Chestiunea zilei..

michelle!!!
asemenea gesturi...indiferent cat de mult ar dori cineva circumstante atenuante...eu unu`...nu i-as acorda!!!
asa cum a stiut sa faca shpagatu`...tre sa aibe datoria sa se chinuiasca daca a vrut sa aduca pe lume asa ceva!
daca nu...sterilizare...taticu!!!
un ctrl de rutina...si...scapam de astfel de surprize!!
ovidiu42
Postat pe 4 Iunie 2009 23:55
Cind am spus de cultura ma refeream la autoprotectie...Eu am avut ocazia sa ascult ceva cazuri si m-am ingrozit de ce traiau acele persoane...sincer le compatimesc.
valentino
Postat pe 4 Iunie 2009 23:57
De la: ovidiu42, la data 2009-06-04 23:55:38michelle!!!
...bla bla bla ...
un ctrl de rutina...si...scapam de astfel de surprize!!

Adica un CTRL_DEL? N-ai uitat un ALT?

De la: valentino, la data 2009-06-04 23:57:18Cind am spus de cultura ma refeream la autoprotectie...Eu am avut ocazia sa ascult ceva cazuri si m-am ingrozit de ce traiau acele persoane...sincer le compatimesc.

AM vazut foarte multe cazuri. Niciodata nu uitau sa-si cumpere tigari, niciodata n-au uitat sa se rada la kur ca s-o faca anal pe bani pentru bautura si tigari, foarte constiincioase cu intretinrea patimilor, dar mereu uitau sa cumpere mancare copiilor.
_alexandra
Postat pe 4 Iunie 2009 23:57
Cit e de usor sa dam vina pe FEMEIE Ovidiu...ca si cum l-ar fi facut singura.Asta da,RESPECT si EGALITATE...
valentino
Postat pe 4 Iunie 2009 23:59
lexa.....ieri am "trait" pana seara numai cu doua iaurturi mici cu visine......aseara am balotat legume mexicane innabusite cu fasole verde si un castronoi de cirese....dar nu de foame....de lacomie...ca-mi plac legumele si fructele la nebunie.....pur si simplu nu mai imi este foame....dupa doua saptamani de carne, in care mancam 3 mese in loc de 5......o masa fiind compusa din 3-4 felii de sunca/salam victoria/3 cremwursti subtiri/o cutie mica de pateu/o cutie mica de ton.....nu mai mancam seara....nu imi e foame....DELOC......
tutankhamon
Postat pe 5 Iunie 2009 00:00
Daca simti tu ca-ti face bine, continua sa dai jos. Dar daca nu, sa stii ca nu tuturor le displac femeile cu un fund mai mare. Frumusetea vine din alta parte. Stii tu bine.
_alexandra
Postat pe 5 Iunie 2009 00:04
pai de ce-i zice instinct?

Vali, l-a lasat in metrou, scena a fost filmata de camerele de supraveghere, deci am vazut-o pe ticaloasa..a stiut ce face in fiecare minutel al vietii, scena del crimen d-aia, locatia aleasa si comportamentul manifest arata intentie..
sa dai vina probabil pe depresia post-partum..e discutabil dar sa zicem ca nu-i imposibil, totul trebuie luat in considerare pana la aflarea adevarului..

bai nene, dar s-a oprit pe scari, s-a uitat imprejur sa se asigure ca nu-i nimeni, si a lasat sufletul ala acolo..

peste 20 de ani le vezi la Iarta-ma..urland cat au suferit ele..
eu stiu ca interesul copilului primeaza, inainte de orice..
gabitzza
val, eu nu zic ca tatal nu e responsabil...vreau sa zic ca o mama simte dragostea pentru copilul ei intr-un mod total...

si chiar daca nu a auzit de contraceptive, in momentul in care l-a nascut, ar fii trebuit sa simta ceva special pentru copilul ala...adica sa darame muntii pentru el...faptul ca sunt inculte nu are nicio legatura cu ce ar trebui sa simta...

deci, daca nu simt, inseamna ca e ceva in neregula cu ele. si daca e ceva in neregula cu ele, cel care sufera e copilul ala
wife_de_zmeu
val....parerea mea e ne deosebim de animale...pe care le imita tot mai multe persoane...prin ratiune si responsabilatea actiunilor!!!
deci...consider ca...daca cineva n-a reusit sa se trieze unde se situeaza...si...sa decida din ce regn doreste sa faca parte...n-are ce cauta in preajma moastra!!
si...cer scuze pt pragmatism...dar asa vad eu lucrurile
ovidiu42
ba nene...am si eu niste specimene de "mame" eroine, care penduleaza cu plodu in carucior sau de mana.....muicaaaaaa.....nu stiu la ce au facut muystele astea copil.....fie au vrut sa-l pacaleasca pe fraier.....fie au fost prea proaste si nu au mai putut scapa de boracul din burta....iar seara cand iese florin cu catzaua......e crima si pedeapsa......mamelele...sac!.......stau si rumega seminte bot in bot cu paulimea bloacelor......si daca urla boracii....."mama, uite cainele!"....stai faaaa.....ca nu te f..... nici macar nu te musca, are botnita......sar pitzipoancele alea de gandesti ca sunt oparite la cour de atatea coji de le ies prin dos.....tine-ti cainele ca-mi sperii copilul.....ooofffff, doamneeeee.....si cindy merge la picior.....ca deh, e fata educata si nu se da la boracime, asa am invatat-o de mica, sa nu sara.....
tutankhamon
Postat pe 5 Iunie 2009 00:07
Acum fac avocatul dracului...nu cred ca exista o femeie care sa-si programeze o sarcina,nerabdatoare sa-si abandoneze copilul.Dar cind tatal,ori nu-l stie ori nu recunoaste,cind nu are absolut nici o sustinere de nicaieri,alege acest disperat gest profund egoist:lasa copilul in ideea de a-si salva propria viata.Ca sint,o multime de situatii diverse, e iarasi adevarat dar,repet: toate acestea sint drame pe care acest femei le traiesc pe propria piele,indiferent de comportamentul ulterior...
valentino
Postat pe 5 Iunie 2009 00:14
mda...urmand logica ta asta ar insemna ca au o sarcina nedorita din greseala ...si ca le doare sa-si arunce plodu'

da' de cele mai multe ori, le doare fix in 14 ca pot ramane gravide...si se gandesc ca daca il leapada, il creste statu'

degeaba, pana si o matza vagaboanda are mai mult instinct matern decat femeile astea...
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Iunie 2009 00:19
valentino!!!...insasi actul sexual in sine...implica o responsabilizare!!!
ce dreaq e atat de greu de priceput?
daca n-ai reusit sa constientizezi ca...a te culca cu cineva ca si femeie...implica riscul sa ramai insarcinata...n-ai ce cata` printre cei din regnu` superior!!
ramai la nivelul la care esti pregatit si suporti consecintele!!
doar atat trebe sa priceapa oricine !
ca poate ajunge intr-o asemenea situatie si...sa rationeze...sa vada care rationament o poate feri de asa ceva!
ovidiu42
Postat pe 5 Iunie 2009 00:21
De la: valentino, la data 2009-06-05 00:14:31Acum fac avocatul dracului...nu cred ca exista o femeie care sa-si programeze o sarcina,nerabdatoare sa-si abandoneze copilul.Dar cind tatal,ori nu-l stie ori nu recunoaste,cind nu are absolut nici o sustinere de nicaieri,alege acest disperat gest profund egoist:lasa copilul in ideea de a-si salva propria viata.Ca sint,o multime de situatii diverse, e iarasi adevarat dar,repet: toate acestea sint drame pe care acest femei le traiesc pe propria piele,indiferent de comportamentul ulterior...

Nu inteleg de ce te legi acuma de aurolacii care le-au imbortzosat pe otrepele alea. VOrbeam parca despre zdrentze umane care fata copii nevinovati si-si bat joc de sufletele lor. Daca chiar ai ceva de spus, argumentat, in favoarea lor, fa-o. Dar hai sa nu mai intindem cascavalul numai pentru ca tu chiar speri ca o sa reusesti sa convingi pe cineva ca gunoaiele alea umane au o scuza pentru CRIMELE alea.
No offence, dar ma atingi la coarda sensibila cu subiectul asta, si nu aduci nici un argument.
_alexandra
Postat pe 5 Iunie 2009 00:24
Sint convins ca daca s-ar intimpla o asa nenorocire cuiva din cercul nostru de cunostinte sau,mai grav,rude,comentariile erau diverse...
valentino
Postat pe 5 Iunie 2009 00:25
val, daca se intampla cuiva apropiat noua, cu siguranta am fii insistat sa isi asume responsabilitatea actelor sale...asa e frumos...

si vorbesc aici in calitatea mea de mama

daca fie-mea venea la 18 ani, si-mi spunea ca e gravida, as fii mutat muntii din loc ca sa nu avorteze si sa pastreze copilul...

numai asa poate invata cineva ideea de responsabilitate
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Iunie 2009 00:28
mai omule!!...ce dreaq e atat de greu de priceput ca...nu din dorinta de fi moralist spun ceea ce spun!
ci pt ca...asa mi se pare normal!!
stii?...era o zicala veche..."oaia care nu-si poate duce lana...so mance lupu`"...
si...are doza ei de adevar!!
deci...eu nu le pot considera ca facand parte din specia umana...asemenea specimene!!!
a fi uman...implica mult mai mault decat...a te scarpina cand te manca`n c**
ovidiu42
Postat pe 5 Iunie 2009 00:30
De la: valentino, la data 2009-06-05 00:25:26Sint convins ca daca s-ar intimpla o asa nenorocire cuiva din cercul nostru de cunostinte sau,mai grav,rude,comentariile erau diverse...

Diverse sunt si acuma. Cu toata sinceritatea te rog sa ma scuzi dar iti spun in fata ca vorbesti prostii. Lungesti cascavalescul numai ca sa ai senzatia ca ai ultimul cuvant, iar eu nu ma pot abtine sa nu te apar, luand fatza prostiei pe care o scrii.
N-ai vrea sa incheiem subiectul asta noaptea asta? De maine promit sa nu-ti mai raspund pe tema asta, dar macar astazi sa nu fiu agasat de dragii oameni buni care inconstient fac rau?
Hai, te rog eu din inima. Pana maine. Atat!
_alexandra
Postat pe 5 Iunie 2009 00:31
Wife pare ca nu m-am facut inteles...nu am fost niciodata de acord cu conceptul de gloata invrajbita care arunca cu pietre pt ca asa au vazut la altii.Ce spui tu e cu totul diferit de acest caz sau multe altele ca ele.Voiam doar sa va invit la o reflexie mai profunda,nu atit asupra acestui caz,ca stire, cit a acestor situatii ca o drama umanitara,pt ca e intradevar o drama...
valentino
Postat pe 5 Iunie 2009 00:35
cred ca deja...batem locu`...val....
io...ies de pe ogor....
ramai si calca tu...daca nu vrei sa intelegi!!
ovidiu42
Postat pe 5 Iunie 2009 00:39
nope, val...cat sunt eu de toleranta, si tu stii ca sunt...eu nu pot sa pricep un asemenea comportament...

adica, cand se sexa de-am boulea i-a picat bine, da' cand a facut plodu' a realizat ca nu il trebuie ?

ntz...nu ma convinge...eu pe femeile de genul asta le-as steriliza, nenica...pentru ca in viziunea mea nu se ridica la statutul de fiinte umane rationale...sunt la stadiul de euglena verde...sau celenterata, ca sa fiu generoasa...

si daca cineva alege sa se conduca numai dupa instincte, e grav...si asta nu tine de Iq-ul de-l are

ca eu stiu oameni fara scoala, cu 4 clase, si care sunt parinti si bunici extraordinari
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Iunie 2009 00:42
Wife,cred ca am privit problema din unghiuri diferite...pt mine e o informatie utila si,cu voi,mi-am permis sa-mi exprim liber un punct de vedere.Scuzati modul in care am facut-o,noapte buna la toti
valentino
Postat pe 5 Iunie 2009 00:53
val, nu fa mami, pe nebunu'...ca io te stiu bine pe tine...

ai expus o alta fateta a situatiei, si pentru mine e ok, ca eu percutez la de-astea

doar ca la fomei urla instinctul de mama mai ceva ca leoaica in savana, iar la mine urla mai rau, ca io is mama leoaica, fratele meu...

si nu-ti mai cere scuze, ca doar ne stii pe aici...ne place sa ne contrazicem cu argumente

o noapte linistita iti doresc
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Iunie 2009 01:00
De la: valentino, la data 2009-06-05 00:25:26Sint convins ca daca s-ar intimpla o asa nenorocire cuiva din cercul nostru de cunostinte sau,mai grav,rude,comentariile erau diverse...

Valentino, gresesti. Nu-si planifica nimeni sa ramina gravida ca sa arunce copilul. Sunt situatii si situatii dupa cum ai spus si tu.Aici insa era un caz specific al uneia care a lasat copilul in metrou.Nu la spital, nu la leaganul de copiii si in metrou. Putea la fel de bine sa fie si la ghena.Intelegi? Si te asigur ca nimnei dintre rudele si prietenii mei nu ar face asta pentru ca rudele si prietenii mi au un IQ si un EQ de la mediu in sus.

Tu pe buna dreptate iei apararea unui alt caz specific, cel al femeii care descopara ca e singura cu un bebe gata sa vina si nu stie ce sa faca. O astfel de persoana gaseste usa unei institutii unde sa lase copilul.Cea care l-a lasat in metrou nici macar nu s-a gindit ca ar fi si o alta posibilitate, mai umana de rezolvare a situatie.Ea si-a abandonat copilul ca pe o coaja de saminta in tramvai.Intelegi?
Aemulus
Postat pe 5 Iunie 2009 01:10
nenicilor, ati tot vorbit noaptea asta.
1. faza din metrou e condamnabila. pana si in lumea animala se intampla rar ca mama sa-si abandoneze puiul; o data in plus ca acea mama ar fi trebuit sa fie om - dupa vorba dupa port. o data in plus ca ar trebui sa existe si un tata tot om - dupa cum FOARTE BINE ZICE OVIDIU. pai, nenicilor, asa cum au facut sportul de camera, asa trebuiau sa vina de manutza sa abandoneze copilul. ar fi trebuit, valentino, sa fie "shocati" amandoi, sub impulsul momentului. nu s-a putut caci acesti parinti nu s-au ridicat nici macar pana la rangul de vertebrate.
2. ovi, daca nu te-am inzdravenit toti de pe aici in asa amar de vreme...
gianiblue
Postat pe 5 Iunie 2009 07:42
ce-i aici?

spital de batrani?azil d-ala?ehe,he,he....

in-vi-o-ra-rea!!

eu ma apucai sa fac dulceata de capsuni,daca m-ati vedea cum stau si le curat cu capatana asta intepenita,plang si curat...

si cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa stau langa ele..sa dau cu linguroiu mereu in oala,simt ca pleeeesnesc..

da-i frumoasa viata,ce floarea mea!

am pus si un gainoi la fiert ,ca m-a innebunit baba ca ar manca supa cu taietei de casa,sau cu galuste..da' a iacacui ea s-a dus sa se plimbe.

care esti p-acilea?
fac si eu puza de-un suc,vaaai de viata mea ce-am ajuns,nema bautura,nema tigari..of,viata mea..auuu inima meeaaa,degeaba plang tare Fericit mai sunt!

ehe,he,he.

iasomia
Postat pe 5 Iunie 2009 10:07
iaso...sunt pe-aici, fetita...

deci...chestiunea zilei e ca faci dulceata mea preferata...nu-i rau...daca arunci cu prastia un borcan si la mine, s-ar putea sa mananc micul dejun

wife_de_zmeu
Postat pe 5 Iunie 2009 10:11
hai sa va zic o chestie draguta,ca voi sunteti lesinate dupa caini:

ca orice bloc care se respecta,aveam si noi doua catele,de-acu' batrane si sterilizate.

niste grase nesimtite,pe care le iubesc tare,dar pana sa ma obisnuiesc cu ele,ma enervau teribil pt ca stau pe scara ,fix in drum.

acu' vreo doi ani,cand treceam p-acolo,le-am zis:

-ce faceti courvelor?ce v-ati mai tras-o la viata voastra si acu' v-ati facut cat balenele,nesimtitelor!

si asta a ramas textu' nostru:
ce faceti courvelor?zic
iar ele se ridica si imi ling picioarele.

problema este ca ni s-a dus buhu!

ma pun vecinii sa vorbesc cu ele cand sunt apatice,cum aud dragutele alintul meu au chef de joaca si sunt fericite.

ce or simtii ele in vocea mea,nu stiu..au mai incercat si altii sa le zica "courve" da' le doare-n pix...
iasomia
Postat pe 5 Iunie 2009 10:36
empatia, iasomico...animalele simt sufletul omului, iar animalele astea, fara stapan, se lipesc de cate cineva si gata

eu am un cutzu adoptat, sta pe strada, saracu'...nimeni nu avea curaj sa puna mana pe el, da' intotdeauna il gaseam in fata portii sau lipit de zidul casei

am vrut sa-l bag in curte, ca ce mi-e doi, ce mi-e trei, da' nu vrea sa intre...anyway...cand ma vede, pica cu burta in sus de fericire, scheauna de bucurie, nici nu-i trebuie mancarea de i-o duc...intai ne iubim, ne mangaiem si abia dupa ce plec mananca...

animalele simt iaso, mai ceva decat oamenii

wife_de_zmeu
Postat pe 5 Iunie 2009 10:43
una din ele..sara,merge cu mine la cumparaturi,dar am realizat o chestie,merge doar cand nu ma simt bine,sta in fata fiecarui magazin si ma asteapta...

in timp mi-am dat seama,cand am palpitatii ..si sunt f trista si obosita..ma insoteste cu asa o afectiune,de m-a facut sa si plang de cateva ori,pe mine tare ma impresioneaza atentia,grija...poate unde am ramas orfana la o varsta la care aveam mare nevoie de parinti.

fata,daca nu intelegi ce spun,scuze...sunt pe fuga...
iasomia
Postat pe 5 Iunie 2009 10:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
conteaza virsta 8 De la: cri_cat 7 Februarie 2012 22:08
buna toturor! 14 De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
te simti singur.. /.a...???? 68 De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20
Setari Cookie-uri