Chestiunea zilei..

Zamby, nashpa rau cu avionul ala. Patru armate se uita dupa el. Si nici cutia neagra nu raspunde. Si cind te gindesti ca e de la Airfrance nu de la Tarom.
Aemulus
Postat pe 1 Iunie 2009 23:05
banditii astia de a cnn tocmai faceau o scurta trecere in revista a accidentelor aviatice de la air france...

daca-i asculti pe americani, air france are piloti si personal de intretinere numa' bosimani si si papuasi...
zambil
Postat pe 1 Iunie 2009 23:10
era si o romanca in el,se putea altfel?

genico,

ce tot bombani de amoru' latin?
in opinia mea nu ai dreptate,amoru' latin este cel mai pasional,sex de dragu' sexului,gasesti pe la nordicii aia,ehe,he.he...

iasomia
Postat pe 2 Iunie 2009 08:49
ia sa vedem..

am o stare destul de tampita,m-a dat peste cap chestia cu roamanca din avion,am avut si eu o nepotica care a sfarsit asa,in avionu' care a cazut acu' ceva ani pe langa verona,era...ma rog,era ruda prin alianta,dar tot sub ochii mei a crescut,tragedie ce s-o mai lungesc.

murii tatal lu' geoana,te pomenesti ca incearca sa obtina voturi si cu asta,om vedea.

il operara pe visu la un plaman,ma gandeam eu ca nea state pare cam fragil,sa speram ca se rezolva,desi...

hai sa bagam si ceva pozitiv:carstea in sferturi la roland garros,mi-a luminat sufletelu',meci interzis persoanelor slabe de inger...un meci atipic,mi-a placut.
iasomia
Postat pe 2 Iunie 2009 15:51
era romanca in avion sau nu? intr-un ziar am citit ca nu era, la stiri au zis ca era.

Trist.
Clm
Postat pe 2 Iunie 2009 16:17
celemeule,

era,era...profa la o universitate din franta.

de fapt, avionul era plin cu oameni speciali,oameni cu studii,nu ca nu ar conta ceilalti...dar ti se rupe sufletul...
iasomia
Postat pe 2 Iunie 2009 16:33
i-auzi nene ce zice la gazeta: un moldovean a luat locu' trei la un prestigios concurs de vioara din belgia...

bre sholdovencelor, uite nene os de razes adevarat... strange de gat patru coarde de-odata...
zambil
Postat pe 2 Iunie 2009 19:49
ioi, zambil...ca mi-era dor de umorul tau...

hai ca bag acilea clipul...sa ii fac o bucurie lu; iasomica...

http://www.youtube.com/watch?v=t2ohGVgfyIs
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Iunie 2009 19:57
waifo...

ce-i pacaleala asta, fata?... asta-i muzica?... sau voiai sa zici ceva si n-aveai textu' la tine?...
zambil
Postat pe 2 Iunie 2009 20:01
furtuna mare la bucale, da cu piatra ,cablu tv cazut,in curand cade si netu' ca face urat curentu'...he,he,he....

olaiuuu! imi sparge geamurile....
iasomia
Postat pe 2 Iunie 2009 20:42
zambil, io sunt sholdoveanca. merci.
buna seara , iubitilor. eeee. suntem sensibili si artisti. vedeti densitatea de artisti pe metru patrat.
gianiblue
Postat pe 2 Iunie 2009 22:13
ahaaaa, deci voi mi-ati trimis furtuna..

bai nene , e vraiste aici , ce furtuna e...

si ce-am dormit .. , mai dorm io acum ???
gabitzza
Postat pe 2 Iunie 2009 22:26
gabel, io sunt in Bucale. am ajuns acasa, de la o bere pe terasa, fleashca. am facut un dus cald si m-am infofolit in pisica si catzel. e minunat.
gianiblue
Postat pe 2 Iunie 2009 22:40
geanico, stii ce furtuna e aici?

s-a speriat si pisicu`, statea la geam si admira natura, si-odata-l vad ca se infoaie
gabitzza
Postat pe 2 Iunie 2009 22:43
eee. stiu. am pisica si catel...
oki, bebelushilor. azi pic de somn repejor. noapte buna. paaaaa.
pup, gabel. suplimentar. pa
gianiblue
Postat pe 2 Iunie 2009 22:44
somn usor fetita..pup!

eee. ia sa vaz ce filme am...
gabitzza
Postat pe 2 Iunie 2009 22:45
nene...daca mai aud de gripa asta porcina, fac cu nervii...

stau si ma intreb ce scumpiri or sa fie facute pe neve in timp ce romanii se isterizeaza pe tema asta...

wife_de_zmeu
Postat pe 3 Iunie 2009 11:14
copii, ati supravietuit furtunii ?
gabitzza
Postat pe 3 Iunie 2009 12:36
a fost furtuna ?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Iunie 2009 12:39
ohooo! si ce furtuna! am un copac inalt in fata ferestrelor, aseara credeam ca-mi intra crengile prin geam...
gabitzza
Postat pe 3 Iunie 2009 13:24
Scapai de cumparat lemne Gabitu...
valentino
Postat pe 3 Iunie 2009 13:26
pai vali, am centrala pe gaz mami, ce sa fac cu lemnele la etajul 3 ??
gabitzza
Postat pe 3 Iunie 2009 13:46
mi le dadeai mie...ca noi avem centrala pe lemne...

mai gabicu...ce mai face matza aia a ta ?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Iunie 2009 13:48
hopa sha!

parca-i la sanatoriu aici ,neneaca!
hai ca mai e un pic si incepe ! hai sorano,mami..hai!pe cai!

wife,

ce-i cu linku' ala care trebuia sa ma bucure?eu nu am acces la el,da'
dupa reactia lu' zambilu,nu cred ca m-as fi bucurat....
iasomia
Postat pe 3 Iunie 2009 14:52
nu o mai intreba ca n-are timp sa-ti raspunda. e necajita. i-a aruncat vecinul o mata moarta in curte si pute .

mama lui. eu, sa fiu in locul lui wife, l-as spanzura de gard .
si_totusi
Postat pe 3 Iunie 2009 14:56
aham

deschise oita cafenea,ma duc si eu cand am timp sa beau o cafea,totusico! deschide mami si tu la o carciuma la "restaurante",ca bem prea multa cafea...sa ne mai si imbatam,ce draq!?...

nu stiu ce zici de matza aia?....
iasomia
Postat pe 3 Iunie 2009 15:01
as deschide dar nu gasesc titlul potrihit. poate " la pulpa rumenita" ca tot incepe sezonul la mare. adica, la marea mare nu la mare distanta
si_totusi
Postat pe 3 Iunie 2009 15:14
fara niciun misto,ne-ar trebui un loc unde sa vorbim despre:mancare,bautura si barbati...

"la hartanu' vesel"....

io sunt cu ochiu' la tenis....
iasomia
Postat pe 3 Iunie 2009 15:20
aia da..misto propunere..

viu, viu..

wife,
matza mea e bine, aseara pacatosenia se incovrigase pe pat la mine, cand am dat-o la o parte ca picam de somn, s-a stropsit la mine..urat vere,.. a scos un miorlait d-ala, de ziceai ca-i haulita mai ca nu m-a pleznit c-o deranjasem ..
gabitzza
Postat pe 3 Iunie 2009 15:32
gabitu, avantaj wife. cel putin a ei era moarta. nu facea gat . statea unde o puneai. ma, rog unde a pus-o vecinul.
si_totusi
Postat pe 3 Iunie 2009 15:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) 1 De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata 142 De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54
relatie serioasa 16 De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
Setari Cookie-uri