Chestiunea zilei..

raspunde la orice nume, va rog, ajutor, ofer recompensa
egabrielita
Postat pe 11 Iunie 2009 02:32
pai mama...daca era alunecoooossss....s-a duuuuussssss......data viitoare pune=i zgarda cu cristale jwarovski si leaga-l de pat.....
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 02:33
va rog, ajutati-ma , nu pot sa dorm. trebuie sa il gasesc,
egabrielita
Postat pe 11 Iunie 2009 02:35
fara zgarda, fara pat, dar sa vina inapoi, ajutor, cine e seful pe aici, sa ma ajute ca sint si eu o fiinta ratacita (in tranzitie)... poate oare cineva sa ma ajute?hai, ca nu o fi elodia, sau bin laden,,,, e pe aici , va rog eu, cine poate sa fluiere, ca vine, vine la "the winner takes it all" cred ca am scris corect, daca nu, rideti si voi dupa ce imi gasesc eu dragalasul de animalutz, ca ma imbolnaveste de inima
egabrielita
Postat pe 11 Iunie 2009 02:40
bre..lita...

matale erai suferinda rau,sper ca ti-ai revenit intre timp.

cum era vorba aia?

"multa lume amarata,multa ...multa... "
na, ca nu imi mai aduc aminte.

parca despre un organ era vorba.
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 08:50
hai bre mami, ca tot suferinda e, nu vezi?...
zambil
Postat pe 11 Iunie 2009 09:16
vise tati,vise...

suflet chinuit si ea..
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 09:20
i-auziti acilea...

bocila ala micu scoate ordonanta prin care guvernul poate amenda hotararile normative adoptate de parlament... asumarea raspunderii... he,he,he... de parca pana acu' guvernu' n-avea raspundere...

acuma, ce sa zic?... e ca la nebuni, ca nici cu parlamentu' ala de mascarici nu mi-e rusine... vai de tarisoara asta...
zambil
Postat pe 11 Iunie 2009 09:23
nesimtiti rau,petreceau la pescarus in noaptea alegerilor cu nu stiu ce vice, de la bec.

au ajuns la limita suportabilitatii noastre.

si "intoarcerea" ebei in sanu' partidului a fost de tot kktul.

isi dau singuri in cap iar si iar...

stati asa ca nu a inceput greu' ala mare...

alde andra micu!

bai mami,nu mai am Bula d-aia..degeaba bifai pana facui scurta la mana,ia vedeti,s-o fi strans vre-un matz p-acolo.
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 09:29
pai ce, mami, numa' oprescu sa faca fitze de cocota?...

chestia-i ca romanu' nu-i prost, se prinde repede, da-l doare-n pix... stie ca politica-i confiscata, indiferent cum se cheama partidu' ala... si-atunci se ia cu altele: mai un shmen, mai o betzie, mai un viol mic sau un omor de mama, macar tine prima pagia in libertatea...
zambil
Postat pe 11 Iunie 2009 09:46
he,he,he...

cica ala, carradine, purta peruca si dres can l-au gasit galbejitii atarnand in cuier... ori au imbracat aia mortu' sa schimbe datele problemei, ori omu' era ciudat rau la sex, cum zic fostele neveste... da' cine dracu' asculta la ce zic fostele neveste?...
zambil
Postat pe 11 Iunie 2009 09:50
aseara cand zappam dadui pe otv,aratau o pustoaica care si-o tragea cu unii,si sustineau ca ar fi columbeanca.

ceva mai mizer,mai grotesc nu am vazut.

oricat mi-ar fi mie de indiferenta monica..nicio femeie nu merita asa ceva,si toata chestia asta era girata de zavoranca.

scarba,scarba totala...

nu,nu era columbeanca.

postul asta ar trebui inchis..
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 09:50
zambilu'

sa te bata norocu',acu' citii de carradine... procesoru'...

hai ma mami,ca parca ar fi o moda..ii baga pe toti la perversi d-aia penali..
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 12:34
iasomico...ascultai aseara la stiri...cica vor astia sa bage un proiect de lege pentru sanatate...cica sa fie doar un pachet de chestii medicale gratuite...restul sa fie cu plata

cica pensionarii care au mai putin de 7 milioane pot sa stea linistiti, ca nu platesc nimic...restul la plata cu ei, ce mama masii, arta e pe bani...

modelul e importat din cehia si slovacia

wife_de_zmeu
Postat pe 11 Iunie 2009 12:43
pai na, iasomico, daca isi creeaza singuri aceasta imagine....cine e de vina???...ei ca au o viata dezlanata si fantezista sau presa care, inevitabil, descopera aceste magarii ale lor????
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 12:44
hai ca s-a hotarat enache sa se insoare cu marciuc.

unde draq este buna crestere aici?isi sterge nasu'..cica o iubeste,cand te gandesti ca are o nevasta acasa...bai.javre sunt..

in alta ordine de idei,o vazui pe oana roman facand clabuci ca s-a insurat petrica,cati draci avea!

iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 12:53
s-a insurat petrica???? cu zuza aia a lui???? waw ce am pierduuut!!!
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 13:01
ba, era columbeanca. filmuletul circula demult pe net. de cel putin 5 ani. frumoasa frumoaselor avea atunci 16 ani.

si apoi, nu merita o femeie asa ceva dar , ce femeie desteapta se lasa filmata de niste derbedei cand sexuieste? ha?

nu pot sa o sufar. proasta si cu pretentii. bine-i face zavoranca. nu ca ar fi mai de doamne ajuta decat columbeanca dar, cel putin, are tupeu si nu accepta sa-i pape monicuta-prostuta seminte in cap
si_totusi
Postat pe 11 Iunie 2009 13:03
tuto,

s-a insurat petrica ..are nevasta gravida,deh...

ar fi culmea sa-i faca un baiat,pocnesc grasele alea.

eu nu-l acuz,era normal sa-si ia lumea in cap...
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 13:07
tusico,

nu este columbeanca,iti spun sigur...

iar zavoranca s-a tacanit de tot,acu' inteleg de ce nu-i da mama ei niciu-un franc,bine face..are tulburari de comportament fata...
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 13:08
he...he...iaso...cand te paleste dragostea "e" grele

iote la mine...
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Iunie 2009 13:09
am avut filmul se poate auzi ce zice. se dau chiar nume. la vremea aceea, ameninta columbeanu ca-i da in judecata. a dat pe naiba . filmul e perfect valabil si nu a avut ce le face derbedeilor

tipa era in clasa a 8 a sau a 9 a nu mai retin . basietii sunt din bacau si au fost chemati pe la politie dar, nu au avut ce le face.
si_totusi
Postat pe 11 Iunie 2009 13:10
pai na, cu trei isterice si nereusite....(zi si tu....lider de partid, socrul unui stripper)......din care doua umflate cu pompa - sa ma ierte bunul Dumnezeu, dar la banii lor puteau sa faca in strainatate zeci de cure de slabire si liposuctii fara numar....da! ar fi o chestie ca trestioara asta de nevasta-sa sa-i dea un prunc de sex masculin.....ar fi rupere.....
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 13:11
mai, am vazut si eu filmul de pe net...dar, sincer, nu mi s-a parut a fi gaboroaica......ca zambeste ca muta la.....aia da....dar nu mi se pare a fi columbeanca...parerea mea....
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 13:13
wife

dap e complicat...

tuto,

baga mama in ele ca scroafele,au facut omu' ala de ras..cu alegerile lor,si cica cornelus face arta,fostu' lu' oana...

totusico,

tu spui da, eu spun nu..buna e libertatea cuvantului pe lumea asta

vedem noi in curand....
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 13:15
tuta, nu ai dreptate. or fi umflate dar hai sa recunoastem ca petrica nu e cel ce trebuie acum ridicat in slavi. a gresit fata de copilul lui. trestioara asta, pe care o simpatizati, de fapt e o fufa care a gasit oportunitatea si prostul. ca-i face plod? brava ei.trebuia sa-l agate cu ceva . petrica oricum nu are gat. va face doar gura daca intr-o zi cocoana ii va spune frumos "pa si pusi"
si_totusi
Postat pe 11 Iunie 2009 13:16
ba nene..ok...baga in ele ca vacile...dar dreaq.....macar sa mearga in paula mea in franta sa-si faca dreaq un tratament ceva, un inel pe stomac, o lobectomie...ceva.....sau in spania...ca nu-mi imaginez ca tatucu' roman nu avea relatii pe acolo.....dar nu le-a interesat pe hipopotamele astea nenorocite.....cel putin oana aia cu buzoaiele ei ma enerveaza de mor....ca mioara saraca macar e la menopauza si la varsta asta mai pui ceva pe tine....dar umflata aia tanara nu are nici o scuza....
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 13:19
de ce a gresit fata de copilul lui?

este majora,a tinut-o in strainatate la studii...

vaca s-a facut degeaba mare,a intrebat-o maruta daca ii ureaza ceva lu' tac-su...din eleganta putea sa zica ceva,nu a zis decat ca silvia lu' petrica e proasta.

bine ca sunt ele destepte.
in can-can...catinca este acuzata ca este hoata,o gramada de vedete spun ca fura din buzunare si genti,naspa..e rau pt ea pt ca sunt numai oameni credibili cei care o acuza.
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 13:20
mai, eu am zi acultat ce zic acolo are sonor filmuletul. stiu si discutiile din presa de la vremea aceea. ca o fi, ca nu o fi, discutabil. oricum, eu o cred in stare
si_totusi
Postat pe 11 Iunie 2009 13:21
totushico.....nu-mi place de nici o culoare courvistina asta - pe care nici nu am retinut cum o cheama - am vazut-o la niste filmari sau poze de postere...si se agata ca o liana de amsterdam de bietul om.....mi-a facut o sila......dar e desteapta fata...si, daca ii toarna un baiat....s-a asigurat gagica toata viata.....
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 13:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine vrea sa fie cu mn 3 De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? 15 De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... 78 De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41
garbo_3060 5 De la: ristea26 24 August 2012 20:03
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... 114 De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36
Setari Cookie-uri