Chestiunea zilei..

una este sa o crezi in stare, si alta este sa fie ea.

ce s-a petrecut pe otv este intolerabil,sunt convinsa ca o sa se ia masuri zdravene de data asta.

iar oana daca tot zice ca ea este o doamna,a nu ar fi trebuit sa fie partasa la asa ceva.

promiscuitate,mizerie umana...
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 13:25
iasomia, eu zic ca nu e cum spui. ia gandeste-te ca taica-tau pleca cu una si nici macar nu se mai uita la tine cand te vedea. tu, ca plod al lui cum ai fi inghitit asta? parintii se despart dar ce vina au copiii? de ce unii, dupa o despartire uita de ei?

noi vorbim din punctul nostru de vedere ; ca e grasa ,ca baga in ea ,ca face sau drege e altceva. insa, faptul ca are un cui impotriva lui taica-sau asta e scuzabil. cine stie ce e in sufletul ei?" vaca "nu putea sa spuna ceva elegant pentru ca "boul'de tata , nu a fost nici el elegant in ceea ce a facut.

iar maruta, un idiot. stia ca rascoleste o rana si dorea cu tot dinadinsul audienta
si_totusi
Postat pe 11 Iunie 2009 13:28
tuto,

femeile din neamu' lui spun ca numai faptul ca da din cour bine i-a sucit mintile lu' petrica,gresit..este cu ea de ani de zile ,prostia sufoca,prostia plictiseste...

rezoneaza,altfel nu innebunea asa batranu'...

si-a luat lumea in cap,cred si eu, intre trei umflate obsedate de striperi...
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 13:30
tusico,

tata s-a insurat la trei luni dupa ce a murit mama,crede-ma....stiu multe pe pielea mea...nu este cazul sa ma pun in pielea ei.

mi-am muscat intodeauna din suflet si am fost alaturi de el in alegerile lui.

fii sigura ca petrica le chema,dar trebuie sa ai si pe cine,astea vor reclama...si sunt scandalagioaice, si la eurovision a facut oana o panarama de zile mari,deh...este fata lu' roman...haida deh...nu merge la nesfarsit.

sa vezi tu ce le asteapta pe astea.
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 13:34
pai mamica...decat sa stea acasa cu trei tute care nu vorbesc decat de mancare si de barbati tineri....mai bine se duce cu una cu care poate sa faca macar sex......ca mioara cred ca nu i-o mai dadea de mult...ca nu pare genul care sa fie ahtiata dupa.....iar muystele cele doua tinerele sunt doua ratate amandoua.....una are un copil dintr-o relatie esuata si alta desi a slabit, nu a pus mana pe nici un barbat de doamne ajuta.....e si asta o chestie, nu?....oricum, e usor sa-ti blamezi tatal ca a plecat cu alta...dar e greu sa te uiti in oglinda si sa te vezi cat esti de caraghioasa cu slaninile alea pe tine....mai ales ca esti dreaq sotia/fiica unui om politic important in romanica...daca as fi fost in locul lor, nici macar nu as fi scos capul din casa de rusine.....sa stau ca vaca pe un munte de bani si sa nu fac nimic ca sa imi imbunatatesc imaginea....io cred ca petrica si-a stricat imaginea politica si din cauza lor......parerea mea....
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 13:38
tuto,
mie mi-e greata si de povestea lui roman, omul asta a fost toata viata lui un oportunist, cel putin asa il vad eu, si de circul de pe otv..
tiganie si ridicat de fuste in public..nu se face asa ceva..
gabitzza
Postat pe 11 Iunie 2009 13:55
Petrica si-a stricat imaginea singur, nu a fost nevoie de ajutorul nimanui.
Cu atat mai mult daca amantlacul lor tine de mai mult timp, atunci este o panarama de om, un las. Eu asa il vad, nu a stiut sa aiba curajul sa vorbeasca cu Mioara, a plecat fara sa-i spuna nimic. Il credeam un om integru, nu un papagal las.

Becali nu are voie sa paraseasca tara, asa a hotarat instanta.
S-a bucurat degeaba.
Clm
Postat pe 11 Iunie 2009 15:38
celemeule,

aham..tu esti bubulina gospodina,chestii socoteli..mioara,alea,alea...suntem pe pozitii diferite acilea,eu am stat in cartier cu ei,mergeam frecvent la o tipa care statea gard in gard cu ei,tipa coana mioara non stop.

dar nu-i asa? e libertate,putem sa avem orice opinii dorim.

pai nu i-a spus ca pleaca,stii de ce? iar ameninta cucoana cu sinuciderea,a fost de cateva ori la spital pe timpuri.

iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 17:32
la spital de-ala unde foloseau halate ? pe bune ? ameninta cu sinuciderea ? iote domle ce chestie...santaj emotional, adicatelea...
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Iunie 2009 17:35
hai ca ridica OMS alerta la 6.

pandemie de gripa porcina.

bai..crez ca vine furtuna si la bucale,nu ma simt deloc in apele mele.

auzi vadim :macovei o betiva.

la ceremonia de inmanare a certificatelor de europarlamentari.

iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 17:36
dap..

cum il simtea (sau i se parea)ca e petrica cu gandu' in alta parte,cum lua buline,sau facea crize.

a fost si la urgenta,cand era ala cuplat cu oana sarbu.

femeile fac mare greseala!barbatii nu sunt monogami!au ei ceva in gene acolo ..se sufoca daca nu calca si alaturi un pic.
este adevarat,un barbat de calitate nu se afiseaza,si face tot posibilul ca sotia sa nu simta.

dar deh...daca ai nas,simti..sau mai bine zis banuiesti,incalecati sa nu-i vezi.

tineti minte,cand ai un barbat strong din toate punctele de vedere, este indicat sa ai ciocu' mic.

te baga in seama,iti da partea din toate cele?

atunci mai faci si pe proasta.
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 17:43
a fost cuplat cu oana sarbu ? sunt in urma cu stirile mondene...he...he...

floricico, daca lua buline sau facea crize, io zic ca nu era pe dunga ei, soro...

dragoste, dragoste, da' parca nici asa...cand se apeleaza la santaj de-asta, sigur isi ia barbatu' lumea in cap...ca se satura de lacrimi si acute, parerea mea...

nu mai zic cat de umilitor e sa ameninti cu "vitrionu"
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Iunie 2009 17:52
oana a avut in perioada aia un accident de masina,in urma caruia a suferit niste operatii la picioare.

era in masina lu' petrica cand a avut loc accidentul...i-o imprumutase ...

ii umplea rezerva de flori.ehhhh

iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 17:58
sigur, sigur..

viata mea, e atat de cald afara, ca-mi intrau tocurile de la sandale in asfalt..
gabitzza
Postat pe 11 Iunie 2009 18:01
la moi se puse nor.

sunt reumatica...sa-mi bag ceva,ca tare ma "ticura" oasele...
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 18:03
iote ca nu-mi ia postu' nici a doua oara

ziceam de mioara...parca e mitza baston cu vitrionu'
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Iunie 2009 18:04
au o ura in ele saracele...sa vedem pe unde scoate camasa catinca saraca,ca zisera astia ca da cu jula.

si nu oricine,goma barbatu' lu' levintza...si inca cativa...

acu' ca se insura petrica ,o sa se dea multe in vileag...bietele..o sa manance si mai si...

stiu,sunt rautacioasa...crez ca unde sunt malada asa...
iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 18:08
pai, tot malada esti ? ca te-am intrebat ieri de sanatate, si n-ai zis nic, ai disparut de pe garbo...si eu am crezut ca te-ai facut bine...

mey...nu sta asa tzeapana...du-te la doctor...
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Iunie 2009 18:18
fetita,

scuza-ma si tu,daca nu raspund inseamna ca nu am vazut.

iasomia
Postat pe 11 Iunie 2009 18:24
dap, o procedura, ceva...
gabitzza
Postat pe 11 Iunie 2009 18:24
common...ca am vazt dupa, ca ai iesit...

nu conteste...du-te la doctor, nu sta asa...
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Iunie 2009 18:25
zambile,
ce stai acolo tacut mai mami si nu spui nimic?
te-a suparat cineva ?
gabitzza
Postat pe 11 Iunie 2009 23:22
haoleo fetelor...plecai la munca...vorbeati de petrica...m-am intors de la munca.....vorbiti tot de petrica.....da mai lasati-l boalei in spuma aleia ca a inceput sa-mi alunece capsunile invers pe gat de cand tot citesc eu pe acilea....dis-to-no-calm!!!!...dis-to-no-calm!!!!da halatu'....halatu'...cat e halatu'?
tutankhamon
Postat pe 11 Iunie 2009 23:41
gaboantzo...

m-am pus la fereastra ca azi a fost zi de pensie...
zambil
Postat pe 12 Iunie 2009 00:44
iaso, probabil ai drepatate, dar nu cred ca trebuia sa astepte atatia ani ca sa plece de acasa. O putea face oricand, chiar daca ameninta femeia.
Cancan, Petrica cu Ramona Badescu au stat inchisi o ora in cabina lui Dan Negru in pauza filmarilor unei emisiuni.
Se poarta ciorapii cu furnici (tot cancan), te scarpini doar vazandu-i, da sa-i mai si porti.
Clm
Postat pe 12 Iunie 2009 07:31
bitza,

lasa mami mosneagu' in pace,toti avem tacerile noastre.

zambilu'

pensionaru' lu' iasomia...

celemeule,

ba mami,cand doi oameni frumosi stau de vorba,barfa functioneaza...al draq...

iasomia
Postat pe 12 Iunie 2009 09:24
ia sa va bag acilea ceva,cred ca ati primit-o si voi:

Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie.

1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.

CONCLUZIA:
Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbiti romana si ca traiti in Romania e ceea ce va omoara

iasomia
Postat pe 12 Iunie 2009 09:26

iaso...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Iunie 2009 09:27
adevarat, toti avem..

scuze de deranj zambile..
gabitzza
Postat pe 12 Iunie 2009 09:31
eeeee..nici asa,pai ce faci?

alunga depresia aia,capu' sus mandro!

si sa stii ca mosneagu' nost cand tace, este plictisit,sau are treaba,nu-l pun pe el jos supararile..

mi-am luat zmeura si margarete,ioi,sunt asa happy..ce-mi place sa fac terci zmeura in plisc...

ursoiaica deh...ehe,he,he...

wife,

pupici ...si eu am ras...
iasomia
Postat pe 12 Iunie 2009 11:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sfaturi 5 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07
AFACERI 1 De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23
in lupta cu gelozia si posesivitatea... 15 De la: 18 Iunie 2012 20:27
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25