uite-l ca vorbeste la teveu..stie ca rade lumea..bai, rad aia in studio.. | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 22:50 |
||
---|---|---|
de acu`...dreaq e al nost`!!! daca atat ne-a putut duce mintea...asta vom avea... |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 22:53 |
||
the brave one... jodie foster de partea cealalta a baricadei... de vazut mai ales de catre fete, da' si de baieti, ca sa stie de ce sunt in stare femeile... he,he,he... |
||
|
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 23:01 |
||
e bun, mami ? | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 23:03 |
||
bun rau de tot... tacerea mieilor a fost desen animat pe langa asta... | ||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 23:19 |
||
l-am gasit ! | ||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 23:29 |
||
Paranoic e Vadim asta, cica iar a fost faultat la alegeri, a intrat in posesia unor buletine electorale stampliate pe sigla partidului PRM. PRM este un partid de 20% din voturi, iar l-au furat, sufera de mania persecutiei, semne clare de paranoia. | ||
Clm Postat pe 8 Iunie 2009 17:14 |
||
celemeule... astia de dreapta asa sunt, mai paranoici.. da' uite ca luara voturi la greu mai pa peste tot in europa... ma uitam la eba asta, nene... ta-su a pus-o la shto sa candideze, a luat pulsu', cum s-ar spune... cred ca daca base avea caine, si p-ala-l alegeau gorobetii in parlamentu' europei... la mistocareli nu ne-ntrece nimeni... |
||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 17:35 |
||
Mie imi pare tare rau de nenea asta ca s-a dus, ca am niste DVD-uri cu Tai Chi cu el si tare imi placea cum se misca.Dar vorba cuiva drag mie :"too much for kungfu " | ||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 17:45 |
||
micabiso... il faceau din montaj, mami... astia la foarfeci acolo fac un mort campion la inele... mie unu' nu mi-a spus nimic, cred c-au facut astia pariu ca-l pun pe cel mai prost si tot se vinde serialu'... apropos, stiti ca rolu' ala din kung fu trebuia sa-l dea lu' bruce lee?.. da' au zis maharii de la hollywood ca prea avea ala fatza de chinez, pentru stomacurile americane din vremea aia... |
||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 17:50 |
||
Zamby, eu cred ca lu' nenea asta i s-a tras de la faptul ca si-a schimbat religia. Ce i-a trebuit sa treaca da la crestini la budishti???? Ce nu-si pastreaza fiecare identitatea si de ce se amesteca rasele? Vezi ce se poate intimpla din asta? | ||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 17:55 |
||
ei gainatz... ce-are mami schimbatu' religiei cu tristetea labei?... asta oricum nu credea in nimic, da' le-avea cu whischeanele la greu... si p-orma sute de mii de buni crestini au mierlit-o mai rau decat el, mai bine treceau dracu' la budism, sa nu strice scoru'... |
||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 18:00 |
||
Zamby, am fost subtila asupra ideei de amestec de rase. Nu are nici o legatura binenteles.Dar nenea asta prea credea ca l-a prins pe Budha de picior si i-au aratat aia lui. |
||
Aemulus Postat pe 8 Iunie 2009 18:03 |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 18:09 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-08 17:41:18i-auzi nene ce zic asiaticii aia de bietu' caradine.. c-ar fi murit dintr-o laba sado-maso... cica atunci cand l-au gasit in dulap, nu era spanzurat numa' de gat... Parca era vorba de nea Nae,care avea mana pe clanta,si=a dat pe faianta...d'a nu mai stiu prea bine |
||
strumfitoaia Postat pe 8 Iunie 2009 19:59 |
||
tot o laba..aaa pardon un dreak.. | ||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:04 |
||
Poate asa nu o sa mai auzim zilnic de Vadim si de Becati in ziare, la tv,pe internet.Poate ne mai slabesc,dar nu cred sa avem noi norocul asta,si sa stea Jiji la Brux.Vine repejor acasa ca acolo nu are cui sa falii cu pozitia,cu banii lui,cu oile ,etc. | ||
strumfitoaia Postat pe 8 Iunie 2009 20:15 |
||
strumfi, sincer, nu-l vad mult pe acolo, tipu` are afaceri p-acilea, machidonu` nu sta sa dea el in bobi de flori-de-mar..si-apoi pe acolo sunt oameni de alta factura,o sa se retraga singur.. asta cred acum, dar ramane de vazut.. de vadim..nush ce sa zic, asta-i mai hotz, posibil sa se simta ca pestele in apa.. |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 20:32 |
||
gaboantzo... vazusi filmu', fata?.. |
||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 21:00 |
||
nu zambilu`, ca nu s-a descarcat tot..si p-orma cred ca l-a scos desteptul ala de la share.. trebuie sa-l mai caut.. |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 21:06 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-06-08 20:04:47tot o laba..aaa pardon un dreak.. vaaaaaaaaiiiiiiiiii!!!!!!!!!....... |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 21:10 |
||
ieri l-am vazut si eu... meseriasa rau jodie aia... | ||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 21:11 |
||
meseriasa, stiu, d-aia m-am si ofticat, ca nu-l mai are.. altul ai ? ca p-asta..cine stie cand dau de el.. |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 21:13 |
||
bagati...australia!!! mie mi-a placut!!! ca tot e in voga...inca...la reclame!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 21:20 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-06-08 21:20:20bagati...australia!!! Hombre1Nu mai lamurit cu acea Croaziera.Despre ce Croaziera era vorba ,ca ieri mi-ai parut usor confuz in exprimare,ori erai putin flasurat?Da lasa ca odata e ziua lu matale.. |
||
strumfitoaia Postat pe 8 Iunie 2009 21:41 |
||
ba vericilor.....eba asta e tampita rau din nastere sau e joc politic???...vine in taior alb, cu pantofi negrii????? ea, toata, in alb, ca o zana si sandaleta neagra?????bleah....cred ca si lenjeria e neagra.....bleah | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iunie 2009 23:50 |
||
tutanco, daca-i lenjeria neagra, e cam belea..tantric d-ala |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 23:52 |
||
ce imaginatie ai, tutanko... eu nu ma gandii la chestea asta... | ||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 23:54 |
||
chestiunea zilei.. ne facura englejii de kko.., au pus-o pe piranda aia purie, ca fiind imaginea votantului roman.. daca se mai duce si jiji coco sha la bruxelles..varza suntem..d-aia locala... si pe urma, putem sa ne mutam cu totii in india.... |
||
gabitzza Postat pe 9 Iunie 2009 11:32 |
||
coco.. chanel.. | ||
gabitzza Postat pe 9 Iunie 2009 12:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Exista oare cev aintre noi? | 73 | De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17 |
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
nu stiu ce sa fac | 5 | De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37 |
|
||
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri