Chestiunea zilei..

Nu imbracaminte-ai problema la eba (stie sa se imbrace) ci creerul ei mic intr-un cap prea mare. Si bineanteles tatucul care o impince de la spate.
Uitati declratie la ea: "voi fi un simplu membru de partid, alegerile pt tineret vor avea loc anul trecut". Ddddd.

Clm
Postat pe 9 Iunie 2009 14:10
fetitza,
ma uitam la teveu, dupa votare..grotesc spectacolul oferit ..

cand l-am vazut pe nea ala, prim-ministru, asteptind-o in prag , versificand patetic, m-a luat greatza, zau...
gabitzza
Postat pe 9 Iunie 2009 15:34
tzara de cumetrii, gaboantzo...
zambil
Postat pe 9 Iunie 2009 15:35
tare-s fericita. de ce? ca a castigat tribunu'. ma plicitseam sa ascult intelectualii seriosi cum dezbat si razbat prin hatisurile concretului. mai trebuia si un suflu cu iz distractiv. ca doar romanul s-a nascut zambaretz
una la mana.

a doua la mana, ce se mai pupa fata lui basescu cu amanta lui tata. ei, asa mai zic si eu! lume moderna. ce golanii gen nu stiu, nu pricep? pe fata, domle. sau pe spate

acu, ce sa zic? intre nebun si prost, prefer nebunul. asta, cel putin, mai are niste sclipiri . da', prostul...?

hai, steaua . care stea? a mamii noastre
si_totusi
Postat pe 9 Iunie 2009 17:11
vai de steaua noastra totusico..
gabitzza
Postat pe 9 Iunie 2009 19:09
iauzi aici stire...

Blestemul Ceausestilor...Valentin bolnav de cancer

eu nu inteleg nimic din titlul asta...adica l-au blestemat masa si tasu ?

bai, ce ziaristi mai avem...de toata jena...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Iunie 2009 08:42
ce va vaicariti acilea?

ia uite ce s-a dinamizat viata noastra de cacut,ba' eu chiar ma distrez,multumesc cerului ca am depasit faza in care puneam la corason!

ma uit la cioban,la dement...si rad,rad....

si lasati-o pe ebuta lu' mama in pace,ca io o votai..o sa spuneti ca nu sunt sanatoasa.
pai? cine a zis ca sunt?

si nu incercati sa ma lamuriti ce greseala am facut,ca nu tine.

ori cu ea ,ori fara ea...tot aia suntem.

ce sa fac daca sunt mamoasa?cand am vazut cati clabuci faceau toti cand vorbeau de eaaaaa..

in rest?.pleaca ai nostri,vin ai nostri..si noi ne uitam ca prostii....

iasomia
Postat pe 10 Iunie 2009 08:55
bre wife...

blestemu' faraonilor nu insemna ca aia se blestemau intre ei...

da' uite-acilea alta stire.. paranormal, marele pot la loto a fost castigat de un angajat mai... desi pentru cine citeste printre randuri, nu-i nimic paranormal acilea... he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Iunie 2009 08:56
o mai fii ala in romanica, sau raspunde la telefon cu prefix de hawai ?

cica unu' a scris pe buletinul de vot o dedicatie pentru eba : "I love you, pumpkin "
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Iunie 2009 08:59
o fi fost iasomeaua...
zambil
Postat pe 10 Iunie 2009 09:01
he..si-au tras baietii banu` gros...

biata maica-mea, face cu nervii daca-i spun, ca se duce aproape cu religiozitate, sambata de sambata si-si ia bilet..
gabitzza
Postat pe 10 Iunie 2009 10:45
asa mami...

las-o sa cotizeze la mai, ca si-asa nu prea au aia buget pe anu' asta...
zambil
Postat pe 10 Iunie 2009 12:16
pai a batrana e mama ranitilor oricum, toate pisicile si toti cainii au de haleala la bloc, mai veneau inainte si vreo 2 aurolaci de le dadea ciorba..,he, he..cand nu se prindea mosu..

asta pana am luat-o eu la betze..si p-aia la vale..
auzi, ai dreacu nesimtiti, faceau si gat ca nu era destul de calda..
acu` sa manance pesmetzi..
gabitzza
Postat pe 10 Iunie 2009 12:28
bai gabelu...nu te lua de mama ranitilor si de matze si caini ca ma lovesti la corazon

iote acilea chestiunea zilei...cum am constatat ca Athos e lipsa la apel, am iesit pe strada sa-l caut...si dupa ce-l cautai fo' juma de ora, de ma pocni insolatia, am vazut ca vine din gradinile oamenilor.

drept pentru care am zis ca ar fii bine sa-l leg...si sa vezi dracie...a facut cutzu meu un atac de panica de toata frumusetea...

acu' e in casa, la recuperare

mama dolores si eu...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Iunie 2009 12:33
pai nu de caini si matze ma leg eu..de aurolaci aia..

se-mburiceau auzi, si maica-mea de colo: lasa-i mama...

ce sa las soro, in loc sa zici sarut-mana la femeie, tu faci gat ?

cica-i prost, nu-l duce mintea , nah, cum nu..nu poate sa munceasca, dar sa fie nesimtit si tupeist poate, acolo se fac sinapsele, nu ?
gabitzza
Postat pe 10 Iunie 2009 12:54
pai na zambile.....nu vezi ca fata o cauta si o cere tot timpul...e normal sa fie donsoara europarlamantar pregatita pentru orice....nu se stie de unde sare iepurele....
tutankhamon
Postat pe 10 Iunie 2009 13:48
woman,

culmea..votu' ala cu i love...a fost declarat valabil,cica avea stampila unde trebuie...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2009 13:49
te ia capu' iasomeaua mea...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Iunie 2009 13:51

e cald,mult prea cald,iau foc neneaca...

iasomia
Postat pe 10 Iunie 2009 14:03
De la: iasomia, la data 2009-06-10 14:03:34

e cald,mult prea cald,iau foc neneaca...

nu imi mai face ti in ciuda cu caldura VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGG
yavrum
Postat pe 10 Iunie 2009 14:06
no comprendo d-ala...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2009 14:14
ma duc sa vad meciurile la terasa,poate ma spurc si beau o bere fara alcool...

neah..n-are niciun farmec daca nu te trotilezi nitel.

iasomia
Postat pe 10 Iunie 2009 20:22
iasomico...

pai atunci ar trebui sa le bage la bulau pe toate bagaboantele alea de poarta doar chipiu si cizme, ca tot insemne militare sunt...
zambil
Postat pe 10 Iunie 2009 20:22
da' aia?

trazniti in nato,aia?

pai..sa-i bage nenica la puscarie pe toti!

ba mami,sunt urati rau astia din masmedia.

la meci cu mine....
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2009 20:30
De la: gabitzza, la data 2009-06-10 12:28:50pai a batrana e mama ranitilor oricum, toate pisicile si toti cainii au de haleala la bloc, mai veneau inainte si vreo 2 aurolaci de le dadea ciorba..,he, he..cand nu se prindea mosu..

asta pana am luat-o eu la betze..si p-aia la vale..
auzi, ai dreacu nesimtiti, faceau si gat ca nu era destul de calda..
acu` sa manance pesmetzi..
La mine se chemau uni pe altii la potol.Am omama buna rau!
strumfitoaia
Postat pe 10 Iunie 2009 20:33
De la: si_totusi, la data 2009-06-09 17:11:38tare-s fericita. de ce? ca a castigat tribunu'. ma plicitseam sa ascult intelectualii seriosi cum dezbat si razbat prin hatisurile concretului. mai trebuia si un suflu cu iz distractiv. ca doar romanul s-a nascut zambaretz
una la mana.

a doua la mana, ce se mai pupa fata lui basescu cu amanta lui tata. ei, asa mai zic si eu! lume moderna. ce golanii gen nu stiu, nu pricep? pe fata, domle. sau pe spate

acu, ce sa zic? intre nebun si prost, prefer nebunul. asta, cel putin, mai are niste sclipiri . da', prostul...?

hai, steaua . care stea? a mamii noastre

cu aia 2 pacalici(jiji + vc tudor) + eba... vom fi de rasul curcilor la bruxelles!! dar ce mai conteaza... mereu...am fo de rasul europei la capitolul politicieni si nu numai!!
superbus
Postat pe 10 Iunie 2009 20:48
Dimineata am auzit un comentariu la Buzdugan,cica asa le trebe daca ne-au primit in U.e.
strumfitoaia
Postat pe 10 Iunie 2009 21:50
las, superbus, ca are si evropa falitii ei. si inca ce ... ori ai nostri, ori ai lor tot o apa si-un pamnant. lumea e condusa de marile concerne economice. astia , din fata, zisi si politicieni sunt doar oamenii de paie. noi, chibitii care papam floricele si dam cu pumnu-n masa cand e meci din asta la urne, cu echipe din divizia VOTEAZA FRAIERE. vorba unui cantecel. asta e.haideti acasa.

ca mi-am amintit de daniel iancu. iote, asta cantec ancorat in realitatile noastre

http://www.trilulilu.ro/fritzica/5e1ac8035c2fb8
si_totusi
Postat pe 10 Iunie 2009 22:08
pai wifo...dupa ce l-ai lasat sa zburde ca un mielusel prin toata curtea matale...acuma il pui in lant, brusac, instantaneu si deodata????...off....te reclam la protectia animalelor.....
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 02:24
scuze, am pierdut si eu un animalutz??? l-a vazut cineva??? semnalmente? frumos, destept, alunecos, gasitorului ofer recompensa... va rog, era un animalut dragalas, altu nu mai am...
egabrielita
Postat pe 11 Iunie 2009 02:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna oamenilor ! 13 De la: FelicitySmoke9 17 Noiembrie 2016 20:52
buna 11 De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30
Fall in love 19 De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29
Ce ne enerveaza? 10302 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
Setari Cookie-uri