Chestiunea zilei..

stii gabitzzu...ma gandeam eu acuma...poate oi fi patologica si sunt buna de canapeaua din cabinetul tau...dar tare mi-as dori una mare, macar pentru o zi....si sa pacalesc niste masculi din aia plini de ei....si......intr-un moment de neatentie....puffff....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 00:15
pupez fata...ca ma retrag si eu ca mi-a inceput horroru' pe hbo....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 00:15
ioi, te-ai apucat marturisirile p-acilea ?

treaba-i freudiana fata..complexul castrarii se numeste..nu ca l-ai avea, dar parca simti un prejudiciu..
gabitzza
Postat pe 7 Iunie 2009 00:17
pai mamica...freud ca freud...dar ce ma fac eu cu niscai barbati care mai au ceva de primit de la mine....si ii astept la cotitura....asa, cu o d-aia...am rezolvat problema.... definitiv.....si cu cateva copci.....iti dai seama??? sa-l coasa acolo......ioi viata mea....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 00:18
tutanco, poti sa-i domini si fara sa-i ffff...

iote ce discutii am eu cu tine, bine ca-i dupa 12 noaptea. .
gabitzza
Postat pe 7 Iunie 2009 00:22

sa inteleg ca eu trebuia sa ma nasc barbat???? ioi doamne!!!! e cam tarziu pentru operatia de schimbare de sex, nu????aoleu...si nu mai am bani...da las ca dau jos termopanele si le vand....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 00:24
pai na....nu sa-i ffffff...ca nu as fac-e-o de placere...ci sa se simta mici si umiliti asa cum eram eu acu vreo 10-15 ani, fata cuminte si naiva.....si mi-o luam cu apa rece.....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 00:26
nu fata..Doamne, nu asta inseamna..

in traducere libera : faptul ca nu-l ai, e resimtit ca un prejudiciu, ca o nedreptate..

si la baieti este prezent dar are alta conotatie la ei..si e legat si de Complexul lui Oedip..
gabitzza
Postat pe 7 Iunie 2009 00:32
gagici,

gata! fara paule astazi...

la vot cu voi!!!stiu,stiu...va este scarba,da'nu trebuie sa ne fie indiferent cine ne reprezinta in europa!

si apoi, ce exemplu' dam noi copiilor nostri cu neimplicarea asta?ha?

unde mai pun ca ei anu' asta sunt mobilizati,se duc sa o voteze pe eba...
iasomia
Postat pe 7 Iunie 2009 08:12
asa mami iaso..

du-te si voteaza grila de salarizare europeana a moftangiilr si moftangioaicelor...

bai frate, care n-am avut noroc - cum zice jasmina - sa am si eu un unchi sau un tatic pe la psd sau pdl... om eram acuma...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:01
in alta ordine de idei...

vericilor, cine-i nene raul27 asta, de ajunse campion la postari pe garbo in luna iunie?... ca eu nu vazui nicio postare d-a lui...

waifo, tutanco, nu va mai omorati fetelor degeaba, ca va ia unu d-asta cu pile la admini...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:07
si eu te iubesc, zambil...

nush cine e raul...da' sunt curioasa daca va exista si o navala de postari pe topicurile alea cu zodiile, lume curioasa, deh...

esti in forma, mami ? ca ieri ai fost lipsa la apel...

ai votat ? da si tu un pont, sa stim si noi...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:10
si daca tot ma apucai de rasfoit activitatea pe forum...

am ramas cracanat, nene, la cata multime de useri care n-au nicio activitate pe forum au conturile burdusite de prieteni virtuali..

cum s-au cunoscut astia, nene?... crez ca pe la shopingurile alea de papucei...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:11
mai e unu...cu handmade...cica primesti invitatie sa vizitezi ceva, inca nu m-am prins ce...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:13
waifo...

eu nu votez din printzip, mami... ca n-am de unde alege...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:13
ooof...biata tzarisoara....

vai, domnule, sunt oripilata...adicatelea nu te duci tu sa votezi un fermecat de-asta care ne va zice de bine la "iuropeni" ?
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:15
mai degraba o votez pe fermecata aia de macoveaica, de ne zice de rau la iuropeni... am eu o slabiciune pentru tradatorii de tara, cand e vorba de romanica...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:18
he...he...tradare, tradare...da' s-o stim si noi

eu nu ma duc la vot, mami...de cand mi-am luat tzeapa cu baselu, gata...m-am hotarat sa nu mai dau dovada de spirit civic

las' ca fura astia si fara votu' meu
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:20
pai si-ti place sa bati drumurile ca sa faci figuratie, asa?... mai bine te dai paralitica, sa vina aia cu urna la tine... macar sa te simti boieroaica, ce votu' meu?...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:25
nu bat niciun drum, mami...nu ma mai duc deloc...ce-s nebuna ?

sa stau sa ascult pe urma babele filozoafe in fata sectiei ?

neah...stau acasa, fac mancare, citesc o carte, il pun pe pro sa mai faca treaba prin curte...

zambilu', m-am uitat aseara la stiri...ce pot jurnalistii astia sa abereze...nene, crez ca-s campioni olimpici

mai bine spune-mi de un film bun, da' nu de-ala horror sau cu "bampiri"...unu' psihologic, asa...sa ma gandesc o noapte la detalii
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:29
Buna dim. la toata lumea, am citit ieri ca Eba azi se inscrie in PDL. pai de ce azi? A vazut ca nu are sanse si ce s-a gandit ea hai sa castig asa.
Blaga a zis acum cateva saptamani ca daca PDl obtine voturile, un loc va fi sigur pt eba. pai ce e asta, prosteala pe fata.

Gianiblu, am notat retzeta recomandata de tine.

Wife, nu pot crede ca te-a convins Baselu sa-l votezi.
Eu l-am "citit" de mult ce panarama de om este.

Clm
Postat pe 7 Iunie 2009 09:34
am revazut aseara in the valley of elah...

mare film, mare actor, tommy lee jones asta... si charlize theron o incantare de privit, chiar daca joaca rolu' unei femei necajite, imbracta tot filmu numa-n pantaloni...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:36
yeap...si susan sarandon e grozava...

mda...am observat ca filmele 2009 sunt cam sucks...

m-am uitat aseara la unu' cu si despre politisti corupti..."pride and glory"...bunicel
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:43
mda...

bine jucat, da' parca m-am saturat de filme cu politisti corupti in tur...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:45
celemeule...nu m-a convins atat baselu, cat frica ca iese iar psd-ul la guvernare...si cam obosisem sa ii numar oole lu' nea' nastase...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:45
pai vedeti, ce v-am zis eu?... cand fu tache, nu fu tica... da tot facuti la gaurica ne-alegem...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:47
si crossing over e bun, atipic as spune eu...desi eu nu prea ma omor dupa ford ala...indiana jones
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:48
ce sa zic, zambilu'...nu avem de unde alege...eu de mult spun asta...

mai, da mi-e dor de micu' titulescu...ala pe unde mai presteaza ? ca nu am mai auzit de el
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:49
bai...

ma uitai ieri pe euronews la comemorarea debarcarii din franta... astia marii in politica le au nene cu regia.. se vede mana hollywoodului acilea, cand e vorba de ceremonii...

si obama ala pare baiat destept, zise spichu' ala pe de rost, chiar daca avea fitzuica la el... sau i-or fi suflat aia-n casti?...

eu astept ziua cand o sa-i invite si pe nemtzi la parastas... ca murira si aia ca mustele... a la guerre comme a la guerre, deh...
zambil
Postat pe 7 Iunie 2009 09:56
da ce ne facem la alegerile din toamna, chiar nu avem ce vota.

In Rusia o mare fabrica si-a inchis portile si a disponibilizat toti muncitorii. Afland Putin de asta s-a deplasat la fabrica si i-a impus patronului s-a redeschida fabrica. I-a dat sa semneze nush ce hartie prin care patronul trebuia sa puna fabrica pe picioare, plus plata salariilor restante.
Putin a vazut ca nu o semnase si cica: "vad ca nu e semnata..de ce nu ai semnat-o?vino si semneaz-o acum!" si i-a dat un pix sa semneze. Patronul dupa ce a semnat plin de draci a plecat cu el (pixul) da Putin in urma lui: "da-mi pixul inapoi ca mai au si altii de semnat" :)) f tare nea' Putin asta!

Gata m-am hotarat, il votez pe Putin.
Clm
Postat pe 7 Iunie 2009 10:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? 275 De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17
SIMPLU 75 De la: wife 19 Septembrie 2009 09:50
eu pesti el scorpion? avem sanse? 3 De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez 38 De la: cristina322 13 August 2010 16:24
Setari Cookie-uri