iasomico...da' ce zici de demisia de onoare? ha? mie mi se pare ca avem un guvern care seamana cu o struto-camila... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 15:38 |
||
---|---|---|
ne schimbam avatarele? ia sa caut eu o gagica tare... totusica s-a pus pe ea...poate prind si eu curaj... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 15:41 |
||
opa...ca nu imi posteaza mesajul...am baut apa dupa casper... hmmm...cred ca si eu mi-l schimb...ca primesc invitatii de pe-aici sa ma dau pe mess, in "particuler"...in poza par blonda, frumusica, ushurica... foarte tare!!! totusica e in poza aia? de-adevaratelea? eu am crezut ca e o pustoaica care s-a dus de la faculta la o cafea... totusico...am venit pe spate...sa nu schimbi avatarul ala... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 15:45 |
||
bai fetelor... voiam sa-mi pun si eu o fatza mai umana, asa... sa nu sparii lumea... da' vaz ca nu merge nene cu astia... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 15:50 |
||
aha...nu le merge browserul?...lasa, zambil, cutzu ala...ca e simpatic... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 15:51 |
||
woman, tu esti aia mami? parca esti dintrun film cu bogart ala.. |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 15:58 |
||
pai ce draq sa fac? las' sa ma vada lumea, cum sunt eu in realitate... "sparg Hawaiul" !!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 15:59 |
||
zambil, da' asa ce are? mie imi place poza aia rece asa... woman, o sa-mi pun si eu,dar sa mai treaca ceva timp,abia ce am renuntat la coada lu' sirena aia de inceput... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 15:59 |
||
care film, iaso? Casablanca? eheee..."Vom avea intotdeauna Parisul" eu sunt noua pe-aici...erai sirena? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 16:01 |
||
daaa...eram superba,dormeam pe o stanca,cazuta la datorie .. | ||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 16:06 |
||
nebunatica mica...recunoaste ca ademeneai marinarii lui Ulise... eu inca nu-mi revin...de totusica...nene, ce bine arata... bravo, zambil...ai reusit...mie chiar imi place cutzu ala... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 16:08 |
||
asa nene... hai ca v-am spart la imagine... | ||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:10 |
||
zambil, vad ca tot cu pulovaru' ala tricotat de baba esti... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 16:11 |
||
iaso... pai ma ia cu frig cand intru acilea pe forum... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:13 |
||
zambil...da' de ce esti asa secretos cu varsta? zi-ne si noua catia ani ai...ca dupa cum povestesti tu de muzica, nu esti de douajde ani si nici manele nu iti plac... da' chiar...ce-ar fi sa lansez la apa un topic nou? despre ce muzica se asculta pe-aici? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 16:15 |
||
bai nene... comenta waifeza ceva d-o demisie de onoare... cu internistu' ala... ce onoare, nene?... nu-ti dai tu demisia de onoare... iti dai doar demisia... lasa-ne pe noi sa zicem daca-a fost de onoare au ba... iete-al dracu... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:17 |
||
lasa ca e iarna, il dai tu jos la vara.. cand mergi la coasa... | ||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 16:17 |
||
waif... pai ma updatai si la varsta, acolo... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:18 |
||
si nici nu povestii de muzica... zisai doar de johnny raducanu cum isi amintea el din copilarie... | ||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:20 |
||
zambile..nu comentam eu...comenteaza toti analistii facuti la apelul de seara... auziti? eu cred ca astia pregatesc ceva scumpiri...de fiecare data cand s-au scumpit utilitatile, au lansat la apa subiecte de barfa...ca sa aiba romanii ce discuta...si intre timp, baietii au actionat... pai, cand m-am uitat eu la profilul tau nu era inca varsta...69? hmm...arati bine... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 16:20 |
||
waif... pai zise chiar papitzoiu ala, dragnea... ca-si da demisia de onoare... auzi la el... d-aia m-am enervat... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:25 |
||
sigur, o sa fie o nebunie. o sa se invarta romanii cu ateveurile in jurul sau imprejurul insulei, ca ametitii, asteptand ca serpoaicele ucrainiene sa-i pocneasca cu mere sau sa le ofere pere malaiete . mai stii? ce-o sa fie, ce-o sa fie...o sa fie-o veselie ia sa vedem ce imn s-ar potrivi pentru viitoarea zi nationala. am gasit daniel iancu marea AUTOstrada http://www.trilulilu.ro/Vasuianca/7f47f960b8aeef pe tumbe nu e. probabil l-au interzis megiesii vorbitori de limba serpeasca |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 16:25 |
||
waif... acuma sper ca ma intelegi... cu varsta si aspectu'...om batran, cu experienta de viata... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:27 |
||
oi, stai, hop !!!! ce-i asta, zambilu? valei, da urat mai esti , nene ! oare di ci te-ai schimonosit ase? au sarit fumeile astea pi tine si ti hartuiau? alelei, mamaaaaaa. |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 16:28 |
||
shito... tu ce faci in poza aia?... fumezi, sau dai papitze?...ca ma lasa vederea... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:28 |
||
zambil...astia dau din gura ce vor ei...pacat ca presa e asa confuza...mie imi vine sa ma iau de cap cand vad guvernul asta...sunt caraghiosi, nene...partea rea e ca de 20 de ani incoace, la fiecare guvern gandeam la fel. imi ziceam ca un guvern mai prost nu se poate face. si uite, ca reusesc, frate... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Februarie 2009 16:29 |
||
"dai papitze" mor de ras... |
||
iasomia Postat pe 3 Februarie 2009 16:33 |
||
iaso... asa se zice cand te scobesti in dinti cu inteles... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:36 |
||
iasomica, cre ca pupitze a vrut sa zica. da, la cat e de urat, nu ma mai uit ce scrie ca , nu mai apuc sa-mi stuchi in san . ma apuca cu friguri, mi s-or inchide cununiile de la sparietura | ||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2009 16:36 |
||
bai, stati asa... ca zise waifu de guvern si alte alea... sa va bag un banc tare de tot... l-am primit acum... | ||
zambil Postat pe 3 Februarie 2009 16:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In viata nimic nu e intamplator | 21 | De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09 |
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur | 1 | De la: garbo005849 12 August 2009 13:48 |
|
||
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? | 6 | De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară