Chestiunea zilei..

De la: iasomia, la data 2009-06-04 14:43:54stai babet linistita , avem noi necazuri mai mari pe lumea asta...

numa' ai si tu grija ce comentarii faci in urma mea,uneori mai suntem si noi bolnavi, sau necajiti.

e a treia oara cand pui prea mare accent pe latura mea,glumeato-erotico-comica...dupa cum vezi,inca nu am inchis usa,ca doar nu sunt din zapada,sa ma las una-doua...

daca vezi ca am glume cu un user pe aici,inseamna ca ne stim de mult si avem noi textele noastre..

da' asta nu inseamna ca sunt la agatat p-acilea,ok?...
Nici vorba de asa ceva,draga,nici nu mi-a trecut prin cap,iar expresia mea cu "tineretul taurin",nu vezi ca e in ghilimele,nici vorba de ceva real,iar de necazuri,ce crezi ca eu nu am,destule probleme in viata cuiva sunt cit traim,vezi tu insa nu ai citit ca si tu si WIFE,imi sunteti dragi,ca va doresc tot binele din lume,asta ti-a scapat,dar eu am scris,de asta e.
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 15:25
babet,

baga la cap ce iti zic,faptul ca vorbesc acu' cu tine inseamna ca am o oarecare simpatie pt talica,pe mine cand ma calca cineva pe batatura,mucles.

adicatelea, pur si simplu nu mai pot sa comunic cu persoana respectiva.

ai avut vreodata gatu' intepenit?da' rau sa stai asa intr-o parte ?
da? e atunci ma intelegi.

si eu iti doresc mult bine gagica.

sa nu dramatizam....inca nu v-ati obisnuit cu stilul meu de-a pune problema...o venii si asta...
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 15:31
IASOMIE,nu mai dezvolt subiectul aici,nu e cazul sa iasa altceva din considerent pentru tine,dar e de revizuit,pentru ca din gluma o dam in diverse
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 15:36
iubita,

o dai in diverse...
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 15:42
Toata lumea are probleme,eu intodeauna fac haz de necaz,sunt altii din viata noastra mai ai dracu,de ne fac zile amare,nu e cazul,iar cu gatul am mari probleme,de la un accident,basca ca am facut acum un an un torticolis,teebuia sa port un guler cervical,dar eu am refuzat si am ramas cu sechele
scrichy
Postat pe 4 Iunie 2009 15:43
ai toata intelegerea mea.

iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 15:45
mai gagici...ce-aveti ?

io crez ca a fost o neintelegere

iasomico...din care parte a olteniei era buna-ta ? ca si coana mare e olteanca, de la Ramnicu-Valcea, si-mi povestea si ea de prunele alea...perje le zicea ea...si de garnitza aia plina cu carne si carnati...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 15:53
pai..se putea?om fi rude fata...

cel mai repede se faceau unele "pisoarce"aveau o gramada de zeama,erau bune la tuica...

garnita,da...

pecie...mmmmm
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 16:08
he...he...povestea si de bunica-sa, cum lua 3 tzoiuri pe zi...inainte de masa...de sanatate, asa...de-a murit la 98 de ani, cu furca in brau...

pai la ei, prunele erau baza, iaso, ca e zona subalpina, nu crestea graul acolo, si din rachia aia de prune traiau. din aia si din lemnu' de padure...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 16:12
ehhh ..se mai facea si otara de grau,asa pe malul apei...

dap...toiuri,multe toiuri..strabunica la 85 de ani isi punea zahar in ea,crez ca se pilea mai usor asa,baba desteapta...
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 16:27

nebuna mica, iote cum le pomenim noi pe bietele batrane, si ele-s oale si ulcele...

iaso, imi povestea coana mare, ca dupa razboi, doar la paste primeau sandale noi, si alea erau "de oras"...restul verii stateau cu picioarele goale

copii necajiti, fetita, nu ca plozii nostri...si nici ca noi, care n-am apucat asemenea vremuri

da' las' ca daca le iese pasienta astora, o sa apucam si noi vremuri de restriste, mami...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 16:32
Pe dealurile de langa Valcea, pana la Pitesti, ce sa plantezi inaintea prunelor, si apoi daca nu iesea de un magiun, sigur de-o tuica mai ramanea. Si uite asa se facea ca unii la 85 de ani inca alergau gaina prin curte, iar pensionarii de la oras ti se aseaza in brate in autobuze de cum au primit decizia de pensionare.
anakin
Postat pe 4 Iunie 2009 16:38
anakin-baiatu'

tu de unde esti mami?
inseamna ca stii ce este aia pecie....
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 16:42
Mami iaso, am mai spus ca sunt oltean, dar din partea de sud. Mai exact, pot sa spun ca "Dunare daca n-aveam, Jiul Dunare-l faceam".

Pecie?.. normal ca stiu, musai trebuie sa mearga la garnitza, dar si facuta rapid, pe gratar, nu strica.
anakin
Postat pe 4 Iunie 2009 16:56
corect...ce sa mai astepti vara ca sa te infrupti...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 17:00
woman,

noi cam iarna taiem porcu'...ioi si nu pot sa rad....ma doare gatu'...
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 17:03
da, mami...se taie iarna, da carnea aia de la garnita tre' sa tina si pe vara, fetita...ca e saracie cu ciucuri...nu vezi criza asta ?
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 17:05
pai si de ce sa asteptam vara ca sa ne infruptam?

alooo! in-dra-gos-ti-to! huuo!...
iasomia
Postat pe 4 Iunie 2009 17:08

noi avem frigider, mamicule...nu mai stim de delicatese de-astea

mey...sloganul meu este : "orice cauza incepe cu o pauza" ...da' la vad ca se transforma in ala " pauzele lungi si dese, cheia marilor succese"

ma dau pe garbo, si mai am de dat cu aspiratorul...

ei si ce, daca sunt indragostita la "nemurire" ? stai sa vezi ce indragosteala ii dau lu' pro cand ajunge acasa...pentru untura aia in friteoza
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 17:12
ce-i aia ...pecie , ha ? sa nu mor proasta

mey, am avut o zi ..d-aia la rupere!! , n-am mancat, n-am respirat, am muncit intr-una..de-abia am reusit sa-mi termin cafeaua pana la 4..offff..
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 18:15
e carnea aia macra, de pe langa sira spinarii

e buna rau...yami, yami...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 18:18
si m-am izbit la intrare p-acilea, cu capul de pilonu` II.. bai , ce toanta..m-am dus, vorba aia- de buna voie si nesilita de nimeni, ca depasisem varsta, deh , babet..

mi-arunca zambilu` chifteaua, drept in tampla stanga.. .
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 18:19
ha ? decripteaza, ca nu pricep nimic...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 18:22
pai am citit ce-a scris zambilu``
... mi-a pierit subit entuziasmul..era obligatoriu pana la 35, si ioo...ma bagai ca fleata.. la 37, cica s-o pun de-o pensie..mai bine o puneam de-un chef dreaku...
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 18:26
ahhh...aia cu pilonu de pensii...acu' am priceput

gabelu', tre' sa-ti zic ca io azi sunt blonda...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 18:29
wifo, nu ma lovi si tu indirect...
gianiblue
Postat pe 4 Iunie 2009 18:32
nu conteaza..io sunt varza..

doi neuroni de la mine , doi de la tine, facem de-un arc neuronal. .
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 18:32
Ce aveti fetelor? Va e foame? V-ati pregatit de Mosi?
Aemulus
Postat pe 4 Iunie 2009 18:33
gabitzo, intru si eu in sinapsa. desi unii nu ma cred capabila. ciudat este ca amar de vreme au crezut. ia ziceti voi cinstit, am inceput sa postez subinteligentze sau ce?
nu-mi vine sa cred ce venin iese din unii... asha.. gratuit.
tztz
gianiblue
Postat pe 4 Iunie 2009 18:34
eu acum am mancat..Doamne, ce foame imi era..
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 18:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salut 2 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
O relatie complicata 10 De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? 3 De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16
Setari Cookie-uri