Voi urmariti Lazarus show? Pe mine ma dispera omul ala, are invitati dar numai el vorbeste. Un certaret si jumatate. Toti mahalagii au show-uri acum. |
||
persidadamian Postat pe 12 Iunie 2009 18:05 |
||
---|---|---|
nope... te cred.. |
||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2009 18:06 |
||
pai de, daca i-a ushuit pe generalii aia batrani cand i-a venit damblaua... or fi fost alde mos teaca aia senili, da' aveau relatii pe la buget... | ||
|
||
zambil Postat pe 12 Iunie 2009 18:06 |
||
Asa cum e Vadim un turbat si toate alea, dar cand le zice le zice pe nume. |
||
persidadamian Postat pe 12 Iunie 2009 18:07 |
||
minte tati... | ||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2009 18:07 |
||
bre sido... nu toti au.. unii sunt free-lanceri si se descurca si ei pe cate un forum, dupa posibilitati... |
||
zambil Postat pe 12 Iunie 2009 18:07 |
||
vadim are sharm,da' e bolnavior saracu'... | ||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2009 18:08 |
||
mai...mi-e rau...am intrat pe pitzipoance.org si am vazt o masina stantata Louis Vuitton... fetele astea chiar au innebunit de tot ? hai ca va dau linku' http://pitzipoanca.org/page/14/ |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Iunie 2009 18:14 |
||
hai mai gagica...ce cauti p-acolosha?... | ||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2009 18:18 |
||
wife, aia este poseta, bre. are dreptate pitzi | ||
tulipe Postat pe 12 Iunie 2009 18:19 |
||
Daaaa Zambil, ok, dar eu stiu ca atunci cand apari la televizor in fata unei natiuni intregi, trebuie sa ai un pic de clasa,un vocabular adecvat si asa mai departe. Am mai apucat sa-l vad si pe OTV,pai m-am crucit cum vorbea. |
||
persidadamian Postat pe 12 Iunie 2009 18:19 |
||
ma omorati...ma distrez si io, nah... tulipo, e masina, fata...avea volan, ce dreaku bata-te norocu'...m-ai facut sa mai intru inca o data... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Iunie 2009 18:20 |
||
De la: iasomia, la data 2009-06-12 18:08:46vadim are sharm,da' e bolnavior saracu'... Vadim ar face multe saracu, patriot. |
||
persidadamian Postat pe 12 Iunie 2009 18:27 |
||
pai..asta zic,are o jena... | ||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2009 18:30 |
||
corect, iaso...la picioare n-are nimic...la cap are ce are... eu cand il vad imi aduc aminte de clipu asta' http://www.youtube.com/watch?v=V4N_ECC_b8k |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Iunie 2009 18:35 |
||
eu zic ca s-a invetat unul mai nebun decat vadim, nati meir. i-auziti acilea slogan, "o vreti pe monica? semnati pt nati meir". cica de ieri pana azi, a strans 6000 de semnaturi | ||
tulipe Postat pe 12 Iunie 2009 18:45 |
||
mda...tulipo...si cand te gandesti ca bufonii de genul asta au priza la romani...sunt vazuti ca niste salvatori, patrioti de-aia... putini inteleg ca astia dau pe gura ce vor prostii sa auda... mistificare in masa, fetita... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Iunie 2009 18:48 |
||
Slojan ne "incurajeaza", nu vede o redresare prea curand a economiei in Romania, poate peste 25-30 de ani. D"aia a ales el parlamentul european. | ||
Clm Postat pe 12 Iunie 2009 18:56 |
||
Iaso, n-am nici un stress in directia asta, oricum si-a luat bagajul si a plecat.. ma bag la un film, o seara faina.. |
||
gabitzza Postat pe 12 Iunie 2009 20:47 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-06-12 18:19:45Daaaa Zambil, ok, dar eu stiu ca atunci cand apari la televizor in fata unei natiuni intregi, trebuie sa ai un pic de clasa,un vocabular adecvat si asa mai departe.Pai daca e avocat... |
||
strumfitoaia Postat pe 12 Iunie 2009 20:53 |
||
De la: tulipe, la data 2009-06-12 18:45:58eu zic ca s-a invetat unul mai nebun decat vadim, nati meir. i-auziti acilea slogan, "o vreti pe monica? semnati pt nati meir". cica de ieri pana azi, a strans 6000 de semnaturiVrea sa fie al 2-lea Obama,al Romaniei. |
||
strumfitoaia Postat pe 12 Iunie 2009 20:54 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-06-12 20:47:05Iaso, Ce film ca vreau si eu o comedie buna? |
||
strumfitoaia Postat pe 12 Iunie 2009 20:56 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-06-12 20:47:05Iaso, hai sa-ti zic eu de bagaju' tau, gabitu'woman...comentezi fara suport o data, doua, trei...la divergenta trecuta, mai pe fata, mai pe dos...comentariile, i mean...ok, trec cu vederea...si tac(nici eu nu stiu cum), good...apoi sari cu asa-zisa prietenie, hm...ok, sunt o generoasa, mai trec cu vederea...dar cand in continuare comentezi doar sa faci aceeasi nota cu mai vechii site-ului, fara pic de simt...si in vazul meu, so se pare ca scorpiuta din tine isi da in petic...ok, but hei, taurita si leoaica din mine nu suporta joculetele astea mai pe din fata, mai pe din dos, ca deh, sunt dintr-o bucata...si am un simt al bunului simt exagerat, poate...so, fii cum te pricepi unde si cum si cu cine vrei, dar nu la mine-n casa si nu cu mine, iubita, ca-s alergica la ipocrizie si tot ce implica ea, capisci?o seara faina...dar, zau...un pic de stres acolo, cand e cazu' zau ca e de bun simt...whatever, but no friend like you...lasa-ma sa fiu o pura...in afara de ceva persoane care au ceva coloana vertebrala de pe acest forum(si-s putine la numar)unii sunt de toata jena...dar stiu o treaba macar...n-au un stres sau o jena...iaca eu am fost crescuta altfel...si mi-s tais... hai, aveti material didactic de weekend...ca eu merg sa ma distrez nitel...ca n-oi fi degeaba mandra-n toate.bye...take care si take it easy! |
||
mia79x Postat pe 12 Iunie 2009 21:18 |
||
mia, te-am rugat sa respiri...nu ma dezamagi, te rog... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Iunie 2009 21:26 |
||
wife...poveste veche...dar cand altii o reactualizeaza din moment ce eu trec cu vederea, please...nu-i chiar asa...acum fiecare cum poate a fi obiectiv...cat despre dezamagire, sorry...dar important e sa nu ma dezamagesc pe mine...ca pe aici altii au dezamagit, din plin...si nu am fost eu aia...ca stiu ce vorbesc...nu suport rautatea, prostia si oamenii parsivi...iaca-s mai curajoasa de felu-mi...eu de multe ori am avut maturitatea de a nu ma baga cand ceva pute intre doua persoane care au poate ceva de spus...altii de ce n-o fac?...e multe de vorbit...but i have to go to dance...it s weekend time... | ||
mia79x Postat pe 12 Iunie 2009 21:33 |
||
mia, nu mai comentez, ca o fac degeaba o seara placuta si tie |
||
wife_de_zmeu Postat pe 12 Iunie 2009 21:35 |
||
mia, se pare ca tocmai bunul simt iti lipseste tie, dar e problema ta, mie nu-mi place mahalaua, si nici n-o sa ma intind cu tine la polemici inutile.. si daca n-ai inteles, interventia mea iti facuse un serviciu, a fost facuta cu toata delicatetea, in asa fel incat nici una din parti sa nu se simta jenata. la cum vorbeai, desi ti se sugerase delicat ca undeva e o eroare de judecata, maturau cu tine pe jos p-aici, pentru ca, din nefericire pentru tine, nu ti-ai ales adversari pe masura ta. te tineau in corzi, pana la calendele grecesti. dar banuiesc ca-ti trebuie ceva intuitie, ca sa observi unele lucruri. sau un oarecare simt al ridicolului. s-a mai inchis un topic din cauza ta, daca nu ma inseala memoria. n-am vrut sa se intimple acelasi lucru aici. cat despre stress, ma stresez in legatura cu lucrurile, oamenii sau faptele cu adevarat importante in viata mea.. care sunt oarecum departe de locul asta. eu nu merg, mai mult decat mi se permite, in ograda cuiva. chestie de obraz si de respectare a intimitatii sau anonimatului. daca cineva doreste sa-mi impartaseasca ceva, ascult cu toata deschiderea. altfel, ma opresc la usa. end of story |
||
gabitzza Postat pe 12 Iunie 2009 21:59 |
||
Fetelor ma aflu intre prietene si ma necajeste faptul ca va impungeti in loc sa va agreati si sa va intampinati cu cuvinte prietenoase.Va rog din suflet sa reveniti la sentimente mai frumoase. | ||
Ioana007 Postat pe 12 Iunie 2009 22:05 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-06-12 22:05:26Fetelor ma aflu intre prietene si ma necajeste faptul ca va impungeti in loc sa va agreati si sa va intampinati cu cuvinte prietenoase.Va rog din suflet sa reveniti la sentimente mai frumoase. Te pup tot in seara asta Ionica...Hei,nu ginditi dracii,mi-e drag ca e omul pacii... |
||
valentino Postat pe 12 Iunie 2009 22:16 |
||
gabitzza Postat pe 12 Iunie 2009 22:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
Dilema! | 14 | De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38 |
buna | 11 | De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13 |
|
||
Cafeneaua virtuala | 13 | De la: after 10 Septembrie 2009 09:14 |
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! | 16 | De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri