate acolo absolut deloc....asta e stilul meu... sus fruntea! |
||
|
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 08:18 |
||
Stiu ca n-a fost . Dar nu stiu cat ma cunosti tu pe mine de aia ma explic. |
||
blanca Postat pe 31 Mai 2009 08:21 |
||
oito, voi astea de va mor bunicii acu' aveti alta soarta,eu statui la buna trei zile la priveghi... si ziua munca de titan neneaca,tin mnte ca mi-au sangerat palmele,era ianuarie..era ger...in fine. toate trec..pamantul e rece si doru' se trece.. asa zicea buna... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 08:30 |
||
Deh floricica, vremuri si vremuri ...acu' e-adevarat ca e mai simplu din multe puncte de vedere. Daca vrei sa fie |
||
blanca Postat pe 31 Mai 2009 08:41 |
||
De la: mielutza, la data 2009-05-31 07:48:18Buna dimineata! |
||
Micass Postat pe 31 Mai 2009 09:53 |
||
susan boyle a pierdut finala la britain got talent... de altfel, ziarele zic ca a facut o criza de nervi inainte de finala, cand a auzit ca rivalul ei va fi un pusti de 12 anisori... s-a lasat cu strambaturi si-njuraturi, iar dupa finala femeia a intrat in depresie... votul publicului a fost hotarator aseara, unde se vede ca oamenii au fler... de multe ori uratenia fizica vine dintr-un suflet urat... si ze mai zice ceva, prin show bizz... sa nu joci niciodata alaturi de copii si animale, ca-ti fura aia potu'... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 10:03 |
||
ba mami... iti dai seama ce as mai fi batut eu apa in piua cu tipa asta. dar am simtit-o ca e a draq,ochii aia o tradeaza.... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 10:26 |
||
la ce emisiuni va uitati voi? incerc si eu sa zic ceva dar, neam. nu stiu nik din ce ziceti voi. cred ca am tv diferit rusesc. ca de, vecinul e mai aproape decat fratele. | ||
si_totusi Postat pe 31 Mai 2009 10:38 |
||
ia uite mami-acilea ce mutra are gospodina la anuntarea castigatorului... http://www.youtube.com/watch?v=BEY0j7m-Nqw |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 10:40 |
||
Mie nu-mi placea vocea tipei aleia .(am vazut-o pe You tube). Cine a castigat ? |
||
blanca Postat pe 31 Mai 2009 10:41 |
||
zambilu' tot nu pot sa deschid ala,da' te rog eu din sufletel..sa nu jignim gospodinele,s-o cautam mai bine printre mironosite p-acolo... hai..duminica buna...ma duc in parc sa hapai niste mici,dap! iar.... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 10:55 |
||
totusico, pai..daca bati campii si nu ne mai tii companie,cum draq sa rezonezi cu noi? arz-o focu' dragostea! pe unde umbli matale,ha?... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 10:58 |
||
acum am ascultat si eu. imi place vocea tipei. e frumos modulata si, avand in vedere ca nu e o voce cultivata, impresioneaza. are talent, tanti susan. | ||
si_totusi Postat pe 31 Mai 2009 11:00 |
||
iasomico, n-am nimic cu gospodinele, ca sub-specie... da' am ceva cu gospodinele care se cred dintr-odata vedete... e frumos cu concursurile astea de amatori, dar lasa impresia gresita ca e suficient sa faci triluri cand dai cu aspiratoru' ca sa te umpli de bani peste noapte.. ar trebui sa incepem sa recunoastem meritele profesionismului, chiar si-n arta... pai fetele alea si baietzii isi sacrifica copilaria si iau nuiele peste maini ca s-atinga perfectiunea... toti marii artisti, indiferent de domeniu, au muncit din greu o viata-ntreaga, si vine cate unu sau una d-asta la de-a gata?... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 11:03 |
||
I-am gasit si pe Diversity . Frumos, n-am ce zice !.. si mai ales ALTCEVA http://www.youtube.com/watch?v=y0bNovr-iMA |
||
blanca Postat pe 31 Mai 2009 11:12 |
||
zambilu' daca tot stau si-mi usuc paru' acilea...mi-a placut chestia cu"sub-specia" fu adanca rau... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 11:19 |
||
mieluto, imi pare rau ca ai pierdut-o pe buna ta.. | ||
gabitzza Postat pe 31 Mai 2009 11:22 |
||
ia uitati nene acilea, o fata frumoasa si talentata.. sa nu mai zica totushoaica ca am ceva impotriva moldovenilor... desi stau si ma-ntreb daca n-ajungea si ea la rubrica violuri cu violentza, de ramanea printre bastinasii ei... http://www.libertatea.ro/stire/ce-frumoasa-s-a-facut-micuta-picasso-241999.html iasomico.. in materie de increngaturi de mamifere, sub-specie nu inseamna inferior, ci specializat pe ceva... in cazu' de fatza, pe chiftele si ciorbe de potroace... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 11:25 |
||
Multumesc ... da nu ma mai pupati atata ca io-s sensibiloasa si dau in altele | ||
blanca Postat pe 31 Mai 2009 11:26 |
||
i-auziti ce declara baselu intr-un acces sentimental.. in copilarie, punea pocnitori pe sina de tramvai, sa sperie calatorii... acuma le pune la bucile romanilor... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 12:01 |
||
de mic ii placeau pocnitorile, dat naibii marinaru`.. | ||
gabitzza Postat pe 31 Mai 2009 12:07 |
||
dap... mai ales alea blonde, fabricate la buzau... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 12:08 |
||
N-a murit de la iubirea de sine, ci de la o supradoza.........astia de la libertatea bat campii.......... | ||
ana02 Postat pe 31 Mai 2009 12:22 |
||
condoleante oitzo din toata inima....sunt alaturi de tine... | ||
tutankhamon Postat pe 31 Mai 2009 12:48 |
||
corect....ala de la inxs a murit de droguri.....zambi.....nu mai crede dreaq toate ziarele astea ca inventeaza cate si marunte ca sa atraga cititorii...sau o fi vreun reporter care nici nu stie cine sunt australienii astia de la inxs.... | ||
tutankhamon Postat pe 31 Mai 2009 12:53 |
||
zam...pe vremea aia cand a murit asta prin anii 90, altele erau sursele de informare....ti-am mai zis.....eu am lucrat in sistem si stiu cum veneau stirile...pe 4 agentii diferite, la un accident erau 4 variante de morti si raniti....ca el de fapt a murit labaryndu-se...asta o stie numai el si dumnezeu....noi stim doar ca a murit...si varianta oficiala e supradoza...mai ales ca se pare ca tipulmai incercase o data sa-si incheie socotelile pe aici... | ||
tutankhamon Postat pe 31 Mai 2009 13:01 |
||
oi, zambil. hai, recunoaste ! iti stau moldovenii in gat ,cum sta osu' de peste cand se incapatineaza si nu se duce din gatlej. stai cu ochii pe ei, ca pe butelie. chiar am urmarit. ai tacut malc , cand au fost cazuri de ardeleni, damboviteni , si alte natiuni conlocuitoare , ce si-au violat nepoatele,au facut sex cu fiicele ori s-au dedat la placeri cu gainile din vecini. tu nu si nu. moldovenii pe podium. ia stai matale putin, gandeste oleaca, ia pixtul in mana si fa o lista cu moldovenii care au avut ceva de zis de-a lungul timpului si care , au ramas cu bastinosii lor. nu i-a format ca oameni occidentul, orientul, ambientul si alte puncte cardinale de pe marte. |
||
si_totusi Postat pe 31 Mai 2009 13:01 |
||
totushoaico... moldovencele nu-mi stau deloc in gat.. astea-s d-alea de merg ca unse... cat despre aia d-au avut ceva de zis, pai zise bine cronicaru': si la moldova nasc oameni... da' si multe alte oratanii... si p-orma, care damboviteni, ardeleni si dobrogeni?... ca invadara moldovenii tara... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 13:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... | 36 | De la: Ciresica 23 August 2011 19:28 |
|
||
buna | 32 | De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50 |
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... | 78 | De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri