Chestiunea zilei..

buun...si aici te-am adus unde am vrut eu....deci daca femeile sunt focarul de infectie.....de ce boala o raspandesc barbatii?????raspundem afirmativ ca intotdeauna...pentru ca nu se spala..... pentru ca unele dintre aceste animale bipede, care se considera evoluati, au facut o cearta teribila cu apa si sapunul si duc mai departe boala ...catre alte cai necunoscute, obscure si intunecate...
tutankhamon
Postat pe 31 Mai 2009 14:06
bueyyyyyyyy......zambile...zau ca chiar ai un nod in gat cand e vb de o...etnie!!!
ia pune tu...pe sticla...arborele tau!!!
sa stie lumea pe ce subiect discuta!!!
iaertare ca`s...rau...poaTE...dar...vad ca se isca patimi!!!
eu...de vreo 5 generatii...sunt de pe aici...de un` se da ora exacta!!!
deci...iata ca...ma dezbrac...tocmai p[t a aplana acest subiect!!!
astept acu...amanunte...pt a reusi sa intelegem toti...cam pe unde ne mananca!!!
iar in ce priveste nivelu` de cultura si educatie in anumite zone...hai sa vb si de mijloacele de de fi facut asta posibil!!!
ca...in afara de televizoru` ala amarat ce era pe vremuri...chiar nu existau evenimente culturale in anumite zone!!!
si...de ce sa facem acum...din asta un cap de tzara?ce aveti?
lumea e asa cum e...si...nu trebe decat sa cautam sa ne integram in ea daca suntem in stare!!!
e adevarat ca...multi eshueaza...dar...chiar tre sa facem discutii de acest gen aici?
eu...ma gandeam ca prin acest mijloc de comunicare incercam sa-i aducem la matca pe cei rataciti!!!
unii dintre noi...care chiar au acest har si capacitati!!!
ori...la voi...vaz patimi!!!
zau...chiar ma constrangeti sa spun mai mult decat mi-am propus eu sa fac pe net!!!
pt ca...asa cum am mai spus...aceste pb le discut cu prietenii...amicii...atunci cand am ocazia !
ori...voi...azi...m-ati facut sa scriu extrem de mult...pt ca...chiar am considerat ca...subiectu` merita discutat!
dar...nu asa...in doi peri!!!
parerea mea!!!
ma voi abtine sa mai fac remarci ...aici!!
zau..e aiurea sa vad ca oameni cu ceva carte...fac asemenea remarci!!!
chiar conteaza de unde vin...creierele ?hai...zau...e desuet...
ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 14:07
bre..ce-aveti, e sextil d-ala ??

hai c-o dau in horoscoape , geanico, unde esti fata. ?? vin-incoa...

auziti, cica-s nascuta in Ziua Puntii, zici ca stau pe pod..
gabitzza
Postat pe 31 Mai 2009 14:09
bai tutanko...

mie mi-e clar acuma ca n-ai nicio treaba cu medicina, daca tu crezi ca spalatu' rezolva o infectie venerica la barbat... cel mult poate preveni o transmisie bacteriala oarecare, da' nu un spirochet, daca omu' l-a luat din alta parte...

si mai crez ca nici moldoveanca nu esti, cel mult moldovean... he,he,he...
zambil
Postat pe 31 Mai 2009 14:10
ovide...

vad ca te pocaisi, de vii cu texte d-astea impaciuitoriste kilometrice...

sa inteleg c-ai lasat de-o parte incrancenarea cu care o alergai mai ieri-alaltaieri pe forum pe geaneta?...
zambil
Postat pe 31 Mai 2009 14:16
nene...pui aiurea cuvinte in gura oamenilor si te mai miri ca toti vorbesc cu tine in doi peri.....am zis eu ca spalatul rezolva o infectie cauzata de o bacterie sau un virus???... pai nene....pentru alea tre' sa iei hapuri multe si sa ti se faca la unele afectiuni courul poligon de tragere cu penicilina sau alte antibiotice/antivirale mai puternice.....ba nene cred ca ai tu vreo dilema sau vreo frustrare cu vreo moldoveanca sau cu vreo vadana....ca prea artagos esti si improsti cu noroi....

nu...ai dreptate...eu nu sunt moldoveanca...sunt bucuresteanca get pe get...tata e moldovean, mama e ardeleanca, iar eu am iesit a dreacului....nu-i suport pe cei care se dau mari si pun cuvinte in gura altora si, datorita propriilor frustrarilor interioare, se iau de toata lumea si sunt cu nasul pe sus ca fiind cei mai destepti si cei mai inteligenti...

si da, nu prea cunosc cam cum e cu venericele astea, pentru ca nu am avut niciodata probleme...spre disperarea ta, in meseria mea ma ocup cu alta gaura...poate daca eram ginecolog sau dermatolog, le stiam pe de rost...dar se pare ca tu le cunosti foarte bine...e cumva din experienta proprie????
tutankhamon
Postat pe 31 Mai 2009 14:22
zambile...zau ca...ce ai vazut...e ceva nesemneficativ!
parole!!!
deci..incerc sa te inteleg...cat de profund esti!!!
si...ma faci sa ma simt dezamagit in ce priveste asteptarile!
pt ca...de la cei ca tine...in viziunea mea...chiar AM PRETENTII!!!
sincer...
iar...eu...n-o alergam pe gianeta...ci incercam s-o inteleg!!!
dar...avand lacune...zau...mi-e greu sa tot fac compromisuri!!!
si...prefer sa incerc sa rezolv pb...mai putin amiabial...daca altfel nu se poate!!!
nu mereu esti dispus la compromisuri!!!
si...cred ca imi poti da dreptate ...
cel putin asa sunt eu!
apreciez valorile...dar...cand se bat campii...incerc sa adun oile!!!
poate nu reusesc...dar...macar...am constiinta impacata ca...am incercat!!!
de ce n-ar face asta...si altii?
ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 14:24
tutanco...

nene, nu te mai agita.. ca la medicina nu se invata venericele din experiente proprii.. sau tu asa ai inteles?... oricum, succes la gaurile alea de zici ca te ocupi tu de ele... ale altora, zic, ca la a ta slabe sperante...

ovide...

nu mai face nene pe dama voalata acilea...
zambil
Postat pe 31 Mai 2009 14:30
io, ce se cearta copilasii. stati ca toti aveti dreptate
sa o luam cu bolile de transmisie.

e un cerc vicios. daca una vadana nu s-a spalat, apoi una suta de fumei curate au probleme. intrebarea e: de ce oare ? he, he si iar he, he.

ase ca, vectorii aceia sunt in poll position in a duce fofarleaua de bolicica, de pe ramura pe gard. sau viceversa

si_totusi
Postat pe 31 Mai 2009 14:50

bai, buna sunt...am avut dreptate..

copii, o dupa-amiaza faina..
gabitzza
Postat pe 31 Mai 2009 15:06
tusico`...zau ca...asa nu rezolvam pb!!!
cu...cati se spala si...cati nu!!!
ma umfla rasu`...zau...sa pot crede ca asta ar fi cauza!!!
si...stiu ca nu e asa!!!
dar...lumea...hiar e greu de convins sa faca ce trebe!
ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 15:17
ovidiu, eu zic asa. ne intalnim cu totii: vadane, divortate , fericte, suparate, soti, sotii si verificam. care se va scarpina la ceafa inainte de seria de experimente, ala nu s-a spalat si-i dam pedeapsa sa se spele ,ca apoi sa putem verifica daca s-a scarpinat de geaba sau nu. ce ziceti? e cinstit asa?

ca trebe, nene, sa rezolvam problema asta, musai
si_totusi
Postat pe 31 Mai 2009 15:56
Totusica
valentino
Postat pe 31 Mai 2009 15:59
io sunt de acord cu propunerea totusicai...si cu ocazia asta se vede si la cine e buba.....adica problema.....in primul rand, cine vine......in al doilea rand, cine se scarpina....
tutankhamon
Postat pe 31 Mai 2009 16:01

meyyyyyyyyyy...eu sunt intr-un proces de criza si...fac economie de sapun!!!
deci...voi fi primu` care se va scarpina!!!
ca...ai dreaq paduchi...nu vor sa stea fara hrana!!!

asa ca.........
ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 16:05
las, tutanki ca se sacrifica lumea pt. stiinta. acu, ma gandesc cine o sa tina socoteala in mana. ma refer la organizare. ca nu merge asa, sa ne repezim ca chiorii ca doar tre sa fim un esanton reprezentativ va fi vorba de combinari, permutari dizlocari . trebuie musai un cap bun
si_totusi
Postat pe 31 Mai 2009 16:06
De la: tutankhamon, la data 2009-05-31 13:38:18ce sa fac bitzzule...si eu ca baietii...ma dau pe net.....incerc sa descopar de ce e asa de acru si uneori rautacios conu zambil.....si zau, ca am strans niste informatii cumplite....pai daca as avea asemenea femeie cum ii place lui in pat, zau ca as avea cosmaruri in fiece zi....si as fi mai acru ca zeama de potroace....

tuto,
1.esti femeie sau barbat?
nu de alta, dar mie imi place treaba sa fie oabla,nu-mi place sa o frec la rece.
vad ca lansati o moda pe site,vorbiti despre voi ca si cum ati fi barbati.

2 esti pusa pe scandal si nu este ok,pasteaza-ti calmu',adu argumente..cum face mosu' asta.

3 si mai e o chestie tuto,in timp ce zambilu' vorbeste de dragul conversatiei,tu te bagi repede la atac la persoana.

imi doresc sa nu facem aprecieri vis a vis de viata noastra particulara,pe topicul meu nu au ce sa caute aprecieri despre:familie,iubita,copii,frati,etc.

a! si hutchense facuse una mica inainte sa dea coltu',au gasit anchetatorii lichid seminal p-acolo..problema lui este ca era prea drogat si a vrut prea mult de la el.
iasomia
Postat pe 31 Mai 2009 16:58
macabre subiecte!!!!...
iaso...zau...de ce starnesti asta?
zambil are si el...ale lui...si...fiecare le are...deci...nu da cu bata!!!
chiar suntem oameni si...cred ca...putem dezvolta dialoguri!!!
e adevarat...nu mereu cum ne-am dori dar..totusi...un dialog...e ceva...pt cei multi!!!
nu crezi?
de ce sa punem pecete...asa...ca ni s-a nazarit noua?
ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 17:03
De la: tutankhamon, la data 2009-05-31 13:59:34taica zambile....te informez cu mandrie ca am toti dintii in gura si nu am implanturi....si, in al doilea rand, nu ma intereseaza nici o "vadana"....cu atat mai putin a ta...cred ca buba e in cartierul tau.....ia mai vezi, mai cauta, poate e chiar la tine si nu constientizezi....poate duci lipsa de ceva si te incurc eu....

tuto,

noi mai avuram un schimb la cocosate acolo...

ovi,

mi-au aparut in bula ceva cuvinte de la tine,ce este macabru aici?
vreau doar sa se stie ca pe topicul meu nu sunt permise atacurile la viata privata.

ai inteles ovi?
ce draq mai?! e mai vanoasa tuta ca tine,te vaiti ca o muiere acilea.

iasomia
Postat pe 31 Mai 2009 17:07
iasomia, iti raspund scurt, cu ARGUMENTE:
1. sunt FEMEIE!!!! si asta pot spune gabitzza, rizzibizzi, scrich, micass, zambila si ovidiu....dar nimeni nu se oboseste prea tare sa intre la mine in profil sa vada pozele cu mine si familia mea....ok..nu-i nimic...
2. daca ai rabdare sa dai doua pagini in urma, vei vedea ca nu eu am sarit prima la scandal si nicidecum nu am folosit atacul la adresa lui zambil....pur si simplu i-am spus ceea ce stiam foarte bine...pe vremea aia lucram in domeniu muzical si eram la curent cu tot ce se intampla in domeniu...dar el nu are de unde stii asta si sare primul la gatul meu....si daca el nu era atat de incisiv la adresa mea, nici eu nu saream calul....
3. zambil nu converseaza de dragul zambetului...el cauta orice motiv ca sa fie mai inteligent si mai superior decat toti...vrea ca toti sa fie la picioarele lui....si asta inseamna chiar si in domeniul luarii peste picior....nu aduce nici o explicatie coerenta la ceea ce sustine...ci numai cuvinte cu dublu inteles si referiri la sexualitate...cred ca o discutie normala nu se refera numai la asta....poate mai sunt oameni care nu inteleg ironia lui subtila si jocul de cuvinte...ce se face cu acei oameni? trebuie pusi la zid si impuscati???sau sunt niste bieti mojici prosti si nesemnificativi daca nu pun botul la niste scarbosenii???
4.nu am facut nici o referire la sotia lui reala, la copii, la amanta sau la mama lui, pentru ca nu mi-as permite...pur si simplu am facut o caracterizare a iubiticii lui VIRTUALE...asta daca aveti spirit de gluma...pentru ca el a enumerat mai multe "calitati"...asta inseamna ca sunt adevarate??? god!....poate au fost spuse la misto...atunci cand el l-e spus, ati ras cu gura pana la urechi, si acuma nu mai e de gluma???

de ce a intrat la topicul cu dieta lui catalin crisan sa se ia de noi si sa ne faca mancacioase??? da...sunt grasa...si? imi da cumva cineva de mancare??? traiesc cumva pe spinarea cuiva si eu nu stiu????de ce atata rautate la adresa unor persoane pe care nici nu le cunoaste???nu ne-am legat de el....nu i-am spus absolut nimic...pur si simplu a intrat si bam! a trantit-o.....de ce??? de ce oameni buni????

dar se pare ca cei care au un limbaj uneori indecent sunt preferati celor care au bunul simt sa stea deoparte...asta e!...va doresc numai bine.....imi pare rau, dar nu voi mai accepta sa fiu nevoita sa imi uit caracterul si cei sapte ani de acasa......prefer sa stau deoparte, decat sa fiu jignita, sau sa fiu obligata sa mai raspund cu rautati....o seara frumoasa tuturor!

tutankhamon
Postat pe 31 Mai 2009 19:27
ok,s-a marcat....
iasomia
Postat pe 31 Mai 2009 19:48
lasa iaso...sa fie tuta ...mai vanoasa ca mine!!!
nu-s rau...zau!!!
in ce privbeste...realul...chiar cred ca tre` sa refacem cumva...chiar si topicu` asta al tau!!
tu...nu crezi?

acu`...zau sa nu te crezi nici tu..de nepus in ticva!!!
chiar trebe sa pupam tot ce ne iese in cale/

ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 19:57
ce-aveti frate ???...mai sa fie...
gabitzza
Postat pe 31 Mai 2009 20:26
nu cred ca am avea ceva!!!...
doar ca..spiritele...se cam incinsera!!!
si...iote ca vorbeam si noi!
dar...daca vrei sa vb despre ceva...lumea se ascunde!!!
nu mai e bine daca mai vb si altii!!!
trebe doar...EI!!!
imi cer scuze ...ca am inoportunat!!!
credeam ca...se poate dialoga!
dar...lumea vrea sa nu fie contrazisa!!!
nu stiam ca asa elumea pe aici!!
ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 20:33
ovidele,
nu vrei tu sa schimbi subiectul ??
incep sa vad oaresce exagerari si ma cam zgarie pe retina...ok ?
gabitzza
Postat pe 31 Mai 2009 20:36
nu, tuta. zambil nu-i asa cum crezi. te inseli .

nu ti-a zis nik cu rautate sau sa se dea intelegent. nici n-are de ce, pentru ca e intelegent. are, cei drept, un stil al lui. si pe mine ma 'nerva de mama focului , de-mi venea sa-l gatui, pana am inteles ca nu o face cu rautate. ne testeaza rezistenta la stres . el, fiind agentul perturbator

daca voia sa fie rau, apoi era. crede-ma, ca stiu ce spun.omul pare ca mushca din cutit, dar are un suflet bun. nu vezi ce tine la moldoveni?

iar acolo , la crisan, se simte ca va fecea grasute din simpatie. nu jignea. se amuza. pisca-l si tu olecuta ! sa vada ce pot dolofanele .
si_totusi
Postat pe 31 Mai 2009 20:41
bitza...pt tine...uite ca schimb!!!
numa sa simti tu...catifelate!!!
nush` daca asta rezolva pb...dar...ma conformez!!!
o seara placuta tuturor...
ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 20:42
ce sa simt ???

..mai ovidele, sincer, eu nu vad nici o problema, nu mai luati totul la personal, sunteti oameni inteligenti, ce banana mea...

iote totusica....brava, brava..

cand n-o sa mai putem face misto si sa ridem de noi insine, o sa fie grav, asculta la mine..
gabitzza
Postat pe 31 Mai 2009 20:46
oooooooofffffffffffff..........mai fata...zau...ce dreaq facui eu atat de grav ca...(cacofonie) caziu in dizgratie?
sau...cumva...fiind doar eu p`aci...se revarsa toate?
pe bune...stiu si eu sa iau in raspar...dar...cand o fac...ma trageti de maneca ca...nu-i bine!!
acu`...iar nu-i bine...
la dreaq...cum s-o mai dea omu cu voi?ma iwertati dar...nu vreau sa scarm in calcaie!!!
o seara placuta!!
ovidiu42
Postat pe 31 Mai 2009 20:52
mai fetelor....cand am facut misto si am caracterizat iubitzica lui zambil din ceea ce spusese chiar el ca ii "place", am fost inteleasa gresit si mi s-a atras atentia ca fac referire la familie sau mai stiu eu ce....

iar totusica....faza cu graselor, crapati in voi un carnat ca sa putiti a usturoi..... chiar nu o inghit..poate tu o suporti, dar eu nu.....mai ales ca pana la acel punct nici macar nu ii adresasem vreo vorbulitza....

dar asta e!eu gust mistoul si chiar imi place jocul asta de-a impunselea dar, cand se insista la nesfarsit si se ajunge la referiri personale nu ma mai joc.....fac precum banca pe care se aseaza un politist.....banca se rupe....morala? cel mai destept cedeaza.....
tutankhamon
Postat pe 31 Mai 2009 20:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu sufletul zdrobit ce sa fac 31 De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23
Hello..!!! 105 De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08
neitegrare in colectiv 27 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18
buna toturor! 14 De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59
lumea 40 De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45
Setari Cookie-uri