cine ne reprezinta pe noi in parlamentul european ? este adevarat ca se pune problema sa ne dea astia afara din ue? |
||
yavrum Postat pe 16 Iunie 2009 10:41 |
||
---|---|---|
neeeeee...vrei sa se certe pe comp care sa se joace mai intai???? ca a mea muma ii dacoasa rau....ca un copil mic atunci cand ii iei jucaria..... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 10:42 |
||
azi iar am simtit rusinea de a fii roman ,sincer ma simt scarbita de toate faptele savarsite de romani in strainatate. | ||
|
||
yavrum Postat pe 16 Iunie 2009 10:44 |
||
esti tu in pasa proasta,mie mi se rupe.. suntem printre cei mai misto oameni de pe terra... |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2009 10:46 |
||
pai sunt nu pot cumpara nimik in rate cu toate ca am un neto de 1400 ,si nu platesc pe hartie nimik ,am vrut sa cumparam o canapea de 1000 in rate si au anulat fara cuvinte duar prin simplu fapt ca sunt romanca ,am vrut un card cu debit ,nu se poate vin din romania ,am vrut telefon cu abonament mai bine zis duar abonamentu la romani .bulgari si polonezi din prima nuuuuuuuuuuuuuuu.despre un credit nu se pune problema iar daca vreau sa imi caut alceva de munca nu are nimeni incredere in romani .Deci sunt in pasa SUPER proasta ma bine sa ne arunce din Eu poate ne mai potolim un pic | ||
yavrum Postat pe 16 Iunie 2009 10:52 |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2009 10:54 |
||
si daca ne arunca din ue....crezi ca le vine mintea la cap tiganilor si cetatenilor romani care fac faradelegi?????...sau a celor care ne conduc sa faca ceva pentru a iesi din criza???? | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 10:59 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-16 10:59:15si daca ne arunca din ue....crezi ca le vine mintea la cap tiganilor si cetatenilor romani care fac faradelegi?????...sau a celor care ne conduc sa faca ceva pentru a iesi din criza???? NU dar macar inchid granita ,imi pare rau cu nu am poze cu o zona din Dortmund plina de bulgari ,tigani si etc ,mai ceva ca mahalaua de la noi si din cauza lor trag romanii care muncesc ca idiotii |
||
yavrum Postat pe 16 Iunie 2009 11:05 |
||
din pacate asta e trist.....ca sunt romani seriosi si muncitori, cinstiti si harnici, care nu mai au credibilitate din cauza unor otrepe de violatori, courve si suti.....din pacate chiar daca se intinde granita astia tot se vor descurca...se descurcau ei inainte de 1 ianuarie 2007, nu ar fi asta o problema pentru ei.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 11:09 |
||
i-auzi nene acilea... si-a omorat mama pentru ca nu l-a lasat s-o violeze... dragostea de mama n-are-asemanare... he,he,he... si unde s-a-ntamplat chestia asta?... in judetu' galati... la creme de la creme in marterie de violuri cu perversiuni in cadru' familial... si unde e judetu' galati asta?... la marginea de nord a baraganului, geografic vorbind... |
||
zambil Postat pe 16 Iunie 2009 11:40 |
||
pai, dupa o stecla de trascau, ce sa faca si el, mami ? il deprima criza, bani de femei nu avea...amarata aia era acolo... las' ca se satura de sex la tzuhaus...acolo-s baieti de baieti... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 11:43 |
||
unu' si unu'....pe alese.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 11:56 |
||
mdea...ce sa mai zic... in alta dezordine de idei...tocmai am observat un fenomen pe forumul asta...se scrie pe blogul personal, nu se pun ghilimelele de rigoare, si iote-asa Ultima scrisoare a lui Gabriel Garc�a M�rquez ajunge ca si cum ar fii cugetarea personala a userului... desigur, exista doamne care se extaziaza in fata literaturii sclipitoare citite si arogata cu atat nepasare de cel care a postat multe masti pe forumu' asta, nenica... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 12:00 |
||
pai asta e si scopul pe acilea.....sa cada demoazelele pe spate......ca sa se mai ajunga si la agatzamente..... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2009 12:02 |
||
bai fetele... chestia cu shutitu' de texte de la altii pt impresionat cardu' de gaste nu-i tocma' noua... vazurati cyrano de bergerac ala?... si p-orma, la cat sunt de dornice fatucile alea de mushca la mamaliga cu sirop literar, nu le trebe decat pretextu'... motivu' pentru care sa se-mpiedice, la o adica... astea si cu religioasele au un punct in comun.. ele chiar vor sa creada, nene... |
||
zambil Postat pe 16 Iunie 2009 12:06 |
||
pai asta-i plagiat, frauda intelectuala, de-aia...parerea mea... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 12:06 |
||
zambilu, iar o sa se supere geaneta si totusica pe tine tutanco, ne ducem dreac si singure, fara viori d-alea lesinate, dar sa fie masculul misto macar, nu d-ala de-i flutura pantalonii in fund.. |
||
gabitzza Postat pe 16 Iunie 2009 12:08 |
||
hai bre waife... daca-ti sopteste unu' la ureche din eminescu, tu il dai pe mana dna-ului?... s-avem rezon... |
||
zambil Postat pe 16 Iunie 2009 12:09 |
||
pai va duceti, da' mai trebe sa vrea si ei, aia de la paraie pielea pe buci... | ||
zambil Postat pe 16 Iunie 2009 12:11 |
||
pacatele mele...da' cine sa-mi sopteasca, suflete ? io-s batrana, mami...plus ca nici nu-mi place eminescu, nah... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 12:11 |
||
pai cin` ti-a zis ca nu vor ? da` depinde de femeie, aici ai si tu dreptate.. |
||
gabitzza Postat pe 16 Iunie 2009 12:14 |
||
aaauu...gabelu...adicatelea, vara asta se poarta impiedicatu' ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 12:15 |
||
ca tot vorbiram de romantze pe net... ia de luati acilea sa va radeti... http://www.cartoonstock.com/directory/I/Internet_dating.asp |
||
zambil Postat pe 16 Iunie 2009 12:17 |
||
wifo, de la Eva `ncoa, se poarta... | ||
gabitzza Postat pe 16 Iunie 2009 12:17 |
||
mey, romantz, romantz...da' ce te faci cand dai peste cate una care l-a citit pe Marquez ? ha ? nu te faci de ras ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 12:22 |
||
l-a citit pe marquez, da' nu te-a citit pe tine... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 16 Iunie 2009 12:25 |
||
are si aia de ce rade.. | ||
gabitzza Postat pe 16 Iunie 2009 12:26 |
||
De la: yavrum, la data 2009-06-16 10:41:49cine ne reprezinta pe noi in parlamentul european ? Nu te speria fetito,Romania e utila in UE si NATO la coasta rusilor.In plus,se tinde spre globalizare,nici gind de excludere...Intra turcii si iesim noi???Discriminari se fac oriunde.Du-te tu,moldovean sau ardelean sau oltean oriunde in tara si vezi cum esti tratat.Lasa apa sa curga,tu innoata in interesul tau. |
||
valentino Postat pe 16 Iunie 2009 12:27 |
||
inima duioasa si io, zambi... care n-am avut noroc...ca mi-o lua Marin Preda inainte cu cosoru' lu' Moceanu OMFG...iote si vecina...cu copiii, cu nepotu'...maica mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Iunie 2009 12:28 |
||
wifo, aseara m-am amuzat putin, am gasit un mesaj de la unu` de p-acilea care ma invita la confesiuni, auzi la el, daca am ceva pe suflet pot s-o fac fara grija, ca el ma asculta..si n-auzisem de el p-aici.. iti dai seama? terapie nene... , off..rau e nene... |
||
gabitzza Postat pe 16 Iunie 2009 12:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt singer singerel | 67 | De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57 |
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
|
||
dedicatii | 61 | De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54 |
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri