Chestiunea zilei..

fata, nici eu nu sunt fana ei, dar m-a prins melodia la trezire..era de.. la, la, la...si sorbeam alene din cafea...
ei, naiba stie ce a fost la ei fata, fiecare isi stie bucataria lui, pana la urma..
dar am auzit ca acum e insarcinata cu tipul cu care e acum, daca n-o fi nascut deja..
kyra
Postat pe 19 Iunie 2009 11:11
daca nu ma insel, a nascut deja....fetita parca...am auzit asa...prin ceata la tveu.....sau era vorba de nikita ca nascu?...nu stiu.....sa fie sanatoase!
tutankhamon
Postat pe 19 Iunie 2009 11:14
sanatoase tutanco, si-a implinit visu` femeia..
kyra
Postat pe 19 Iunie 2009 11:20
stai sa vedem in cativa zeci de ani ce ajung bietele creaturi...
tutankhamon
Postat pe 19 Iunie 2009 11:23
fata, unde-i linkul ala cu diete, ca o caut pe Pufoasa ?
luai niste fructe de mare, si nush cum sa le fac..ea le are cu japonezo-chinezismele..

am incercat eu odata niste creveti, dupa ce am terminat de facut , i-am aruncat dreaq, putzeau ..

au, esti la job..las..caut eu..
kyra
Postat pe 19 Iunie 2009 15:34
la cererea unor forumisti,,, fructe de mare zambil's style...

banuiesc ca e vorba de fructele alea congelate, amestec gata facut...

sfatul meu: mai bine iei pe sortimente, si le amesteci tu in tigaie... creveti, scoici, baby octopus, calamar... eu nu iau amestecul, ca are surimi, care-i o labageala...

daca iei punga de 500 gm, dupa gatit abea ajunge de-o persoana mai corpolenta... 1 kg e mai bine...

asadar...

se dezgheata fructele, se spala si se lasa la scurs in sita...
se curata 3-6 catei de usturoi (depinde de cantitatea de fructe si de marimea cateilor), si se maruntesc din cutit...

se pune ulei de masline la incins in wok, sau o tigaie mai inalta, la foc moale...

se baga usturoiu' maruntit si se sticleste la focu' ala mic... se toarna fructele peste, se da focul mare si se amesteca aproape in continuu... se tine asa pana apa lasata de fructe se duce complet (incepe sa sfaraie uleiu' in tigaie si sa se prinda fructele de fund)...

se toarna un pahar de vin alb sec, de buna calitate (nu vin d-ala de masa, ca ala tot e dulce si plin de ciudatenii)... se aduga sare si piper.. fara ierburi ca strica gustul...

se amesteca iar si se lasa sa scada pana la jumatate.. sosul trebuie sa fie mai conistent, dar nu sa scada de tot...doar cat sa se duca alcoolu' din vin...

se servesc fiebinti, fie cu orez basamati, fie cu spaghete ...

hai, da-i potoale...

jmecheria bucatarului: la usturoiu ala merge s-un ardeias iute maruntit, daca nu-ti taraie hemoroizii din izmene...
zambil
Postat pe 19 Iunie 2009 19:30
Vad ca v-ati bagat la filme, berici, gatit, petreceri....deh vineri seara.
Aemulus
Postat pe 19 Iunie 2009 20:39

mami, esti bucatar mare,.. am apa in gura.

d-alea sunt, congelate..basmati este, tigaie inalta este, deci vin sa iau, he..he..hemoroizi. .n-am nici un stress d-ala..

de-abia astept sa pap....
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 02:01
zambi...octopus baby d-aia si scoici nu pap...dar creveti din aia congelati merg la reteta asta a ta????...intreb si eu, ca sunt mic si nu stiu.....nu am papat fructe de mare niciodata....usturoi este, vin alb este, wok este, ardei iute cumparam....
tutankhamon
Postat pe 20 Iunie 2009 02:08
Octopussy e bun baby, parol....taiat felii dat prin faina si prajit iar scoicile cica sunt bune pt. barbatii cu probleme de potenta...eu nu stiu ca n-am probleme de astea.
Aemulus
Postat pe 20 Iunie 2009 03:34
si dupa ai vin barbatii la sexul oral sa ma lamureasca si pe mine daca aia miroase sau nu a scoici imputite....
tutankhamon
Postat pe 20 Iunie 2009 03:36
Io-te asa imi tai tu mie pofta de cina....Ce dieta lu' nush cine? Baga Tuta o coroborare intre scoici si vorba ceia si....adios mincare...
Aemulus
Postat pe 20 Iunie 2009 03:38
vezi tu...de aia slabeam...ca nu-mi-era sila la mancare, indiferent ce mi se spune......io tot bag in crapelnitza....acuma poti sa spui ce vrei......ca la salata de rosii......nu se potriveste niika....
tutankhamon
Postat pe 20 Iunie 2009 03:43
coc-cioc! se poate?

aaaaa... va sa zica aici era lumea buna?...

nea zambile, iti facui o invitatie la o bere, da' mai retinut, asa, sa nu ne ia in balon alde 'teligenta aia de-i trece ecuatoru' pe sub pat... da acu' nu ma mai feresc... dupa reteta aia, chiar te chem la o bere langa podu' minciunilor!

wifo, dupa fructele alea ce zici de niste tzampi de broasca?

sa nu va aud pe ceilalti ca e scarbos, ca n-ati mancat in vietisoara voastra ceva mai bun! parol!
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 11:38
....ba.....pui de balta as manca.....dar gelatina din aia niciodata....
tutankhamon
Postat pe 20 Iunie 2009 11:43
Tzampi de broasca testoasa?
strumfitoaia
Postat pe 20 Iunie 2009 13:17
De la: tutankhamon, la data 2009-06-20 11:43:06....ba.....pui de balta as manca.....dar gelatina din aia niciodata....

tut... exact de pui de balta e vorba... da' numai picioarele... de gelatina sau alte componente nu am auzit sa se manance. cel putin eu, personal, nu am incercat.
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 14:28
vidare, are si zambilu` experiente d-astea.. exotice..

cel putin pe mine m-a lasat masca, atunci cand ne-a povestit de ghearele murate si meduze..ne-a gasit vorbitul la Dieta lui crisan, s-au oripilat fetele atunci, de n-au mai intrat 3 zile.. , pufoasa e meseriasa pe japonezo-chinezisme..
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 16:09
vidare...si daca iti mai spun ca mama se pupa de mama focului pana la 18 ani cu baietii pe sub podul minciunilor....imi faci cinste cu o portie???
tutankhamon
Postat pe 20 Iunie 2009 16:17
bai copii,

desi am muncit ca o sclava de doua zile,am avut parte de ceva sublim,am atins ceru' cu mana neamule...am stat doua ore intr-un hamac si am citit "elevul dima dintr-a saptea",de fapt recitit..da' cu mintea de-acu' e altfel..copilaresc si eu,deh...pe seara iar ma bag la ora de lectura, s-o gat..

zambilu'

sufletu' meu..ai grija cocosu'..fructele alea.. se spune ca sunt afrodisiace,sa nu te apuce vre-un bazdac...mami...nu-i mult 1 kg?.
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 18:50
Jasmine, ce carte frumoasa, ce mult as vrea sa o recitesc si eu.Trebuie sa o caut pe net pe undeva.
Aemulus
Postat pe 20 Iunie 2009 18:55
mico,

i-am lasat p-aia de fumau si beau sa faca galagie ,si m-am retras in gradinita,eram atat de fericita ca stau intr-un hamac si ca fac ce-mi place ...

ce se compara cititul pe net cu datu' paginilor?in sensu' ala concret...

hai ba mami ca e plin p-acilea, gaseste pe cineva sa-ti trimita...

a mea se invechise rau,am gasit-o juma' p-un raft,juma' p-un raft,mi-am luat alta..
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 19:03
bai..pe timpul lu' ceasca la un moment dat la "dunarea" se gaseau numa' pui de balta,adica picioare d-alea...stiti "dunarea"..unde se gasea doar peste..

prin magazine...carne ioc, mezeluri...nimicuta ,ce s-o mai lungesc...mancam la picioare d-alea la chefuri de pocneam,imi placeau...
da' acu' nu stiu daca as mai manca...
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 19:11
De la: micabis, la data 2009-06-20 18:55:12Jasmine, ce carte frumoasa, ce mult as vrea sa o recitesc si eu.Trebuie sa o caut pe net pe undeva.
Spune-mi unde si ti-o trimit eu,ca vorba lui iaso ,altceva la pipait paginile.
strumfitoaia
Postat pe 20 Iunie 2009 19:59
Tut, (tanti) poate o punem de-o intalnire pe acolo, pe la podul minciunilor, cu mai multi, ca tot e in centrul centrului tarii si e mai avantajos (pentru mine - sic!, desi nu stiu cum fac fata la atatea butoaie cu bere ce ar trebui sa dau).

Iasomico, la restaurant nici eu nu as mai manca picioare de broasca - mancam in tinerete, in Banat, da' atunci aveam un prieten care isi facuse un birt si mancam la el daca furnizorul meu nu isi facea datoria in vreo saptamana sau avea ghinion. In schimb daca gasesti o sursa de incredere, poti sa ti le faci tu.

kyrutzza, draga de tine, astea ti se par exotice? ce zici de inima de sarpe (care inca mai bate) in sangele aceluiasi impricinat? netratate termic, se beau asa, pe inima goala, in timp ce ti se gateste sarpele (e un obicei vietnamez si l-am incercat, ca altfel ma faceam de ras).
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 20:38
de care pod vorbiti, mai?

ala din sibiu?misto...ajung si in vara asta p-acolo...

vidare,

le faceam eu nene,pane...

mancam un castron singura..
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 20:43
dragilor, prima data am gatit fructe de mare - ca mai am scapari din astea, numa' ca o fac din pura placere si nu tot timpul - am avut un real succes... mi-a iesit ceva ciudat de tot, cu o textura de caucioace si miros de pisicutza fezandata vreo cateva luni...

am schimbat atunci tot spectrul de lumina, de la verde pal la roz bombon pe fata si retur... nu cred ca am ratat nici o culoare.

a doua oara a fost mai bine... imi venea, vorba aia, sa-mi bat copiii... de ciuda pentru banii aruncati si timpul pierdut (normal, prostia mea, da' de ce sa nu gasesc tap ispasitor, doar e sport national!).

abia a treia oara am putut sa le mananc si chiar erau excelente, ca le-am mancat la un restaurant, facute de un maestru adevarat,nu parat ca mine...

wifo, daca mai esti pe aici, ce zici de o paturata pe crumpi?
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 20:44
De la: Vidar, la data 2009-06-20 20:38:58Tut, (tanti) poate o punem de-o intalnire pe acolo, pe la podul minciunilor, cu mai multi, ca tot e in centrul centrului tarii si e mai avantajos (pentru mine - sic!, desi nu stiu cum fac fata la atatea butoaie cu bere ce ar trebui sa dau).

Iasomico, la restaurant nici eu nu as mai manca picioare de broasca - mancam in tinerete, in Banat, da' atunci aveam un prieten care isi facuse un birt si mancam la el daca furnizorul meu nu isi facea datoria in vreo saptamana sau avea ghinion. In schimb daca gasesti o sursa de incredere, poti sa ti le faci tu.

kyrutzza, draga de tine, astea ti se par exotice? ce zici de inima de sarpe (care inca mai bate) in sangele aceluiasi impricinat? netratate termic, se beau asa, pe inima goala, in timp ce ti se gateste sarpele (e un obicei vietnamez si l-am incercat, ca altfel ma faceam de ras).

Si daca te faceai de ras ce-ti faceau?Nu de alta da sa stiu ce fac daca ma aflu intr-o situatie ca asta.
strumfitoaia
Postat pe 20 Iunie 2009 20:46
iasomico, podul mincinosilor e unul singur oficial, si e ala pe la care ai zis ca ajungi si tu

dragilor, acu' vreo saptamana a fost in sibiu trupa de la Balsoi Teatr... o nebunie! normal ca i-am vazut, da' in parcare, cand plecau, ca de unde dreaq sa apuci sa iei bilete cu nehalitii astia!
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 20:47
he...he...vidar, azi am facut pogacele...ca prajitura de ieri s-a mancat in cateva ore

aleluia ca am terminat jumerile alea macinate...ca ma terminase pro cu "fa-mi pogacele, fa-mi pogacele"
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Iunie 2009 20:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
surse de re_surse, 12 De la: comoaramea 17 Mai 2010 00:55
Chestiunea zilei.. 23567 De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? 28 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32
O relatie complicata 10 De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34
"Primul sarut" Povestea mea... 10 De la: dor72 11 Aprilie 2011 13:52
Setari Cookie-uri