Chestiunea zilei..

si ca sa va bag in depresie pana la urechi...

trustu' cotidianu'-catzavencu' a lansat o campanie pt participarea la vot... pare o atitudine civica onesta, da' de fapt este gorneta pentru mobilizarea basescienilor... al caror idol spuse la alegerile prezidentiale trecute adevaru' gol-golutz: avem de ales intre comunisti si comunisti.. care mai de care cu fatza umana si dantura de bampir...
zambil
Postat pe 4 Iunie 2009 09:43
scritchoaico...

cica au cheltuit pe advertising, salarii, costuri de rulare... in ce draci de afaceri sa bage banii?.. in romanica nu exista afaceri, iar ailalti nici nu se uita la ei...
zambil
Postat pe 4 Iunie 2009 09:45
aveti mare dreptate, astia isi asigura spatele, se umplu de bani, se pun la adapost si noi platim ca prostii........in alta ordine de idei, zilele trecute m-a sunat o cunostinta de la AIG Life sa ma intrebe daca nu vreau sa vand nu stiu ce asigurari medicale.......oricum, o balarie.....
ana02
Postat pe 4 Iunie 2009 09:48
Manevre,ce naiba,stiu ei cum,iar cu voturile,cica sa votezi pe oricine,ca tot ila UE,ajunng,cica ne reprezinta pe noi,poporul,dar de fapt,cum si cine ne va face de ras
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 09:49
in conditiile in care AIG in State e in pragul falimentului, el imi explica mie ca aici nu sunt probleme, ca totul e bine si frumos, si ca cine nu ar vrea sa dea banii pe asa ceva?
ana02
Postat pe 4 Iunie 2009 09:51
O sa ajungem ca in anii'30,scapa cine poate,sa facem spiritism sa il intrebam pe AL CAPONE
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 09:54
bre nene... in perspectivele astea economice, in care suntem bagati in k_k_t cu buna stiinta de catre unii, o tornada mica, seceta sahariana sau ice age sunt de-a dreptu' mantuiri...iar romanu', obisnuit cu vitregiile sortii, e optimist: s-alta data, s-alta data, o s-o facem si mai lata...

cum era bancu' ala cu pesimistu' si optimistu?...

pesimistu': mai rau d-atata nu se poate...
optimistu': ba se poate...
zambil
Postat pe 4 Iunie 2009 09:59
Apropo de voturi,m-au sunat de la primaria sc.5,acum se fac excursii cu pensionarii,cica,dar merge cine vrea in realitate,daca vrea se duce de mai multe ori,au vrut doar oameni de pe strada mea cu toate ca vroiau si altii din cartier sa mearga,motiv:prezenta slaba la vot in antecedente,vroiau sa ii dinamizeze pentru voturile noi
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:00
bineinteles, ca vor sa-i prosteasca iar
ana02
Postat pe 4 Iunie 2009 10:02
Aiurea,oamenii se duc se distreaza,excursiile sunt ,OK,apoi voteaza pe cine vor,sau nu se duc la vot,rata de participare e scazuta la vot acum,dar cred ca o sa faca ca pe vreamea lui Ceasca,obligatoriu,taica
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:06
ca tot vorbeai de voturi, care sunteti pe acasa, uitati-va la Mircea Badea!
ana02
Postat pe 4 Iunie 2009 10:11
MA uit eu acum,ca biroul meu e acasa
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:15
ehhh..eu de cand statui de vorba cu o fatuca super-desteapta in ale economiei,am un fix...cum am ceva banuti ,ma duc si ii pun la banca,a zis ca-mi spune ea cand sa-i retrag.

spunea ca romanu' inca nu simte criza,ca abia peste cateva luni bune va fi dezastru d-ala adevarat.

avem inca osanza..dupa cum spuneam.

ma uitam de dimineata la mircea badea,cum indeamna el la neparticipare la vot,as zice ca e un mascarici,dar cand il vazui ca zise:

"voiculescu?unde vedeti voiculescu pe liste? aveti un fix! duceti-va si votati voiculescu!"

m-a umplut de scarba..un mercenar al televizunii,da' mioritic...s-ar putea sa aiba dreptate huidu:ii cam fierb prafurile alea pt muschi in cap.
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 10:17
Nici unu nu merita sa il votezi,numai ciurucuri
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:18
scrincioaico,

ba ma duc,s-ar supara taticu' meu pe mine, daca nu as vota,desi..ce mai stie el saracu'?e cenusa de mult,mie mi-e scarba,tie ti-e scarba...ne pomenim draq cu becali si vadim acolo,de-mi frang pe urma destele ca nu am votat.
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 10:22
a bonjour...ce faceti fetele ?

discutati despre votare ?
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 10:27
Pe orine votam,tot prost ne este,ei sunt vorbiti din stat,au aramjamente deja facute intre ei,se sustin din umbra unii pe altii,ca dovada Becali cu Vadim,teatru de duzina intre ei ,sa vada prostii si sa puna botu.
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:27
Buna ,WIFE,discutam si noi,ce putem face mai mult,ca scroafa e moarta in cotetz
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:30
vadim si becali?

wife,

ne baga mosneagu' batzu' prin gard....
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 10:30
IASOMIE,iar cu mosu,nu e bine prin gard ca e mai scurt
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:34
pai se poate scrincioico?

eu adicatelea sunt gerontofila,wife pedofila,cum o da omu' cu voi nu e bine....zici ca ai prieteni domnule,ca tine lumea la tine,draci....
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 10:40
IASO,ce o bagi pe WIFE,la inaintare,ca sa mi-o pui in cap,nu am zis nimic la adresa ei,e tare tipa,lasa mosii,treci si tu pe "tineret taurin" ca e in trend,s-apoi tu ai facut-o pedofila,eu nu
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:50
Pupici,pupici la amindoua,ca imi sinteti dragi,va doresc tot binele din lume
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 10:52
stai fata linistita ,si nu mai suferiti dracului atat de mania persecutiei.

glumeam,dar se pare ca voua va place "sa glumiti" doar voi,este?....

scrinciule,

beleste ochii la mine,am vazut lupu',am gatu' intepenit si ca atare mi-e greu sa gust glume de genu'"tineret taurin" ai alte dracii d-astea.

io chiar vorbeam serios acolo,si desi par fierbinte,sa stii ca nu ma gandesc la maciuci tot timpul.
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 10:58
ce-aveti gagici ?

pedofila...hmmm...suna bine...ma face sa par bad girl...

he...he...zambilu' ne zgaltaie cusca, ca sa zic asa...doar ce mai uitam si noi de mizeria asta de tara, si hop, vine el si ne arunca chifteaua...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 11:14
iote, domle...mai e un concurs...cica castigam o invitatie, sa admiram produsele locale...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 11:18
Nu mai zic nimic,ca se interpreteaza gluma cateodata aiurea,naiba stie daca am lezat pe cineva sau ,nu,eu mereu cu un ochi pe acte si unu pe laptop,
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 12:18
stai babet linistita , avem noi necazuri mai mari pe lumea asta...

numa' ai si tu grija ce comentarii faci in urma mea,uneori mai suntem si noi bolnavi, sau necajiti.

e a treia oara cand pui prea mare accent pe latura mea,glumeato-erotico-comica...dupa cum vezi,inca nu am inchis usa,ca doar nu sunt din zapada,sa ma las una-doua...

daca vezi ca am glume cu un user pe aici,inseamna ca ne stim de mult si avem noi textele noastre..

da' asta nu inseamna ca sunt la agatat p-acilea,ok?...
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 14:43
bai ca imi adusei aminte,la olteni femeile nu taie pasari,ma apuca noaptea pe deal ,asteptand sa treaca un voinic sa-mi taie pasarea,umblam cu ea sub brat,plangand,avea buna oameni cu ziua si eu trebuia sa fac mancare...

in partea aia a olteniei se gasesc f multe soiuri de prune,Doamne,ce bune sunt...culese asa din creanga...of,of,mai,mai...

aia fac turta(amestec din faina si malai)in test,puneam untura in tigaie si rupeam bucatele din turtoi si le caleam , cica era un fel de prajitura,se numea: Scornici.
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 15:10
saracie lucie...

cam de pe timpul asta asa..mancam numa' fasole pastai,teci,cum le spun ei...mancam la teci pana ma apuca plansu',este o regiune sub-carpatica,se fac greu legumele,mai tarzior asa...

si-apoi cand venea "postu' al mare" al sf. marii,sa te tii..urcam vasele "de dulce" in pod,si le dadeam jos pe"ale de post"...
noroc ca-mi vindea mama pontu' ,si cotrobaiam in oala cu untura dupa muschi si carnati,pe sest asa...

iar baba mea,ma pridea si tragea"un scuipit" pe batatura ,asa ca sa-si arate dispretul pt o "pacatoasa".

stiti care era desertul suprem in zona aia prin '70?

biscuiti cu raahat...ioi,aproape ca faceam pe mine de placere cand ii haleam,sau te pomenesti ca aveam un semi-orgasm...draq stie.

asa fac si acum cand mananc ceva care imi place,scot niste sunete de juri ca sunt in flacari,si eu mananc somon afumat sau salata de vinete.

iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 15:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! 16 De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07
Caut prietena ( posibila iubita ) 9 De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56
Setari Cookie-uri