, daca e sa puta, o prefer vie.. crez ca-i fac niste poze nebunei, cand o fi mai dementa, sta cu cracanele-n sus in niste pozitii de te ia capu`, zici ca-i practicant de yoga , contorsionista d-aia.. |
||
gabitzza Postat pe 3 Iunie 2009 15:46 |
||
---|---|---|
chestiunea zilei baselu il decora pe lucescu,il decora,zic... hai ca base fu emotionat,e de-acu' legenda...ba..da' dadu Il Luce sa planga,no...asta m-a intors cu cracii in sus,eu cand ii vad pe astia strong ca sunt emotionati,mor...mor de drag...imi vine sa intru in televizior,sa-i iau in brate si sa plang cu ei. cum draq sa nu-i iubesti?.... hai ca nu se emotiona asa daca nu facea chimie d-aia de suflet cu base,patrioti,alea,alea....ca si emotia asta atat de frumoasa vine daca rezonezi cu cineva,nu prea merge altfel... nu ma mai intresez de meciul de tenis,nu crez ca are sanse..m-a mai apucat si ulceru' din cauza asta.... |
||
iasomia Postat pe 3 Iunie 2009 16:18 |
||
iaso, am bagat si io o melodie mai sprintara, da' zambilu a desfiintat-o repejor matza e moarta la mine in curte... mi-a facut-o vecinu' cadou gabicule, una dupa ceafa la matza ta si fa-i dormitoru' pe balcon iaso...buna ideea ta cu topicul ala..."la hartanul afumat " |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 16:56 |
||
al meu e vesel, totusica o baga cu afumatura...ehe,he,he... | ||
iasomia Postat pe 3 Iunie 2009 17:38 |
||
ba , pardon. eu am zis de pulpele rumenite, nu afumate | ||
si_totusi Postat pe 3 Iunie 2009 18:13 |
||
tot aia gagici..afumate, rumenite...bune-s cum or fii | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 18:17 |
||
copii, fatuca aia de-a murit in accidentul aviatic, era in luna de miere mai..se casatorise de 10 zile..ceapa ma-sii de viata, cum e facuta.. |
||
gabitzza Postat pe 3 Iunie 2009 19:50 |
||
gabel... asha-i. mie mi-a ramas sa fiu fericita ca exist si sper ca sunt sanatoasa. se pare ca, deja este mult de tot. | ||
gianiblue Postat pe 3 Iunie 2009 19:55 |
||
bre gabitzo... o fi fost vreo pacatoasa, aia din avion...cum are grija el, dumnezeu saracu', de toate alea... |
||
zambil Postat pe 3 Iunie 2009 20:45 |
||
totushoaico... i-auzi, ha... un cioban din sibiu si-a omorat fiu' cu toporu' si p-orma s-a spanzurat.. daca era moldovean, dupa ce-l hacuia pe fi-su se ducea la crasma sa se-mbete si p-orma o viola pe nepoata-sa... d-aia-mi plac mie stirile cu moldoveni, macar astia stiu sa se bucure de viata... |
||
zambil Postat pe 3 Iunie 2009 20:54 |
||
zambil, inseamna ca eu nu-s moldoveanca. si sa nu uitam de Miorita. Sunt toti in cardashie. |
||
gianiblue Postat pe 3 Iunie 2009 21:20 |
||
perversi mai sunteti, mai copii iasomico, daca tot ai zis ca-ti place Smokie, hai sa te ajut sa-ti amintesti de cand erai mai micuta http://www.youtube.com/watch?v=tlzn9lVUMtE |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 21:22 |
||
da, zambilu. aici ai dreptate. moldovenii fac o treaba gospodareasca ,cand se apunca. nu ca altii bine, au si cu ce. invidia va macina. pizmosilor |
||
si_totusi Postat pe 3 Iunie 2009 21:25 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-03 20:54:16totushoaico... ...ce aveti cu MOLDOVA, creierul tarii? marile genii de aici au plecat!!! parol de la mine din judetz!!! nu mai dati in noi....ca ma fac negru de furie... si hacuiesc virtual!!! la bouatura toti o iau razna!!! moldoveni,ardeleni, olteni , machidoni ,etc |
||
superbus Postat pe 3 Iunie 2009 21:27 |
||
totusicooo si tu esti moldoveanca? tashi ci-i ghini!!! | ||
superbus Postat pe 3 Iunie 2009 21:28 |
||
undi-s 2 putierea cresti wey....si dusmanu nu sporeste!! hai hai!! | ||
superbus Postat pe 3 Iunie 2009 21:31 |
||
zambilu`, ce faci mami, muncesti, muncesti ? munca la-mparatie.. ha?, pacatoasa zici? naiba stie..tradase neamu` si se maritase cu-n francez.. |
||
gabitzza Postat pe 3 Iunie 2009 22:13 |
||
io-s moldoveanca, sha mandra-s ca-s. | ||
gianiblue Postat pe 3 Iunie 2009 22:22 |
||
si aia de pica cu airfransu', tot moldoveanca, parca... | ||
zambil Postat pe 3 Iunie 2009 22:25 |
||
superbule, cum ...hacuiesti matale virtual? bai.. iote, prietenul lui Tutanca , Oprescu la teveu.. |
||
gabitzza Postat pe 3 Iunie 2009 22:34 |
||
bre gabi.. asta-i ca bampirii, maica... nu se duce la serviciu ziua ca s-apara pe sticla noaptea, sa sperie copii... |
||
zambil Postat pe 3 Iunie 2009 22:36 |
||
cred ca de mai bine de o ora vorbeste..o da , autostrada subterana..ai naibii astia de la realitatea, au dat ca fundal muzical melodia aia, macarale.. | ||
gabitzza Postat pe 3 Iunie 2009 22:41 |
||
pai de unde, mai?... astia n-au bani nici de salarii... 60% din bugetu' pe anu trecut...am cojit banana... fara maini... | ||
zambil Postat pe 3 Iunie 2009 22:46 |
||
inseamna ca molfaie la coaja .. auzi, Bucuresti exotic .. , sa mor.. , nene, l-au surprins cascand..astia fac misto de el.. |
||
gabitzza Postat pe 3 Iunie 2009 22:50 |
||
Ati vazut ca au scos astia numele orasului de unde e fiecare? Au lasat numai Bucurestiul! Andro, da de ce???????? |
||
Aemulus Postat pe 4 Iunie 2009 05:01 |
||
poi...io crez ca...doar asta conteaza!! restu`....e can-can!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 05:04 |
||
Iti da mina sa vorbesti asa ca doar esti din Bucuresti, nu? Da ce faci matale la ora asta matinala? |
||
Aemulus Postat pe 4 Iunie 2009 05:07 |
||
iaca...ma straduiesc sa raman treaz! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 05:10 |
||
ce faceti?.. aveti o zi buna?... stati sa v-o stric eu... toti marii operatori din pilonu' doi de pensii au iesit pe pierdere in 2007 si 2008... desigur, exista suspiciunea ca ar fi vrut sa evite taxa pe profit... he,he,he... eu zic ca cea mai mare cioaca de la fni incoace isi arata coltii... de altfel, nici nu-i de mirare, fondurile astea private sunt niste bishnitzuri care, ca orice bishnitz, pot sa dea si faliment... chestia e alta, oamenii au fost fortati sa se-nscrie la un fond d-asta, nu au investit de buna-voie... iar si-au tras unii neshte comisdioane grase, iar prostimea plateste pe termen lung... dormiti linistiti, politicienii vegheaza... |
||
zambil Postat pe 4 Iunie 2009 09:35 |
||
NEATZA,ce cheltuieli au bagat oare,ZAMBIL,ca sa iasa pe pierderi,sau au facut plasamente in investitii nerentabile,pe bune sau prin aranjament | ||
scrichy Postat pe 4 Iunie 2009 09:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
|
||
Carciuma din vechime | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? | 73 | De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri