cine ti-a zis ca ai cazut in dizgratie ??? bai nene...hai, o seara buna.. |
||
gabitzza Postat pe 31 Mai 2009 20:55 |
||
---|---|---|
ce repede va suciti!!! chiar trebe sa vi se cante-n struna? penibil...zau!! mai ales...ca intre noi chiar aveam pretentii!! seara buna... |
||
ovidiu42 Postat pe 31 Mai 2009 21:10 |
||
bai nene... tot in priza ati ramas acilea?... voi, pic si poc ai forumului, cu voi vorbesc... nu mai zic cine-i poc, ca se stie... he,he,he... ia sa va zic de-un film mai bine... vazui personal effects, cu michelle pfeiffer si ashton kutcher... bunutz filmu', bunutza pfeiifer in draci, la varsta ei.. crez ca au si aia vreo dieta catalin crisan p-acolo... babeta de pfeiffer se cupleaza cu baietzasu' asta, pe fondu' unor drame sa le zicem judiciare... ambii au suferit pierderi in familie, crime, chestii... ideea e ca sunt dati in care descoperim ca ce-i pe care-i iubim nu sunt asa cum credem noi... nasol moment... bre, zisei babeta lu' pfeiffer aia?... glumeam... |
||
|
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 21:29 |
||
zambile...ia tu babeta aia!!! yo...cat filmu`...sa vaz daca e asa!! ca ma facushi curios! |
||
ovidiu42 Postat pe 31 Mai 2009 21:33 |
||
Mishto femeie Michelle asta! Bate la fund pe multe altele.Ce Angelina, ce alte alea... Michella nene e super, pe bunele meu! |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 21:37 |
||
ovide... as lua-o eu nenica, da' nu bat pan-acolo... macar asa, odata... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 21:37 |
||
hai mai zambile!!!...asa te lauzi? nici pana acolo nu ajungi? ce dreaq are de nu te poti apropia? ca...doar n-are doua!!! la valoarea ta...ma asteptam sa te infigi tare!!! nu asa...sa dai inapoi! |
||
ovidiu42 Postat pe 31 Mai 2009 21:39 |
||
micabiso... ma uitam la femeia asta... se zice ca si ea si-a tras neste corecturi la muian, daca compari pozele din tinerete cu ce-i acuma, mai sa zici ca-i adevarat... da' la tzatze nu s-a bagat, frate, si bine a facut... are un vino-n coa' d-ala nemaipomenit... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 21:40 |
||
bre ovide... eu acilea as putea sa va zic orice traznai, ca e-n virtual si tine la tavaleala... da' eu-s om cinstit, nu bag balarii sa va epatez... las' ca-s pfeifferoaice meseriase si pe la noi, macar una d-aia tot prinsei eu... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 21:43 |
||
tine-o strans frate...sa nu chitzaie!!! nu de epatare era vb... glumeam si yo!!! adevaru` e ca...ce-i bun...bun ramane!!! si...zau ca n-ai gusturi rele!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 31 Mai 2009 21:47 |
||
ovide... ii dadui drumu, nene... e poveste mai veche... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 21:50 |
||
Eu nu cred Zamby ca si-a facut "lucrari".Ca ma gindesc ca daca isi facea poate isi aranja si buza aia dubla (desi cam asta ii da sharm sa fiu sincera). In fine, nu numai ca e frumoasa la 51 de ani de pici dar are un mod atit de natural de aparea in lume, nu vrea sa epateze, o face insa tocmai pentru ca asa e ea de mama natura. Parerea mea. Oricum imi place de nu mai pot si-mi este favorita la mare distanta de toate celelalte actrite.Chiar si vocea ii este atit de feminina in comparatie cu ...sa zicem Angelina Jolie. |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 21:51 |
||
mica..nici nu suporta comparatie....frumusetea eleganta si rafinata a michellei cu frumusetea salbatica si nesfeluita a angelinei....amandoua sunt top in categoria din care fac parte.... | ||
tutankhamon Postat pe 31 Mai 2009 21:53 |
||
micabiso... ea zice ca nu si-a facut... adica, nu zice nimic... da' tocma de buza aia e vorba.. si pe la pometi, ceva... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 21:54 |
||
rau facushi frate!! revenind...chiar ca...e ceva de retinut!! mai...ma faci sa dau in patimi? |
||
ovidiu42 Postat pe 31 Mai 2009 21:54 |
||
Corect! Eu n-am putut sa cred multa vreme ca Michelle e americanca dupa cum arata si dupa stil.De fapt din cite stiu mama ei nu e americanca (dar s-ar putea sa nu stiu bine). |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 21:56 |
||
ovide... pe vremea aia umblam cu bratzu' plin de pepeni... ma mai lasau si pe mine incheieturile, deh... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 21:58 |
||
Pai buza tot dubla o are (se vede chiar in filmul "Personal Effects") iar pometii, nu stiu ca ea ii are proeminenti de la natura as zice eu. Si apoi ok, si-a facut lucrari sa zicem, dar uite ce privire are? Ce ochi plini de viata, ce ris plin de pasiune.... |
||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 22:00 |
||
micabiso.. ta-su si ma-sa = dick & donna pfeiffer... acuma in america, cine dracu' e american 100%?,,, |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 22:01 |
||
oameni buni, mai ca era sa cred ca eu sunt defecta, ca eu am probleme cu oamenii, da' vad ca oamenii au probleme cu oamenii. cu toti... ... ... ... ... oameni buni, e chestie de gusturi. io o vad pe Charlize Theron ca cea mai si cea mai, pe departe! |
||
gianiblue Postat pe 31 Mai 2009 22:08 |
||
Si Charlize e frumoasa dar e tinara, are doar 34 de ani pe cind Michelle e 51 si arata ca si Charlize. | ||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 22:11 |
||
geaneto... stii tu cum e cu gusturile astea la femei... mie-mi cazu' cu tronc pfeiffer ca-mi aduce aminte de cineva, de pe vremuri... desi sa spun drept, daca e vorba de senzualitate, am alta preferata pe locu-intai: jessica lange, tot o babeta de-a mea... nu pot sa uit scena de sex de pe masa din bucatarie, cu jack nicholson, in postasu' suna intotdeauna de doua ori... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 22:12 |
||
corect, zamb. cine ne-a facut sa vibram in perioada noastra de maxim romantism revolutionar... ala este. si e sexy tipa. chiar da. | ||
gianiblue Postat pe 31 Mai 2009 22:14 |
||
da' nu mai sexi decat mine prinzandu-mi cocul . cu toate acuzele aduse, io mi-am lasat poza la inaintare. e cel mai bun zambet pe care pot sa-l scot, ba chiar ma mira ca am zambit in vreo poza. daca as fi pus oricare alta poza, m-ati fi crezut o cotzofana. ceea ce nu sunt. deci aparentele conteaza, bibicilor. |
||
gianiblue Postat pe 31 Mai 2009 22:19 |
||
Zamby nebunaticule, tie ti-a placut actul in sine nu prestatoare in mod deosebit.ca putea sa fie si Tina Turner pe masa si tot ti-ar fi placut.Ti-a placut pasiunea actului, zi drept. | ||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 22:24 |
||
micabiso... sex pe masa am mai vazut eu la viata mea... da' cu jessica lange numa-n filmu' ala... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 22:26 |
||
micabiso, da' Tina Turner e gagica de gagica. ehehe! cu cracii ei si cu acea culoare a pielii, s-ar fi crezut ca se devoreaza o ciocolata nu ca se fac porcarii... | ||
gianiblue Postat pe 31 Mai 2009 22:26 |
||
iote nene-acilea, ca poate unii sunteti mai tinerei si nu stiti despre ce vorbesc... http://www.metacafe.com/watch/2209665/jessica_lange_and_jack_nicholson_hot_scene/ sa dati acolo c-aveti mai mult de 18 ani... iar aia de sunt slabi de inger sa nu se uite, ca iar mi-aud vorbe... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 22:30 |
||
Merci mosule, dar sa stii ca eu am vazut filmul ala de citeva ori tocmai pentru ca sa "invat" faza cu masa | ||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 22:33 |
||
pai bagi la arhiva, ce sa mai dai banii pe film?... | ||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 22:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00 |
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
Articolul care mi-a placut | 127 | De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45 |
|
||
In viata nimic nu e intamplator | 21 | De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09 |
nu stiu daca e buna decizia mea? | 28 | De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri