iasomico, supaaaa !!! cu taitei... , vreau si io... ca rontai la banane asa, de dimineata.. |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 10:51 |
||
---|---|---|
inteleg perfect, iaso... cum te mai simti ? ca ieri nu erai prea bine |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 10:53 |
||
bitza, fac niste taietei de casa de mori mancand,am invatat sa-i fac cu mult timp in urma de la o matusa din secuime d-acolo... mie imi plac in schimb mai lati,sa-i simt in gura... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 10:54 |
||
wife, intodeauna se poate si mai rau...ma oboseste pshihic durerea asta,nu stiu daca ai fost intepenita de gat vreodata,ma intorc cu tot corpul cand ma striga cineva,si sunt cam nervoasa pe mine pt ca ma apuca pofta de treaba ,cand nu e cazu',dar daca nu fac eu atunci cine? da sunt ok...multumesc pt intrebare... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 10:57 |
||
he...he...eu traiesc cu dureri de-astea de 20 de ani, deci imi dau seama cat de rau te simti... si ce frustrata esti ca nu poti sa faci nimic, ca stai tot crispata si atenta sa nu faci vreo miscare brusca si sa te sageteze durerea pana in creier.. ia si tu inflamatorii, si da cu o crema, da' usor, fara sa apesi tare... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Iunie 2009 11:01 |
||
chestiunea zilei voua nu vi se pare ciudat ca astia dau in sus si in jos cu gripa asta...si specifica clar ca bolnavii vin din NY? pute ceva acilea,mi-oi da io seama cand m-oi pune pe picioare. acu' au innebunit antenele ca a plans baselu,bai..cand vorbeste in memoria unor oameni cazuti la datorie,pe mine nu ma mai foute grija daca lacrimile alea sunt sincere sau nu. eu cred ca au fost,clar... da' ce conteaza pana la urma? va spun sincer,prea multa ura...o sa-i faca pe romani sa-l voteze iar pe baselu..o sa vedeti... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 11:08 |
||
cred iasomico ca-s buni taitei, cate oua pui? .. si mie imi plac....si multi !!! cand imi pun... moaaammaaa... e rau cu gatul intepenit, si io mai patesc de la curent, ca lasa dracii astia p-acilea, pe la job, geamurile deschise, sunt tot o aerisire... trebuie sa te-ntorci cu totul, ca sarpele.. |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 11:10 |
||
ssssssssssssssss ca sarpele,da.... hai jucati-va frumos ,si bagati optimism la sufletel.... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 11:13 |
||
iaso....gaseste un cabinet care are bioptronul de la zepter...face minuni...stiu pe pielea mea..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 11:41 |
||
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/imagini-socante-catelus-batut-cu-coloana-franta.html dar de asta ce ziceti???poate fi chestiunea zilei sau nu???pentru cei cu inima slaba, sa nu se uite......pentru ca e un puiutz nevinovat de 4-5 luni.....cu niste ochi infioratori de umezi si nasuc patat cu roz.... |
||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 13:37 |
||
TUTAN,nu e singurul caz,loa mine in cartier a venit un nebun cu o arma intr-o noapte si atras in cainii de aici,a reusit sa impuste unu drept in coloana,apoi a mai umblat asa prin BUC,a fost alertata politia si a fost prins in Berceni,unde a facut ravagii. | ||
scrichy Postat pe 5 Iunie 2009 13:45 |
||
tuta, merci pt bioptronu' ala..la link ma uit alta data,cand oi fi mai vanjoasa....si da,poate fi o chestiune a zilei. curg apele pe mine zici ca sunt cascada niagara,ce cura nene? puneti oalele pe foc... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 14:08 |
||
Luni suntem liberi, luni suntem liberi.. | ||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 16:02 |
||
iesi undeva..bucura-te de viata. iti bagai un fitil la anakinu'.... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 17:45 |
||
Ha? anakinu` ?..he.he..iote ia... pai si cu nevasta ce face iasomico. |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 17:49 |
||
eu stiam ca-i singur... balamuc cu scrisoarea lu' raduleasca acu',are verbul la ea,cum draq sa nu se inflameze astia? da in ciutaci si bichiri...ehe,he,he... ii durea pe ei in cour de romanica,moama ce inflamati sunt!... cred si eu le-a zis ca isi verifica potenta palmuind femei, si i-a facut:ejaculatori precoce... cum draq sa nu aiba draci? iar scuipa ciutacu'.... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 17:57 |
||
nu l-am catat la starea civila.. , el stie.. ce scrisoare Iaso? la teveu..ceva ? |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 18:03 |
||
dap.. sunt plini de clabuci,auzi ce zice ciutacu' ca-i agramata.... deh...le-a mai scris muierea o scrisoare,scrisoarea a treia... ce draq nene?io ma concentrez pt vot acilea...si astia ma perturba... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 18:07 |
||
multumim lui Ciutacu. ca a pus degetul pe rana pe care noi nu ajungeam sa punem sare. Sa-l tina Dumnezeu sanatos. |
||
gianiblue Postat pe 5 Iunie 2009 18:09 |
||
am gasit pe net.. , ultima scrisoare... ioi,.. ziaristi jegosi ??? !!! |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 18:09 |
||
fetelor, eu ma bucur,sincer..de undeva trebuie sa si-o ia si ei... |
||
iasomia Postat pe 5 Iunie 2009 18:12 |
||
iaso, adevarat. numa' ca si-o iau ushurel fata de cat ar trebui... | ||
gianiblue Postat pe 5 Iunie 2009 18:15 |
||
M-am uitat acum o ora la stirile PRO.Tv., groaznic. Unu si-o omorat nevasta cu nu stiu cate lovituri de cutit. Un fecior de 17 ani a violat un copil de 11 anisori, asta din cauza ca si el a fost agresat cand a fost mai mic. Dooooooaaaaamne fereste, eu am zis ca nu ma mai uit la stirile de la Pro.TV si povestiri adevarate, etc Pe mine ma socheaza ce aud. |
||
persidadamian Postat pe 5 Iunie 2009 18:29 |
||
persida, asta-i necazul cu cei abuzati in copilarie, la maturitate sunt sanse mari sa o comita si ei.... |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 18:47 |
||
Gabel, nu mai idei, mami.. nu stii unde zace Jack the Ripper. Asta ca sa facem un apropo la ciutacu ala, gretzos personaj, zau.. daca i-ar da vantu un euro in plus, de maine ar arunca cu bale in antene. | ||
anakin Postat pe 5 Iunie 2009 19:21 |
||
mai..s-ar putea sa ai dreptate, cine stie cine mai misuna p-aici..undercover.. | ||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 19:27 |
||
wow! Dumnezeule mare.. un dement l-a angajat pe unul, sa-i violeze sotia..bolnav mintal.. |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 19:33 |
||
Hai Gabitzzo ca am pus placinta la cuptor. La sfirsit o stropesc si cu niste rom cu zahar ca sa-mi doarma copiii bine | ||
Aemulus Postat pe 5 Iunie 2009 20:22 |
||
Iar a inteles cineva altceva. E lumea asta chiar cu fundu-n sus? | ||
_alexandra Postat pe 5 Iunie 2009 20:34 |
||
Cine? Nu cred. | ||
Aemulus Postat pe 5 Iunie 2009 21:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Liban | 17 | De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34 |
Destin | 9 | De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53 |
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
|
||
Cum sa scap de timiditate? | 15 | De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28 |
dedicatii | 61 | De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri