mda...sa elaborezun pic... cainele moare de drum lung si prostu' moare de grija altuia... cateodata la propriu, cum fu cazu' la brasov... ce-l mana pe el in lupta? - cum bine zicea bardu' de la mircesti... pa-i d-aia a plecat el d-acasa, sa alerge pe strazi dupa oameni inarmati cu pistoale?... asta-i asa zisa prostie elementara... si mai apoi: se baga intr-o chestie care miroase bine de tot a facatura...cat ziceau aia ca s-a furat?... 400 000 de euroi?... la o casa de schimb din brasov, in extrasezon?... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 09:17 |
||
---|---|---|
credeam ca alde romanache s-au vindecat, dupa revolutia aia just for laugh... sa lupti cu mainile goale impotriva armelor... si pt ce?... prosti mai suntem... | ||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 09:20 |
||
da..e cusuta rau cu ata alba.. da' de unde sa stie el asta? iti dai seama..cand a vazut ca sunt impuscati doi oameni ,a reactionat,poate fi un gest reflex.nu cred ca mai gandeste cineva intr-o situatie de acest gen. si eu m-as fi agatat de criminal sa-l tin pe loc,si cred ca si tu...instinctu' de conservare uneori nu mai functioneaza. depinde de ce ai in interior acolo..sau poate m-as fi blocat,sau m-as fi aruncat la pamant,nu stiu... dap..prosti... |
||
|
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 09:25 |
||
test |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 09:32 |
||
da... nu-mi luara astia mesaju' si am verificat... sa reiau... | ||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 09:32 |
||
ca si cei de la ciorogarla. alta facatura eu cred ca in depozitul acela se iesea nitel lipsa la inventar.asa ca, baietii au pus de un jaj. cine stie la ce braconieri au tot imprumutat ei puscoace si aia au uitat sa le mai returneze? sa vii intr-un depozit al armatei, ziua in amiaza mare , cu masina si sa incarci marfa ca de la depozitele en gros gen europa , sa nu te vada nici musca si sa pleci bine mersi e lucru mare, domle. paznicii aceea care-s inarmati cu munitie de razboi pana in dinti, ce faceau? jucau concina? de asta ma uit eu la alte nazdravanii aseara am vazut test de fidelitate am ras, cu hohote sa va povestesc. unul a fost prins de iubita tocmai cand se urcase putin pe ispita si se uita atent daca nu are aia vreun gunoi in ochi. adica era peste fata, dar peste bine. lipit apare oficiala si incepe scandalul. " ce faci derbedeule? asa ma iubesti tu? nu te imbraca, sa te vada poporul ,am crezut in tine, te-am iubit, idiotule " ei, in timp ce aia era la capitolul uret, strofa cu hai! hai! omul a apucat sa-si puna pantalonii . simpatic a fost ca uitase sa-si ia chilotii pe el si-i tot indesa in buzunar. aia, cu gura. "nu te imbraca, sa vada natiunea ce burta ai, ce muschi detii " pana aici. s-a nervat musiu si hatz ! la capul ei. cat pe ce sa o lase fara peruca . noroc de malacii, ce erau pe post de badygarzi. dar, cred, ca tipei i se pregateste ceva. sa fiu in locul ei, nu as mai iesi din casa vreo doua zile , pana uita ala ce-a patit |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 09:36 |
||
iaso... au trecut vremurile revolutionare cand banditii furau din averea poporului si orice cetatean era dator sa se sacrifice in interesul comunitatii... e iar vremea haiducilor.... crezi ca palicarii aia de taiau barba la ciocoi erau altceva decat niste talhari ordinari?... da' au intrat in memoria populara ca eroi pozitivi fiindca amarasteanu' se bucura sa vada cum asupritoru' o mai lua pe cocoasa... legi, stat de drept?... eheeee... pe vremea aia rumanii aveau mentalitate si comportament de tigani... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 09:36 |
||
pisicutze, floricele si catzelusi, am si eu o rugaminte la voi, daca puteti sa-mi dati o mana de ajutor! am de facut un proiect la o materie de umplutura, audit de marketing, si n-am nici o idee! stiu ca suna pretentios, dar mie, sincer, mi se pare cam trasa de par asocierea auditului cu marketingul!! plus ca in Romania nu prea se utilizeaza, in primul rand, pt ca firmele nu prea au compartiment de marketing... asa ca...cine are vreo idee, sau poate sa ma ajute cu ceva....astept un semn pe privat!! dau un suc, promit! |
||
zambila Postat pe 3 Februarie 2009 09:38 |
||
shito.. shi dracu, fata hai?... ti uiti la facaturili shelea de li zishe aistia reality show?... da' magda lu shiumac shi zishe?... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 09:39 |
||
totusi, io crez ca a armamentu' ala lipseste de la revolutie.... cat despre "test" ..este facatura. |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 09:41 |
||
zambia... baga un search pe net... referate, chestii... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 09:43 |
||
zambil, corect,ai dreptate. zambila, mami,poate sa-ti dea detalii si pe topic,nu ne deranjeaza... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 09:44 |
||
oi, zambil, de magda nu prea cunosc ca nu ma entereseaza . nu stiam eu nici de ispite dar mi-a vandut si mie potul cineva care se hlizea pe mess. m-am dus sa vad ca sa am ce discuta cu omul. sa avem subiect di vorobit, cum s-ar zici oricum ,stii de cine e vorba si-ti inchipui ce se hlizea . nu mai zic cine e dar ase avem noi un subiect vast de discutie gen cucu si pupaza |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 09:46 |
||
floricelu' pai e frumos? ma faci sa dau in ras..acilea,sa zica fetele ca am d-aia bipolara? nu am stiut ca stii asa bine moldoveneste... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 09:46 |
||
deci, sa va zic cum e cu netu si referatele.... ca doar am cautat!! intra profu: -deci, cu cine incepem, cine vine primu sa prezinte proiectu?? nimeni, nimic... profu: haideti ca n-am toata ziua la dispozitie, daca nu vine nimeni, plec! -se duce un coleg pe care il mai vazusem odata in 2 ani, hotarat cu proiectu la prof! -se uita profu: ah, auditul la metro cash and carry....dap, il mai am in cateva exemplare!! poti sa-l iei! ne vedem la vara!! a plecat omu, ce sa mai, iar noua ne-a mai dat o sansa, pana sambata! am tot cautat eu ceva plauzibil, dar nimic...am gasit lucrari de licenta, dar cer cate 100-200 ron pt ele, si sunt mult prea elaborate! pana la urma si un proiect bun pe marketing ar fi ok, as mai completa eu cu auditul si teoria... trebe sa o scot la capat pana sambata!! apropo...mi-am schimbat poza, dar tot cu printesa e!! ma mai gandesc pana pun una cu mine!! poate nu ma luati in serios, ca sunt prea "mica"!!? |
||
zambila Postat pe 3 Februarie 2009 09:51 |
||
apropos de cererea zambilei... cautam zilele astea niste experti in protectia muncii... pt un audit la un proiect... nenica, m-am ingrozit... tot felu' de refuzati care la viata lor au incercat de toate si nu le-a iesit nimic se dadeau acuma experti in protectia muncii, doar fiindca facusera un curs de calificare de o saptamana... da' lasa ca si astia de cer tot felu' de rapoarte bune de facut cornete de seminte nu sunt zdraveni... cica asa cere ue... pai da, cere ue, ce sa zic?... da' daca tarisoara asta saracuta de tot ar indeplini toate standardele ue peste noapte am ramane dracu' cu toti in izmenele goale... ca noi n-avem bani nici sa ne tragem basinile, dar sa mai respectam standardele ue.. zambila, fata.. tu nu te descuraja, da-i cu searchu' acolo... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 09:52 |
||
hei, stie careva de ce nu-mi modifica poza de la avatar?? | ||
zambila Postat pe 3 Februarie 2009 09:53 |
||
totusico, am dat pe profilul tau ,si am vazut ca ai bagat-o pe Cruella aia... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 10:18 |
||
am ales una care sa semene cu poza matzei. tot intr-un cot cruella, ha? | ||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 10:20 |
||
dap.... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 10:23 |
||
totusico...m-ai terminat ce avatar ai... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 12:12 |
||
iaso...ce faci, draga mea? ca nu am mai vorbit de mult... mie imi plac blondele...imi placi tu...imi place giani... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 12:19 |
||
wife, pai nu asa am promis? exact si la fel de asemanator identic,,ca celalalt. tot intr-un cot, tot cu o labuta, pardon, manuta in sus simulez faptul ca ...gandesc. shtouri . | ||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 12:24 |
||
ehee...totusico...asta cu manuta imi demonstreaza ca esti in trend...ca toate gagicutele isi tin manuta asa ridicata...de la posetuta cumparata din bazar si e cu pretentii de chestie firmata god...ca ce dor mi-a fost de voi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 12:27 |
||
smechero, ai vazut poseta. pai , eu o ascundeam sa nu zica lumea ca ma falesc cu un versace contrafacut o ascunsesem in fumul de la tigara era un cantecel cu " aprinde o tigara, si-n fumul care zboar-n nori albastri ca un vis / cufunda-te-n uitare si lasa gandului carare de abis" |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 12:38 |
||
voi va bezelti acilea...si astia de la tv mai au un pic si dau in apoplexie pt verdictu'dat la haga. natiunea romana este in depresie majora nene! |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 15:11 |
||
hi...hi...iaso...lasa, draga, haga...nu vezi ce "cestiuni" importantisime dezbatem aici? posetute...alea-alea... totusico...cred ca imi schimb si eu avatarul...in ceva rau-rau...tre' sa-mi onorez descrierea personala chiar, ce avatar se potriveste la born to be a bitch? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 15:16 |
||
iaso... eu nu stiu de ce se bucura astia.... poate mai pun de-o zi nationala pa chestia asta.... ca noi oricum nu ne alegem cu nimc din ce-i p-acolo....suntem tara petroliera si avem preturi mai mari decat aia din ue... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 15:24 |
||
zambil...ce faci my friend? ce muzica asculti azi? eu sunt inconjurata vecinul din stanga asculta muzica religioasa, iar vecina din dreapta il asculta pe sorin pustiul...care se pare ca vaiiiiii....a fost injunghiat...cred ca viitorul album va fi despre dusmanii lui... zambil...si tu iti schimbi avatarul ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 15:31 |
||
zambil, sa-i ia draq! ti se face greata,ma uit cum comenteaza "analistii" astia... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 15:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
Vina mea....partea a doua | 41 | De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31 |
|
||
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri