Chestiunea zilei..

musai cu untuletz..

si mie imi place salaul,intr-un timp aveam un fix,ma duceam la bolta rece si mancam numa' salau ,da' parca aveam probleme cu stomacu' atunci,nu mai stiu...
iasomia
Postat pe 13 Iunie 2009 16:54
waifo...

mai ia neste inghetata la vizionare, ca e antidepresiva...
zambil
Postat pe 13 Iunie 2009 16:55
aoleo, zambilu'...zici tu ca am nevoie ?
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Iunie 2009 16:55
zisesi de vodca aia...
am trei ani de cand nu am pus alcool in gura,da' cand mi-oi da cep...crez ca d-aia bag la intuneric...
iasomia
Postat pe 13 Iunie 2009 16:56
bai...

care aveti drum prin bucuresti, sa va duceti sa mancati niscaiva mici la doina, pe kiseleff... cocosatu' e mic copil...

iete, ca tot in gusturi de mitici o daduram...
zambil
Postat pe 13 Iunie 2009 16:57
mama ce merge o vodca de la congelator, cu sticla plina de gheata pe deasupra.. sa curga in pahar ca uleiu'...
zambil
Postat pe 13 Iunie 2009 16:58
ba mami
cocosatu' era pe gustu' meu cand avea alea trei mese pe timpuri.

maxim un an dupa redeschidere si extindere a mai pastrat reteta.

iasomia
Postat pe 13 Iunie 2009 17:00
nu sunteti zdraveni, balesc acilea de mor...
gabitzza
Postat pe 13 Iunie 2009 17:00
te nimerisi si cu grei acilea,mancaciosi deh...
iasomia
Postat pe 13 Iunie 2009 17:02
gaboantzo...

pai venisi si tu acuma, cand scuturam fetzele de masa de firmituri?...
zambil
Postat pe 13 Iunie 2009 17:02

iasomico,
sa de-a naiba, numai d-alea de-mi plac mie ati vorbit..

zambile,
bagabontii p-afara..

gabitzza
Postat pe 13 Iunie 2009 17:04
i-auzi nene ce ne zice baselu'; romania intra in recesiune...

he,he,he...ne arde la rarunchi, nea marinaru' asta... acu' da-n bnr, maine poimaine vaz ca-l ia la suturi si pe boc, si salveaza natiunea ca popeye ala...
zambil
Postat pe 14 Iunie 2009 21:27
bumbesti - livezeni ne cheama... sa vezi atunci salopete si basculante de fitze...
zambil
Postat pe 14 Iunie 2009 21:29
tati,

acu' il vezi pe base Ca Candideaza ca independent...

ia sa bagam o dezordine p-aici,ca ma umplui de draci,auzi?ma umplui de draci:nu am bula,am stat ceva la poarta pana mi-a dat garbo voie sa intru...joco di mano ..noroc ca nu sufar de mania persecutiei.
deci, d-ala:

traii s-o vad si p-asta,o rona hartner fermecatoare,cu stil si verb..le-a dat cu cracii in sus pe patzachinele alea de ziariste de doi bani,de la revistele cu pasarici la vedere.

iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 09:51
esti in forma, mami ?
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 09:53
draci..

dorm pe mine...tre' sa iau niste vitamine...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 10:03
inca nu te-ai reglat cu somnu'?
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 10:05
nope

iunie pt mine este o luna f tampita,in fiecare an imi spun ca mi se pare,aiureala..mi se intampla tot felul de chestii aberante..

lasa ca vine el iulie...

bai woman,

scrisei la copilul barbat acolo,femeia nu mai stie sa fie mamoasa cu barbatul ei,sa-l ajute sa scoata copilul din el la lumina,este trist, dar asa e..

ma uit la prietenii nostri,seara stau pe strada ,in loc sa stea cu femeile lor acasa,sa iasa la o plimbare inainte de culcare...
si sunt tristi fata,tare multi barbati tristi..

tu stii ca eu de ex cand stau la trecerea de pietoni,si imi da intietate unu' trist,uneori ii fac cu ochiu'?

ce si cat ma costa sa aduc un zambet pe fata cuiva?
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 10:12
he...he...iasomica mea...tare mai esti poznasa...

si da, ai dreptate, oamenii in general sunt tristi...de mult nu am mai vazut pe cineva care sa mearga cu privirea atintita inainte, mai toti merg cu capu' in pamant...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 10:15
poate unde sunt eu mama de baieti,poate unde am fost "fata din gasca de baieti" ..stii ca toate gastile de baieti au cate-o nazdravana care joaca fotbal cu ei..

dar tristetile barbatilor mi se par mult mai adanci...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 10:18
asta pentru ca ei incearca sa le disimuleze, iaso...noi refulam mai iute. dam pe gura imediat ce ne doare
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 10:28
corect..

ei sunt educati ca trebuie sa fie puternici,ca este rusine sa-ti arati slabiciunile:

esti baiat mare,ce naiba!

chestii d-astea.

fata,noi avem un grup de "baietii ",iesim seara la o terasa,daca ai stii cat de dornici sunt sa auda o gluma,sa vada un zambet.

cucoanele nu ies,niciuna..te miri ce draq fac prin casa...dap,sunt obosite,au griji,dar mai bine iesi la o plimabare cu onu' tau decat sa stai cu ochii beliti la tv.
macar vara,oamenii se instraineaza,nu mai comunica..se asterne intre ei o dureroasa tacere.
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 10:39
mda...imi povestea G ca niciodata tata'su nu l-a tinut de mana cand era copilas...cica barbatii nu merg asa...pe urma cand a crescut ii spunea ca barbatii nu trebuie sa citeasca sau sa scrie poezii, ca doar fatalaii fac asta...

oamenii sunt tristi iasomico, dar isi trag cate-o masca de-aia pe fata, " iote ce bine ma simt si ce fericit sunt"...

si da, stau cu ochii beliti in tembelizor, si viseaza la cai verzi, suspina cand vad decoruri fastuoase prin filme...coana mare e indragostita de aranjamentele florale din "tanar si nelinistit", tot ofteaza si zice "ce viata"...

ce viata, nene ? pai ce ? aia care au bani de nu mai stiu ce sa faca cu ei, nu sunt si ei oamneni ? au si aia probleme...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 10:49
si-au ales astia o varianta deliranta de a face opozitie,lovirea asta repetata in basecu , face f mult rau.

o sa-l voteze romanii iar,ce greseli fac!

si cat de dezamagita sunt de antonescu,bai frate! eu cred ca este lucrat,altfel nu se explica..

woman,

cine stie si tac-su ala..a lu' G ce traume o fi avut in copilarie...of,of..mai,mai...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 11:11
andramicu,

vad ca esti on fetita..

ba mami,de ce nu mai imi merge bula?

ca bifai acolo non-stop.
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 11:34
Hai ca o activez acum. Daca ai setat o data sa nu apara, nu mai apare deloc
AndraMicu
Postat pe 15 Iunie 2009 11:36
draci,

am setat sa apara.....
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 11:37
stai ca e ocupata, tocmai l-a executat pe nenea ala...justme 2pack...de vorbi atat de buruienos pe topicu' cu iarba...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 11:37
ii facui si eu reclamatie,pai..se poate asa ceva?

astia trebuiesc starpiti din fasa...sa tinem casuta curata...
iasomia
Postat pe 15 Iunie 2009 11:39
eu am trecut la de-alea hard...i-am zis andrei direct...ce sa mai pierdem vremea ?

wife_de_zmeu
Postat pe 15 Iunie 2009 11:40

Recomandari

Setari Cookie-uri