Chestiunea zilei..

strumfito, pierdeam vreo cateva salarii si radeau fetele de mine la varsta pe care o aveam, era ceva de neconceput.
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 20:48
Inima de sarpe ? viata mea..vidare, mami.asta suna a horror
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 20:48
De la: kyra, la data 2009-06-20 20:48:38Inima de sarpe ? viata mea..vidare, mami.asta suna a horror


e mai horror decat catel pane, da' nu mai horror decat scorpioni pane. asta ca tot zisesi de mancaruri exotice...

prin 92 sau 93, tocmai se imprastiase in toata tara nebunia caritas, faceam un stagiu in portul din constanta... aveau aia acolo o maidaneza pe care o vindeau in fiecare seara pe 10 dolari marinarilor filipinezi... cateaua, saraca, venea de fiecare data inapoi, ca sa o ia de la inceput a doua zi...

o luna cat am stat acolo am vazut-o in fiecare dimineata la apel

Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 20:55

amu' fac o analiza pe textul initial de la topicul "Un divortat nelinistit; parti nestiute". pana termin sticla de francusa, poate postez si rezultatul. e chiar interesant tipul care l-a postat... ce ziceti? ce adanc cujeta, ce verva razbate din postarea lui...
wifo, tu il citisi, ca si postasi pe acolo. nu esti de acord?
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 20:58
bai nene...

de unde o scoaserati p-asta cu fructele de mare ca miros urat?...

ia sa va mai dau o reteta, sa va ploua-n gura...

reteta e simpla... faceti un aluat subtire de bere... e ca ala de clatite, numa' ca-n loc de apa puneti bere...

spalati, strecurati si uscati neshte inele mai grosute de calamar...poate sa fie si fasii, daca e carnea mai groasa...

uscat inseamna sa dati carnea scursa prin servetele, ca sa adere bine aluatul dupa aia...

puneti la incins o friteuza cu ulei, apoi cand incepe sa bolboroseasca uleiul inmuiati bucatile de calamar in aluatul subtire, scurgeti putin si dati-le drumu' usor in ulei, sa nu sara la voi...

prajiti pana ies la suprafata si plutesc...

scoateti pe un platou peste care ati pus servet de hartie, ca sa ia din grasime...

se halesc cand sunt calde, da' nu-s rele nici a doua zi... merge si putina zeama de lamaie pe deasupra, da' merge si fara, daca sunteti la baute...

jmecheria bucatarului: nu puneti ca inecatii prea multe bucati de-odata in friteuza, lasati-le si pe ele sa se balaceasca in voie, daca tot e sa le mancati...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2009 21:00
fratilor, tocmai mi-a scris pe mail uica "Barrister A. B. Azhari of Azhari Chambers, a legal practitioner in Malaysia with many years of practice."
cica vrea sa-mi dea 8,6 milioane de parai, ca ma cheama ca pe fostu' lui client care a dat coltul si ii imparte averea cu mine!!!

cine se marita cu mine? mai am trei locuri, ca trec la musulmani!
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 21:02
vidare,
frate, la atari delicateturi n-am stat la masa...
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:03
De la: zambil, la data 2009-06-20 21:00:49bai nene...

de unde o scoaserati p-asta cu fructele de mare ca miros urat?...


he he heee... nea zambile, pai cum dreaq sa nu puta de-a dreptul, cand ele au stat vreo doua luni in market, in regim de inghet-dezghet de vreo 3 ori pe putin? ca se pare ca eu din alea nimerii ce sa fac, copil prostut cu pretentii de fitos, ca tocmai ce dadusem de banisori
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 21:05
zambilu`,
sunt bune mami, stiu, fac d-astea si mananc pana...nu mai zic ca mi-e rusine..
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:05
kyralino,

te-ai gasit fata de cine sa-ti fie rusine,tocmai de zambilu'..ai orgasm,sau ce?

pana ce?

ia sa vad tu cum te manifesti...
stiu ca suna aiurea,da' eu nu am mancat calamar niciodata
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 21:07
aoleu, vrei sa stii cum sunt orgasmica. ?? , de la haleli, nu va ganditi la prostii , ca aia e doar pentru alesi..

sa zice..ca traiesc momentul fara inhibitii !! cam asa si cu calamaru` asta...

e buna..rau !
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:11
hai ba mami..ca nu vrusei sa fiu chiar atat de profunda...

ai zis tu "pana..",zapacita mica...
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 21:13
iasomico, felicitari fata! topicul tau cred ca detine recordul la postari si la longevitate.

chestiunea zilei de azi sa inteleg ca e cuina, ha? (adica bucataria in sistem banatean)
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 21:13
azi am luat 2 pachete de creveti, d-aia gigant si unul de amestec (zambilu`, n-aveau labareri d-alea )

mai fac o tura.. miam!

iasomico, inelele alea sor-mea m-a invatat sa le fac, ea m-a corupt la chinezisme..
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:14
kyra cred ca o fi vrut sa spuna cuvantu' ala urat, de-i mai zice "cufureala"
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 21:14
mami, n-am colon iritabil, si de ma apuca, iau buline
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:17
vidare,

fac purgatie,ori ce?
io zic ca fata la orgasm s-a gandit....
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 21:18
o patisi vidare ? ha ?
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:20
la placere intensa iasomico, asa-i zice ..
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:20
bre, da d'astea de-ale noastre, mai mioritice, care va plac?
ce ziceti de un berbecut la groapa, umplut cu toate cele fructe de toamna si un kil-doua de vin, cusut, imbracat in lut si lasat la parpalit vreo 4-5 ore,pan' se face ca-n oala de sarmale?
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 21:25
sa inteleg ca este adevarat ce se spune,sunt afrodisiace,va apuca batzaiala...
bai incepe meciul pe 1..
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 21:27
bre vidare...

pai eu fructe de mare stricate vorbesc acilea?... pana la urma, pestele stricat miroase mai rau decat fructele de mare stricate...

ia sa va mai dau una cu calamari...

alegeti calamari mai micuti, sau medii...

taiati ceapa marunt, puneti ulei de masline in tigaie si auriti ceapa la foc potolit...

puneti in tigaie calamarii intregi... o sa lase o zeama violeta destul de abundenta, lasati sa fiarba pana scade complet, apoi mestecati in ontinuare pana se inmoaie ei bine in prajeala....

turnati un pahar mare de vin rosu sec, puneti o foaie de dafin, cateva feliute sferturi de lamaie si neshte boabe de piper, si fierbeti acoperit la foc marunt o vreme, apoi luati capacul si mai lasati pe foc pana se ingroasa sosul...

se mananca iarasi cu orez.. basamati, ca ala-mi place mie si nici nu ingrasa...

jmecheria bucatarului: atentie la sfaraitul ala de dinainte de a turna vinul... nu va panicati, amestecati des cat sa nu se arda numa' pe-o parte carnea...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2009 21:27
vidare, eram copil cand am facut asta cu ai mei..la Poiana in Brasov, de fapt miel la protap, dar e atat de mult de atunci, ca nu mai tin minte gustul..
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:29
iasomico... afrodiziac este vinul ala de merge la felurile de fructe de mare... la astea vinu' rosu merge uns... nu prea sec... un pinotzel negru e de la mama lui...
zambil
Postat pe 20 Iunie 2009 21:30
zambilu'

mi-a lasat gura apa....mmm..

vidare,
ca zisesi de sarmale,sa vezi sarmalele coapte in dovleac cum sunt..dovleacu' scobit,da' in asa fel incat sa-i mai ramana ceva miez...si umplut cu sarmale..poezie...
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 21:32
De la: kyra, la data 2009-06-20 21:20:06o patisi vidare ? ha ?


numa' o data?! da' va da mandelu' un medicament a-ntaia daca va prinde o d'aia: o lingurita de cafea naturala (cafea nefacuta, nu zeama) diluata in palinca tare si trasa pe nerasuflate... se pune cam juma' de paharut de palinca obisnuit (adica d'al mic).
nu are gust bun si tre' sa te tii de nas, sa-l dai pe gat dintr-un foc, da e naturel si ti-o ia cu mana in 20 de minute
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 21:33
ce faceti mami?

va apuca cufureala?
iasomia
Postat pe 20 Iunie 2009 21:36
eu zic ca ma imbat, inainte sa-mi treaca ...
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:38
cunosc simptomul, iasomico si ca veni vorba de vin, eu si in tocatura de sarmale scap un pic, asa, cat s-o mai inmoaie

kyruto, aia e alta mancare de peste. eu vorbesc de berbec cu tot cu lana pe el, ingropat in jar dupa ce l-ai pregatit
Thor
Postat pe 20 Iunie 2009 21:41
n-am mancat, dar am auzit ca-i un deliciu..

e meci la teveu, ce meci este ?
kyra
Postat pe 20 Iunie 2009 21:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SALUT 3 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:35
:P 13 De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
Marturisesc 207 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Setari Cookie-uri