Ce faci Geano, te-ai trezit cu gindul la mincare? | ||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 06:56 |
||
---|---|---|
dap. ma streseaza ca tre' sa prestez ceva. si imi faceam curaj... buna dimineata, micabiso. |
||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 07:02 |
||
Eu m-am luat dupa Tuta si am facut mazare. Si binentels placinta din care eu personal am mincat 1/3. |
||
|
||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 07:12 |
||
sa-ti fie de bine. cre' ca trantesc si eu o mazare, totusi... sa vedem, sa analizam... |
||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 07:28 |
||
Mai mi-ati facut o pofta cu retetele voastre ... |
||
blanca Postat pe 6 Iunie 2009 09:00 |
||
pohta de mancare sau altfel de pohte? | ||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 10:29 |
||
giani...deocamdata vaz ca numa de mancare se vorbi..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 11:20 |
||
corect. da' nu stiu cauza cunoscuta ce efecte "necunoscute" poate produce. ca la unii dragostea trece prin stomac, par igzampl | ||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 11:27 |
||
e valabila pentru barbata-miu.....l-am cucerit cu o monstruoasa ciorba de loboda acum 7 ani..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 11:28 |
||
eu rad de juma` de ora pe youtube.. e ..cremenal nene.. http://www.youtube.com/watch?v=_I226Sfgs0s&feature=related vedeti ca sunt 3 parti.. |
||
gabitzza Postat pe 6 Iunie 2009 13:23 |
||
tuto, vad ca ai zis cu foc de paula aia..mica de"pana"ei,de mine nu mai zic...ca-s cam sloboda la gura,ne masculinizam maica de tot,ehhhh...aveam si noi dracii nostri... mico, de mine zicea nenea ala cu "cucoana verde",acu' de ce o fi zis "in sfarsit"crez ca ma cauta demult.... genico, ba mami da' ce masa ai pus de dimineata,ai stomacu' beton ,cocos... si cum"gagici cu sani mici"? pai..se poate asa ceva?.. |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2009 22:48 |
||
iaso, zi merci ca nu v-am trantit cealalta expresie a mea cu care o gratulez la 2 minute pe iubita (real) colega de birou: "femeie usoara". chestia cu sanii mici este, evident, inspirata din viata poetului. | ||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 22:55 |
||
tu tot dai cu realu' ala,da' eu nu prea pricep chestiile astea...virtual,real.. mi se pare mie, sau nu esti in pasa f buna?... |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2009 23:03 |
||
iaso, saru' mana, mama, de ochi empatic. nu-s in pasa buna. eu nu prea functionez pe toane. adicatelea sunt in pasa nasoala de mult timp, pe treburi grele. plus ca ar trebui sa iau decizia sa emigrez, caci nu mai astept nica bun de la tara asta. iar o iau de la zero? m-am saturat, am obosit. |
||
gianiblue Postat pe 6 Iunie 2009 23:06 |
||
lasa ca trece,toate trec... |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2009 23:35 |
||
iasomico...la faza cu masculinizarea.....e valabila la mine...cand ma enervez...mi se umple gura si trag injuratura cu patos si din fundul silozului...de parca eu as fi purtatoare de asa ceva...faza e ca ma rog la doamne doamne de mult timp sa-mi creasca si mie una si cred ca nu m-am rugat suficient de firbinte..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 23:38 |
||
toti vreti sa plecati mai frate?..plec in lume nene.. uite , acum pe A2, ..prodanca vrea sa plece din romanica..si asta..si raduleasca..care mai esti frate ?? |
||
gabitzza Postat pe 6 Iunie 2009 23:39 |
||
io...io....dar nu stiu ce fac cu cainele...ca tre sa stea in carantina cica......si asta nu sta fara noi nici moarta.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 23:41 |
||
tutanco..te-ai tampit fata ? cum sa-ti creasca ? huh/?? | ||
gabitzza Postat pe 6 Iunie 2009 23:41 |
||
io mami,io plec... ma duc sa fac nanut,nici nu-mi mai simt mainile de la oboseala. hai..jucati-va misto. noapte buna... |
||
iasomia Postat pe 6 Iunie 2009 23:43 |
||
noapte buna iasomico,,somnic pufos.. | ||
gabitzza Postat pe 6 Iunie 2009 23:44 |
||
hai ca m-a palit tutanca..nu mi-am pus intrebarea asta niciodata, ma simt bine in pielea mea ca femeie.. he, he..al naibii de bine.. |
||
gabitzza Postat pe 6 Iunie 2009 23:50 |
||
pai na gabellu...cand mai imi cere unu intalnire sa ma duc si sa i-o infig eu......ca m-am saturat de fraieri care nu vor decat poza si web...a...si am uitat...sex virtual....tabagism...... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 23:56 |
||
ce?..sex online ? dar ce, ala real nu mai e bun? zici ca suntem tara lui onan suratele mele..ma rog fiecare cu fantezia lui, dar eu zic ca-i mai bine sa te iubeasca altul, decat sa te iubesti singur.. |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 00:00 |
||
nu draga...sa ii dau web sa ma vada ca el sa se onaneasca...got it????? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 00:07 |
||
si care e legatura cuprefectura?ca pofta de papa aveam. | ||
allexanndrra Postat pe 7 Iunie 2009 00:09 |
||
got it..ca d-aia am si scris.. | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 00:09 |
||
ai avut o tresarire fata ?? ce anume vrei sa papi ? |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 00:11 |
||
De la: allexanndrra, la data 2009-06-07 00:09:35si care e legatura cuprefectura?ca pofta de papa aveam. poti sa explici????ca sa nu bag vreun comment aiurea si sa fac vreo gafa.... |
||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 00:12 |
||
banuiesc ca-i gresita postarea, dar m-am amuzat gata, las o poezea frumoasa unde trebuie si ma duc la nani, am muncit azi... pupez ! |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 00:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? | 23 | De la: kyra 4 August 2009 19:36 |
Am indragostit de cel mai bun prieten .... | 26 | De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
|
||
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri