Chestiunea zilei..

Hahahaha, deci nea' Morsa sta cu geana pe tine.
Aemulus
Postat pe 4 Iunie 2009 23:23
pai d-aia m-am infierbantat..la mine-i o tema fierbinte..

auzi, stii ca de luna asta intru in formare ? la sfarsitul lunii am primele cursuri la Bucuresti..
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 23:25
cand ti-a zis gabelu ? te-ai conversat cu el ? iote, bre, la ea...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 23:25
salutare fratilor....ma mai primiti si pe mine????...sau am bann pe acilea????
tutankhamon
Postat pe 4 Iunie 2009 23:27
eu nu, el cu mine..
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 23:27
ha...tradatoareo...unde umbli, ticaloaso ?
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 23:28
Si zii Gabi, te formezi sa fii o ce?
Aemulus
Postat pe 4 Iunie 2009 23:28
psihoterapeut Mica..
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 23:29
SI...VEI PROFESA SI IN PARTICULER BITZA?poate...imi fac si yo...o rezervare...sa stiu de la tine daca e curatenie p`acolo!!
ovidiu42
Postat pe 4 Iunie 2009 23:32
dupa doi ani da...ovidele, sa ajungem atunci

tutanco, salut fata, ce bann visezi?

offf, m-am mai calmat putin...
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 23:35
Minca-o-ar mama pe ea de desteapta!
Pai eu am pile la tine ca te "cunosc" si mai suntem si aceasi zodie, si am si mare nevoie de terapie la cap
asa ca sunt prima pe lista.
Aemulus
Postat pe 4 Iunie 2009 23:35
ha...gabelu...dai consultatii ?

io, io, prima...

micas...treci la rand...io is mai cu capu' decat tine...ca am vecini de nadejde
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 23:37
dupa ce ma caut io
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 23:37
tuto...unde esti soro ? ca doar ce te-am alintat cu ticaloasa ala...

treci aici
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 23:38
De la: gabitzza, la data 2009-06-04 23:17:49alexandro,
cu toata toleranta mea si cu flexibilitatea impusa de formare,eu gandesc asa..
ai avut un copil, l-ai abandonat, te tai de la norma..n-ai fost in stare sa faci ce trebuie si nu ai instinct maternal in fizic, nu te mai reproduci..
poti sa faci sport de camera pe urma ..cat vrei, pana i se rupe , ori ti se rupe, dar nu nenorocesti pe nimeni...

Gabrielo, zmor io daca nu aceeasi chestie am spus-o si io! Dar nu sport de camera, ci muzica de camera. Ca nu mai face nimeni. Decat sa cante la un nai de sule (scuzati expresia buruienoasa) mai bine freaca 4 coarde intre picioare (violoncel, contrebas, alte alea).
Nu discriminez pe nimeni; ii urasc pe toti!
_alexandra
Postat pe 4 Iunie 2009 23:40
meyyyyyyyy!!!!!!.....si yo....?????? haa???.....sa raman netratat?
iote la ele ce coate ascutite au!!!
cum se stracoara cu tot felu` de dulcegarii!!!
ovidiu42
Postat pe 4 Iunie 2009 23:40
pentru muzica aia trebe scoala.. da unde , daca numai pe langa drum pe langa santz..
gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 23:44
aici...aici sunt....ma dusasem la bucatarie ca am pus fructele la frigider ca luai azi iar 2 kile de capsuni...o minunatie...si am gasit moartea mea.....cirese din alea mari de vrancea.....negre si maaari....mmmmm...o minunatie.....

wifo, pe tine te stiu cand glumesti, asa ca poti sa-mi spui cum vrei tu....nu ma supar...

gabi....am dat jos 6 kile de pe mine......
tutankhamon
Postat pe 4 Iunie 2009 23:44
ha...adicatelea te indopi cu capsune, japita ce esti...si noi murim de pofta ici sa...

ovi, mai ai sampanie, mamicule ? ca parca mi-e pofta
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 23:46
Tuta, adica te-ai dezbracat de haine sau cum? Cind ai avut timp sa dai jos 6 kg cind abia ai inceput dieta?

Si nu-mi spune da capsuni ca sunt alergica
Aemulus
Postat pe 4 Iunie 2009 23:47
n-am mai intrat ca am avut iar javrele pe cap....pardon... socrii....si cum papagalitza aia de soacra-mea...mai bine o fac ciocanitoare, ca e ca aia de da cu ciocul in pom pana innebunesti.....repet...woody a stat numa pe capul nostru...tine picioarele sus.....sigur nu vii la masa....bleah....paula mea....
tutankhamon
Postat pe 4 Iunie 2009 23:47
capsuni ? sa-ti fie rusine, mananci fara mine..

tutanco, bravo fata..keep walking..

gabitzza
Postat pe 4 Iunie 2009 23:48
mica....mai contorizeaza o data...tin regim de trei saptamani...asta e a treia saptamana...si de luni pasc.....adica mananc numai legume si fructe....
tutankhamon
Postat pe 4 Iunie 2009 23:49
ehe...paula asta, saraca...
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 23:49
Permiteti-mi o alta parere:cred ca e usor,stind pe margini,sa comentam,invinuim,dam cu pietre,fara a intra in dinamica si a intelege emotiile sau traumele care impinge o mama la un asa gest...mai cred ca e o mare diferenta intre o crima premeditata si una comisa sub influienta unui soc emotiv sau crize psihice...sint o multitudine de cauze care determina un asa gest...s-apoi,nu cred ca provine dintr-un mediu destul de elevat fie cultural,cit material,nu credeti?
valentino
Postat pe 4 Iunie 2009 23:50
wifo.....ti=-as da mama prin catapulta neshte capsuni, dar deja s-au cam lesinat astea prin punga....cred ca tre maine sa bag la blender cu niscai iaurt......
tutankhamon
Postat pe 4 Iunie 2009 23:51
3 saptamini???? Cum mai trece timpul fetelor si noi cum il pierdem (timpul) pe garbo.
Aemulus
Postat pe 4 Iunie 2009 23:51
val, instinctul de mama ar trebui sa fie imbatabil...nu conteaza cat esti de culta si dasteapta...asta e ceva atavic, nene...e puiul tau, ai face moarte de om ca sa-l protejezi
wife_de_zmeu
Postat pe 4 Iunie 2009 23:52
gabitzzooo...si mi-am luat fata o rochie de blugi.....din aia cu nasturi in fata si luuuungaaa...ca tzigancile, neah.....fetele la munca au zis ca nu ma incape.......si am ajuns acasa...fataaaa...e laaargaaa.....bag doua degete pe langa ea.......sunt atat de fericita..........nu mi0-a venit sa cred cand m-am urcat pe cantar...sa dea dracu daca nu continui sa ajung la 70 de kile.....ce innebunesc acuma barbatii pe strada, de aud numa mandibule pocnind pe asfalt....dar sa vezi dupe aia...doar stii ce ochi am......si ce gura.....
tutankhamon
Postat pe 4 Iunie 2009 23:55
De la: valentino, la data 2009-06-04 23:50:40Permiteti-mi o alta parere:cred ca e usor,stind pe margini,sa comentam,invinuim,dam cu pietre,fara a intra in dinamica si a intelege emotiile sau traumele care impinge o mama la un asa gest...mai cred ca e o mare diferenta intre o crima premeditata si una comisa sub influienta unui soc emotiv sau crize psihice...sint o multitudine de cauze care determina un asa gest...s-apoi,nu cred ca provine dintr-un mediu destul de elevat fie cultural,cit material,nu credeti?

Chiar nu conteaza din ce mediu provine; instinctele de OM nu sunt dominate de cultura, anturaj si altele asemenea. Birkenau ar fi prea putin pentru ele.
As prefera sa ne intoarcem in lumea de pe malul Nilului dinspre Tuthankamon si sa vedem capsunele in toate colturile.
Cum ai dat jos 6 Kg? Nu ti-e foame?
_alexandra
Postat pe 4 Iunie 2009 23:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
vreau sfaturi 5 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07
ceao 8 De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
Sa continue relatia cu el sau nu? 157 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Setari Cookie-uri