of,of.... daca tot sunteti la scene erotice preferate,iar spun ca scena mea este aia din the ghost,cand patrick si demi plamadeau lutul ala..si cum il dadeau tot un falus iesea. si apropos de iubiri trecute,maine 1 iunie este ziua lu' unu' de-l credeam eu iubirea vietii mele,dar nu-mi mai aduc aminte cati ani face,naspa...l-am ratacit prin ganduri..ehhhh... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 22:37 |
||
---|---|---|
Ai imbatrinit Iasomica? Cum sa nu mai stii citi ani face? | ||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 22:39 |
||
simplu,habar nu am....da' uite ca-i tin minte data,frumos din partea mea... fata, a fost amor d-ala neamplinit, poate d-aia era atat de special,eram cuminti nu ne-am spurcat la dulce,daca intelegi ce vreau sa spun... platonica d-aia... |
||
|
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 22:44 |
||
iaso, sa-ti traiasca fosta iubire a vietii tale. corect cu faza din the ghost. hai sa facem top. eu mor dupa faza din Braveheart. si aia din Dune 2000... au mai mult romantism si mai putine spurcaciuni. iaso, esti cam plastica, mami. tztz, faceau nu stiu ce forme obscene aia din lut?tztz |
||
gianiblue Postat pe 31 Mai 2009 22:47 |
||
Io-te Zamby ce-ai facut.Rascolisi amintirile la fetele astea dragele de ele. | ||
Aemulus Postat pe 31 Mai 2009 22:49 |
||
eu deja sunt intrata in declin, asa ca e bine sa ma obisnuiesc cu ideea amintirilor. | ||
gianiblue Postat pe 31 Mai 2009 22:51 |
||
din pacate eu tre' sa ies.. dar promit sa nu raman datoare. mos ene pe la gene.... la toata lumea... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2009 22:53 |
||
micabiso... amintiri, fantezii... fiecare cu experientele ei... geaneto... pai ce declin mami, cand tu-ti varasi desh'tele-n par pe la profile?... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2009 22:54 |
||
zamb, e cantecul lebedei... nu te lasa indus in eroare. eu am capitulat. | ||
gianiblue Postat pe 31 Mai 2009 22:58 |
||
bai ce oameni, iote, o dadurati in sexe p-acilea... | ||
gabitzza Postat pe 1 Iunie 2009 01:09 |
||
gabel, da' nu stii tu oare ca peste tot exista acest substrat? ca toata lumea pune baza-n sex? macar aici dam cartile pe fata. foarte onest din partea noastra. | ||
gianiblue Postat pe 1 Iunie 2009 06:41 |
||
bai nene... jimi hendrix a fost ucis de managerul sau... cel putin asa scrie unu, james wright, intr-o carte care e pe cale de aparitie... zice wright asta ca manageru' fostu' manager i-a marturisit la o bauta cum -a turnat pe gat lu' jimi somnifere si vin, ca razbunare ca hendrix vroia sa-l paraseasca... drept urmare, a si incasat aproape doua milioane de coco, asigurarea lu hendrix de viata... acuma, hendix e mort, manageru' a dat si el coltzu, iar wright, el insusi fost membru al gastii ce-l insotea pe jimi prin turnee, vrea sa scoata si el un banutz de pe carte... o fi adevarat, n-o fi?... |
||
zambil Postat pe 1 Iunie 2009 08:11 |
||
si pe cnn acum... armata pakistaneza, in ofensiva impotriva talibanilor, a omorat 20 de talibani si 3000 de civili... he,he,he... pai asa le trebuie, ca p-acolo toti au moace de teroristi... |
||
zambil Postat pe 1 Iunie 2009 08:18 |
||
Geanico, adica ..daca sex nu e, nimic nu e, ca sa zic asea.. cum declin fata, pai asa eram noi..iote, credeam ca numai eu sunt la post prelungit |
||
gabitzza Postat pe 1 Iunie 2009 10:14 |
||
gaboantzo... pai si tu te plangi, mami?... hai ca geaneta se alinta, da' vaz ca e contagios, frate... ia sa nu mai bag eu likuri d-astea stresante, ca vaz ca faceti urat... |
||
zambil Postat pe 1 Iunie 2009 10:28 |
||
zambile, nu ma plang nene, fac haz de necaz, ca doritori ar fi de sport d-ala de camera, dar nu-mi plac masculii respectivi.. baga nene, baga.. iote.. |
||
gabitzza Postat pe 1 Iunie 2009 10:46 |
||
knock,knock d-ala...ehe,he,he.... | ||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2009 16:46 |
||
who's there? d-ala... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 1 Iunie 2009 17:01 |
||
the enemy d-ala...guitz,guitz....ehe,he,he.... | ||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2009 17:07 |
||
wrong.. the postman... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 1 Iunie 2009 17:12 |
||
ioi,iar o sa trebuiasca sa ma pieptan cu foarfeca,se imbatoseaza faina aia...ehe,he,he... | ||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2009 17:14 |
||
ia sa bag si o mica chestiune. daca steaua se uneste cu urziceniu:NU ma mai uit in viata mea la fotbalul din romania! poate doar la nationala lu' lucescu asta mic,pupa-l-ar mama de copil cuminte. bai disparu un avion cu 230 de persoane in el,air france..naspa... |
||
iasomia Postat pe 1 Iunie 2009 17:38 |
||
disparu ?.. cum asa ? bermude d-alea? | ||
gabitzza Postat pe 1 Iunie 2009 18:06 |
||
La multi ani copilasi, sa fiti cuminti si sa ascultati de ...cina va da ascultare. | ||
Aemulus Postat pe 1 Iunie 2009 19:00 |
||
gabel, cui nu-i place sportul latin, tre' sa stea in post; nu are ce face. | ||
gianiblue Postat pe 1 Iunie 2009 19:41 |
||
gianico. sportul latin ?? in traducere libera ? |
||
gabitzza Postat pe 1 Iunie 2009 21:05 |
||
sex, mamico, de amorul sexului. adica sa te afli in treaba... asa... ca si cum ai bate covoare sau ai plimba catelul. | ||
gianiblue Postat pe 1 Iunie 2009 22:08 |
||
vezi, d-aia am pisica nu simt nimic asa Geani, sa simt ceva pentru el, macar inmugurit acolo, sa faci dragoste e o arta si asta, zic eu ca erotismul asta nu se mananca cu orisice.. si cu oricine.. dar ma rog, asa gandesc si functionez eu ca femeie..fiecare cum e construit.. |
||
gabitzza Postat pe 1 Iunie 2009 22:14 |
||
gabel, sigur ca da. erotismul autentic de la creierash se trage. restu' e sport la norma. si una modesta. | ||
gianiblue Postat pe 1 Iunie 2009 22:34 |
||
bai fetelor... chiar s-a pierdut, avionu' ala saracu'... oricum, pentru cine are gretzuri cand zboara cu avionu', sa stiti ca se moare aproape instantaneu cand avionu' zboara la 10 000 de metri altitudine... n-apucati sa va bucurati de senzatiile datului pe tobogan... |
||
zambil Postat pe 1 Iunie 2009 22:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carciuma din vechime | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
|
||
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri