Chestiunea zilei..

le-au scos atv-urile astora din poiana brasov... si reactie de turist roman: "nu mi se pare drept, noi am venit aici sa ne distram!"

deh, aceiasi baieti de gasca care impanzesc cu gratare artizanale si manele poienele... poti sa faci ceva pe distractia omului?...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 08:20
iaso...

elena gheorghe nu e pe targetu' meu, da' poate ca ai dreptate... selectia de anul asta a fost mai buna decat in alti ani, da' cam nimic asa, mai croit pe eurovision... macar fatuca asta zise adevaru': au bagat cu balkan girls ca poate ne voteaza balcanii...

ne voteaza dracu!... machedonii nu-s prea bine vazuti la sud de dunare...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 08:24
atentie, diplomati!... s-a deschis sezonu' la pietonu' zgribulit de stepa...e voie la vanatorea cu gonaci... he,he,he...

chiar nene, crez ca am putea face un banut de criza, acolo, invitand barosanii la panda cu mertzane...

zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 08:31
iaso...

da, fata... paine si circ... il prinsera pe gorbunov, suspectul de serviciu, acest tolea ciumac al infractorilor de case de schimb din romania...cum s-a facut el invizibil dupa eliberarea conditionata si cum il salta politia romana presto-presto de la cumparaturi... 'rati ai dracu de pacalici!...

ca sa nu mai zic de armele alea de la ciorogarla... armata romana e o rusine, de ani de zile... mii de colonei grasani, prea preocupati sa-si bage nevestele prin sereleuri de debara... armele alea cred c-au disparut de ani de zile, daca nu cumva au fost prinse gresit la inventar... eu crez ca vreun generalache d-asta al bocancilor are o nepoata ziharista, si s-a gandit si el la viitoru' fetei...

culmea gagurilor involuntare... teveu' arata imagini cu jandari plictisiti, cu tigara in coltu' gurii si cashcheta pa ceafa, rasfoind cu varfu' bocancului frunzele uscate din padurea ciorogarlii... si dupa aia vezi imagini de la conferinta de presa a internelor, cu funadalu' pavoazat cu mascati echipati de la shtocu' armatei americane... pai ce cautau mascatii aia bre acolo, la conferinta de presa, hai?... he, he, he...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 08:44
hai, gata... imi facui si eu numaru, precum calinescu la inceputu' emisiunii... mai incolo bagam in direct de la ascultatori... si neascultatori deopotriva... sa nu fiu acuzat de partinire...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 08:46
m-ati facut curioasa sa vad ce cantecel ne reprezinta iar la eurovizion. nu m-a mai interesat subiectul pentru ca m-am saturat sa o tot luam in barba. fie ca aparem cu un cantec total aiurea sau ca nu suntem votati pe motivul obiectiv " de aia "

orcum, singurul cantec care mi-a placut a fost al luminitei anghel cu sistemul

imi plac mie baietii de la sistem si as vi vrut sa castige.
si_totusi
Postat pe 2 Februarie 2009 10:02
se putea? sarmaaaaaaaaa

ca doar m-am ferit sa zic trenul de brasov. da'tu, nic .batman, batnman .ca-n reclama cu popa
si_totusi
Postat pe 2 Februarie 2009 10:05
o saptamana buna!...

sunt pe fuga..am o zi din aia naspa..cand te intrebi daca o s-o scoti la cap..sau capat?... cum draq ii zice?

zambil,

tu baga acolo...stii ca-mi place...

totusico,

tu ce bombani acolo?

noi vorbim de eurovisionu' de anu' asta...
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2009 10:13
i-auzi acilea...

printre diagnosticele care motivau eliberarea conditionata din penitenciar se numara si claustrofobia...

nene iancule, hai ca esti dulce...

baaaaiii... ca uiati de topala ala... care-si efectueaza pedeapsa la domiciliu... ala, violatoru'... pedofilu'... incestuoasu'...

asta da societate cu fatza umana... he,he,he...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 10:16
ca uitai...

topala, moldoveanu'... mai bine se dadea si el cu trenu' pe siret in jos... acu dadea in cap la bucuresteni, in loc sa i-o traga lu fi-sa...

venea omoara pe siret... he,he,he...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 10:20
iaso, fata...

capu' sus, spatele drept si mana pe posheta... las' c-o rezolvi tu...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 10:26
lasa ca omoara nu vine numai pi siret. vine si pi mures si pi jiu si pi olt, muicaaaa , mancati-as ficateii! ca numa' de moldoveni va luati

si_totusi
Postat pe 2 Februarie 2009 10:36
iasomica
sunt in urma. voi vorbeati de anul acesta cu cele lalaieli ale noastre? si care-i diferenta ? in fiece an aparem cu cate un OZN de melodie de ne miram si noi de unde naiba le mai scoatem. cea de anul trecut parca era in discutie ca ar fi plagiat.
si_totusi
Postat pe 2 Februarie 2009 10:42
giani...si zici tu ca esti blonda? mai, mai...tu esti exceptia care intareste regula...

by the way...sa-ti zic "pisi" ? am auzit ca asta-i noul trend in materie de vorbit...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Februarie 2009 13:22
wifo, ca sa respectam atat trendul cat si zodiacul chinezesc...
mi-ai putea spune "tigri". tot o pisica, dar mai mare si muuuuult maaaai feeeeroce.
gianiblue
Postat pe 2 Februarie 2009 13:59
hai sa bag ceva in goana calului:

zambil,

totusico,

asa esti tu pricinoasa.

woman,giani..

ce naiba fetelor?!
zambila matza
totusica matza
acu' si giani o matza mai mare..si blonda
care mai e matza?

toate bune si frumoase,dar pe matze cand le doare burtica halesc verzituri,sa nu-mi papati vreo patala ca fac urat..

iasomia
Postat pe 2 Februarie 2009 15:49
Doamnee! grele sunt unele zile...

noroc ca exista site-ul asta...mai dam pe afara..

caru' cu bere..ehhh carciuma mea de suflet,acolo am fost prima oara la un restaurant insotita de ai mei.

terminasem clasa intai,premiu cu..coronita..ce s-au gandit ei?
sa ma scoata in lume.
parca ma vad..mica si fragila,o zgatie de fata care batea din palme de cate ori se apropia un chelner,credeam ca vine la noi,draci!

berea aia la halba,painicile alea de casa,buletele sau crochetele de cascaval care erau servite la garnitura..alaturi de fasole verde,mazare,ceva orez

cert este ca mi-au luat si mie o halba de bere ,si m-am facut terci,m-a adus tata in brate acasa..

imi aduc aminte cand m-a asezat in pat ,i-a zis lu' mama printre dinti: la o cofetarie nu o duceam si noi,am imbatat copilu'!
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2009 17:45
iasomica, ai dreptate . maine pun poza aceea rea. stii tu. dar , imi trebuie si mie o halba de bere sa am curaj
si_totusi
Postat pe 2 Februarie 2009 17:50
apoi a devenit obisnuinta ,mergeam mereu acolo,nu exista leafa fara carciuma,si ce ? numai una?

pescarus,spaniol,bordei,maru' de aur...aveam acces cu totii,si bogatii si saracii.

imi placea sa mananc la "self" ,la autoservirea aia de jos de la inter,preferatele mele: tocanita de vacuta,clatite cu inghetata.

langa cinema floreasca era o cofetarie,prin anii 70-80 mancai acolo niste bunatati cu totul si cu totul speciale.

aoleu! cred ca mi-a scazut glicemia..ma lua ..cum zice olteanca: "fatalica ma lua cu mol"

molul ala vine de la molesala,cred...ehhhh
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2009 17:52
totusico,

fraiera esti.. daca nu o pui...

este exact ce-ti trebuie,si apoi de ce nu?

poate imi pun si eu vreo poza cine stie?

ca tot am o gramada de cereri.

da' sa nu bagam lumea in depresie,eu stiu?...
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2009 17:55
iaso... iti faci pacate cu copii astia povestind despre bucurestii d-alta data...ma rog, asa le zic eu, copii, da' multi nu mai sunt de mult timp copii... si de la distanta nici sexu' nu-l distingi bine la panterutzele astea, ca toata lumea poarta pantaloni...

ma uitam aseara la un interviu cu johnny raducanu... nici nu zici ca tiganu' are 77 de ani... isi aducea si el aminte de braila copilariei, unde chelnerii veneau la masa cu muschiu' de vita crud pe tava si intrebau clientu' unde sa taie... si imi aduceam si eu aminte de terasele de cartier, unde serveau friptanele alea la gratar care dadeau afara din farfurie, de n-aveau cartofii loc... ce vremuri....
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 18:07
floricelu'

pana si crenwustii aia care ii mancam pe 1 mai si 23 august dupa defilare,erau buni rau de tot.

da micii? ce mici erau la car? la hanu' lu' manuc?

ei nu au cum sa stie,pt ei sunt foarte gustoase astea de acum,nu am cum sa aiba trairi..pt ca nu au termen de comparatie.

cat despre noi,este gustu' tineretii noastre,cum sa nu ne apuce cateun dor?...

si la mare.. si la munte..mergea tot romanu'...sa nu se inteleaga ca regretam comunismu',regretam o anumita normalitate care a fost pt cativa ani in tara asta.

desi si atunci...cati detinuti politici,cata nedreptate..

dar despre asta alta data,acum asa mi-e gandu' la copilarie si la mancare buna....
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2009 18:16
cat despre johny...eu il ascult cu gura cascata mereu,om de lume ce vrei...

muzica ca muzica..desi l-am ascultat prin laptarie cu mare placere,dar are niste amintiri f misto,este un bun povestitor.
iasomia
Postat pe 2 Februarie 2009 18:23
iaso...

nu regreti comunismu'... pai care comunism, ala era comunism?... insa ai dreptate, era o oaresce normalitate, pana spre anii '80...

si revenim la observatia cu potoalele... daca lumea are de mancare, totul e ok... metehne de pe vremea romanilor, deh... cum a retras ceasca carnea si branza din alimentari, cum s-a radicalizat mamaliga... adica, spuneau berbecii mai multe bancuri politice, nu va inchipuiti cine stie ce...
zambil
Postat pe 2 Februarie 2009 19:01
dezbateti probleme arzatoare dar, eu sunt in stare de pardon de cand ati zis de mate, au si aparut astia pe garbo cu reclama pentru whiskas. or fi crezut ca au clienti .
si_totusi
Postat pe 2 Februarie 2009 19:29
zambil, my frend...zici ca am fost intr-un gand...in timp ce citeam posturile, ghici ce ascultam? J.Raducanu impreuna cu Iris...huh...ma ucide combinatia asta...

iaso...da' nu ne admonesta pe mine si pe giani...ca noi glumim...de blonde...ca si eu am fost blonda, draga...

totusico...vreau sa te vad cu o poza rea-rea...ca ai o reputatie pe-aici...tre' sa o aperi...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Februarie 2009 22:28
woman,

cine admonesteaza?...era o constatare,zici ca suntem in "misterele parisului" sau "parisu' vesel"(am uitat cum se numea) matze peste tot,dar asta nu-i de rau..exista libertate putem sa facem " ce vrea muschiu' nostru"...

cat despre "blonda",nu m-am gandit nicio clipa la mine,inca nu sunt paranoica..
iasomia
Postat pe 3 Februarie 2009 08:27
in alta ordine de idei:nu am mai vazut asa o scarba fata de autoritati de pe vremea lu' ceasca.

hai ca ne-au lamurit de tot cu demisia de la mai,ehee,he,he....

of! trebuie sa-l amintesc aici pe dan lal..eroul de la brasov..asa o lene ii aia pe romani..la inmormantarea respectiva ar fi trebuit sa fie mii de oameni,mai e tare mult pana departe..

ma uitam pe cultural la dan puric,mi-a ramas in cap un citat care l-a dat(nu am retinut din cine):

"atata lume si niciun om"

pai da...

iasomia
Postat pe 3 Februarie 2009 08:51
iaso...

nu pot sa nu remarc o chestie legata de lal ala: a murit ca prostu'...
zambil
Postat pe 3 Februarie 2009 09:05
spuneam ca in cazu'Lal ar fi trebit sa fie prezenta populatia in numar mare,ar fi trebuit ca javrele criminale sa primeasca un mesaj clar:

Ba! criminalilor! data viitoare va linsam!

daca astia nu fac ceva urgent ca asasinu' sa fie prins ,se pierde si ultima bruma de incredere in sistem!desi cred ca s-a pierdut deja..

zambil,

nu pot sa spun chiar asa..cred ca suntem noi prea scarbiti,obositi,etc

iasomia
Postat pe 3 Februarie 2009 09:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce va amuza??? 117 De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50
prietenie sau mai mult 6 De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
neitegrare in colectiv 27 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18
:P 13 De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12
Setari Cookie-uri