vad ca va luarati in gura cu nea picnic?de ce fata? zise si el d-un pistil acolo,mare lucru... bai fetele...noua ne place sa fim slobode la gura,da' lu' altii nu dam voie..pai se poate asa ceva? |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 21:08 |
||
---|---|---|
iaso, cu permisiunea lui don rodolpho, iti spun ca alta a fost greseala mea. se pare ca am cantat in ograda lui. da' pe mine nu ma deranjeaza daca raman pe langa gard, in afara lui. mai devreme sau mai tarziu, toate gainushele il sar. | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:10 |
||
ei nu-i dam voie..se-alinta si el un pic.. |
||
|
||
kyra Postat pe 21 Iunie 2009 21:11 |
||
Da Jasmine, generatie bolnava noi astia de la '60.Spunem "te rog", "multumesc" si "iarta-ma" pina se face lehamite lumii de noi. | ||
Aemulus Postat pe 21 Iunie 2009 21:13 |
||
kyra, numai un pic se vede? iar am gresit tactica |
||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:13 |
||
nea picnicule, matale stii ce bombani acolo...insa, nu o sa te rog sa dezvolti... nu-ti pune speranta prea mare ca-ti sar gainusele-n poala,unii se nasc ca sa fie nefericiti... |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 21:13 |
||
mico, mare dreptate ai,li se apleaca oamenilor....da' eu zic ca asa de forma. |
||
iasomia Postat pe 21 Iunie 2009 21:15 |
||
iaso, tot cu permisiunea lui don rodolpho, marturisesc ca sunt si eu fericit. mi-a luat unu nevasta de pe cap, asa ca mai muncesc numai la soacra. si cum imi prisoseste acum timpul, intelegi tu ce vreau pentru ca sa spun. | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:16 |
||
acu` inteleg eu..Piku s-a luat la betze cu Vali mai devreme... acu` se gratuleaza reciproc.. |
||
kyra Postat pe 21 Iunie 2009 21:20 |
||
Pikutule,don Rodolpho vrea sa-ti dea o mina...tu ai ceva probleme si nu stii cum sa faci introducerea...spune oricum,noi sintem dispusi sa te-ascultam.Nu zi ca esti timid sau te rusinezi... | ||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 21:20 |
||
iaso...stai calma ca si eu imi cer scuze de n ori....cand stiu gresesc.....sunt si eu de moda veche.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Iunie 2009 21:22 |
||
asa, bine spus. pe lista aia pune si comitetul al carui purtator de intelepciune esti. sa stiu sa ma adresez cu "senioriile voastre". serios. | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:22 |
||
daca devii serios, se pleostesc urechile | ||
kyra Postat pe 21 Iunie 2009 21:30 |
||
Inteleg ca esti de moda veke,eram si eu cindva.M-a invatat un respectabil domn,caruia datorita obisnuintei,ma adresam cu d-voastra - ca respectul fata de cineva se evidentiaza prin cum te porti nu ce apelative folosesti fata de respectivul.Deci poti sa te adreseszi oricum.Cit priveste comitetul,n-am auzit de asa ceva.Oricum,aici totul e liber.Mai ales aberatul. | ||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 21:32 |
||
nu mai.....zboara ca elefantelul din desenele alea animate.......da din urechiuse si se inaaaltaaaaa..... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Iunie 2009 21:32 |
||
mey, serios ori te nasti, ori iti cresc urechile | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:32 |
||
val..... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Iunie 2009 21:32 |
||
Copilashi, va mai aduceti aminte cum ne impacam noi cind eram copii: Impacare, impacare niciodata suparare daca ne mai suparam luam valiza si plecam si la gara ne pupam. Hai impacarea ca de nu...la gara cu voi.O viata aveti si pe ai sa o petreceti suparati? Strica tenul dragilor. |
||
Aemulus Postat pe 21 Iunie 2009 21:33 |
||
De la: valentino, la data 2009-06-21 21:32:00Inteleg ca esti de moda veke,eram si eu cindva.M-a invatat un respectabil domn,caruia datorita obisnuintei,ma adresam cu d-voastra - ca respectul fata de cineva se evidentiaza prin cum te porti nu ce apelative folosesti fata de respectivul.Deci poti sa te adreseszi oricum.Cit priveste comitetul,n-am auzit de asa ceva.Oricum,aici totul e liber.Mai ales aberatul. scuze, se pare ca am o problema cu perceptia. nu stiam ca folositi pluralul seniorial din cauze de simptome. alea cu personalitate multipla. asa ma iertati, senioria voastra? |
||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:34 |
||
pkule.....stii cum se spune....tonul face muzica.....si poate fi muzica de relaxare ....sau un simplu trash...... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Iunie 2009 21:36 |
||
ioi, la pupat direct ? io-s mica.. | ||
kyra Postat pe 21 Iunie 2009 21:36 |
||
Micabis,nu stii cit ma distrez,vazind acest joc...ai vazut comportamentul in lumea animala???,e identic...ceea ce mie nu-mi place e ca nu reusim sa ne diferentiem de ele...si nenea insista... | ||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 21:38 |
||
tuta, sunt numa' ochi si urechi(in special), da' tot nu inteleg cu ce va deranjez | ||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:38 |
||
Pupam Chirule, pupam, ca scorpionii sunt taaare pupaciosi. | ||
Aemulus Postat pe 21 Iunie 2009 21:38 |
||
"ceea ce mie nu-mi place e ca nu reusim sa ne diferentiem de ele...si nenea insista... " pai lojic, nu? daca te confunzi cu ce ziceai tu pe acolo |
||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:40 |
||
Valentino ai dreptate! Piknik, nu deranjezi, continua. |
||
Aemulus Postat pe 21 Iunie 2009 21:41 |
||
Mica, ce faci, dai din casa ? si ne place mangaiati... Pik-ule, nu ne deranjezi nene, glumim cu tine, pai ce facem acilea..? |
||
kyra Postat pe 21 Iunie 2009 21:42 |
||
,,da' tot nu inteleg cu ce va deranjez" asta-i adevarata problema...respira un pic,nimeni nu te bate,ai sa vezi... |
||
valentino Postat pe 21 Iunie 2009 21:43 |
||
micabis, cu permisiunea lui don rodolpho iti spun ca taica coubertin e modelul meu in viata. se vede clar, cred, dupa statura mea atletica. si ca sa inteleaga si cine nu iubeste halberea, "ai deranjat? continua. te-au injurat? continua" |
||
pik_nik Postat pe 21 Iunie 2009 21:44 |
||
Ce sa fac Chirule, bat sheaua sa priceapa... Ca doar scorpionii sunt animalute carora le place nisipul fierbinte si mingiierile calde ale...soarelui. Dar si cind inteapa.... |
||
Aemulus Postat pe 21 Iunie 2009 21:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
|
||
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri